Vay be herkes çıkarcı, kötü niyetli, genel olarak insanlardan bıkmış demek. Peki hepinizin onlardan farklı karakter sahibi olduğunuzu düşünürsek Allah aşkına kim o zaman 'o' insanlar? İşte ben de bundan bıktım; insanların sürekli olarak başkalarını suçlamalarından, hayatlarından yakınmalarından ve empatinin ne demek olduğundan bir haber oluşlarından. "Ben hatasız değilim, hayatım da mükemmel değil ama elimden geleni yapıyorum, şu an elimde olanın da değerini biliyorum" bunu söyleyebilmeli insan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİkiyüzlü insanlardan bıktım diyemiycem çünkü kaç yüzleri olduğunu sayamıyorum!
Söz verip de cayanlardan
Emeğimi hiçe sayanlardan
Arkadan iş çevirenlerden
Dünyanin bencil düzeninden
Sevgisizlikten
#velhasıl iki çeşit insan var
İyiler ve kötüler
Kötülerin hepsinden bıktım bıktım bıktım!10 Yorumla
Hani bir an gelir sana yakın olan arkadaşların veya sana arkadaş gibi davranan insanların aslında, zincirleme bir çıkar ilişkisi için sana yakın olduklarında...
İnsan yalnız başına kendi başına kaldığında veya kendini tanıdığında herşeyden zevk aldığında...10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her tanıştığım kızın ya yalancı, ya pisikolojik sorunlu, ya da erkek koleksiyonu yapan bir 7 kocalı hürmüz çıkmasından bıktım..
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
+1 yılsöz veripte sözünde durmayan insanlardan bıktım usandım :)
birde dost görünen düşmanlardan31 Yorumla
+1 yılSimetri takıntım var yamuk insanlara tahammul edemiyorum. Ağzını burnunu vura vura düzeltesim geliyo.
12 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıldincilerden, kürtçülerden ve fethullahçılardan. ülkemi senelerce yıprattılar ve hala yıpratıyorlar. eğer bir gün bu ülkeden taşınırsam (ki öyle olacak gibi) onların yüzünden olacak. anadolu ve doğu halkları avrupalıların dediği gibi hakkaten cahil ve barbar!
10 Yorumla
+1 yılBazı insanlar hatta insanlar demeyelim bazı yaratıklar çok üzerime geliyor ve artık gerçekten yorulmaya başladım.
15 Yorumla- +1 yıl
Patlarsam çok kötü sonuçlar çıkmasından korkuyorum. Sabır sabır nereye kadar bakalım.
- +1 yıl
Ben inanmıyorum selamet falan olduğuna. İnsan kokan ucubelerden uzaklaşmak için yakında toroslara çıkarım çadırımla böyle giderse.
+1 yılÇikolatalarımın bitmesinden bıktım! Yiyorum bitiyor neden bitiyor aa bitmesin.
25 Yorumla- +1 yıl
aynn ya bitmeyen çikolata istiyoz :D
- +1 yıl
Evet imza toplıcam bu konu hakkında sınırsız çaklıt istiyoruz nohta.
- +1 yıl
Olurr eklerim 😀🍫🍫
- +1 yıl
Seve seve kuzum♥♥ her şeyi yapıyolar yıl olmş 2016 hala çikolatalar bityo yok daha neler :/
Ayak serçe parmağımı oraya buraya vurmaktan, yeni giydiğim çorapla ıslak banyo terliğine basmaktan, tuvaletten sonra fermuara sıkıştırmaktan, havalı havalı yürürken tökezlemekten, köfte ile ayranı aynı anda bitirememekten çok bıktım. Hadi intihar edelim.
00 Yorumlamisafirliğe gelen aile dostunun kızının harika sevgilisini 3-4 defa dinlemek bana fenalık getiriyor kızın kafasına çaydanlığı geçiresim geliyor bdie çocuk zengin ya anlata anlata bitiremiyor sonradan görme işte bizimkide öyle ama anlatmıyoruz
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılmamaktan bıktım, başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan bıktım.
Yaşadığına şükretmeyenler yaşamayı hak etmezler, şükretmeyen insanlardan bıktım.
Lakin herkesin hayatına kimse karışamaz orasi ayrı asfgh10 Yorumla
+1 yılİnsanlar, yalakalık ve yalancılıktan bıktım. bir tane dürüst insan yok, herkes çıkarcı.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnızlıktan bıktım. 3-5 günlük olan bir yalnızlık değil bu. Ortaokuldan beri tek başıma yaşamak zorunda kalmaktan yoruldum... Çekilir dert değil şu lanet ama defol deyince de gitmiyor işte. ..
120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKeşke be Yozgatli keşke :(
Cevap sahibi+1 yılSeni bilmeyen mi var Sincanli bebek 😃😂
Cevap sahibi+1 yılAyyaş olduğunu da deyip kaçayim :
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😃😃
Cevap sahibi+1 yılElbette insan. Hayır damla bu kadar tanıyorum seni. Yorumlardan. Hiç konuşmadık yani mesajlardan. Ama istersen bir ara yazarim.
Cevap sahibi+1 yılDemekki bahsetmişsin.
