Arkadaşlar çince bilmek bize ne kazandırır işbulma konusunda olsun kültür konusunda olsun ?
türkiye ile çin arasındaki ilişkileri nasıl buluyorsunuz?
türkiye ile çin arasındaki ilişkileri nasıl buluyorsunuz?
ne cumhurbaşkanı olursun ne koç koltuğu sana bırakır çince biliyorsun diye. anca özgeçmişinde birkaç ik'cının birkaç saniye dikkatini çeker ve ara sıra orda burda söyleyip hava atarsın.
çin'e veya abd'ye gitcem orda iş bulcam diyorsan ayrı tabi.
imza: dört dili anadil düzeyinde konuşan insan.
4 dil biliyorsun ama iş falan bulamadınmı cumhurbaşkanı veya koçda anasının karnından çıkar çıkmaz o koltuklara oturmadı kendini geliştirirsen sürekli ataklar yaparsan yükselmek için birşeyler olursun veya ticaretle vs uğraşırsan ama ben 4 dil biloyorum birşey olamadım koç olamadım sabancı olamadım diyorsan o senin sorunun demekki çok çabalamamışsın
Çin ile bağlantı varsa kazandırır da normalde olacağını pek sanmıyorum. Bu birazda iş alanına bağlı...ama çinceyi kendi ana dili olan bile zor diyor öyle kolay bir dil değil tabi.
eğer sağlamda bir tahsilin varsa iyidir çin ticarette çok yükseldi hatta ingilizce almanca kadar etkili artık çin ce ve rusca ticaretle uğraşan ithalat ve ihracat büyük firmalar kapış kapış alır
MİT'de çalışmak gibi bir hayalin ve imkanın varsa gayet işe yarar :)
Cevap
1Cevap
bişey kazandırmaz bnce ,çinle bir baglantın varsa olabilir blkii
dünyada 1.5milyar çinli var akıllı ve öğren bence
çince bilmeyen bizden değildir!
işe yarar heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar