ayrılıkçı kürtler dinsel safsatalara inanmıyor, okuyup araştırıyor haliyle diğer kürtlerden ve türklerden daha zeki oluyorlar.
şimdi bu adamların haklı oldukları bir nokta var gayet dindar türkler bir milleti rızası olmadığı halde yaşadıkları bölgelerde idare etmek istiyor, dinde yeri yoktur bunun, dinde insanların kaderlerini belirleme hakkı vardır, rızası yoksa bir güruh diğerinin kaderini kendi keyfine göre idare edemez.
işte o noktada ırkçılıkları devreye giriyor nefisleri düşüncelerine hakim oluyor ve islamı bir kenara iterek ölmeyi öldürmeyi tercih ediyorlar.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKürtler'in kafalarının pek basmadığını düşünüyorum. Bu yüzden sık sık üç kağıtçılığa ve bir şekilde illegal yola başvururlar. Oyunu kuralına göre oynayacak kapasiteleri yok. Hayatı da...
Ve dolayısıyla ya şiddete ya da dolandırıcılığa meyilli oluyorlar.82 Yorumla- +1 yıl
Dur bakayım o yüzden mimarlık okudum 200 den fazla kitap bitirdim ve 9 dil biliyorum değil mi pardon da benim Türk arkadaşlarım hayatında toplasan en fazla 20 kitap okumuştur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkler daha zekidir, aen hiç tarihe mal olmuş bir kürt bilim adamı gördün mü? Ya da Kürt tarihini duydun mu? Ama Türk bilim adamları ve Türk tarihi vardır. Ayrıca kürt diye bir şey yoktur Ermeni kırması vardır! Ve o yüzden Ermenilerin oyununa gelip kürdistan kuracağız diye hayale kapılır cahiller! Bu arada ırkçılık yapan sensin bu söylemim yüzünden ben ırkçı olacaksam evet ırkçıyım, Türkçüyüm!
439 Yorumla
Soran+1 yılAziz Sancar Türkiyeye bilim dalında nobel kazandırmış mardinli bir kürt ☺ ve şimdilik nobeli bilimde alan ikinci bir türk yok ))
Soran+1 yılKürt tarihi kürt bilim insanları vardır merak etme sen ☺
Cevap sahibi+1 yılAziz Sancar Türkçü bir bilim adamıdır kürt değilim dedi kendisi sizler neyi görmek isterseniz onu görürsünüz adam kürt değilim dedi!
Soran+1 yılAdam sadece vatanına bağlı. Bem fransada yaşıyorum ve kendime türk olduğum halde fransız söylesem bu gerçeği değiştirir mi? ☺
Cevap sahibi+1 yılKürt tarihi yoktur ama Türklük o kadar uzun yıllardır var ki senin beynin yetmez anlamaya! O yüzden hadi köyüne!
Cevap sahibi+1 yılSen zaten vatan hainlerindenolursan nereli olduğunun pek bir önemi yok be! Seni de öldürmesinler heval dikkat et! Mardinlilerin hepsi kürt değildir!
Soran+1 yılHe he seni cahill 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi işine kürtçük! Sizden daha zekiyiz çünkü bir Türk daima dünyaya bedeldir!
Soran+1 yılGerçekten mi o zaman yarım türk aya mı bedel oluyor 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok cahilsin keşke ölsen troll k*rt!
Soran+1 yılTamam t**k
Cevap sahibi+1 yılBen Türküm gevşek senin gibi k*rt değil! Hadi ikile!
Soran+1 yılTamam barbar t**k
Cevap sahibi+1 yılKafatasçıyım ırkçıyım ve gururluyum senin gibi k*rt olmadığım için!
