İlk yorumum gelsin: Tesettürlü biri ile sokakta yürüsem kendimden utanırım. Kadının böyle gezmesinin sebebi benmişim gibi...
Ayrıca, Tesettürlü biri benim (ruh) eşim olamaz.
Asıl sorunun cevabı ise; Olağandışı* bir görüntü olmazsa herhangi bir olağan dışı etki de göstermez.
*Olağandışı: Kel olması, kafasının tesettürde göründüğünden farklı çıkması vs... :)01 Yorumla- 11 ay
Ya senin kafani ssss
Kadinin tesettürlü gezmesinin sebebi sen neden olasin avel, Kız Allah icin kapanmis kusbbeyinli kimse disardan baktiginda sana o gözle bakmaz Emin ol, yani kisaca kapali kizlar ilgimi cekmiyo de git amnkoym mal mal kapalilarin kel oldugu icin sacini kapattigini düşünüyorsunuz ya :D
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsan özel hisseder kendini. Düşünsene nikahtan sonra eşin senin saçını açıyor. Mükemmel bişey.
711 Yorumla
Soran+1 yıl👏☺ Bencede öyle olmali
- +1 yıl
Ben heyecanlanırım, iyi hissederim.
Soran+1 yılAynen farkli olmali bu farkindaligin farkinda olmayanlar da cokmus
- +1 yıl
Ne yazık ki onların ahlakı yozlaşmış. Zinayı, sevişmeyi normal gören insandan ne beklersin ki.
Soran+1 yılAynen haklisin. Öyle bir esim olamaz diyende çok, evlenmeden neden göremiyorum diyende...
- +1 yıl
O güzelliğin o gizemin o huzurun farkında değiller ne yazık ki.
Soran+1 yılEvet evet karsilikli değerini bilenlerle karsilasmak nasip olsun
- +1 yıl
İkimiz için de inşallah.
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Teşekkürler. :)
Soran+1 yılRica, iyi bayramlar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf bıktık sizden be. malmsınz nesinz. saçını göstermeye günah dien burda cinsel fantezilerini yazıor sayfalarca. sonrada saçımı gördü çok tatlıı dersnz
20 Yorumla
+1 yılAynen bunu Bende düşündüm. Güzel bir an ama kötü de olabilir 😂😂😂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim ve değer verdigim birisi bana açik halini gösterdi ve bu beni özel hissettirdi, benim de hoşuma gitti ve dedim ki ona iyi ki sadece ben gördüm çünkü bu güzelliği başkasi görsün istemezdim çünkü bir kişiyi sadece o şekil sevdigi kisinin görmesi gibisi yok Allah herkesin gönlüne göre versin.
232 Yorumla
Soran+1 yılAmin insaallah o kisi Şu an esin mi peki :)
Cevap sahibi+1 yılEşim değil ama sevdiğim birisi bana o kadar değer verir ve güvenir ki şu ana kadar kız arkadaşlarim bile saçimin açik halini görmedi ilk gören sensin dedi, bu arada siz açikmisiniz kapali mi?
Soran+1 yılHim biraz yanlis olmus ama neden böyle biseyi yapti ki bunun guvenle pek alakasi yok gibi sanki..
Cevap sahibi+1 yılAslinda açik halini göstermeyecekti gözleri ve sürme çekmesi hoşuma gidiyor dedim ki bir sürme çek o güzel gözlerine bana resim gönder tamam dedi birkaç resim atti dedi ya birkac tane daha var ama sacim acik dedi ben de dedim sen bilirsin istersen gönder istemessen de sen bilirsin o da dedi ki gönderiyim ama baktiktan sonra sil canim kimse görmesin senden baska dedi ben de tamam dedim gönderdi baktim o kadar hosuma gitti ki silmeye kiyamadim 😃 dedim ya ben bunu şimdi nasil silecem o da dedi ister sil ister silme sana kalmis sana güveniyorum dedi böyle oldu yani şu anda flash bellekte şifreli dosyada sakliyorum halen resmini 😃
Soran+1 yılAy inanmiyorum daha neler yani pes :)
Cevap sahibi+1 yılNeden bu kadar şaşirdiniz ki, neye inanmiyorsunuz 😃 siz kapalimisiniz peki?
