Aile & Toplum Kızlar, Gülerken gözleri kısılan , kenarlarında çizgi olan erkekleri çekici bulur musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gülerken göz kenarlarında çizgi olan erkekleri çekici bulur musunuz?örnek gibi Kızlar, Gülerken gözleri kısılan , kenarlarında çizgi olan erkekleri çekici bulur musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
korkaksın123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Ayrı bir hava katıyor :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasıl içten değil mi? Yorumla korkaksın123 +1 yıl Güzel bence Yorumla Soran +1 yıl yok hayır şunu sormak istedim ayrı bir hava katıyor dedin ya içten samimi sıcak bir hava katıyor değil mi? Diye sormak istedim Yorumla korkaksın123 +1 yıl Evet Yorumla
Tatlı-_-Psikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 105 +1 yıl Evet ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gerçi çok objektif cvp beklemek konusun da şu anda tereddüte düştüm çünkü çağtay ulusoy var yani herkes iyi der :) neyse artık bu da böyle oldu Yorumla Tatlı-_-Psikopat +1 yıl Hayır sevdiğim oğlaninki de böyle. Bu cümleyi duyunca aklıma ilk o geldi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ayrı bir hava katıyor :)
nasıl içten değil mi?
Güzel bence
yok hayır şunu sormak istedim ayrı bir hava katıyor dedin ya içten samimi sıcak bir hava katıyor değil mi? Diye sormak istedim
Evet
Evet ya
gerçi çok objektif cvp beklemek konusun da şu anda tereddüte düştüm çünkü çağtay ulusoy var yani herkes iyi der :) neyse artık bu da böyle oldu
Hayır sevdiğim oğlaninki de böyle.
Bu cümleyi duyunca aklıma ilk o geldi