Soran+1 yılTamam biliyorum canım olduğumuj t**klerin sakinleş ☺☺☺
Cevap sahibi+1 yıl@brahmanic sadece tek bir cevap vereceğim tarihçilerin hepsine sorun Türk tarihi daha eskidir k*rtlerin tarihi yok denecek kadar azdır Türklük sadece Osmanlıda filan başlamıyor bizim geçmişimiz daha eskilere dayanır
- +1 yıl
Turk tarihciye srrrsan turkler once war der tabi ki turkler once war dielim kabulümüz bu bizi üzecek bisi degilki zaten ama turkler asya kökenlidir anadolu degil ole bir sistemde ytstrildikki turk tarihini türklerden cok biliorz bndan rahtszmıyım degil tabiki ama keske kndi trihimizi de bilseydk sindrilmeseydik
Cevap sahibi+1 yıl@darkles zamanında burdaki osmanlı padişahından kaçıp şah ismaile sığındınız o da katletti sizi tekrar osmanlıya sığındınız halbuki başkaldırı yapmayıp toprak istemeyenle kavgamız yok bizim
Cevap sahibi+1 yıl@brahmanic 7. Kökenini bul karışım yoksa safsındır
- +1 yıl
Bakıorumda osmnlıyıda sahiplndniz hemen hayrdır senn bu soledigini osmnlı dnmdeki yöneticileri bırak fertleri bile kbul etmzdi osmnlı turk dewleti degil karma bir dewlettir yneticinin turk ırkından olması turk dewleti yapmz osmnlıyı ermenilerden tut her ırktan insanların osmnlıda emegi var turk olarak kısıtlyamzssn kürtlerin güneydeki drenisini herkes bilir merttir kurt insanı knımızda var ki senn gibi ayrımcıları hic sewmiorum allahın selamını almıosunuz weren kurt die bn cok sahit oldm ünide
Cevap sahibi+1 yıl@brahmanic köken muhabbeti doğru 7. Kuşak her zaman son kuşak kabul edilir mesela yerleşimde öyle 7. Kuşağın İstanbul değilse İstanbullu değilsindir
Cevap sahibi+1 yıl@darkles w değil v, ayrıca Osmanlı Türk devleti diye geçer ve yazmayı öğrenip gelin konuşalım!
- +1 yıl
İmlada srun warsa cumlelrinn snuna nokta koy ayrıca senide kndim gibi zeki sandım o yuzden eksik yazdım ya da yanlıs değilmişsin demekki hadiya hangi kitapta osmanlı turk dewleti ya da turk osmanlı imparatorluğu die gecio buda ayrı bir komik hem türkçeyi sonradan ogrendim birinci sınıfta gayet iii konusurum ygsde de 40 ta 38 yapmıştım senden iii bildiğime eminim yani rahat ol we utanmalısın senin dilini bile senden iii bilioken ne bu senn turkculugun
- +1 yıl
@brahmanic bn dirensten falan bahsetmedim zaten Kürtçü bir insanda degilim sadece cirkin yorumları sewmiorum kimse sadece ırkımdan dolayı ki lndim secmdm bni ezip ya da kucumseyemz ki bir suru turk arkadasım var hepsindende allah razı olsun sewip sayarlar bn Kürtçü degilim ama ırkçılık yapanlar midemi bulandıroo tiksincler bence burda biri Kürtçülük yapsa kurt olmama rağmen bnde trkculuk yaparım benim icin hic bir fark yok arkadasada bnu anlatmaya calosırum
- +1 yıl
@brahmanic Önmli degil mühim olan insan olmk bnce we ırkçı biri basaramz bnu bnce herkes istediği gibi dsnsun
- +1 yıl
@darkles aynen zaten ırkçı degilim hem öyle olamam benim ailem kürtlerden kız alıp vermiş akrabalık ilişkilerimiz son derece yüksek eger ırkçılık yaparsam ailemi saymamazlık olur buda en adi seydir bence tekrar özür dilerim ben sohbeti yanlış ve yorgun kafanın verdiği algı azlığına baglı önyargı neden oldu heralde affedersn
- +1 yıl
@brahmanic gercekten önmli degil keske herkes sag duyulu olsa bu kadar ama malesef
- +1 yıl
@brahmanic aynen sonumuz hayr olsun ne diyeyim kimsenn yanına yaptıgı klmz buna inanıyorum herseyde olicagına warr zaten
- +1 yıl
Aziz sancar kürt uydurmayin
Bu ulkenin evladiyim turkum dedi ama koken olarak kurt bir adam fikir olarak turkcu bravoda ona - +1 yıl
Ve o an aklıma 9 dil bilmem Rusya 1. Olmam mimarlık okumam ve Türk öğrencilerinin o kötü notları gelir dırıdındın o yüzden mi ilerlemiyorsunuz?
