Doğuda k harfi, kalın olarak gırtlaktan çıkan g ya da yumuşak g şeklinde söylenir. Bazı yöresel söyleyişlerde de harfler konuşmada yutulur ya da eski haline yakın şeklinde söylenir. Buna dayanarak bir tahminde bulundum sadece ben de. Ama belki kanatmak, kanattırmak gibi anlamlara ya da değişik anlamları da olabilir. Bu arada sen de pes taraftarısın demek. Ben de eskiden öyleydim ama özellikle 2013 hatta 2012 ile birlikte fifa resmen ikiye üçe katladı pes'i. O yüzden ben de online fifa oynuyorum sadece...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kandırmak'tır muhtemelen...
Valla mı çok hoş
Doğuda k harfi, kalın olarak gırtlaktan çıkan g ya da yumuşak g şeklinde söylenir.
Bazı yöresel söyleyişlerde de harfler konuşmada yutulur ya da eski haline yakın şeklinde söylenir.
Buna dayanarak bir tahminde bulundum sadece ben de.
Ama belki kanatmak, kanattırmak gibi anlamlara ya da değişik anlamları da olabilir.
Bu arada sen de pes taraftarısın demek.
Ben de eskiden öyleydim ama özellikle 2013 hatta 2012 ile birlikte fifa resmen ikiye üçe katladı pes'i.
O yüzden ben de online fifa oynuyorum sadece...
Peşin satışları hemen her ülkede kara borsa olduğu için aklanmamiş kazanç elde ediyorlar o yüzden satış oranları düşük görünüyor.
Bunun oyunun içeriği ve kalitesiyle nasıl bir ilişkisi var?
Fifanin peşi kutlamasında oyun kalitesi ve grafiklerle ne alakası var?
hiç duymadım :D o ne be :D
İyi bişey ama ne olduğunu bende bilmirem