Gizli Üye(36-45)+1 yılpolisleri sevmem çok havalılar,
aldığı maaş türkiye şartlarında normal olmasına rağmen onun bile havasını atıyorlar,
birde her istediğimi yaparım havasında artist artist konuşuyorlar kız arkadaşıyla el ele gezen birisine kimlik soracak kadar ki, vermeyip gırtlağını sıkmışlığım var konuşma tarzı yüzünden,
birde olaylara müdahalede bulunmuyorlar sokakta tutanak tutup saatlerce beklememek eve geç gitmemek için, vatandaş kendi derdini kendi çözüyor...
sevilmiyorsunuz yani genel olarak, üniversiteden ev arkadaşım bile polis oldu o bile şimdi bir havalarda :)
dipnot: iyi polisleri tenzih ederim07 Yorumla- +1 yıl
sen bildiğin bkunu çıkardın çok içme dedim sana di mi :D
Cevap sahibi+1 yılalkol kullanmıyorum gerçekleri yazdım, senin nick dende hava atıp kız tavlamak için burda olduğun açıkça belli
- +1 yıl
haydaa kişi kendinden bilirmiş işi hesabı kendi pis düşüncelerinle başbaşa bırakıyorum kanks seni :D
Cevap sahibi+1 yılkankan değilim 29 yaşındayım güzel kardeşim ve eminim sende polis değilsin, polis okulunda falan okuyorsundur
- +1 yıl
ama sana akıl yaşta değil baştadır atasözünü kimse söylemedi mi 29 senedir boşa yaşamışsın çık mağaradan topluma karış :D
Cevap sahibi+1 yılseni hayallerinle başbaşa bırakıyorum küçüğüm :)
- +1 yıl
yorum yok
En İyi Cevaplar
+1 yılBabam Polis. Karakolluk da oldum polisleri kafalayıp sohbet edip gülüp eğlenip serbest kaldım. Tayyip Erdoğan'ın eski evinin önünde ki kulübelerdeki terörle mücadele polisleri ile sabahlıyoruz. Yine yakın arkadaşlarımdan birisi polis. Tek sinirlendiğim nokta 45-50 yaşını geçen adamı devriyeye vermemeleri lazım. Oturtsunlar masada çalıştırsınlar. Üstüne bir de tüm polislere sporu zorunlu tutmaları lazım. Hırsız bir topukluyor polis arkadan nefes nefese..
011 Yorumla- +1 yıl
Ohoo senin daha çok ekmek yemen lazım boşver sen yorma kafanı böyle şeylere :D
- +1 yıl
Polisliği senden iyi bildiğime eminim dostum.
- +1 yıl
gel o zaman polis ol kanka tutan mı var mk :D
- +1 yıl
Bildiğim için polis olmuyorum zaten. Bilsem terör şubeye verip oradan çıkarmayacaklarını tamam da diğer polisler amelelik yapıyor başka bir şey değil.
- +1 yıl
He gel terör şube de zaten sürekli terörist kovalıyor gel gel terör şubeye aldıracam ben seni
- +1 yıl
Sen kimsin, Ankara emniyet müdürü kim? Diyarbakır eğitim şube müdürü kim? Ben zaten girerim istediğim an. Ama oradan ayrılmayacağımın garantisi yok. Terör şubenin sürekli terörist kovalamadığını bildiğimi görüşümdeki yazıdan anlaman lazımdı.
- +1 yıl
Onlar asıl kim mk :D Ankara emniyet müdürünü öpeceklerdi az kalsın. Adam memura rüşvet teklif etmiş sahte plaka ile ilde dolaşmış. Adam emniyet müdürü mü gangster mi belli değil mk :D Sen boşver yorma kafanı böyle şeylere
- +1 yıl
Adam en iyisini yaptı. Bizim polislerin amele olduğunu ispatladı.
- +1 yıl
bak işte sende keko olduğunu ispatladın :D daha da cevap vermicem sana amelos
- +1 yıl
Adamın bir amacı var hiç degilse. Adam bilerek yapti onlari polisi test etmek için. Sen yasalara aykirilik saniyorsan başta amele sensin demektir ;)
- +1 yıl
ekmek kilo yapıyor daha sağıklı beslenmesi gerekiyor
Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Olmadı ama bir kaç ay önce kapıya geldiler önemsiz bir meseleden dolayı çok önemli değil sanki cinayet işledik insana yalancı muamelesi yapıyorlar. Ukalalık etti çok sinir oldum.