+1 yılHah eveett. Benimde anlam veremedigim şey.
Aslında bütün kürtler degil genelde pkk destekçileri çalışkan Oluyor çünkü baya inekliyolar. Bu zekilikten olmasa gerek.
Nedeniyse ülkeyi ele geçirmek istediklerinden , okumaktan baska yolları yok. Biyerlere gelip hainlik yapbilmeleri için gerekli..11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılKürtler zeki olsa tarihte bir tane koy kurardi. Hep ezik sunepe onun bunun sancaginin altında yaşamaya çalışmış bir topluluk. Ayrıca bir söz vardır. "Kürde ne gerek bisiklet ya valiye çarpar ya kaymakama" bu soz bile onlardan bir halt olmayacağını ortaya koyuyor
41 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zekilikten değil.
Orada ki insanlar hayat şartlarını görüp bildiklerinden okumaktan başka çareleri olmadıklarını biliyorlar. Ve ona göre çalışıp büyük yerlere geliyorlar.
Herşeyin başı çalışmaktan geçiyor.
Kürtlerde de bu var.10 Yorumla
+1 yılgerçekten zekiler. bunu ben de çok gözlemledim. bazıları yorumlarda zeki falan deiller diye yazmışlar fakat adamlarda doğu aksanı olduğu için hep önyargılı bakıyo bizim insanlar maalesef. halbuki aşağılamaya çalışanlarda hiç kafa yok :)
40 Yorumla
+1 yılZEKİ İnsan Kendini Kullandırtır mı? (Hainler İçin Geçerlidir.)
70 Yorumlabir Türk'ün egosu bir Türk dunyaya bedeldir falan
Kürtlerin de ezilen biziz demesi bu iki milletinde geçmişten ne kadar uzak ve boş oldugunun kanıtıdır yabancı ülkeler ayrım yapmadığı için Türkiyeden cok usteler30 Yorumla
+1 yılBizim universitede siniftakilerin yarisi kurt kokenliydi.
Cogu da idiottu. Dogru duzgun konusmasini bilmiyordu. Denileni anlamiyordu. Kopya ile gecmeye calisiyorlardi. Demek ki her kurt zeki degilmis. Sana zeki olanlari denk gelmis.10 Yorumlabu soruyu sorarak ırkçılık yaptının farkındamısın? + bence hiçde zeki değiller sadece dinlerine çok bağlılar bugüne kadar kandırdım kürtleri saymıyorum bile !
00 YorumlaBeşar esad kurtlere kimlik bile vermedi, saddam gaz attı oldurdu. biz bu ülkede hep beraber yasadık ama k* urtlar hep isyan etti bu zekilikse gerçekten çok zekiler😃
01 YorumlaBence aptal ve inatçılar. Sahibi ne derse onu yaparlar ne fazla ne eksik. Yanlış olsa bile yaparlar. Sahibi emir versin yeter.
01 Yorumla
+1 yılya zekiler mi bilmiyorum ama genelde cahil oluyorlar. tabi hepsi değil. onun dışında çok tatlı samimi ve sempatikler :)
03 Yorumla- +1 yıl
@atiser orasını bilmiyorum. türklerdede çok cahil var ama kürtlerde daha çok. genelleme yapmadım zaten. hepsi değil yazmışım bak :) ayrıca sadece türkiyede, doğuda yaşayan kürtleri biliyorum. insanları kürt türk ingiliz diye ayırmayı sevmem ama... :)
Evet öyle oluyorlar hem zeki hemde yakışıklı @Mmtbyr ❤️
21 YorumlaSaf Kürtler öyle değil. Araya Türk kaynamışsa normaldir zeki olması.
27 Yorumla- +1 yıl
Aptal ben saf kürdüm ve 9 dil bilip rusyada birinci oldum almanyada 2. Ve mimarım.
+1 yılHegel, Ford, Einsten, Freud, Konfüçyüs, Locke, Kant, Descartes, bunlar hep kürttür.
32 Yorumla- +1 yıl
@TheEndAn Olum yapma la dalga geçiyorduk :)
+1 yılGer. zekalı olan insanlar nasıl zeki olabiliyor? Zekalarının canı kızıl tamuya.
01 Yorumla- +1 yıl
Hem Türk ırkından hem de Türk milliyetçisi olduğunu defalarca ilan etmiş olan Aziz Sancar'ı başka etnik döküntülere mal etmek hem ger. zekalı hem de şerefsizliktir. Aziz Sancar'ın Nobel Kimya ödülü alması yüce olma konusunda sınır tanımayan Türk ırkının başarısıdır.
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. 😂😂😂 ilk kez boyle bir laf duydum. =asagilik
Kompleksi00 YorumlaDiğer konusunda 432 cevap paylaştı. Sen irkcilik yapmissin ama o nolcak kurt turk yok zeki degil hayatta bisey grmus derler bizde ona sen bisey gormediginden onlari zeki goruyosun
00 YorumlaIrkçısın biliyorsun değil mi, ben de ırkçıyım ve tam tersini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılZeki derken uyanıklık mı kurnazlık mı yoksa faydalı işler için kullanılan akıl mı?
00 Yorumlaırkçılık yapmadan yorum yapın demişsin soruyu sorarken ırkcılıgın çiçeğine koymussun
00 Yorumla- Diğer konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa senden duydum hocam o nası bir genelleme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHade len oradan; dallama. Zeki falan degiller; aksine hepsi mallama.
00 YorumlaKÜRTLERİ AYAKTA S*KE*RİM RUHLARI DUYMAZ NE AKLLLISNDAN BAHSEDİYON :)
01 Yorumla
+1 yılEt cok yerler. Katık vs dogal beslenirler. Zazalar da zekidir mesela ben :) turkler de zekidir
08 Yorumla- +1 yıl
@Teslım22 hol teşekkür kena :)
- +1 yıl
Ez tı heskena gule :D
- +1 yıl
@Teslım22 bingöl. Memleketin tunceli elazığ falandir herhalde :)
- +1 yıl
@Teslım22 nerlisn knk :)
+1 yılKürtler mi zeki ahahaha :D
Yüzde 90 nini sevmem kavgaci yobaz bir toplumdur.02 Yorumla- +1 yıl
Hmm o yüzden Avrupa da çoğu ülkede birinci oldum ve 9 dil biliyorum.
Ezilen kesimin gücü ve aile eğitimi bakımı doğal çözümler bide genetiksel
00 Yorumla
+1 yılZekilermi? ben buna iki post gülerim :D :D
338 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@06Atakule06 sende kürtsün değilmi ülkeyi çomaristana çevirdiniz
- +1 yıl
Hayir kurt degilim kasar abla
- +1 yıl
- +1 yıl
@06Atakule06 hakaret etmeyi kes ne zannediyorsun kendini düzgün konuş ! sonra neden bu insanlar ırkçı oluyor...
- +1 yıl
Kasar ablacigim istersen irkci ol istersen kicini ac cokta mikimde a m k:)
- +1 yıl
Bak kürt kardesim seni essekten dusmuse cevirdi demek senden cok zeki:)
- +1 yıl
@06Atakule06 Ya ne dersen de umrumda değilde bir insan tanımadığı birine kaşar diyecek kadar bağnaz dengesiz ve yabani olamaz defol git hadi kürtlerden ne beklenirki zaten
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@TheEndAn İki post gülerim demekte ne var? post ile posta aynı değil akılları cinsellikte olduğu için..
- +1 yıl
- +1 yıl
Annem turk babam kurt ve doktor keske babama cekseydi kafam diyorum
Gebelleme sacma ama irkcilikta sacma keske tipimde babama cekip sarisin olsaydim. - +1 yıl
Senin gibi fasistleri gordukcede iyiki babam annemi secmis diyorum. Butun kurtler kara salak diye dusunen insanciklari gordukce iyice sukrediyorum.
- +1 yıl
@Joshtajosh
Bu faşist essekten dusmuse dondu zaten merak etme - +1 yıl
@Joshtajosh Her tanıdığım kürtün kanında var bu nankörlük hainlik genelleme değil ama kürt olan kimi görsem böyle
- +1 yıl
@notomorrow
Canim hesabimi kapatinca gormemistim ayni kisiyim de.
Ben zaten baba tarafim mukemmel insanlar veya oradakiler cokda duzgunler demiyorum.
Ama anne tarafim has turk onlarda cok matah sayilmazlar. Sen kotulerine denk gelmissindir ama genelleme yapmak oluyor bu kan filan ne yapayim kanimin yarisini akitayim mi? Babam hicte dedigin gibi degil ve turkum diyebiliyor cunku kendimizi oyle goruyoruz nu ulkeye ihanet etmiyoruz cogu turkten daha cok hem de. ama boyle genelleyenleri gordukce babamdan nefret mi edeyim kimligimi mi saklayayim. Sanatci kurt bile var bu ulkede. Insanin disardan aldigin izlenimi kendine kattigi onemli. Benim babam kurt diyince aaa nasil olur sen bembeyazsin aaa nasil olur sarisinsin aaa nasil olur sen cok kulturlusun hic siven de yok deniliyorsa bence dislanmayi hic haketmiyorum. Kendine birsey katamayanlar utanmali. - +1 yıl
@Sblven babanı takdir ederim kendine kürt deyipte ayrım yapmaması çok güzel.
- +1 yıl
Evet İstanbul'da iki yil okuyup para biriktirip tip okudu.
O yuzden oradaki insanlari cokta matah bulmutirum adam kitapsiz zor bela tip kazandi bir allahin kulu cahiller su cocugu okutalim demedi. O yuzden ingilteredekiler disinda gorusmeyiz hicbiriyle.
Ama gercekte karsilassak anlassak sirf babam yuzunden benle takilmayacak insanlara insam. demem ben. Olay bu. Kurtce bile bilmezken o irka mensup irkciliga mariz kalmak kimik oluyor biraz benim. acimdan. Kotu insanlarla karsilastiysanda o da senin talihin. Nerde yasiyorsun? - +1 yıl
@Sblven asla böyle ciddi konularda trollemem saçmalama sanada iyi akşamlar iyi bayramlar buarada
- +1 yıl
@Sblven Baban istisnai bir kürt ama :)
- +1 yıl
@Sblven evet zaten her kürte karşı değilim çoğuna karşı ırkçıyım
- +1 yıl
@Sblven haklısın
Yaşadıgimiz coğrafyadan zorluklardan olsa gerek
10 YorumlaYorumlara bakmaya geldim.
00 Yorumla
+1 yılşimdi konuya göre değişir
00 Yorumlaaziz sancar kendi açıkladı ailesi türkmen
00 YorumlaPek tanık olmadım bilemiyorum :/
00 Yorumla
+1 yıletdiğim ne demek k*rt açıklar mısın
013 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapma. Halklar arasında düşmanlık hep bu yüzden oluşuyor
- +1 yıl
bu tarz yorum yapman cok salakca. ve eger turksen ( kı ayrım asla yapmıyorum Şu an ) bu tarz bı cumle kullandıgın ıcın bence onlardan egıtımsız ve cahılsın. :)
- +1 yıl
Yo yo yo, sen böyle provokatif sorular sorup da "ırkçılık" içermeyen görüşler bekleyemezsin işte, hiç kimse peygamber değil unutuyorsunuz bunları
Soran+1 yıl@coolaklikli k*rt neden yazıyorsun o zaman? T*rk yazsam nasıl bizim hoşumuza gitmiyorsa onlarında öyle. Empati azıcık
- +1 yıl
peygamberle ne alakası var suan?
- +1 yıl
Öncelikle da eki ayrı ve sorduğun soru doğru olma olasılığı yüzde sıfır bile olmayan kışkırtıcı bir soru, e öyle soruya böyle cevap kimse kusura bakmasın
- +1 yıl
k*rt yazan sensın ben degılım? Şu an konumuz o degıl hem.
- +1 yıl
@coolaklikli cahille tartışılmaz niboşver değerli vaktini böyle küçük dar dusunenlerle harcama kendiside ne dediğini bilmiyor
- +1 yıl
ahahaha ya of guldurdun ya helal olsun :D bence bı kürt senın su yazdıklarını okusa hatta okuyosada Şu an sana yazık dıyım gulup gecıyolardır. ve benım cevremdekı bır cok kurt cok duyarlı anlayıslı imanlı ve egıtım almamalarına ragmen okumamalarına ragmen kendı emeklerıyle kendını gelıstırmısler. emınımkı bızler onların yasadıgı zorlugu. dıslanmayı yasasaydık cok beter bı haldeolurduk. bu kadar. dahada bısey soylemıcem.
- +1 yıl
@coolaklikli katiliyorum ön gözlü köprü de oturmusuz arkadaşlarla bu yoruma guluyoruz ;)
- +1 yıl
@coolaklikli La k*rt bir sus, haydi dilbilgisi çalış biraz
- +1 yıl
canım arkadasım pc basında ınsanların nasıl yazıstıgını konustugunu gayet iyi biliyosun. bununla yargılayamazsın. zaten anca bunula yargılarsın :) hadi şimdi sen hadi ordan :*
- +1 yıl
sevıyene dusup küfü dahi etmicem :)
Ben bunun ırkla alakalı olduğunu zannetmiyorum
00 YorumlaBenim gördüklerim aptal :)
02 Yorumla- +1 yıl
@atiser iyi laf soktun çıkaramaz Bir daha.
Yo öyle bir genlleme yok bence
00 YorumlaEvet einstein pastör edison falan hep kürt tü
00 Yorumla
+1 yılZeki bir millettir doğrudur.
10 Yorumla
+1 yılBenim denk geldiklerim hep öyleydi haklısın.
10 Yorumlaen ıyı kürt ölü kürt ben zekısını goremedım kanks
22 Yorumla- +1 yıl
kanks doğru söylüyor
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHic tanimadim o insanlari
00 Yorumla
+1 yılAziz sancar gibi adama can kurban.
00 YorumlaKürtlerin zekisine rastlamadım
11 Yorumla- +1 yıl
Haha aziz Sancar neye yarıyor?
Ne alaka her yerde var zeki az zeki çok zeki
00 Yorumla
+1 yılDaha zeki falan değiller.
01 Yorumla- +1 yıl
O yüzden 9 dil bilip avrupada çoğu ülkelerde 1. Oldum değil mi?
+1 yılNe saçma bir soru la bu?
00 Yorumla
+1 yılAllahta seni güldürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzekı olanda var olmayanda cvar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtler hanzo çogu neresi zeki
00 Yorumla
+1 yılNeden trollük?
10 Yorumla
+1 yılNeresi zeki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇ0nkü hep ezilen bir halk ondan
10 Yorumla
+1 yılEmin misin
00 Yorumla- Diğer konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bişi yok bea
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne