arkadaşlar sanaldan hiç arkadaşım yok. 1 - 2 tane var. onlarda aktif değil. faceden konuşmak istiyorum birileriyle. art niyetle değil. şöyle tanışacağım sürekli konuşacağım , kafa dengi , bana destek verecek birini istiyorum. ve nasıl tanışmalıyım? nasıl samimi birisini bulmalıyım? ne yazmalıyım? mümkünse kız arkadaş olsun. siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Erkek olursa sohbet ilerleyen zamanlarda ilişki konumuna geçebilir. Bunu düşünerek yorumlardan profillere bakın ve "KS" öz geçmişinden yorumları var onlara bakarak veya özelden direk mesaj atarak bir sohbet başlat ve anlaşırsan devam edersin. Bu kadar. basit, ama herkes aynı düşüncede de olmayabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız kızla ilgilenmez ya.. kendini bileen bir erkek lazım sana . amacını asmıcak duygularını kontrol edebilen biri olcak.
56 Yorumla
Soran+1 yılsana mı sordum? ben erkek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılıyy bu tavırlarla kimse ilgilenmez seninle.
- +1 yıl
Aynen evet ya
- +1 yıl
Facen varsa bana atsana konusalim birlik de
- +1 yıl
Kız Bi tavır sergilemedi boş yapma?
- +1 yıl
Doğru dedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmediğiniz işlere bulaşmayın... bu güzel bir şey değil karşınızdaki hiç düşünmediğiniz biri çıkar ve önleyemezsiniz bulaşmayın
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_Ellanie senin karşında tecrübeli bir ben varda ondan :D bunlar daha yeni bilmiyorlar olaya arkadaş bulucam diye çıkarlarsa iyi işler olmayabilir
Cevap sahibi+1 yıl@_Ellanie tabi tabi senden kaynaklı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım :) konuşabiliriz bende biraz yalnız hissediyorum su son Zaman'lar
69 Yorumla- +1 yıl
Konuşalım
- +1 yıl
Ister sen konusalim
- +1 yıl
@Emrah123458 olur neden olmasın?
- +1 yıl
- +1 yıl
Benimle konuşur musun bennde aynı hissediyorum Instagramım Baran._. bjk
Lütfen konuşalım - +1 yıl
Bende kızım istersen konuşabiliriz sadece art niyeti olmayan bir arkadaşım olsun isterim
- 7 ay
oha hadi tanışak işte herkes tanışalım demiş yarım kalmış vuhuuu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
64Cevap
Evet sana katılıyorum yani yeni birilerini tanımak ve tanışmak onların hikayelerini dinlemek dertlerini dinleyip, dert anlatmak çok iyi hissettiriyor bu kişinin tanımadığım biri olması daha da güzel kılıyor bu durumu sürekli olarak konuştuğum 4 kişi var.
10 Yorumlavalla bence aramakla bulunmaz. benim bu siteden konuştuğum bir arkadaşım var. ama gerçekten arkadaş olarak gördüğüm biri. her derdimi dinleyen, her derdini dinlediğim, sohbet ettiğimiz konuştuğumuz çok değerli bir arkadaş. ama nasıl öyle biri bulunur bilemem
13 Yorumla- +1 yıl
Mega zenci derdine derman olsun yiğen
Kızlar çok çabuk arkadaş olurlar diye biliyorum. Yorum atsan fotoğrafına falan olur herhalde.