Yoksa genel olarak aramın bozuk olduğu yok.23 Yorumla- +1 yıl
keyfinden kapına kadar gelmemiştir. Artık hangi kurum gidin araştırın dediyse git o kurumla kozunu paylaş. Bana da bazen git araştır diyor ben evde bulamadım diye cevap veriyorum temiz iş. Herkes kendi işini yapsın :)
- +1 yıl
olmasın ilerde başına gelir utanırsın
Karakolluk olmadım polislerle konuşmuşlugum cok, hem babamın isinden dolayı hem polis komsularımızdan dolayı. En son emniyete gitmistim tartıstıgım biri yüzden aramiz iyi yani adam isi gücü bıraktı geyik yaptık 😃
25 Yorumla- +1 yıl
maşallah karakolda kanka oldunuz yani :D
- +1 yıl
maşallah :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılpolis dedign şey iktidar kölesidir. bu her yerde böyledir. polis halkın yanında olmaz. devleti halktan korur aslnda. fakat beyin algılarını ögretilerle yanıltıkkları için halkın yanında sanarsnz
15 Yorumla- +1 yıl
polis seni de korur. Polis olmadığını düşün rahatça gezip, arabanı sağa sola bırakıp evinin içinde rahat uyuyabilir misin?
- +1 yıl
betüş cüm benim bu yorumu yapmam normal. siyaset bilimi okudum. sistem nasıl döner iyibilirm
- +1 yıl
- +1 yıl
uyuyamazsın
+1 yılBurda çoğu polis tanır beni. Genelde ayda 20 defa kadar ihbar ederim. Bir defa gerçekten işim düştüğünde umursamamışlardı. Onların ise bana 3 defa işi düştü bende onları umursamadım :D Bizim vergilerimizle çalıştıkları için vatandaşa iyi hizmet etmeleri lazım. Kimisi görevini pek umursamıyor kimiside abartıyor :D bir ayar tutturanı dek getirirsem alnından öpücem :D awefw
02 Yorumla- +1 yıl
gel öp benimkinin alnından :D
- +1 yıl
benim ki?
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gayet iyi, hatta öğrenciyken gidip muhabbet ettiğimde oldu. Hatta bir kere finale geç kalıyordum, sağolsun okula bıraktılar.
12 Yorumla- +1 yıl
daha ne yapsın bu polisler anlamıyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlginç olan şeyde polisleri sevmiyoruz diyenler hırsızlık olsun, dövülsünler direk polisi arıyorlar. Madem ülkemizin polislerini sevmiyorsunuz onlarıda aramayın işinizi kendiniz halledin.
22 Yorumla- +1 yıl
olsun biz herkese hizmet ediyoruz. Sonuçta VERMEDİKLERİ vergilerle maaş alıyoruz
- +1 yıl
sakin ol abi
Karakolluk olmadım ama kaza yaptık onun için gitmiştik sadece.
22 Yorumla- +1 yıl
her sürücünün başına gelebilecek olağan şey. Geçmiş olsun
- +1 yıl
daha dikkatli olman gerekli telefon la oynadı ne yaptıysa
Aykırı bir şey yapmadığım için polise hiç işim düşmedi. Polis arkadaşlarımda var. İyiside kötüsüde oluyordur illaki.
22 Yorumla- +1 yıl
Her kasada iyi elma olduğu gibi çürük elma da olur. Toplumun hepsi iyi olsaydı polise ne gerek vardı
Allah polisimizi askerimizi korusun. Niye korkayim , aynı evde yaşadım 19 yil 😊😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
hey maşallah sana :)
- +1 yıl
Allah uzun ömürler versin inşallah
+1 yılBizim burda pek sevilmez ama aliskinim artik kontrol noktalari sagolsun shsh
110 Yorumla- +1 yıl
oralar nereler az çok tahmin edebiliyorum :D
- +1 yıl
aaynen aggsgs
- +1 yıl
çok sık kontrol ediyorlarsa artık seni alışkanlık yapmış bünye :D
- +1 yıl
yok onunden geçiyoruz her gun ezberledim tipleri ahshsh
- +1 yıl
görüyorsun ki hergün çalışıyoruz sen rahat uyu diye ama yine bir yerlerde bomba patlıyor mk
- +1 yıl
evet cok kotu ya, cok üzülüyorum onlari gorunce
- +1 yıl
sen seviyor gibi görünmüyorsun polisleri ama dur bakalım :D
- +1 yıl
bir problemim yok :D
- +1 yıl
seviyor musun sevmiyor musun söyle uleeeyn :D
- +1 yıl
tanimadigim birisine boyle kesin duygular hissetmem. bir kisiyide sirf polis oldugu icin sevip sevmemezlikte yapmam, yapim böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde olduguna baglı mesela burdakiler mis ugrasları yok artislik yapıyolar orda burda boy gösteriyolar o kadar
13 Yorumla- +1 yıl
orası neresi? Polis her yerde çalışıyor. Bak burada da 3-5 polisle yine hizmet yürüyor. Çoğu polis doğuda olmasına rağmen. Ama sana göre yaşadığın yer Dubai diğer yerler texas :). Ben doğuda Diyarbakırda çalışırken Diyarbakırlıya göre de Diyarbakır paris hakkari şırnak cehennem :D
Cevap sahibi+1 yılŞile
- +1 yıl
tatil yöresinde bırak polislerde tatil yapsın ne istiyorsun :)
ben 17 yaşımdayken polis bardan almıştı sonra karakoldan ailem almıştı o zaman korkudan titrediğim zamanlar şimdi ise aklıma gelince tebessüm edip anı olarak kalan yaşantılar
01 Yorumla- +1 yıl
şimdi eve gitmiyorsun tabi 18 üstü olunca :D
+1 yılPolisle aram iyi. Karakolluk olmadım. Fakat hükümetin askeriye ve polise karışmasına karşıyım.
12 Yorumla- +1 yıl
sende öyle diyon da hükümet hükmediyor işte. Adamlar kanun çıkartıp savcıyı hakimi bile sallıyorlar heheey
- +1 yıl
Zaten tek kişi karşı çıkarsa bu işler yüremez ki Örgütlenmek lazım ama nerde bizde o sistem :)
+1 yılbir kac kere karakolluk oldum ama bitanesinı anlatiyim ben oda babamın arabayı kaçırdım diye babam beni polise şikayet ediyo. Beni çevirdiler gittik karakola sabaha kadar sohbet muhabbet ettik gayet aram iyidir😄
00 Yorumlaiyi hoj
Benim tipimden nur akıyor hiç durdurmadilar bile😬01 Yorumla- +1 yıl
jok hojdir fekaat benane
+1 yılbeni karakola götüremezsiniz memur bey. ortalığın anasını da zziksem dokunamazsınız. astsubay ailesine mensupum 😏
09 Yorumla- +1 yıl
Özellikle dokunurlar kank.
Babam polis ki biliyorum - +1 yıl
@bedirhan03 askeri kimliği çıkardığım an iş bitmiştir. jandarmadan başka kimse alamaz beni
- +1 yıl
O ayrı :)
- +1 yıl
kanka sana bir sır vereyim paşalarda öyle diyordu ama silivri ikinci ordu komutanlığına döndü hani bil istedim :) Muvazzafsan Askeri İnzibat gereğini yapar Jandarma değil. Neyse çok ifşa etmim seni canın yanmasın :D
- +1 yıl
