bile bile kırmak
istemeden kırmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

istemeden kirmak demek mesafe demek o kisinin henuz neye kirilip kirilmayacagini bilmemek ona yabamci olmak gibidir. Bile bile kirmak ise nedenine gore degidir bazen hak ediyorlar
Farkında olmadan kırmak daha kötü. Bilinçli yaptığım şey için üzülmem.
Elbet insan her zaman farkında olmadan ve istemden kalp kırar.. Eğer bilerek ve isteyerek kalp kırılıyorsa o düşmanlığa girer..
İstemeden kırmak
Cevap
10Cevap
İstemeden kırmak daha kötü, çünkü zaten bilerek yaptığında onu yapmak istiyorsun. Daha kabul edilebilir bir eylem, farkında olarak yapılmış ve karşıdaki de kesin haketmiştir. Ancak istemeden kırmak ilginç, biraz aptallık gibi.
Bile bile kırmak onu tanıdığın anlamına gelir ama kırdığından haberin bile yoksa demekki tanımıyosun doğru dürüst. Ben istemeden kırmak dedim.
istemeden kırmak isteyerek kalp kırmakta beceriksizim biraz sinirliyken az kalp kırmadım
Bile bike kırınca neden kotu olsun ki bile isteyen kirmişsam hak etmiş demek ki, istemeden olunca çok içime oturur benim
Bile bile kırınca en azından ortada hiç değilse bir sebep oluyo ya da bir amaç uğruna kırıyo. İstemeden kırması demek bunun tekrarlayabileceği ve istemeden kalbini zibilyon kere kırabileceği.
Bile isteye kırmak ve bundan gram vicdan azabı duymamak en beteri
tabiki de bile bile kırmak vicdansız acımasız olmak en iyisi
Bile bile kırmak kötü değil ya. Haketmistir. Ama istemeden kırmak...
bilerek kırmak kötü ama bilmeyerek kırmak daha kötü çünkü bilmediğin için özür dilemek aklının ucundan bile geçmez.
bile bile kırmak daha kötü tabiki :)
Bile bile tabi ki ayarı olmaz :/
Bile bile kırmak ona aci cektirmeye istemektir
Bile bile kırmak
bile bile kırmak
İstemeden kırmak.
istemeden kırmak
Bile bile kırmak
Fark etmez aynı şey
bilerek kırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar