Ben annemle yaşıyorum ve evlenmeyi düşünmüyorum en azından öyle birileri olacağını düşünmüyorum yaşanır mı ki böyle?
Cevabın nedir?
Enistemin dayisi- Allah rahmet eylesin- fistik gibi adamdi. Hem yakisikli, hem karizmatik. Ama hic evlenmedi, anasina bakti. Adam simdi vefat etti ama geriye ne evlat ne de baska bisey birakti. Yazik aslinda ama karsina evlenecek biri cikmiyorsa zorlamaya da gerek yok bence
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
O sekilde dusunen birtek bildigim kisi amcam, "hayatimda yeterince bas agrisi cekiyorum, evlenirsem kesin akil hastanesine yatarim" der, onun disinda gordugum en neseli insandir :) hic daha kendini yalniz hissettigini gormedim :)
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar yaşayan. Toplum tarafından anormal karşılansa da dışlanma söz konusu olmaz ama sebebi ciddi değilse sorumluluktan kaçmamalı insan. Sonra zamanında yapmadık gibi şeyler demen olası. 65 yaşındaki 10 yaşında çocuğa sahip bir adamdan pişmnlık dolu sözler işittim.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl60 ında 20 yaşında çocuğun olur seni parmağında çevirir. Dostum bu böyledir ama olmazsa olmaz da değildir yani senin bilceğin iş
cevremde evli olan nerdeyse yok gibi.. gayet normal durum ama turkiyede galiba biraz fazla abartilmis... evlenmek nasil bir tercihse.. bekar kalmakta bir tercihtir.. bireylerin kendi hayat secimidir...
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
20Cevap
Bizzat ben kendim :) etrafımdaki herkes evlendi :) benden sonra doğan kuzenler dahil. nerdeyse yiğenim evlenecek:) bir yıl öncesine kadar bend annemle yaşıyordum sadece insan belli bir yaştan sonra evlenmesede kendi düzenini kurmak istiyor. ne işim var anne yanında diyor
15 Yorumla
+1 yılEvet öyle biri var eski komşum hep yaşlılarla ilgilenmesini sever tüm mahallenin insanlarına yardımcı olur annesi ve Babasına bakmak için evlenmemiş hiç
Ve evet böyle yaşanır anamızın karnından Sevgiliyle doğmadık😂11 YorumlaVar ama pişman oldu geçen zaman da.. insan farkına varamayabiliyor sonra 5o sine gelince yanliz öleceğini amaçsız yaşadığını düşünüyordur..
14 YorumlaHalam 46 yaşında hala bekar teyzemde 45 yaşında bekar. Aşırı seçici ve memnuniyetsiz oluyorlar :D herşeyi eleştiriyorlar genelde
13 Yorumla
+1 yılEvet benim tanıdığım baya var şu an emekliliği gelmiş 50 ya da 55 yaşlarda ablalar var iş yerimde hiç evelenmemişler
13 Yorumla- +1 yıl
Mutlu gibiler ama gözlerinden belli oluyor çocuk hevesleri içinde kalmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmemiş ve yalnız bir kadın tanıyorum. pişman sanırım. herkesin çocuğunu düğününü falan görüyo üzülüyodur heralde. eskiden onu seven bir adam varmış bu evlenmek istememiş onunla yıllar sonra karşılaşınca yanında yeğeni varmış kadının. çocuğun mu diye sormuş adam ben evlenmedim demeye utanmış. hastalanınca da ona komşu çocukları bakıyomuş herkesin kalbini kıran acıdilli bir insanmış kadın
10 Yorumla
+1 yılEvet var ve bekarlık sultanlık sözünün bal gibi kanıtı yani.
11 Yorumla
+1 yılçıkar elbet biri karşına aslında evlenmekte pek bişey yokta insan bir evlat sahibi olsun istiyor
15 Yorumla- +1 yıl
kafa dengi birini bulunca çok düşündüğüne değmez ya yeterki gönlüne uygun birini bul
- +1 yıl
hmm zor o zaman ya güven eksikliği olmuş bir kere olsun ümidini kaybetme evlilik güzel :)
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim bir tanıdığım öyle. 55 yaşında evlenmedi. Yaşayıp gidiyor işte.
13 Yorumla- +1 yıl
Köpeği ile çok mutluydu en son gördüğümde. Belki de içten içe kardeşlerini kıskanıyordur, bilemem.
Jet lakabını taktığımız 45 yaşlarında bir kadın hocamız vardı. Evlenmemiş ve sanırım babasıyla yaşıyordu
11 YorumlaAnnemin arkadaşı hiç evlenmedi ve sanırım 50li yaşlarında😅
13 Yorumladayılarım yaşyor :D hayat onlara güzel gibi gözüküyorda içten bilemeyiz tabi
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Bizim mahallede bir kiz bir erkek var 40 yasi geckin boyle giderse bende o kervandayim sanirim
11 YorumlaEvet benim yanidiklarim var, mesela 45-50 yaşlarinda ve hiç evlenmemiş... Ama bence yalnizlik zor
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. var ben varım bırak evlenmeyi kız arkadaşım bile olmadı biriyle flört bile etmedim yabancı umudum vardı ama artık yok çünkü anladım ki oda olmayacak oldurmayacaklar o yüzden ben böylemezara girerim
20 Yorumlaiki dayım ve bir teyzem hala bekarlar. 50 yi yaşlarını aştılar:D
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. Yaşayan var ama çoğu tabiki yalnızlıktan şikayetçi ama bulamamışlar uygun birini ne yapsınlar
10 YorumlaEn sonunda hayatta bir başına kalırsın evlilik şart ya da çocuk yapıp ayrilcaksin cocuğunla yaşayacaksın 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim mahallede bir amca var hint filminde gordugu bir kadin asik olmus yillardir ona asik
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabi hayatını yaşıyor adam 50 yaşına geldi bu yaştan sonra da bence evlenmez
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboylusun poslusun yakışıklısın maşallah evlen çocuk coluğa karış öyle düşünme
10 Yorumla
+1 yılbul evlen hocam ya da 5 sene daha eğlen
11 Yorumla
+1 yılsen benimle tanışmamışsın tabi öyle düşünürsün :D
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oyle bir niyetim yok ama kader kismet hersey
11 Yorumla
+1 yılÜst komsumuz. Kadın yetmise yaklaşıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ona sormak gerek
Annen ölürse büyük sıkıntı.
11 YorumlaEger allah nasip etmezse; vardir tabi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var fakat Allah başımızdan anneleri eksik etmesin de bir gün giderlerse ev çok boş kalıyor 😞
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bekar kalmak hiç yakışmıyo tatlı çocuk gel evlenelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 yaşinda bir sinif arkadasim var ve hiç evlenmemiş.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşindayim ben.
Cevap sahibi+1 yılO neki 50 yasinda bile var 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet hepsi eğitim askiyla yanip tutuşuyor 😂
bilmem ki aama kacamaklari vardir yani
12 Yorumla
+1 yıl43 Yaşındayım hiç evlenmedim , kendim istemedim evlenmeyi , ömür boyu bekar yaşamayı seçtim.
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç pişman değilim , bu arada yaş 44 e yaklaştı, kendi hayatımı yaşıyorum, karışan yok, özgürüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardı hıc evlenmemıstı 80 yasında öldü benımde sonum oyle olucak malesef
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılkuzenim var kendisi doktor mesleğe adamış kendini
11 Yorumla
+1 yılTarih hocam var. Bekar yasanmaz ömür boyu
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet var akrabamz. zaten artık evlilik eskide kaldı. koynunda huzurla uyuycagm adam olmadıktan sonra evlensem ne yazarki
00 Yorumla
+1 yılEtrafı bırak o kişi benim galiba :/
10 Yorumla
+1 yılEvet var
13 Yorumla- +1 yıl
Biza yansittigi mutlu gorunuyor.. ama bilemem..
- Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdilik bekariz..
14 Yorumla- +1 yıl
benimde umudum yok...
- +1 yıl
Kuçukken bir öğretmenim vardi 40 üstünde bekardı.. hep düşünürdüm okadar mı birini bulamamış diye.. büyüdükçe anladım zormuş ruh ikizini hayat arkadaşını bulmak ne yazık ki.. aynen hayırlısı.. 😉
+1 yılbir iki kisi var hic evlenmemis
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben varim.
11 Yorumla
+1 yılVar var
13 Yorumla- +1 yıl
Öldü bilmiyorum mutlu muydu
+1 yıl2 amcam da öyle
12 Yorumla- +1 yıl
hayır :d
+1 yılBilmiyorum 😐
11 Yorumlaevet var halam hiç evlenmedi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Bende evlenmeyi hiç düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılVar evet
11 YorumlaEvet var
11 Yorumla
+1 yılVar 😂
11 Yorumla
+1 yılVar çokkk var
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bazıları
Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı. Varvarvar
11 Yorumla
+1 yılBekar kalınmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Elin kimin cebinde belli olmaz.
+1 yılevet var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Evet ben şu an 😊
13 Yorumla
+1 yılEvet var :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Var evet
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var cokk
00 YorumlaVar var
10 Yorumla
+1 yılVar 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayırr
10 Yorumla - Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem