Temel Reisi Eskiden Türk sananlardandım sonradan karadenizli bir uşak olmadığını anladım. Ispanak yerine de uyuşturucu yani esrar tüketiyormuş 80 yıllardan bu yana bizi kandırmışlar :D :D Esrar sayesinde süper güce kavuşan bir insandır kendisi :D :D
Şu an buyuk bir hayal kirikligi yasiyorum, benim idolumdu temel amca, onun resimleriyle suslu odam, duygularim karmakarisik usta, ispanagi onun sayesinde yedim, tarlaya ektimki diger cocuklarda yesin diye... Bu gercegi ogrenmek cok uzdu beni ((( kime guvenecegiz artik...
Şu illüminati denen şey gerçekmi acaba ya? Bu arada ilk subliminal yani bilinçaltı mesajı Amerikalılar bulmuş ve o zamanlar askerler üzerinde kullanıyorlarmış. yetmemiş Sonra tüm dünyaya açılmışlar.
Zamanında Amerika'a ıspanak üretimi tavan yapınca bizdeki fındık reklamları gibi bir kampanya yapmışlar. Orada ortaya çıkan bir karaktermiş bizim Popeye. Çok sevilince devamını getirmişler. Sonuçta hepimizin bildiği bir çizgifilm kahramanı olmuş.
Şirinler'e komünist dediler, Süper Mario da komünist çıktı. Alice harikalar diyarında'yı illüminati olarak anlattılar. İsterlerse eğer malzeme çok. Şehir efsanesi bence çoğu.
Ben bazılarına inanıyorum sonradan değiştirilmiş olabilir her çizgi dizinin son bölümleri ülkemizde yok açıkçası bir kısmı da sansürlenmiş tvye uyarlanmış diye düşünüyorum ilk çizimlerine bakmak lazım bence aslı var
Öyleyse bile o subliminaller bende işe yaramamış. Yıllarca şirinler izledim komünist olmadım mesela. Temel Reis de izlerdim uyuşturucuya meylim yok :D Kişinin kendisinde biter iş.
Aynen öyle bende de bir şey olmadı aga olmazda ama tvdeki çizgi filme özenip atlayan mal arkadaş vardı pikachuyum diyip etkilenmemek lazım bunlardan izlesek bile :D :D
Ben sıpanak sevmiyorum zaten. Annem küçükken beni "Bak Temel Reis'te sıpanak yiyor, güçleniyor. Sen de ye." diye kandırırdı. Tabi saf ben inanırdım hemen. Hiç istemesem de yerdim. O yüzden çoh zoruma gitti. Çoh sinirlendim yine. 😒😒
En İyi Cevaplar