Bildiğime göre...
Sincan 514 510 otobüslerine dair bir soruda yorumlarin vardı meselâ. Bir başka yerde de içki ve sigara içtiğini yazmıştın...
Cevap sahibi+1 yılAraban mi var senin? :)
Cevap sahibi+1 yılOtostop çeksem alır misin beni:))
Cevap sahibi+1 yılÇok ayıp
Sen de ez biz fakirleri
Ben de 514 e binerim 😉😂😃
Cevap sahibi+1 yılOralarDAYDIM
+1 yıliki yüzlü insanlar hakikaten bıktırdı maskeleri düşeseciler
13 Yorumla- +1 yıl
sorduğum sorunun etkisinden olsa gerek :D düşsün de nasıl düşerse düşsün
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe çok şey den bıkmış im Bn ya
https://vocaroo.com/i/s0b1NVXeIp1810 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞüphesiz ki insanlar. Çıkarcı davranışlarından, düşüncesizliklerinden, her şeyden pay çıkarma çabasında oluşlarından. Cidden iğrendim artık.
11 YorumlaKendimi ifade etmeme rağmen anlamamakta inat eden insanlar beni hayattan bıktırıyor. Düşünsene duvara karşı sürekli aynı şeyleri ifade ettiğini. Dehşet korkunç bir sabır istiyor
10 YorumlaYolda yürürken tip tip bakan kekolardan bıktım, sırada beklerken önüme geçip mevzu çıkaran amcalardan bıktım, insanların görgüsüz olmasından bıktım, düşüncelere saygı olmamasından bıktım, kaba ve düşünemeyen insanlarla yaşamaktan bıktım. Ha niye vize alıp *** gitmiyorsun diyenlerden de bıktım gidicem az kaldı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCanimi sikan insanlardan biktim
Biri gelsin de mutlu etsin artik11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlardan çok fazla bıktım. Herkesin bir isteği bir beklentisi saçma sapan huyları var ve ben onların bu problemli ruh hallerini içlerinde barındıran bedenleriyle muhattap olmaktan gerçekten çok sı kıl dım!
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güvenen kızların, asıl güveneceklerine güvenmeme durumu. Öyle bıktırdığından değilde, ne bileyim sevmiyom...
10 Yorumla
+1 yılTrafikten bıktım, yok yere verilen şehit haberleri duymaktan bıktım, iktidardan bıktım, muhalefetten bıktım, anlayışsız boş kafalı insanlardan bıktım.
10 Yorumla
+1 yılMutlu olmak istediğini söyleyip mutlu olmak için bir gram fedakarlık yapmayan insanlara inanmaktan bıktım..
10 YorumlaDaha çok düşünmek ve daha çok yalnız kalacağını hissetmek. Bu öyle bir yalnızlık değil, kalabalık içerisinde bile kendini yalnız hissetmek. Sanki hiç dindirilmeyecek 2 duyguyla birlikte yaşıyormuşum gibi geliyor. Çok mu depresif oldu ne :) ama gerçek
00 Yorumla
+1 yılArtık delirmek istiyorum. Bıktım bu monoton hayatın stresinden. Millet nasıl 70 yasına kadar böyle bir monoton yaşam sürüp koşuşturup yaşayabiliyor ki. Ben delirmek istiyorum artık. :D varsın deli desinler
Akıllı oldukda noldu. Yine aynı yine aynı00 Yorumla
+1 yılİnsanlar...
Hepsi kendi menfaatleri için her şeyi yapar. Size karşı başka , diğer tarafa başka. İki yüzlü pislikler !
Karşısında ki insanı aptal yerine koyduğunu sanan , ama aslında kendisinin aptal olduğunu fark edemeyen aptallar !01 Yorumlaİnsanlar. Onların sayesinde içimdeki hayvan sevgisi çoğaldı.
20 YorumlaÜç şey var;
Uykusuzluk, sürekli uykusuzluk ve devamlı uykusuzluk10 YorumlaDürüst olmayı beceremeyen iki yüzlü insanlar diyorum ben sevgili kardeşim :)
10 Yorumla
+1 yılBizzat ben, kendim. Kendimden bezdim, kendim olmaya sıkıştım.
10 Yorumla
+1 yılUtangaçlığımdan bıktım, duygularımı dile getirememekten bıktım.
10 Yorumla
+1 yılKibirli , güvenilmez , dinsiz İnsanlardan bıktım kusucam artık.
21 Yorumla- +1 yıl
++++++++++++
Çiftlerin içinde tek sap kalmaktan feci derecede bıktım
20 Yorumla
+1 yılBenim bitane ustam var delimidir cinlimidir bilemedim 😕
10 Yorumlakarşı cinse duyulan ilgi, alaka, sevgi bunlar aşırıya kaçınca yoruluyorsun haliyle maddi durum iyi olsun standartlar falan ama yine de bıkıyorsun yaşamaktan.
00 YorumlaÖSYM nin sınavlarından bıktım.12 yıllık eğitim öğretiminde 4 sene sonu sınavına giren bir nesil yetiştiriyolar. Gençliğimizi batırdılar saolsunlar , lys ye çalışma isteğim yok bıktım sınavlardan
00 Yorumla
+1 yılKendini dünyanın en dertlisi sanan ergenlerden bıktım.
