Merhaba. Bundan dört sene önce sporda cok yanlis bir hareketle belimi incittim. Bel dedigim asagidaki resimde gördügünüz "pelvis"
gecmisti bir süreligine. Bugün agir su kasalari kaldirdim ve belimden tekrar "caaart" diye yirtilma sesi geldi. Ne hastane biraktim ne doktor ne baska bir sey. Hicbiri ne oldugunu anlamadi.
Her hangi bir ağrın var mı? Neren de acı hissediyorsun?
Geçmiş olsun bu arada.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dayanamayacak kadar bir agri var. Yani yerimde duramiyorum. Tam kalcam degil de iste sey nasil anlatsam aslinda o resim tam neremin agridini söylüyo. O pelvis dedigi yer. Böyle oturunca sanki biri damarlarimi cekiyo😔 Cok tesekkür ederim
Lif yırtılması olsa doktora gitmissin bu anlaşılırdı. Çıktığını duyduğun ses nasıl desem yirtilmadan ziyade bir kemik sesi olabilir mi? Kuyruğun düşmüş olabilir çünkü 😐 Ağır kaldırma ve ani hareket halinde düşer. Yeri de tam Pelvis ile kuyruk sokumu arasıdır. Bacak ağrısına da sebep olur bu sıcaklama anlayabilirsin bacak ağrısını. Kuyruk düşüklüğünü doktorlar bel fıtığı sanarlar bu aklında bulunsun. Dilersen kuyruk düşmesini bir araştır google de.
EVET!! Aynen bu!!! Tam ortasi agriyo ve tüm aci sag ayagims vuruyo! Ay allahim😔 Anlatamiyorum bunu doktorlara anlamiyolar! Biri geldi bana psikolojik dedi😔😔😔
Bacağında ağrıya sebep oluyorsa kesin kuyruk düşüklüğü. Bu şu an ki acısı geçtikten sonra da oturup kalkarken sürekli bir ağrıya sebep olur.😌
Kuyruk kaldırılıyor ama bu hekimler anlamadiklari için yapmıyorlar, bir arastir kırıkçı çıkıkçı mutlaka bir tanıdığı vardır birilerinin. Kuyruk sokumundan bir el hareketi ile kalkıyor ben şahit oldum daha önce de biliyorum.
Sanliurfaliyim gerekirse antep adana mersin falan gidebilirim yani sorun olmaz. Ama vardir bizim oralarda büyük ihtimal. bir kere kücükken ayagimi burkmustum adam iki hareket yapti iyilestim ahaha almanyada olsa 6 hafta alciyla gezerdim
Dün seninle konustuktan biraz sonra babam beni tekrar hastaneye götürdü. Doktor MR cekmeyi redetti. Bir seyin yok senin dedi. Iki tane hap verdi ve beni eve yolladi.. Yanima da bir mektup verdi benimle sonradan ilgilenecek doktora not olarak. Üstünde ona anlattiklarim yaziyodu. Sonuna da "hasta, psikolojik sorunlar yasiyor ve depresyonda" diye eklemis. Neden bu dünyada kimse beni ciddiye almiyor? Belimin agrisina mi aglayayim yoksa doktorlarin p*cligine mi.. Kahretsin ya kahretsin agridan duramiyorum
Neden tutuklama diye bir sey olsun ki? Sirf kendi beynini kullanarak kendi iradenle bir seyler söyledigin icin mi? Bunun icin burada anca bir ödül alirsin, tutuklanmazsin.
En İyi Cevaplar