Küfür etmek bir cehalet ve aptallık göstergesidir. Çünkü beyni laf üretmeye yetmediğinden dolayı hazır laf kullanıyor. Hazır üretilmişi varken, o niye nefes almasına anca yeten minik beynini yorsun ki? Sonra iflas eder falan düşünmekten.
Evet.
Hayır. Çünkü ben de küfür ediyorum ve cehaletimi kabul edemiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Küfür etmek bir cehalet ve aptallık göstergesi midir?
Olay ne biliyomusun her şey yolunda giderken cigersiz srfsz in teki geliyor ya hayatını mahvediyo ya da kafanı karıştırıyor evet bende ediyorum hatta benim daha fena sinirlendimmi kaç o derece zarar bile veriyorum mantıklı düşün işine burnunu sokan olmazsa hayatına müdaha le eden olmazsa güzel geçince insanlar ben manyakmiyim neden edeyim
Evet erkekler erkeklikleriyle gurur duyup kadınları aşağılayarak kendilerini göğe çıkarıyorlar. Küfür eden insanlar cahil ve akılsızdır. Ama hangi grizekalı grizekalı olduğunu kabul eder ki. Zaten grizekalı olduğu için grizekalı olduğunu fark edemiyor. Acıyorum.
Kavga anında bisey bulamayınca ana bacı sövenler cahildir bu bakımdan katılıyorum ama anı bir durumda veya insan sinirlenince o kişinin arkasından ediyorsa cahillikten değil sinirden bence
Yani şimdi ben küfür etmeyi sevmiyorum ama bazılarının üzerinde küfür çok güzel duruyor. Ayrıca kişisine göre değişir çok zeki insanda küfür edebiliyor. Acizlik göstergesi olup olmadığını kişiyi tanımadan bilemeyiz.
First of all, dünyada cahil olmayan insan yoktur. (bildiğim birşey varsa o da hiç birşey bilmediğimdir.) Aksini iddaa eden cahilden daha cahildir. Last but not least, küfür etmek o kadar basit değildir. Benim için sanat olduğu bile söylenebilir. Küfür dilin "cilası"dır.
Aferin sana. Saygısızlığı sanat haline getirmiş ve savunuyorsun. Senin gibi bireyler sayesinde orta çağa hatta ilk çağa doğru hızla ilerliyoruz. Neyse ki kafası çalışan insanlar var.
Kime saygısızlık neye saygısızlık? ya da neye göre kime göre? Benim gibi bireyleri biraz daha açar mısın? Orta çağa hatta ilk çağa gitmek? Küfürün bu yyda mı icat olduğunu düşünüyorsun? ya da Albert Einstein sana göre hiç küfür etmemiş midir? Kafası çalışan insan tanımını neye dayanarak yaptın? (istediğin sorudan başlayabilirsin :))
burdaki küfür o küfür değil be ablacım sen yanlış anlamışsın küfür etmek günah saygısızlık vs. ama peygamber efendimizin burdaki küfür kastı allaha inkar edenler. küffar küfre düşenler.. kafir yani anlamış dıkee :D
Küfür kelimesinin kökeni zaten kafirden gelir. Arapçada ünsüz harflerin yanına farklı Ünlülerin gelmesiyle kelime türetilir. Küfür kafir sözü demektir. Hadise gelince; Cennet küfürlü konuşana haramdırla kafirin ne ilgisi var? Cennet kafirli konuşana haramdır. Çok saçma oldu. Ayrıca küfür etmeyi niye meşru göstermeye çalışıyorsun, gayet de mantıklı bir söz.
aslında cevabı kendin vermişsin kafir kelimesi küfürden türemiştir. yani orda bahsedilen küfür kafir anlamında... yıl 610 ona göre yorum yap.. senin bahsettiğin bir insana sövmek hakaret kişisel saldırının günahlığı peygamber efendimizin bahsettiği allahı inkar edenler burdaki ayrımı yapmak istedim küfür etmeyi hakaret etmeyi meşrulaştırmadım ama insanları direk kafir ilan etmeyin. zira her lafın başında * . k sonunda a. mk kelımesini kullanan bir toplum olarak cennet bize haram kıldığım namazlar ttuttuğum oruçlar hep ziyan oldu anacımm
En İyi Cevaplar