Arkadaşım neden sizce rujlarımı çalıyor?

Şimdi parası da var. Ama hasta hasta. Ama asla kabul de etmiyor. Yani bunca sıkıntım varken bunu neden dert ediyorum bilmiyorum ama. Şimdi kız gayet iyi bir insan. Ama böyle bir hastalığı var. Şimdi çok beğendiği bir rujum vardı. Onu bir türlü bulamadık bir yerde. Ulan bulsam ona ben alcam zaten. Böyle hiç çaktırmıyor, çaktırmadan nasıl hallediyor bilmiyorum. Doğum günümde cebinde kalmış rujum, söylemiyor da. Baya bir söylendim onda olduguna emindim evet bende kalmış ne var ne abarttın felan bir de beni sucluyor hani üste çıkmaya çalışıyor. Yine bir baktım çaktırmadan makyaj çantamdan gitmiş o ruj. Neden yanımda taşıyorsam. Daha önce de yaptı, bir de ben yeni aldım felan bana hırsız mı demeye mi çalışıyosun diye mağdur edebiyatı yaptı. Ulan elimde kanıtta yok ki. Yalan söylediğini o kadar iyi anlıyorum ki onu tanımayan biri anlayamaz öyle soğukkanlı. Aaa dedim ne güzel renkmiş dudağında ki, yeni mi aldın? "Haa şey evet Pastelin aldım ya" dedi. Dedim versene süriyim bende. Aaa yanımda yok ya dedi şu an bulamadım felan. Şeytan diyor kavga et kalbini kır daha yüzüme bakamasın, ama bir yandan da çocukluk arkadaşım kıyamıyorum. Şeytan diyor makyaj çantanı yanında taşıma ya da çaktırmadan rujumu ondan al bilmiyormuş havası yap onun gibi. Şeytan neler neler diyor da bazen hak ettiğimi düşünüyorm. Çünkü bende annemden bazen para alıyorum çantasından.
Arkadaşım neden sizce rujlarımı çalıyor?