Aile & Toplum İyi Aile Robotu Dizisinin Robot Babür'ünü Hatırlıyor Musunuz (Seni De Unutmadık Babür ) ? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İyi Aile Robotu Dizisinin Robot Babür'ünü Hatırlıyor Musunuz (Seni De Unutmadık Babür ) ? Dizi de ailesi onu başka birine satmasına rahmen yine de onlara gönül koymayanEvin büyük kızına aşık olan ve sürekli ilgi gösteren babür adamsın kanka :)Yayınlanma yılı 2002 kanal 7 ekranları :) :)Dizinin jenerik müziği :) #pilavüstü #Kocayüreklirobotbabür #SenideUnutmadık #Adamgibirobotbabürreis İyi Aile Robotu Dizisinin Robot Babür'ünü Hatırlıyor Musunuz (Seni De Unutmadık Babür ) ? Cevapla Dizi Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
a7dfj8aerj Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Hayal meyal robotu hatırlıyorum ama diziyi hiç hatırlamıyorum 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl oda yete bro Yorumla
DaNGeR1905 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. hatırladıkça gülesim geliyor ya :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen bro ya :D :D Yorumla
crn19 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Çocukken hatırlıyorum ordaki yaşlı kadından korkardım hatta! 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ya niye korkuyon iyi teyzeydi o Yorumla crn19 +1 yıl :) çocukluk işte Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen :) Yorumla
Bluestorms Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Ben korkuyordum bundan abi ya :D 3 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl niye ya iyi kalpli robot o Yorumla Bluestorms +1 yıl Tipi korkunc :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl robot işte Yorumla
fanifan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl anaaa, unutmuşum bunu nasıl unuturum ya hey gidi günler 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yıl 2002 çocuktuk o zamanlarda Yorumla fanifan +1 yıl Öyle ama her gece kaçırmadan ailecek izlerdik bunu. Ne günlerdi be, duygulandırdın bro Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen bro ya şimdi böyle sağlam diziler yok daha devamı gelicek bir kaç dizi daha paylaşcam bugğn Yorumla fanifan +1 yıl Bu diziler mi güzel olan izlenilen ortam mı bilemedim. Şu an düşünce gece çay saatleri hep beraber izlerdik, aileyle birlikte olmanın verdiği mutlulukla güzel geliyordu. Bakalım diğer dizilerle unuttuğum hangi anılarım canlanacak. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay bee Yorumla
Bigbangd Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl çok severdim ben babürü ya :D kardeşimle izlerdim o da çok severdi :D ne günlerdi be :D Hatırlattın sağ ol 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Rica ederim 14 sene olmuş vay be Yorumla Bigbangd +1 yıl şarkısını bile hatırladım ya :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl robotların kalbi yok sanırıdm diye Yorumla
ғorɢeт_αвoυт_ιт Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl tabi ki de unutmadım çok severdim babürüm benim ya :D 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aşık mıydın yoksa Yorumla ғorɢeт_αвoυт_ιт +1 yıl Sacmalama 😂 Yorumla
İclikDon Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Bicentennial Man filmindeki robotun çin işi olanıydı :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl türk işi buu Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Oha böyle bir şey vardı demi ya tamamen unutmuşum :) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen yıl 2002 kanka 14 yıl olmuş vay anasını Yorumla
bosunaokuma00 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Anilarim depresti 😢😀 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen benimdee Yorumla
egzooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl evettttt ya cok guzeldi 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl robot değil insandı kalbi vardı resmen Yorumla egzooo +1 yıl aynen oyle yaa cok severdim hele o kizi sevmesi falan hahaha cok guzel Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aaynen ya o kız için ne tehlikeleri göze aldı yinede bakmadı tü diyordum babüre yazık Yorumla
ElifCandan Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sende ha :D ben onu hiç siyretmemişim 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay be sen 4 yaşındaydın ggaliba Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl dizi varken Yorumla ElifCandan +1 yıl Bilmem sanırım ne zaman çıktı bilmim :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl 2002 yılında Yorumla
RujluSigaraa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Off hatırlanmazmı be. :D Ne izlerdim yaaa :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl babür adamdır Yorumla
Lolipopdudakece Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Ee bugun eskilerden devam ediyorsun 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen bugün eskilerden gideyim dedim Yorumla
nilsuuuu Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Çok izlerdim ya duygulandım bak😢 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yaaaa deme öyle :( :( Yorumla
hasnickdir Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl bu diziyi gördüm ama hiç seyretmedim. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl pekii Yorumla
Baymayan1bayan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok ürkütücü ve sinir bozucu 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl neden yaaa Yorumla Baymayan1bayan +1 yıl İnsanların farklı korkuları olur mal mal bakıyor yüzü porselen bebekleri andırıyor sanırım bu gece ruyama ugricak Yorumla
Quitepls Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ayy hatirladim ya haha 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bende süper diziydi Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Nasıl unutulur ki? 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl adamdı ya Yorumla
ponçikim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hatırlamak istemiyormuşum. Niye paylaştın.. 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aklıma geldi bro :D Yorumla ponçikim +1 yıl şişme bebek gibi la Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı. Unutulmaz asla. :D 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bir babür kadar adam olsak yeter bro Yorumla ArtistSerserii +1 yıl Aynen. :) Yorumla
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sorma kanka ya. D 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl adamdı ailesini hiç satmadı :D Yorumla _Delikanli_ +1 yıl Bir bölümünde adamın arkadaşı babürü kopyalamıştı iki babür vardı evde ağlicaktım la :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ahahah biri fakeydi orjinal babür belliydi hep Yorumla
E-Lewies Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Hatırlamıyorum 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl 2002 yılşında idi unutmuş olabilirsin Yorumla E-Lewies +1 yıl Unuttum Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl pekiii Yorumla E-Lewies +1 yıl 😌😌😌 Yorumla
Buse-naz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elbette 😄 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aşıktı kıza ya Yorumla
simito Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cok tatliydi 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kıza aşık olmuştu kız bunla alay gerçiyordu Yorumla
idknowq Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl evet :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çok tatlıydı bence Yorumla
fentymor000 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Az çok 😂 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çok süper dizi idi Yorumla
opesella Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. unutmadııık 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen Yorumla
Duygusuz00 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bu ne lan 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çarli robot Yorumla
En İyi Cevaplar