Bu güveni ne kadar sağlam çaktığına bağlı. Eğer sağlam çakılmadıysa en küçük sallantıda düşer ve bir daha geri gelmez. Fakat sağlam çakıldıysa sadece küçük bir bölümü düşer ve tekrar geri çakılabilir. Bu yüzden ailemizden biri güvenimizi kırdığında tekrar bu güveni sağlayabiliyor fakat yeni tanıştığımız insanlar bu güveni tekrar aşılayamıyorlar.
Valla benim bir arkadaşım vardı. Yaptığım hata sayılabilecek bir şeyi beni dinlemeden, etmeden arkamdan işler çevirmişti. Şimdi ağzıyla kuş tutsa, dötüyle karpuz tutsa güvenmem. Karaktersizliğini belli etti bir kere.
Bu zamanda mumu yatsıya kadar yanan yalancıların artık yedek mumu var : ) ve de her yeri saran bu ateş şimdi bir rüzgara dönüşmüş her yerde esen bu rüzgarın sınırı yokmuş palavra yalan dolan hile ortalık malı bit. c. h olmak marifet olmuş : ))
İnanmazsınız sırf bu yüzden az önce sevgilimle son konuşmamı yaptım. Güven herşeyden önce gelir, ayna gibidir kırıldığı zaman eskisi gibi göstermez. Ama ben yine de ona güvenmek istedim gelmesini istedim konuşalım dedim lakin o güvenmiyorsan bitsin, kararım kesin dedi ve bitirdi herşeyi. Ben normalde kolay kolay güvenmeyen biriyim hele de güvenim kırıldıysa bir daha güvenemem ama ona karşı öyle değildi tekrar güvenmek istedim lakin o bunu istemedi.
bu birazcık zamanla ilgili. zaman geçer üstesinden. sonra çaba gösterirsin. bu çabayı gösterdikten sonra biraz daha zamana bırakırsın. ona önemli hissettirirsin kendini. ne bileyim, önemsersin. ona üzgün olduğunu belli edersen ve bu da gerçekten sana değer veriyorsa bunu görecektir.
En İyi Cevaplar