o öyle değil işte. emekli paşalardan bahsediyosan ondan haberim var zaten. askerlerin emeklilik durumunda dokunulmazlık kalkar zaten biliyorum. sivil sayılıyosun o andan itibaren. ıspartada bir kaç sene önce bir aile dostumuz vardı. adam binbaşıydı. bir mevzu oldu işte. herif sivil kıyafetiyle çekti tabancıyı sokak ortasında, adamın birine bir jarjör sıktı. polis falan çağırdılar. çıkardı kimliği, komisere ssiktir git lann diyor. kıllarını kıpırdatamadılar. silahı yere koydu. oturdu. jandarmayı bekledi. geldiler merkez komutanlığına götürdüler. dediğim gibi emeklilik durumunda tabi ki polisle muhattap oluyoruz. ama şu an zorlamayın be. alamazsınız :D
- +1 yıl
kanka ben ne alacam hiç siimde olmaz :D ararım inzibatı alsınlar. Benim için daha iyi ne uğraşacam mk inzibat gereğini yapıyor bir kere şahit oldum bundan sonra favorim inzibat :D
- +1 yıl
ahahhah. çok enteresan fantazileri var :D
- +1 yıl
bence sen inzibatı hiç düşünme pişman olursun. Albayı bilmem ama çok uzmanı assubayı inzibat götürdü de geri getirmedi bilirim :) Giden gelmiyor acep nedendir türküsü inzabat yüzünden çıkmıştır haberin ola :)
- +1 yıl
@bedirhan03 eskiden lisede bir arkadaşım vardı dokunma bana diyordu rahatsız oluyordu
+1 yılgeçen sene bu zamanlar jandarmaydım kanks polisler bizden korkardı hey gidi günler hey :D :D
08 Yorumla- +1 yıl
vay maşallah sanırsın karındeşen jack :D Senin gibiler genelde vurma abi diye yalvarıyor ama neyse hadi buradan ifşa etmiim seni :D
- +1 yıl
dostum sen polis misin :D tabi korkarlardı kısmı işin esprisiydi ama 50 tane olaya gittik kimseye abi vurma demedik ve gayet güzel bir meslekti :D
- +1 yıl
yok değilim :D
- +1 yıl
ulan denk gelseydinde keşke :D :D
- +1 yıl
bence gelmeyelim son pişmanlık fayda etmez :D
- +1 yıl
seni hiç gözüm tutmadı kanks k. bakma ama neyse dua etki görev sürem bitti :D
- +1 yıl
haydaa nereye gittin daha karpuz keseceydik :) ilk başta gözün tutmaz sonra bağımlı olursun :D
- +1 yıl
askerligim bitti geldim kanka karpuzu şimdide keseriz sıkıntı yapma ama sen o kesecegin karpuzuda çalarsın.. hiç gözüm tutmadı seni :D :D
aram iyi
karakola çok yolum düşüyor ne sorunum olursa çözüyorlar03 Yorumla- +1 yıl
bildiğin güzin abla köşesine çevirmişsin karakolu
- +1 yıl
Güzel
+1 yılBabam polis, polislere laf edeni...
21 Yorumla- +1 yıl
sakin ol reyiz :)
Polisleri sevmem.
Hepsine de kafa tutarim (Trafik polisleri)06 Yorumla- +1 yıl
Bana denk gelince kafa tutsana. Kafanı kırayım üstüne de en az beş bin tl para cezası yazayım sonra sen git o kafanı duvarlara vur bir daha kır :)
- +1 yıl
200 lira mı :D Ulan senin verdiğin iki yüz liraya tamah eder miyim la ben keko. Devlet senin verdiğinin 40 katını veriyor. Tabi bende karşılığında aldığım maaşın on katını senin gibi kekolara ceza yazarak devlete geri kazandırıyorum :) Sen bol bol kafa tut polislere ama bana denk gelme oldu mu yoksa g. tündeki dona bile haciz getirecek cezalar yazarım aklın durur :)
- +1 yıl
senin T. C. kimlik numaran yeter keko. İşte cahillikte son nokta herşey arabaya yazılmıyor merak etme. Bir de kayıtsız araba sürmekten bir gece de nezarette kaldın mı temiz temiz oh hadi geçmiş olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır polisleri çok severim haksız yere benimle tartışsa dahi işinin stresine verir susarın polislik bir olayım olmadı
010 Yorumla- +1 yıl
sağol senin gibiler pek kalmadı :)
Cevap sahibi+1 yılSen sağol hakkınız ödenmez 😊
- +1 yıl
yok ya ben birşey yapmıyorum işimi yapıyorum sadece size birşey olmasın yeter :)
Cevap sahibi+1 yılVallahi bunu hep soylerim bana olsun size olmasin oyle bir secenegim olsa keske bütün ölümleri ben alsam
- +1 yıl
yok yav abartma işte işimizin bir parçası ölmek. Ne yapalım kader de varsa ölmek.
Cevap sahibi+1 yılYa yook ölmeyin istemiyorum
- +1 yıl
tamam ölmüyoruz daha sende diri diri gömdün beni hemen haa :D
Cevap sahibi+1 yılYa hassasım bu konuda her gece polisimizi askerimizi koru diyerek uyuyan biriyim ben 😄
- +1 yıl
bu gece berat kandili dualarında bizi de unutma inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılKuran okuyup dua ettik yine ederim😊
Peder Polis bense Subay.
Babamdan sebep severim01 Yorumla- +1 yıl
babanı niye eziyorsun şimdi burada keko :D
+1 yılPolisten ilk dayagimi lise sona giderken yemistim. sacim çok uzunmus. şimdi kelim mk
03 Yorumla- +1 yıl
şimdide keline şaplak atmasınlar :D
- +1 yıl
Şimdi ağır s2krim :)
- +1 yıl
Sie 😂
İyi kontrollerde biraz sohbet ediyoruz ama kendini padişah sananlarda yok değil ayar ediyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
padişahım çok yaşa de yola devam et
aram iyi değil motor yüzünden sürekli giderim karakola ::D
12 Yorumla- +1 yıl
bildiğin 155 olmuşsun sen :D
peder polis oldugu için ev karakol gibi zaten :D
13 Yorumla- +1 yıl
nöbetleri de sen mi tutuyon :D
- +1 yıl
dikkat et kurban olma :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski polisler kalmadı artık babam polisti yeşil üniformaları vardı karakolda paso geyik dönerdi bir de çok korkardı millet polisten.
06 Yorumla- +1 yıl
eskidenmiş onlar
Cevap sahibi+1 yılvalla hatırlıyorum yıl 1983 erzurumdayız nezaretten öyle şeyler geliyordu ki anasını ağlatıyorlardı valla suçluların
- +1 yıl
sen dalgandan elektrik yedin mi hiç :D yemediysen sus :D
Cevap sahibi+1 yıldalgadan elektrik ne bee adamın popona jop sokuyorlardı resmen nerde eski polisler nerde eski karakollar ama aynı zamanda eski polisler çok testis heriflerdi çok geyik muhabbeti dönerdi karakollarda siz yeni polisler hanım evladısınız.
- +1 yıl
olum mal mısın hanımevladı ne la? Bak terörist vuran polisi bile şu an ağır cezada yargılıyorlar neyin kafasını yaşıyorsun? Ben hem terörist vuracağım hem de hapislerde sürüneceğim. Çok da skmde kim kimi vuruyor ne oluyor benane.
Cevap sahibi+1 yılo da doğru haklısın
+1 yılevden çok orda oluyorum , eve sadece uyumaya giderim. Bazen yatılı kaldığımda olur.
08 Yorumla- +1 yıl
sen ne yapıyon ya :D :D
- +1 yıl
edirneyi uçuruyoru knk jfhgjuhjr :Dsıra ankarada :D
- +1 yıl
çekilin yoldan bir bela geliyor :D
- +1 yıl
dur senin ip tespitini yapayım. Zaten heryerde bomba patlıyor millet diken üstünde yerini tespit edip ifadeni alalım bir edirnede bomba patlamamıştı :D
- +1 yıl
tamam tamam korkma birşey yapmicam :D
- +1 yıl
uçuruyorum derken öyle demedim aybi
- +1 yıl
Nasıl dedin aybisi
- +1 yıl
gecelere aksak beylere yazsak hesabı dfjghjtrkhk :D
+1 yılHic polislik bir isim olmadi en son pasaport icin gitmistim gayet sevecendiler
05 Yorumla- +1 yıl
pasaport işi de yakında nufusta olacak. Hiç uğramazsın artık hayırsız :D :D :P
- +1 yıl
😂 tuh
- +1 yıl
ehliyet yenilemeye bekleriz :D
- +1 yıl
Olur 😂
- +1 yıl
:D :D :D
+1 yılPolisleri sevmem.
İşim olmaz benden uzak allaha yakin olsunlar ;)02 Yorumla- +1 yıl
krosun ama paranda yok keko :D
- +1 yıl
Evet ✌✌
Tüm polislerden nefret ediyorum bir kürt olarak
✌✌✌✌
Karakolun kadrolu misafiriydim.
21 Yorumla- +1 yıl
3 seferden fazla gelenlere naber kanka diyorum artık :)
Polislerden korkuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
sebep?
