ben evlenmek istiyorum ama ev işlerini bana yükleyen bir adam istemiyorum çünkü çalışıyorum ve ev hanımı olmakta istemiyorum, ev hanımlığına karşı antipatim var. evlenmek istiyorum ama korkuyorum? napıcam?
Cevabın nedir?
Kadın benimle evlenmeyi tercih ederse kölem olmayacaktır ama bahsettiğin kölelik değil onun sorumluluğu.
Ayrıca yurtdışında yaşayan hanımlara bakın, kendinizi saçmalıklara boğmayın.
Yetti mi, yetmez... Hayvanlar aleminde av sorumluluğu dişidedir... Bu düşünce bir Türk kızında var, bunlar kendini kraliçe veya prenses mi sanıyor.
Evde kalın, evlenmeyin bu kafayla.06 Yorumla
Soran+1 yılev işlerini sadece kadın yapmak zorunda değil eğer çalışıyorsa.
ben 4 kez ingiltereye 2 kez belçikaya gittim. ev işlerini erkek ve kadın birlikte yapıyor!
Soran+1 yılHahaha :D kimi kandiriyosun ya abd de hersey neden konserve seklinde? Cunku pişmiş yemek markette bile satiliyor millet onu isitip yiyo. Heryer restoran zaten kimse evinde yemek yapmiyo.
Allah seni napmasin be yalana bak
Soran+1 yılHaha daha abd ye gitmeden yorum yaptin yani
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. Kadınları eş değil de hizmetçi olarak gören biriyle evlenme zaten.
32 Yorumla
Soran+1 yılo zaman türkiyede evlenecek adam kalmadı, teşekkür ederim
- +1 yıl
Hem adamlık tanımınız yanlış hem de diğer tümü gibi bu genellemeniz :)
Bunu söyleyebilmeniz için Türkiye'de ki tüm erkeklerle tanışmış, fikirlerini almış olmanız gerekiyor. Mümkün mü? Hayır.
İstediğiniz gibi birini -kadınları hizmet etmek için görmeyen- bulacağınızı ümit ediyorum.
Korkacak ne var. Evlenmeden önce müstakbel esinle konusup bu konudaki fikrini acikca söyleyip anlasirsiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce yaparım der sonra yapmaz belki nerden bilcez
- +1 yıl
@Erdi-26 bak kardesim. Ben ev hanimi olmayi kölelik gibi algilamiyorum. Tam aksine, cocuk büyütmeyi en kutsal ve zor islerden görüyorum. Ama ben de ileride sadece evde kalmayi düsünemiyorum. Bir kadin calisip kendi ayaköari üzerinde durabilmeli. Bu demek degilki esim evde oturup ev isi yapacak. Sadece evde isin paylasilacagi demek.
Soran+1 yılErdi ! Benim derdim para degil benim meslegim var paraaaamda var
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılfeminist bir insanla evlen hanzolarla değil. merak etme türkiyede var çok nadirde olsa var
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
46Cevap
+1 yılHaklısın bende ev hanımı sevmem. Kadın çalışacak zinde olacak, ev işleri yapıp saçma gündüz kuşağıyla kafayı sıyırıp g0t büyütüyolar sonra erkek soğuyo zaten. Hem çalışıp hem ev işleri yemek falan da çok ağır, haksızlık olur. Ne iş varsa beraber yapılmalı veya başka çözümler düşünülebilir.
20 YorumlaEv beyi eş bul kendine evde otursun yemek yapsın ev işlerini halletsin 😊 ama bana göre en uygun olanı eşin ile birlikte yapmandır ev işlerini maço erkeklerden böyle bişi bekleyemezsin haberin olsun 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılben romantik severim zaten :) eşit yapmak daha mantıklı evet
- +1 yıl
Sen evlenmeden önce birlikte yemek yap hatta temizlik için yardım iste içinde varsa yardım eder yoksa evlenince yapacağını yapar ama eve temizlikçi tutabilirsiniz o kadar şart koyma çalışan insanlarsınız ama evlenince erkek ne kadar eşit olmaya çalışsa da kadına daha fazla ev işi kalır erkeğin temizlik anlayışı ile kadınlarınki bir değil ki
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ev işlerini yapınca köle olunmuyor ki. Sonuçta eşininde eli armut toplmasın, bir kaç şeyin ucundanda tutan birini bul. Yani iyi tanı, yemek yapabilen en azından yardımcı olacak, ütü yapabilecek diyerek ilanda verebilirsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılev işlerini sadece ben yaparsam köle olurum, ama eşit yaparsak olmam
+1 yıle tamam :) senin gibi çalışan bir eşin olur sonrada yardımcı tutarsnız mesela haftada 3 gün gelir temizler gider :) çocuk olur sonra çocuk sütten kesilene kadar evde kalırsın sonra geri devam edersin böyle olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum maaş yeterse olur. mesleğime kısa süreliğine ara verebilirim ama çok kısa
- +1 yıl
aynen lohusalık geçene kadar zaten sonrada yatılı bakıcı ve yardımcı olur e iyi benim de düşüncem bu yönde ki zaten böyle de olması lazım çünkü bir şeyler sahibi olmak için böyle fedakarlık lazım
+1 yılevlenecegin adama bunları söylersin
ev işleri için birisini tutarsınız
yemek yapar ev işlerini yapar
ufak tefegide sen halledersin00 Yorumla
+1 yılO eskidendi ya artık kadınlar da çalışıyor yardım etmek zorundayız yani uyumasın mı kadın mk yok öyle bir şey rahat ol.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Korkunun ecele faydası yok. Yeterince zeki biri degilsen evlendiginde ne çıkarsa bahtina olacak maslesef.
10 Yorumla
+1 yılSonuçta seninde evin olcak temizlemek bakmak şart yardımlaşmak gerek yoksa evde kalırsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılev sadece benim mi :D kocamında evi
ben şu an yalnız yaşıyorum ev işlerini yapıyorum- +1 yıl
e daha ne işte sana yardım edecek bir insan gircek hayatına bunu niye kasıntı yapıyon relax ol :)
+1 yılBen evde yemekle temizlikle uğraşayim... sen çalış anlastikmi? Bakabilirmisin bana
04 Yorumla
Soran+1 yılbakarım maaş yeterse
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılmimarım sen
- +1 yıl
Ambalaj tasarimcisiyim. .. kötü olmayan bir gelirim var.. Çok lezzetli yemekler yaparım. . temizliğe çok önem veririm... utuyu sevmem... haftada bir kez dışarıda yemeğe çıkarim. Ev araba istemem sart deGil yanj.. gözüm yükselerde değil... anlaşırsak neden olmasın :)
Ev işlerini yaptırabileceğin bir erkek bulmaya bak.
00 YorumlaEvlilik kölelik değildir ki. Eğer doğru insanı bulursan. İstediğin gibi bir hayat yaşarsın :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ewlenince kendi ewin olcaa içi sewerek yaparsın o zaman fikrin değişir merak etme
16 Yorumla
Soran+1 yılyok yapmam. babam zaten seni 5 sene okuttum birine köle asla vermem seni dedi
Soran+1 yılKendim ve babamin fikri. Asla kimseye kole olmam asla asla asla
Soran+1 yılAsla kole olmam asla kendimi öldürürüm daha iyi
- Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılZengin bulacaksınız o zaman hizmetciniz olur çalışmazsınızda
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kendime saygım var şükür
- +1 yıl
Ne alaka anlayamadım
evlenirsen 6 ay sonra geri gelirsin gibi.. hiç bulaşma hazır olduğunda bulaş :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılVallan en basta anlaş madem böyle bir isteğin var. Cok modern erkekler var bu isleri şikayet etmeden yapabilecek
10 Yorumla Soran burada ne anlatmak istemiş hiçbir şey anlamadım :D
00 Yorumla
+1 yılOyle birini bulman cok zor. Ama turk olmasada olur diyorsan bulursun. Bence evlenme ya 😊
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılvalla erkek köle olanlar bile var :) ONLARDAN BUL Bİ TANE
00 Yorumla Hic evlenme ozmn yahuu ew islerini tabikide kadin yapar ya da beraverce olur sen boyle nazci olursan kimse seninle ewlenmez ben sana soyleyim
10 Yorumla
+1 yılEvleneceğin kişi ile oturup uzun uzun konuş kabul etmezse. Ha bu ara ben kabul ederim 😁
00 Yorumla
+1 yılAşk ına aşkla yemek yapmak kölelik olmayacak eğer aşık olursan beni anlayacaksın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Bende böyle bir eşim olsun isterim. Ev işleri falan yapmasın.
00 Yorumlaböyle biriyle hayat geçmezdi ben evlenmezdim şahsen ilk evlencek adam bul bence
10 YorumlaDüşündüğün şeye bak bir temizlikçi buluruz yatılı o iş tamam :-D
00 Yorumla
+1 yılFetis birini bul kole ruhlu erkeklerden ev islerini ona yaptir
00 YorumlaEv hanımlarını köle olarakmı görüyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılyani birazcık. ama çok az
aslında benim bahsettiğim hem çalışan hemde ev işlerini yapan kadınlardı- +1 yıl
Ev hanımlarını normal olarak karsilastirdiginda kesinlikle calısan kadınlardan daha özgür ve mutludur. Bunu çevrende en ufak bir arastirma ile bile görebilirsin. Bir kadının sadece evinin hanımı olması, cocuklariyla ve eviyle ilgilenmesi güzel birseydir. Ayrica ülkemizde malesef soyle bir cahillik var ki; Kadın çalışsada evininde hanimi olmak zorunda gözüyle bakiyorlar malesef. Bu yanlis ama insanimizin %90 i olaya bu sekilde yaklasiyo. Kadınlara ekonomik özgürlük kazandirdik diye övünen feministler, aslinda bu yolla kadini tam manasiyla kölelestirdiler
Soran+1 yılbenim etrafımda çalışan kadınlar daha mutlu :) ev hanımı olanlar mutsuz keşke okusaydım diyorlar
Soran+1 yılHaha gunde kac saat calisiyorlar 18 mi ben 6 saat calisiyorum :)
Türk biriyle evlenme olsun bitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aklımı okudun!
+1 yılBu kafayla evlenme zaten
00 Yorumla
+1 yılKendine göre birini bulursun ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbulabilir miyim
- +1 yıl
Tabi ki
köle olma sende, Türk'ten köle olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide evlenen kadınları görüyoruz kocalarına hizmet etmekten başka bir şey yapmıyorlar
+1 yılSeni köle eymeyecek biriyle evlen.
00 Yorumla
+1 yılSaf bir koca bul işleri ona yaptır😂
10 YorumlaTam beni anlatıyosun :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. Evliliğe bakış açıni değiştir..
03 Yorumla
Soran+1 yılev işlerini sadece kadın yapınca sence bunun adı ne oluyor? (çalışan bayandan söz ediyorum)
Soran+1 yılİşte yardim etmezse kölelik oluyor ve buyuk ihtimal boyle evlilik olacak. Etrafimda goruyorum yardim edicem diyen erkekler ayagina su istiyor
Kole birini bul. Bulursun oyle birini :)
02 Yorumla
Soran+1 yılayy sitedeki köle olmak isteyen sapıklardan mı :) kalsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMecbur yapiyorsun iste.
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman evlenmem
Cevap sahibi+1 yılCok zengin birini bulman gerek
o zman öyle birisini bul
00 YorumlaEvlen ozaman. Her evlenen köle olmuyoki
00 Yorumla
+1 yılEşinin ailesiyle yaşa pek bir iş kalmaz sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılhahahahhahahha :D 25 yaşındayım şu an bile yalnız yaşıyorum. evlenince onlarla mı yaşıcam
Soran+1 yılhehe gülesim geldi sağol güldürdün
- +1 yıl
Adam gibi soru sordun cevap verdik, sende adam ol ona göre yorum yap
Soran+1 yıliyide ablam bu nasıl mantık, niye eşimin ailesiyle yaşıyım. ev hanımı olmaya bile antipatim var diyorum sen beni dahada yerin dibine sokuyorsun.
- +1 yıl
Canım şöyle bir durum var onu diyorum bazı Kaynanalar çalışan geline pek iş yaptırmıyor yani eve geliyorsun yemek hazır her şey hazır sana iş yok benim çevremde böyle, kaynanaya da baglı biraz
bu yaşa kadar niye evlenemediğin belli oldu
07 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım 2 sene önce mezun oldum abi
Soran+1 yılaz bir zaman ne ya :D daha yeni mezun oldum
Soran+1 yılyok koca beğenmeme tribim yoktur, ama ev işi yapan koca isterim şahsen
bir kölenin çocuğu olarak çok konuşuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılannem ev hanımı değildi :) dolayısıyla köle değildi ev işlerini babamla birlikte yaparlardı
+1 yılEvlenince kole mi oluyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılev işlerini sadece kadınlar yapıyor. bu köle demek
- +1 yıl
Seni sevenini bul mutfak islerini yani yemek vs erkek yapsin sende kalani yap sna yardmci olsun boylece hayat paylasinca guzel olur
Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı. Korkunu yenip evleneceksin, korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum napıyım köle olmayı istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin koca bul çalışan tutun
00 YorumlaÖyle bir adamla evlenmemek gerek
00 YorumlaEv hanimligini kolelik olarak gorme ozaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine uygun biriyle evlen o zaman.
00 Yorumla İyi düşün ya evlen ya evlenme
00 Yorumla
+1 yılbı yardımcı alırsınolur bıter
00 Yorumlaevlenme yaa bekarlık sultanlıktır :)
00 YorumlaEee adam niye evlensin o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yıl:) haha ev işlerini yaptırmak için evlendiğinizi biliyordum
- +1 yıl
Yok yani adam zaten çalışıyor. bir de akşam eve gelince ev işleri yapacaksa sana ne gerek var o zaman. yani varlığınla yokluğun bir olacak. yine her zamanki gibi evi temizleyecek, dışardan yemek isteyecek. sen de tavşan gibi evde dolanacann. ha bir tavşan almışş ha seni almış ne farkeder ki
Soran+1 yılben çalışıyorum bende eve para getiricem belkide kocamdan daha fazla getiricem
Bu konuda anlayışlı bir koca bulacaksın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende istiyorum o zaman :)
00 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydasi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel benle evlen her şeyi beraber yaparız 😊
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç
00 YorumlaEvlen
01 Yorumla
Soran+1 yılköle olmak istemiyorum ama
+1 yılAynı ben
00 Yorumla
+1 yılCV'ne ekle