Soran+1 yılHayir inaniyorumda yani bilmem benim yapmayacagim bir şey tabi büyük konusmamak lazim , kizinda bu kadar guzel olmasina sasirdim kiyamamana ama sozunude tutmamissin :). Evet
Cevap sahibi+1 yılYa ne yapayim kızın o hali o kadar güzel ki kiyamadim silmeye kendisine de dedim ama ben bunu nasil silecem kiyamam silmeye dedim o da tamam sen bilirsin dedi 😃ama ben kesinlikle ona karsi yanlis dusunmedim hicbir zaman gün gelip konuşmasak da hep değerli olarak kalacak benim için ama Allah birseyi emrettiyse bosuna degil evlendigi zaman bir insan sacinin acik halini gordugunde bütün güzelligi aciga cikacak güzel birsey.
Soran+1 yılNasil bir bag var aranizda onu anlamadim arkadas desem arkadastan ote gibi
Cevap sahibi+1 yılSevgi baği var aramizda insan değer vermedigi kişiye neden böyle birşey yapsin ki?
Soran+1 yılBilmem benim de sevip deger verdiklerim coktur ama boyle bise yapmadim hic. Arkadasina sormak lazim :)
Cevap sahibi+1 yılSenin sevip değer verdiklerin erkek arkadaşlarinmiydi? Benim dedigim biz seviyorduk birbirimizi ondan dolayi ayrica şu bir gerçek evde yalniz başina her bayan saçlarini tarar aynanin karşisina geçer güzel görünmek ister hep 😃
Soran+1 yılEvet herkes güzel görünmek iltifat duymak ister tabi ona ne süphe :) Neden evlenmiyorsunuz seviyorsaniz
Cevap sahibi+1 yılİltifat duymak her bayanin hosuna gider tabii 😃 Evlilik için doğru zaman değil şu an Allah hayirlisini versin herşeyin, güzel görünmek de bayanin istegi tabii ki.
Soran+1 yılEvet aynen öyle 😊 hayirlisi olsun tabi ki
Cevap sahibi+1 yılSen yaparmiydin peki benim dedigim gibi gözlerine sürme cekip acik resmini yollamani istese ne derdin?
Soran+1 yılHayir yapmazdim asla ama dedim ya buyuk konusmamak lazim
Cevap sahibi+1 yılIşte bütün mesele bu büyük konuşmamak lazim hiçbir zaman o yönden taktir ettim seni 😃 mesela hergün araliksiz konusuyorsunuz mesela biz öyleydik hatta gece 2-3'lere kadar konusurduk senden normal bir resim istedi sen de gönderdin acik halini merak etti göndermezmiydin sevdigin kişiye? Ayrica sürme çekmek cok yakisiyor bayanlara, sen sürermisin?, ben ilk zaten o yūzden istemistim ondan resmi 😃
Cevap sahibi+1 yılSen iyi birine benziyorsun senin icin de bir mahsuru yok ise seninle tanismak isterim?
Soran+1 yılDedim ya hayir gondermezdim böyle biseyi istedigi icinde ayrica kirilir ve kizardim bana saygisinin tam olmadigini Düşünürüm beni kabul edecek kisi baştan böyle etmeli. Teşekkür ederim düşüncen içinde
Cevap sahibi+1 yılTanisabilirmiyiz bir mahsuru yok ise merak etme senden resim falan herhangi birsey istemem ?
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃
Soran+1 yılTakibi kabul etsem bile tanisma kismi olmaz...
Cevap sahibi+1 yılNeden ki?
Soran+1 yılİste öyle :)
Cevap sahibi+1 yılHaklisin beni tanimiyorsun böyle davranman normal 😃ben simdi gizliligi kaldiricam konusunca beni kendin anlarsin istersen?
Soran+1 yılSen bilirsin gizli de olabilirsin ama ben kimseyle konuşma taraftarı değilim kusura bakma :)
Cevap sahibi+1 yılNeden boyle dusunuyorsun, alindinmi yoksa soyledigime?
Cevap sahibi+1 yılCevap vermedin?
Soran+1 yılHayır sana karşı olan bişe değil herkese bu :)
Cevap sahibi+1 yılNeden ön yargili davraniyorsun ki bu konuda en azindan takip edip konusmayi deneyebilirsin birini tanimadan bilemessin ki o kişiyi?
Soran+1 yılHaklısın ama bende böyleyim üzgünüm :)
+1 yılNe hissetigimi, hissedecegimi, hissetirecegimi sadece esim bilir baskasininda bilmeye hakki yok. Yeterki sadece Allah'in rizasi icin tesetturlu olsun esi icin degil. Cunki burdaki mesele onun saci veya basi degil, daha buyuk anlam tasimali bu durum.
60 Yorumla
+1 yılKapalı haline alıştıktan sonra ilk defa öyle görmek heyecanlı olur bence😌 yanlız altta yorum yapan arkadaşlar kapalı olan birisini kastederek saçını görmeden evlenmem demeniz baya saçma
40 YorumlaBunu burdaki çoğu insan anlayamaz ama bende çok olurdu ! ☺😊😊😊😊
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki :)
bir arkadaşım kapalı ile evlendi. Saçını hiç görmemiş daha önce. Kız kel çıktı. Sonuç boşanma oldu yaşanmaz demeyin. Bu kesinlikle gerçek bir olay. Kapalı ile evlenenler. Kendiniz bakmasanızda ya resim atsın. ya da ailenizden bir bayan görsün. Çok sahtekar insan var.
11 Yorumla- +1 yıl
Demekki görüntüsü için evlenmiş
+1 yılHeyecan yaparım, etkilenirim. Çok büyük bir duygu olmaz tabii ama birşey hissetmem de diyemem.
20 Yorumla
+1 yılHeyecanlı olurdu tabiki; işin gizemi de güzelliği de burada ya 👣 💞
20 Yorumla
+1 yılheyecan mutluluk aşk biraz istek ve saçlarını okşayıp koklamak aşıksam tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşim kapalı ve saçlarını ilk kez göreceğim, sanırım bu duruma dayanamayıp, kalp spazmı geçirirdim...
26 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı :)
Cevap sahibi+1 yıldemek kalp krizi geçirmem çok tatlı öyle mi, ben size ne yaptım ki...
Soran+1 yıl:) Heyecanlanman yani
Cevap sahibi+1 yılheyecanlanmamam sağlığım açısından iyi olur çünkü saçını gördüğün de heyecanlanan adam, evlendiği ilk gün hakkın rahmetine kavuşur.
Soran+1 yılBir şey olmaz Allahın izniyle böyle devam güzel temiz duygulara :)
Cevap sahibi+1 yılne demek istediğinizi anladım ama inanın bana benim duygularım güzel ve temiz. yakışıklı ve belirli bir yaşa gelmiş ve aseksüel olmayan bir erkeğin , eline şaka değil gerçek kız eli değmemişse,-değebilirdi çünkü kızlar asılıyordu ve asılıyor-bundan daha temiz ve güzel düşünce olur mu, buna rağmen bir kadının saçını gördüğüm de heyecanlanacak kadar masum da değilim...
+1 yılBen esimin saclarini daha once gormemissem, gormedigim farkli seyleri de vardir. Heyecanim saclara yonelik olmazdi buyuk olasilikla.
00 YorumlaNeyine heycan olcak? sanki hiç saç görmemiş bir adama ilk defa gösteriyorsun..
10 Yorumlaöyle bir eşim olamaz (: o yüzden cok bişey ifade etmiyor benim için :) !
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Heyecan olmaz mı okur tabi sevenler birbirine kavuşuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden açar bakarım olm. kıvırcık olmazsa at çöpe :d
41 Yorumla- +1 yıl
haha :D o nası tabir
+1 yılValla saçını değil de başka yerlerini ilk kez görecek olmak çok daha tatlı bir duygu :))))))
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSacini bile gormedigim insanla evlenmem ben.
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam o heycan ayri bir durumda... Ya evlendikten sonraki duruma ne demeli. Bian duaundumde, sanirim hayatimdaki en buyum heyecan o olurdu
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı biri eşim olmaz ki. Saçını bile görmediğim biriyle nasıl evleneyim. Çok itici
10 Yorumla kapalı kızlarla ilk ilişki çok zor oluyor çok utangaç oluyorlaar bu saçı içinde çoğu yeri içinde aynı oluyor
00 Yorumla
+1 yılBide bakiyon kelll onun alnini opecegmw kel kafasni operdim 😂
10 Yorumlasaçını görmediği karıyı niye alsın. ya açıkken çirkinse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar görmediysem o saçları sıkıntı var bence bu işte.
055 Yorumla
Soran+1 yılNiye göresin? İmam nikahi varsa tamam
Cevap sahibi+1 yılYa kötü çıkarsa? Boşamakla mı uğraşayım tekrar
Soran+1 yılSaç ne kadar kötü çıkabilir söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılSon derece bakımsız olabilir mesela. Kabarık kabarık. Her kız aynı mı
Soran+1 yılYapma Allah icin istedigin sekle sokalabilir
Cevap sahibi+1 yılNeyse hevesini kırmayacağım. Ama ben sırf saçları görünüyor diye günah haram denilmesine karşıyım.
Soran+1 yılHeves değil bu benim için olması gereken :) Pekala sana katiyen katilmiyorum ama saygi duyuyorum.
Cevap sahibi+1 yılSaçını gizleyip de başka yerlerini gizlemeyi unutanlar var ona ne demeli :)
Soran+1 yılOnlari demiyorum ben ama.
Cevap sahibi+1 yılBen şöyle düşünüyorum. Hatların belli olmayacak saç açık olsa bile sorun değil. Ama saçları kapalıysa da sorun değil tabi. Yeter ki abartı olmasın. Kara çarşafı hiç sevmiyorum.
Soran+1 yılÇarşaf tercih meselesi baska bir boyut benim icin.. Abartı ne mesela hatlardan sonra makyaj mi?
Cevap sahibi+1 yılEn fazla ferace olabilir çarşaf çok kötü. Sürekli makyaj yapanları tuhaf karşılıyorum. Düğün vs özel günlerde tamam da.
Soran+1 yılBence düğün ve özel günlerde de fazla olmamali yapiliyorsa bile doğala yakin olmali.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Sorunun amacını saptırdım kusura bakmazsın umarım :)
Soran+1 yılBaktım valla
Cevap sahibi+1 yılKendimi nasıl affettirebilirim
Soran+1 yılHim bilmem ki
Cevap sahibi+1 yılElimden geleni yapmaya hazırım :)
Soran+1 yılNeden üzüldün mü kusura baktim diye yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılİyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum ve ayrıca dinine bağlısın. Senin gibilerini el üstünde tutmak varken :)
Soran+1 yılTesekkür ederim ama yorumun farkliydi senin :)
Cevap sahibi+1 yılKötü niyetle yazmadım ama düşüncelerimi söylemek istedim. Böyle düşünen bir eş adayım varsa saygı duyarım aslında biliyor musun. :)
Soran+1 yılSenin dusuncelerine katilmayip saygi duydugumu soylemistim zaten soyleyebilirsin tabi. Ama es olarak görmüssen bu saygidan biraz ileriye gitmeli gibi sanki :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman şu şekilde cevap vereyim. Merak ettiğim için fazla heyecan olurdu tabi görmek için can atardım çünkü onların sahibi benim. Saçlarını tarardım onun her gün :)
Soran+1 yılYa iste bu cok can alici oldu en sevdigim sey ve hayalim :)
Cevap sahibi+1 yılHer telini öperdim saçlarının aşırı sahiplenirdim güzel di mi :)
Soran+1 yılHop hop ne oluyor güzel tabide
Cevap sahibi+1 yılNe oluyormuş :o Eşimi kastettim ben ama
Soran+1 yılEvet biliyorum zaten oylesine dedim :)
Cevap sahibi+1 yılBöyle konuşuyoruz ama eş adayı var mı :)
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılBenim de yok ne olacak böyle :o
Soran+1 yılSenin yasin gelmistir belkide benim icin erken :) Kac yasindasin
Cevap sahibi+1 yıl25 im, geldi sayılır ama bir süre daha evlenmem herhalde senin yaşın kaç :)
Soran+1 yıl20..
Cevap sahibi+1 yılOkul durumları var mı
Soran+1 yılOlmaz mı senin :)
Cevap sahibi+1 yılBen atlattım o mevzular geride kaldı :) Başka yerden mi devam etsek böyle zor oluyordur sana :)
Soran+1 yılYoo olmuyor sıkıntı yok :) Nerelisin ki
Soran+1 yılCalisiyor musun yani sen
Cevap sahibi+1 yılİstanbul. Bence öyle yapalım daha güzel olur :)
Cevap sahibi+1 yılEvet çalışıyorum
Soran+1 yılSen gizliden cik o zaman eger olabilecek gibiyse yazarim :)
Cevap sahibi+1 yılÇıktım :)
Soran+1 yılHim gordum tamam :) Geri olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılEe sonuç ne peki
Soran+1 yılBen kimseyle konusmuyorumda o yuzden kararsiz kaldim
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi değil mi herkesle konuşmak daha kötü bence
Soran+1 yılEvette sana nasil guvenicem
Soran+1 yılBide fotograf filan ister misin?