- +1 yıl
:D hayırlısı
emniyette duran memurlarla sorun çıkıyor. Ama dışardakilerle kanka gibiyiz
01 Yorumla- +1 yıl
sende ne şiş yansın istiyon ne kebap
+1 yılseverim polisleri çoğunluğu iyidir
10 Yorumla
+1 yılOn numara
33 Yorumla- +1 yıl
maşallah :)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Allah bozmasın esra :D
+1 yılCok iyidir
11 Yorumla- +1 yıl
maşallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiradan polisleri takmam ben polis takmam aslinda rutbeleri ezik bana gore
00 Yorumla
+1 yılbarın camını kırmıştım aklajaskamjwnw
03 Yorumla- +1 yıl
sakin ol şampiyon :D Eline birşey oldu mu?
- +1 yıl
tekme atmıştım ya hahah
- +1 yıl
anarşik misin kızım :D
+1 yılbomba gibi fetonun olankilerle değil
06 Yorumla- +1 yıl
feto mu kaldı hepsini salladılar :D
- +1 yıl
ne salladılar alt takım duruyo hahhah
- +1 yıl
- +1 yıl
Feto is everywhere :D
- +1 yıl
allah bir birine çarptı bunları hahahahh :)
Hiç bir sorunum olmadı
01 Yorumla- +1 yıl
maşallah allah düşürmesin amin :)
İyidir
11 Yorumla- +1 yıl
kısa ve öz maşallah
Her gün trafik polislerinden kaçıyorum :D
05 Yorumla- +1 yıl
niye kaçıyon ki trafik polisi kovalamaz plakanı alır ceza evine gelir :D evde de yoksan hesabına haciz gelir rahat ol kaçma :D
- +1 yıl
vay mk tam vurulmalık kekliksin bana denk gelsen atardım dikenli kapanı görürdün ebeni. Kaskında yoktur geberir giderdin temiz iş :D
- +1 yıl
amerika olsa vuruyorduk yavru kurt. Ama burada şuanlık dikenli kapan var idare et :)
Sevmem.
01 Yorumla- +1 yıl
sana da aferin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic emniyetle isim olmadi dadaffada
013 Yorumla- +1 yıl
sen gelme zaten :D
Cevap sahibi+1 yılNeden 😉
- +1 yıl
gelip ne yapcan mk :D alcam gözaltına sonra niye geldim ben dicen bana
Cevap sahibi+1 yılGozaltina alman icin sartlar olusmasi lazim hukuk bilgin eksik kardes polis olduguna emin misin
- +1 yıl
bak sen şartları da biliyorsun. CMK, PVSK, ETK falan ezberindeyse iyisin :) Yani illa gözaltı demeyiz gözetim altında deriz. Kolluk gözetiminde kalabilirsin diyelim o zaman billaader :D Senin son değişikliklerden haberin yok galiba. Yeni misin Türkiye de :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılHahahaha kardesim sen bu yollardan gelirken ben donuyordum kac yillik memursun sen bakalim
- +1 yıl
ne yapcan başbakan mı yapacan emekliye mi sevk edecen :D Önemli olan yılı değil işlevi demişler :D Ben ne yaşlı müdürler gördüm beyni yok ben ne acemiler gördüm yetkisi yok :D
Cevap sahibi+1 yılKardes meslek adabi yok sende onu anladim ne olursa olsun boyle bisey demen yanlis.
- +1 yıl
meslek adabı mı? La adamlar 150 bin kişilik yere 3 tane polis baksa yeter diyorlar bunu diyen ilçe emniyet müdürü. Bu adamın beyni var mı? Hadi sen düşün ben birşey demiyorum
Cevap sahibi+1 yılMesele o degil burdan kalkipta meslektaslarini elestrimen yanlis madem sen farkli dusunuyorsun kardesim ciksr karsisina aynen burda dediklerini dersin.
- +1 yıl
onu da yapacaz önce bir ankaraya gidelim
Cevap sahibi+1 yılUmarim Beyni yok kismini soylersin mertce
- +1 yıl
adamda beyin yoksa ne yapcaz :D
Çok iyi
02 Yorumla- +1 yıl
maşallah Allah bozmasın
kötü :D
02 Yorumla- +1 yıl
yine ne halt yedin söyle bakalım :D
Detaylı bilgi