Herkesi küçümseyen, aslında kendisinin ne kadar küçük olduğunu göremeyenlerden bıktım.
Cahıllardan bıktım.
Bir de tartışmaktan korkanlardan bıktım00 Yorumla
+1 yılİki aIem vardır: İIki varIık aIemi, ikincisi manâ aIemi. VarIık aIemi gündüz gibidir, oIanı biteni açıkça görürsün, kendini koIayca eIe verir. Manâ aIemi ise gece gibidir, onu buImak için mutIaka gönüI ışığını yakman gerekir.
00 YorumlaUyanir uyanmaz başlayan ve gun boyu suren bas ağrılarından dislerimi sıkmaktan hergun kabus gormekten biktim her an birsey olacak korkusuyla yasamaktan kendimi ifade edememekten biktim :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkahveye kitaba yalnızlığa karanlığa değer verdiğim için aldığım tepkilerden bıktım artık ://
kalabalıktan kısaca insanlardan bıktım..10 YorumlaOkuldan, öğretmenlerden, gıcık öğrencilerden, müdür (hepsinden bıktım yeminle
10 YorumlaGün geçtikce insanlardan bıkıyorum maalesef. Bir elin parmaklarını geçmez tamamen güvendiğim kişi sayısı.
10 Yorumla
+1 yılhangisi söylesem bilemiyorum ki.. insanların 2 yüzlülüğünü mü? yoksa menfatleri bitince gidenleri mi?
10 Yorumla
+1 yıliçinde yaşadığım ve sanki çapı gittikçe daralıyormuş gibi hissettiren, bütün heryerimi kaplayan görünmez ve delemediğim bir balon varmış hissi...
10 YorumlaBir insanı ilk baş çok sevmem, sonra benimle tanışmaya başlar o kişi beni çok sever zamanla kendine alıştırır bağlar. ve sonra gider
00 Yorumla
+1 yılSıcak evinizde süper bir iftar sofrasındayken, soğukta çöp ya da yemek artıklarını toplayan insanları görmek...
00 Yorumlatabanca taşımak için tonla para vermek gerekiyor. ulan okullardaki pkk lı vahşileri temizleyin bizde taşımak zorunda kalmayalım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılaldığı eşyayı geri vermeyen, bir sorunu gelip konuşmak yerine tavır alan, dengesiz... insanlardan bıktım -.-
00 Yorumla İnsanların iki yüzlülüğü, çıkarcı, menfaatçi ve yalancı olmaları beni gerçekten bıktırdı. Ölümlü dünya sonuçta, bazıları hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor maalesef.
00 YorumlaHayatımdaki iki yüzlü insanlardan şimdi diye diyeceksin hayatında çıkart o Zaman o kişileri ama olmuyor işte mecbur Yanyana geliyorsun ister istemez aynı ortamı paylaşmak zorunda kalıyorsun
00 Yorumla
+1 yılişlerimin hep aksi gitmesi ne olursa olsun, yağmurlu havada bile saçıma bir damla düşmez benim...
10 Yorumla
+1 yılBeni bıktıran habire önüme taş konması, o taşları kırmaktan kas yaptım kas (!)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKizlarin acmadigi yeei kalmayip sonra erkeklere abaza demelerinden. Ruhsal bozukluklari olan erkeklerin tecavuz olaylarindan ve sucsuz yargilanmalarindan biktim ayrica toplumdaku cinsel tabulardan biktim maalesef esitlik yok
00 Yorumla Yapmacık insanlardan. Yüzüne gülüp arkanı döndüğünde lafını yapan insanlardan. Ve fazla değer verince egosu tavan yapan insanlar. Kısacası insanlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala boşanamamış olmak beni öldürüyor.. nefret ediyorum nasıl böyle bir hata yaptım ben diye 😟😞😭
10 Yorumla
+1 yılUlaşım istasyonlarında yürüyen merdivenlerin sol tarafında bekleyen insanlar
Acelem var teyze çekilsene ://10 Yorumla
+1 yılSevilememek lanet olsun ki. Hep başkalarına hep başkalarına. Haketmeyenlere verilen değerler ve kıymet bilmeyen diğer ya... yüzünden bizimde yüzümüz gülmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan olmayan insanları.. insan tipinde olan ama insanlıktan çıkan insanları insan değerlerinden geride kalan insanlık sadece görsel birşey olduğunu sananlarmahluklar
10 Yorumla
+1 yılmesela burda bazı kızların sorularına yeter ulan bıktırdınız artık dedirten cinsten
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyden bıkmadım elhamdüllillah. Burası imtihan dünyası sonuçta. Sabır gerek.
00 Yorumla
+1 yılTuhaf ve karaktersiz insanlar bıktırıyor yaşamı zorlaştırıyor.
00 YorumlaGüzel türk vatandaşların ses güzelliği ve müzik güzelliği anlayışı.
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık verdiğimiz şehitler berbat eğitim sistemi aptal insanlar
00 Yorumla- Devamını Gör (361)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar