Burç takvimi var herkesin bildiği gibi ben ikizler erkeğiyim ama üremenin bile takvimleştirmek mümkün olabilir şu burca gıcıksın oluyorsundur. mesela hesaplarsın şu burçtan olmasın ona göre ilişkiye girelim biz diyebilirsiniz bu mümkündür :)
Gıcık olduğunuz burçlardan olmasın diye takvim tutar mısınız hangi burçta çocuk istiyorsunuz ve neden :)
Ben sanırım çıkarırım Balık olmasın aşırı duygusal istemem sanırım :)
Erkek olursa, Burcu aslan ♌ \terazi ♎ Yükseleni akrep ♓ \başak ♍
Kız olursa, Burcu başak ♍ \balık ♓ Yükseleni yengeç ♋ \oğlak ♑ Olsun isterdim. Ama Kız ya da erkek olacağına karar veremeyeceğimizden, ortak olarak Burcu boğa ♉ Yükseleni aslan ♌ Olabilir
Kendim hesaplayabildiğimden özel takvime falan gerek yok ama doğum saati Allah vergisi, yükselen de öyle yani.
Ya ben bu burçlara fazla takılmam aslında ama bazen gerçekten karakter yorumları tutuyor. İlla bir seçim yapılcaksa ikizler olmasını istemem mesela. Kendi burcumdan da fazla istemem başak aslında iyi yani ama zor. Başak burcu olanlarla herkes anlaşamaz.
Niyeymiş? :) İkizler uzak olsun ya bak ben burçlara takılmam aslında pek inandırıcı değil ama özelliklerini taşıyorlar bir kaç tanıdığım ikizler burcu olan var onlar sağolsun bir önyargı oluştu. Ama yükselende önemli diyorlar.
Koç hiç sevmemmm😂 Erkek olacaksa Aslanım olsun kız olacaksa başak olsun😊 Mitoloji delisi olduğum için bu iki burunun özelliklerini adım gibi biliyorum ve seviyorum
Evet arkadaş haklı ikizlerim ve etrafımdaki insanları ezmekten zevk alıyorum onların söyledikleri şeyler doğru bile olsa üstün bastırma yeteneğim sayesinde yalancıya çıkarıyorum :D Çokmu kötüyüm neyim :D
En İyi Cevaplar