Cevap sahibi+1 yılO konuda çekinmekte haklısın doğru. Sadece konuşacağız zamanla belki güvenmeye başlarsın beni tanımadan bilemezsin. Kötü biri değilim emin ol
Soran+1 yılHim tamam bende degilim :)
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya başlasak bir zamanla güven temelleri oluşsa ona göre akışına bırakırız foto gönderip göndermemek sana kalmış ilk başta ısrar etmem :)
Soran+1 yılTamam anlastik :) takip attim
- +1 yıl
Emreee
+1 yıloyle bisi hayatim boyunca olmadi olamaz izin vermem asla... kafayi yemedik daha
10 Yorumla
+1 yılOlur tabi olmaz mi 😌
119 Yorumla
Soran+1 yılGüp güp güp :)
- +1 yıl
Dusununce bile güplesti 😊
Soran+1 yılAaa o kadar demek :)
- +1 yıl
Eski filmler geldi aklima
Soran+1 yılNedeen :)
- +1 yıl
Orda olur boyle seyler genelde. evlendikten sonra kadin derya hani. ilk defa saclarimi gorup dokunan biri oldu hayatimda diye 😊
Soran+1 yılHim bilmem ki ben cok eski film izlemem ama bu hissin senin icin ozel olmasina sevindim :)
- +1 yıl
Degisiyo tabi kisiden kisiye gore bu durum. yorumlara bakilirsa
Soran+1 yılEvet öyle maalesef
- +1 yıl
Sende kapalisin o halde
Soran+1 yılHimm bilmem 😊
- +1 yıl
Saklanacak bisey degil
Soran+1 yılEvet o zaman
- +1 yıl
Ha soyle... Aferin sana 👏👏😀
Soran+1 yılOo aferinide kaptim :) 😃
- +1 yıl
Comertim o konuda. cok sey kaparsin benden 😊
Soran+1 yılÖyle olsun bakalim :)
- +1 yıl
Saglikli gunler efendim... z😊
Soran+1 yılTesekkür ediyorum sizede beyfendi 😊✋
He saçını gördüm diye ayılıp bayılacam ne ap. tal insanlar var uokede
10 Yorumladaha çok merak ettiğim yerleri olurdu işte o zaman heyecanlanırdım
00 Yorumlacanım olurdu ama başka bir heyecan var odaha heyecan verirdi...:9
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonemli olan saglik herseyin basi saglik ne managya cxskksalalsskxoeipqpqdkxkjdjdj
00 YorumlaDini ve eesmi nikahtan sonra olur
23 Yorumla
Soran+1 yılAnladim :)
olabilir ewett gizli olan herşey çekici gelir insana
00 Yorumla
+1 yılsaçlarını görmediysem eşim olmamıştır o :) o ne lan yatağada mı türbanla giriyor :S
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin böyle bişeyi önemseyeceğini sanmıorum
20 YorumlaNe heyecan ne heyecan
30 Yorumlakıl işte
kıldan heyecanlanan var mı acaba50 YorumlaHeyecanlı olurdu kesin ;)
10 Yorumla
+1 yılHayır açık olsun bir zahmet
10 Yorumlaçok saçma... saç görünce nıye heyecan olsun ki?
30 YorumlaTroll mü bu? Yoksa cidden soruyo musun?
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle düşünüyorum :)
00 YorumlaHiç komik değilsin. Bil istedim.
00 Yorumla
+1 yılkalbim yerinden çıkacak gibi olur :D
20 Yorumlakesin heyecan olurdu sanırım
20 YorumlaValla hediye paketi olmayi sevmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmezse görürüz tatlıyı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBeğenir beğenir :)
+1 yılNe güzel.
20 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabikide
20 YorumlaSaçlarını görmeden mi evlencem 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😱 imam ve dini nikahi dugunden once yaptiysaniz gorebilirsin ama
Eşimse evlenmeden önce niye görmedim bence saçma
00 Yorumla:D birşey hissetmem :D
00 YorumlaSaclarla olmaz da devaninda okur heyecan 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılÖlürüm o hatuna <3
20 Yorumla
+1 yılheycan olmazdı sonuçta saç yani :)
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öyle eşim olmazdı
311 Yorumla
Soran+1 yılNe enteresandir ki soruyu begenende sensin :)
- +1 yıl
Vurdu gol oldu 😂
Soran+1 yılBenimde öyle bir amacim yoktu zaten neyse :)
- +1 yıl
"U" dönüşü mu oldu ne 😅😂
Soran+1 yıl@Kufurbazkizzz Yok bizde yanlış olmaz :)
Soran+1 yılAmin sana da iman :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen bak çok mantıksız bir insanım ben 😂
Neyse iyi sohbetler size
+1 yılNazil msntik la öyle o
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir his
20 Yorumla
+1 yılGarip
10 Yorumla
+1 yılteninide ilk defa görüyoruz
00 Yorumla
+1 yıldeğişik bir durum :d
10 Yorumlavalla bilemiyorum
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Ay çok heycanlı.
20 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat