Sizce seven insan , sevgilisini korkmadan , utanmadan her yerde öper mi? Ve öpmelimi?
Öpmeliyse neden öpmeli
Öpmemeli ise neden?
Öpmeliyse neden öpmeli
Öpmemeli ise neden?
Opmeli, fiziksel temas duygusal temasin bir ust safhasina gecis, karsidakini tende hissedis istegidir. Sevilen kisiyi minciklayip her yerini opmek de bu istegin bir parcasi. Aslinda insanlar opmeyi partner zevk alsin diye yaptiklarini zannederler ama tamamen kisisel duygu patlamasinin bencil bir yansimasi. O yuzden severim opmeyi:)
Oper tabi , opmek ve sarilmak bence sevdgin insanla olan en guzel ictenlik gostergesi
Merhabaaa😄 ciddimisin , cok tesekkur ederim cok sevindim buna 😊
Tamamm bakıyorum hemen☺
Biz hayalini kurmaktan utanıyorken sen öpmekten bahsediyorsun...
Sevmek, utanmaktır... kıskanmaktır...
Niye göstermek zorundasın? Hadi gösterecen niye öperek? Şapur şupur salyalı salyalı hiçmi utanmican? Bırakta o duygu seli sizin aranızda olsun bizim yanımızda öpüşmek niye? Daha ileri gidip seks yapar mısın?
öpmeninde yeri ve zamanı vardır. hep öpmek sıkabilir yani.
Cevap
4Cevap
bence öpmemeli. insanlarda yanlış algı oluşturabilirsin. eğer bir erkek gerçekten bir kızı seviyorsa buna önem vermeli. mesela okuldayken her zaman öpmemeli. görenler illa dedikodu çıkarır. yayar. kız insanların gözünde farklıdır artık. kızı yeni tanıyan insanlar düşünmeden onu artık öyle görecektir. bilmem anlatabildim mi? tabi kıza da sormak lazım ne istiyor diye.
opmemeli bence ozel olmali bu oyle her yerde her an operse ne anlamı kalir
oper ama opmemeli turkiyede yasiyorsa eger kulture terso
Sonra betonu delecek kıvama geliyon
Herseyin bir yeri vardır
öperimmmm ama herkesin gözü önünde değil
Öper. Ama aile büyüklerinin yanında öpmemeli...
sevdiği için öpmeli niye öpçek :D
Bazen keşke dememek için öpmeliyiz.
Öpmek güzeldir
Opmesin ya
Öpmez
Öpmez, sapıktır o
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar