Doğal hali de fena değil o kadar makyaja maruz kalınca daha kötü olur normalde cilt. Ten rengi koyu daha çekici durmuş diğerinde ölü gibi. Ayrıca makyaj herkesi güzelleştirmez. Kusurları kapatır ama herkesi harika yapmaz. Eğer öyle olsaydı tüm ünlüleri beğenmemiz gerekirdi hepsi majyajlı ama olmayan olmuyo alt yapı lazım. Bir de herkeZ değil herkeS. Son olarak bir soru soruyosun adam gibi yorum yap insanlara, herkes seninle aynı fikirde olmaz zorunda değil.
Makyajsiz hali gayet guzel neresini begenmedin? Makyaji dogru kullanmak gerekiyor bence ama bir bayan ici kötüyse istedigi kadar yapsin guzellesemez bence
Güzelden anlamak ve ayırt edebilmek gerekiyor. Bu kadının makyajsız hali güzel zaten, güzel bir kadın olduğu belli. Makyajlı halide bir o derece güzel. Makyaj çirkini güzel göstermez tabi ama seçici olmayan, nefes alsa yeter kafasında tipler için güzel gelebilir.
Tum yorumlara baktim hayatimda senin kadar kiskanc egosu amerika gercekleri bitlis olan vs meleği kendalli ki kac milyon takipcisi var instagramda kizla bir tutan birini daha gormedim seni engelliyorum odandaki aynana ego kas bu kizi beğenen herkese hakaret etmis halbuki kendisini gorsek...
kadının alt yapısı olmasa makyajla bu kadar güzel olamazdı alt yapı önemli. ne kadar makyajla önceki haline göre daha iyi bile olsalarda burnu agzı yuzu yamuksa çirkinse makyaj onu o kadarda uçuramaz
herkesin tercihi zevki farklı tabi sana güzel olan bana bana güzel olanda sana çirkin gözükebilir çok güzel demiyorum ama güzel yüz hatları belirgin en azından
Kylie jenner kendall jenner Zaten ünlü ailelerden geldiler makyaj ikonular diye haberlerden çirkin olmalarına rağmen düşmüyolar Ben onların kezban hallerinide biliyorum 😆
En İyi Cevaplar