129 Yorumla- +1 yıl
Özellikle kızlar çok kasıntı oluyor hacı ne yaptın sen 😅 birinin yorumları hoşuma gitti konuşalım dedim. Neden ben yoksa bisekk misin yoksa erkek misin diye tutturdu :D
- +1 yıl
Evet erkekler daha kolay arkadas oluyor ne dersen de :D gerçek hayatta da böyle bizim sinifta 5 kiz 65 erkek var 65 erkek ilk 2 hafta tek yurek oldu ama kizlar birbirini tanimiyor daha :D
- +1 yıl
İnşaat mühendisliği kardes buyur gel :D alt katimizda da makine var :D her yer testesteron kokuyor valla :D Artık erkek görmekten gına geldi bana :D
- +1 yıl
Igrenclesme :D bizim kizlar tuvaleti tertemiz valla kullanan yok. Çünkü kiz yok :D
- +1 yıl
Burasi lise değil haci :D herhalde o kadar vahim değildir durum :D
- +1 yıl
Ya iyi çocuklar var merak etme :D ayrica bizim siniftaki kizlardan bana sira gelmez :D gayet abaza kizlarimiz mevcut. Kiz bilerek kiz yanina oturmuyor yanina erkek gecsin diye ya da fil gibi kiz bir etek giyiyor mini mini :D valla ben birsey demiyorum. kizlar ozellikle cinsellige vuruyor bütün konulari oh valla :D sinifta kriz geciriyorum hemcinslerim yüzünden :D
- +1 yıl
Oha hacı dediğimi nerden bildin la :D Bana okulun ilk günü kiz bölüme koca bulmak için geldiğini söyledi zaten 😂😂 Abazalarimiz onlari gayet tatmin ediyor :D Sınıfta güzel iki kiz var bence ve biri benim diğerleri oyk yani :D
- +1 yıl
Bu arada benimle konusurken yuzume bakamiyorlar. Benden cok cekiniyorlar :D
- +1 yıl
Lan 5 kiz var olsun o kadar da :D sen bile gelsen o kizlardan guzel olursun :D ama erkeklerin yakisiklilik çıtası baya yuksek ben diyim :D sinifta 5 6 tane best model olacak kisi var dkdkd
- +1 yıl
Valla düşünmedim degil kaçırsam mi diye :D Ama çocukların peşinden bütün mühendislik fakültesi olunca benim hevesim kaçıyor :D Diğer kızlar beğenince hoşlanmıyorum o çocuklardan :D Gerçi bana en son teklif eden kişiye kızlar teklif ediyor o kabul etmiyor. Bu yuzden çocuğu reddettim de denebilir. Çok talip olunca onemsizlesiyor dkdkdj
- +1 yıl
Oo bir turabi mi var karsimda ne dkdkkd
- +1 yıl
Hacı valla sana da öyle olmuyor mu bir kiza arkadaslarindan 3 4 tanesi teklif edince sen o kizi sevebiliyor musun?
Soran+1 yılözelden yazışın.
- +1 yıl
He ya haklısın benim de aklima geldi. Bu kiz bu kadar bildirime nasil kizmiyor diye 😂
- +1 yıl
Takip at bari :D
Soran+1 yıl@Santiyesefi valla ediyorum :D :D
- +1 yıl
Tamam tamam kizma :D ozelden konusucaz :D Sayende bir arkadas buldum eger istersen sen de istek at konuşalım ;)
Soran+1 yıl@Santiyesefi olur :D
+1 yılTamamen tesadüfen denk geliyor öyle insanlar ve çok nadir bulunuyor. Malum günümüzde herkesin derdi uçkur olmuş. Adam bulduğu zaman hemen uçkuruna çekmeye çalışıyor kızı. O yüzden herkese güvenilmiyor. Bu kızlar içinde geçerli bence.
60 Yorumla
+1 yılBak burda iki kişiyi tanıdım gerçekten çok iyi insanlar yani samimi ol içten ol yeter kız erkek fark etmez
20 Yorumla
+1 yılBenim de internet üzeri tanıştığım ve hala konuştuğum bir kaç kız var :)
30 Yorumlatabi bulabilirsin sıkıntı değil hele burası daha uygun. kızları bilmem ama erkek desen şu ana kadar kaç kişi sana ben ben ben diye mesaj atmıştır bile sen arasından seç
10 Yorumlaarkadaş çevrem olmadığı için aynı sorun bende de var ve şu ana kadar bir çözüm de bulamadım maalesef
30 YorumlaYorumlarını okudum erkek olmaz demişsin o yüzden birşey diyemedim inş bulursun.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 915 cevap paylaştı. benim de sanaldan tanistigim bir kiz arkadasim var, tesadufen 3-4 yil once tanismistik 😄
10 Yorumlabende böyle birini istiyorum ama buluşma olmalı diğer türlü olmaz yani aynı şehirde olmalı
20 Yorumlaburdan bitane arkadaş bulmuştum ilk ve sondu sanırım başkada düzgün bulamadım yani:D
10 YorumlaKizinda erkeginde muhabeti farkli olur. Benim bir cok arkafasim var burda sanal. bulmak istersen bulursun
10 Yorumla
+1 yılşimdilik çevrendeki insanlarla yetin bunu ileriki yaşlarda düşünürsün derim
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gizli olmasaydın burdan binlercesi sana mesaj atardı sende aralarından seçerdin
10 Yorumla
+1 yılBu siteden fikirlerini beğendiğin biri ile olabilir. :)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl fikirlerin varmış senin?
+1 yılCanım ilk başta güven çok önemli sonra gerisi gelir. Bir de neden sanaldan?
00 Yorumla
+1 yılolabilir ya bazı şeyleri sanaldan daha rahat paylaşabiliyosun
30 Yorumla
+1 yılyaşına uygun olmasına dikkat et de. gerisi güvene dayalıdır bence
10 Yorumla
+1 yılHıı bak buradan bulabilirsin öyle :) cidden çoğu kafa dengi istersen konuşabilirizde
10 Yorumla
+1 yılAynı cinsler anlaşamaz goruşündeyim.
12 Yorumla
Soran+1 yılben hemcinsimle daha iyi anlaşıyorum.
- +1 yıl
Karakter analiz ve özellikleri değişkenlik gosterebiliyo be n hemcinslerimle anlaşırım ama erkekler çok az bulunuyobulunuyo %90 sapık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek istesen bulurdun ama kiz once tanisman lazim. Vs oyunlardan belki ya da gruplardan.
10 Yorumla
+1 yılkafaları tokuşturun, tokuştururken kiminki acımıyorsa o kafa dengidnir
10 Yorumlamerhaba 18 yaşındayım sanal arkadaş arıyorum amacı kötü değil sadee sohbet edecek komusacak arkadaş arıyorum yaşıma uygun kiz erkek farketmez mizah anlayisi olsun yeter
00 Yorumlabenimle kız arkadaş olabilecek var mmı ya bende dostu abi ama su koronadan dolayı gerçekten sıkıldım ya da arkadaş bulabileceğim site var mı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben varım istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılProblem yok ben varım kafa dengi devamlı sohbet ederiz
10 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ondan *-*
21 Yorumla- +1 yıl
Konusalim mi birlik de
+1 yılher telden muhabbet var bende.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yıledinemezsin yok kalmamış
11 Yorumla- +1 yıl
Kim üzdü seni böyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsanaldan kız kanka zor, anca kuyu kazarlar :)
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 881 cevap paylaştı. burdan düşer birazdan bir kaç kişi
10 Yorumlahey sanırım aynı durumdayız. Belki birbirimize arkadaşlık edebiliriz
00 Yorumla
+1 yılİsteyen varsa bende varım konuşabiliriz beraber dertleşebiliriz tanışabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBen seninle arkadaş olurum sanal arkadaş edinmeyi çok severim tabi sende istersen
01 Yorumla
+1 yılMerahaba ben de kafama gore birini ariyorum hep konusa bilecegim biri olmasini isdiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Kac yasindasin konuşabiliriz:))))
+1 yıliyi insanlarda var. denk gelmek mesele tabi...
10 YorumlaNeden gerçek hayat değilde sanal ?
10 YorumlaHic kafa dengi degilimdir
10 Yorumla
+1 yılSelam tatlım konuşup dertleşmek bana da iyi gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olurum eyer istersen
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevabını bekliyorum
Soran+1 yılkardeşim bir yürü git. ne abazasınız mk
Cevap sahibi+1 yılNe abazası ya insan gibi sorunu cevaplıyorum bir sende mi var ya
Soran+1 yılerkek istemiyorum dedim zaten soruda. k*r müsün?
Cevap sahibi+1 yılBen insan gibi seviyeli saygılı dürüst bir şekilde seninle arkadaş olabilirim dedim senin sıkıntın ne
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör ya
Aslında ben de son zamanlarda arkadaş arıyorum
10 Yorumlasoru altı muhabbet et sonra mesajdan devam et
10 YorumlaTanışalım eğer dediğin gibi muhabbet arıyorsan
10 YorumlaOnlar seni bulsunlar 😒
10 Yorumla
+1 yılSimdi onlarca arkadaşın olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen sene olsaydı ben olabilirdim
10 YorumlaŞans , aramayla bulunmaz
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Benimkide mümkünse kız arkadaş olsun 😉👍
14 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın istersen arkadaş olabiliriz
- +1 yıl
@Sssjsjsjjsj 16 yaşımdayım kızım konuşabilecek birine ihtiyacım var sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nehirtutucu istersen olabiliriz arkadaş
Burda az iyi insan vardır. Beni tanı ☺😇
10 YorumlaYaz bana bir iki taktik vereblrm
10 YorumlaKendi cinsin mi karşı cşnsinni?
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kafa dengiyim tanisaiblirz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım istersen :)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLütfen :) benimde ihtiyacım var arksaşa :)
Soran+1 yılerkeklerle olmayacağım dedim kardeşim k*r müsün? mk abazası.
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir amacım varsa allah cezamı varsin amacm arkdaslik tabiki sem bilirsin
+1 yılkolay kolay edinemezsinn
20 Yorumla
+1 yılnasıl aranırkı :D zor
10 Yorumla
+1 yılBen kafa dengiyim inan😂😂😂😂
10 Yorumlabana yazman yeterli tabiki
10 Yorumlaekle gel.. konuşalım..
10 YorumlaSanal arkadaş yaz 4142 yolla ilk talihliyi ekle
10 YorumlaArayan bulur.
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında