AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Ben şahsen bir keresinde bir doğum sahnesi izledim kazara direk orayı çekmişler iğrençti midem direk pc yi kapatıp odayı terkedip sigarayı yaktım 2 saatte kendime gelemedim
İnşallah hayatın boyunca hiç bir kadına yanasmazsin. İşte Kadınlar size iğrenç görünen mazarayla çocuk dünyaya getiriyor unutma sende öyle dünyaya geldin.
niye öyle diyosun benim o görüntüden miğdem bulanır kusarım napıyım yani çok isterse görmiceğim bir açıdan elini tutubilirim benim orada midemin bulanması düşüncesiz bir insan olduğum anlamına gelmez. Terbiyesiz...
Terbiyesizlik etme deff ol sorumdan aptal
Girmemeli.. Normal de olsa sezeryan da bence o olayı sadece doktor görmeli..
Bir yakınım psikologa gitmişti bu yüzden. Cinsel olarak kadından soğuma olasılığı da varmış. Ama illa öyle olcak değil tabi. Erkek girmek istiyorsa girsin ama. Yoksa zorlanmamalı.
Girmeli tabiki. Destek olmalı, o ana şahit olmalı.
Kadın istemiyorsa girmeyebilir. Neden istemez onuda bilemiyeceğim.
Fark etmez eşi istiyorsa girsin istemiyorsa girmesin bir kadın olarak ben istemem ama isteyenede saygı duyarm
Evli değilim ama evlenirsem, doğuma giricem, eşimi ve çocuğumu o an yalnız bırakmak istemem :)
bence girmeli. en değerli varlığının ilk anlarını görmeli
Bence evet çünkü öyle bir durumda kadıncağız kendini yalnız hissetmemeli
girmek isterim. isteğe bağlı olmalı. o değerli anda beraber olmak istiyorum.
Doğumdan sonra eşinden tiksinip boşanan olmuştu. Ben girilmesi taraftarı değilim. Ben de rahat hissedemem sanırım ya.
Ne alaka? doğumu Dr gerçekleştiriyor omuz tarafında bekleyen kişinin tiksindiren hiç bir görünmez, doğum da yanında biri olsa belden aşağı kapanır ve Dr profesyonel şekilde bebeği çıkarır hemen yanındaki hemşireye verir temizler anne karnına yatırır. Yani tiksinecek bir durum yok o eşinden tiksinip karı boşayanı da unutmasın bir kadın doğurdu
Ben şahsen rahat hissedemem başımda biri beklerken sanırım, bilmiyorum o hissi. Bu yıllar önce gördüğüm bir olaydı. Artık adamın hassaslığı mı denyoluğu mu neyliyidir bilemem ama bir daha eşine bir kadın olarak yaklaşamamış ve boşandılar.
bence girmeli ya, hissetmek için.. Kendi canından bir parça dünyaya geliyor ve buna şahit oluyorsun bu büyü gibi bence, eşsiz bir şey...
Bence girmeli. Yurt dışında birçok ülkede eşler de doğuma girebiliyor zaten. Türkiye'de de böyle olmalı. Kadının yaşadığı sıkıntılar, zorluklar böylece göz ardı edilmemiş olur diye düşünüyorum 😊
Ben giremem zaten çok heyecan olacağı için düşüp bayılırım.
20 yaşındayım ileride inşallah bende birgün o duyguyu tadarım :) vay be bende birgün baba olacak haa :D
Aman ne baba ne baba :D
Gireceğim kesinlikle ama onu benim sakinleştirmem gerekirken o beni sakinlestirmeye calisacak muhtemelen 😊 En degerlilerimi oyle bir anda yalniz birakamam 😊
yok ya eşim benim için öyle bir seçenek sundu kabul etmedim
Girsin bence, kadın o kadar acı çekiyor motivasyon olur ve o anı yaşar :o
yani fikirler değişir tartışılcak bir konu bence girmeli bu son zmaanlarda dizilerle popüler olan bir konu binevi gördüke özendik ama güzel yani kadınlar en azından sancıyı çekereken babalarında rahatlatması güzel bişey olsa gerek
Bir mucizenin gerçekleşmesine tanık olmak güzel olur :)
Girmeli bence. O bebeğin dünyaya gelişini ve o acıları bizzat görmeli sonuçta o da baba. Ayrıca görmeli ki eşine saygı duymalı. Tabi anlayana...
Hayır girmemeli
Neden?
Çıktıkları yeri mi merak ediyorlar
Ne gerek var?
Beklesinler köşe de
Doğuma girip psikilojisi bozulan erkek çok gördüm hatta karşında tiksinip uyumak istemeyen var
Karisindan tiksinip uyumayan var
Çıktığı yere sokmasını iyi biliyorlar ama
O zorlu anında eşimi yalnız bırakmam
Bence girmeli, yani sonuçta anne adayına destek amaçlı, bir de çocuklarını görmeliler tabi, onların en doğal hakkı.
Çok zorlu birşey doğum yapmak. Kesinlikle bayanın psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum.
Manevi destek yabikide girmeli sahsen ben eger baba olursam ve beni iceri almak istemezlerse yakarim orayi
Ben girmene taraftariyim o beklem heycani ayri ve de sonucta esinin dogum halini gormek duyvulari olumsuz etkilyebilir
epidural dedikleri sanirm belden anestezili yontemle dogum olacaksa anne uyaniksa baba doguma girebilir iyide olur guc verir esine
Kesnlkle hayır.. İlk görüntüler hiç hoş olmuyor.. Soğuma vb şeyler olabiliyor.. O yüzden girmemesi daha uygun..
Yukardada biri aynısın dedi bu gerçekmi ya neden ki 😐 ay gerçi, bna bile iğrenç geliyo adam ne yapsın
Gerçekten doğru.. Cocuk bile ilk çıktıgında cok değişik.. Hele o göbek bağını görcen..
hyr ılıskıye gırmek ıstemıyorlarmıs dıye duydum. ama oramı gormeden sadece yanımda durup elımı tutmasını ısterım sonucta ben bunu tek basıma yapmadım :) oda yanımda olsun
Girsin. Bakmasada esinin elini tutsun. Destek olsun.
Girmemesi için bir neden göremiyorum. Gözetim ve kontrol altında, uygun steril kıyafetlerle girebilir.
Girmeli esinin yaninda olmadi en onemlisi yavrularini o an gormeliler dunya gelirken
Allah analı babalı büyütsün keşke geleceği düşünseydiniz, sorunuza gelecek olursak girmesin erkekler daha stresli oluyor o zamanda
Biz geleceği düşündük öyle karar verdik merak etme sen.
Peki o zaman siz bilirsiniz , ben sadece 22 yaşında olan bir arkadaşım üzerinden konuştum babası 60 yaşında ve arkadaşım bu durumdan çok mutlu değil.
Ne diyorsun Türkçe konuş anlamadım yazdıklarını
Türkçeniz zayıftır belki.. töbe töbe.. dede yaşında baba olmak iyi değil diyorum zor değil anlamak.20 yaşındayken 60 yaşındaki dedeye baba demek zorunda kalıcak çocuk. çocuğu büyütürken oynayamayacak onunla.
Tamam da ne alaka? kim 60 yaşında? Kim 20? Bunu anlat bana?
ARKADAŞIM VE BABASI okuyamıyormusunuz gerçekten? şu anda gösterilen yaşınıza ithafen konuşuyorum 37 yaşında 1 çocuk sahibi olucaksınız.
Hey Allahım sabır ver laa kardeş yaşım 34 eşimin 36. Oğlum var 8 yaşında ve yakinda 1 bebeğimiz daha olacak. Okumuş karyer yapmış insanlarız ne yani 15 yaşında mi çocuk yapsaydık? Üstelik anlamsız yazıyorsun karışık yani, Russiada okudum büyüdüm Çeçenim yinede senden iyi konuşuyorum bak. Sen arkadaşı anlattın daa bana neden geleceğini dusunseydiniz dedin onu anlamadım anladın mi şimdi. Biz önce onların geleceğini sağladık sonra düşündük Allah korusun bize bir şey olsa bile onların garantiye aldık. 60 yaşında adam 22 yaşında çocuğu olan dusunmeliydi dmi.
1. yaşını 37 yazmışsın 2. ilk çocuğun değilse çok büyük sıkıntı yok ona birşey diyemem 3.15 yaşında çocuk yap demedim 35 ten sonra çocuk yapmak ne kadar iyi olucakki? dedim , anlatamamışım yine arkadaşım diyorum 22 yaşında ve babası 60 yaşında aralarında 38 yaş fark var anlıyormusun? dede denilecek bir yaş bu ve bakamıyor çocuğa insan o yaşlarda.4. geleceği düşün dememin sebebi buydu zaten bakamıcak durumda olacağınız için şimdiden bakabilecek durumda değilseniz hiç yapmayın ama bunun cevabını verdin zaten. 5. SEN düşünüyorsun daha iyi konuştuğunu ama basit kelimeleri bile anlayamamıştın ilk yorumdan, ay go yu go vi go diyenlerde iyi konuştuklarını sanarlar neyse. Benim zaten karışmaya hakkım ya da haddim olmadığı için çocuğunuzla ilgili birşey söylemedim.
Hayır girmesin yaa :/ orda onu acı çekerken görmek seyretmek olmaz bence
Evet, girmeli sonuçta eşi ve çocuğu dünyaya geliyor. Hatta göbek bağını da babalar kesmeli. dd
Her doktor almaz ki bulabilirlerse ne alacak doktor girerler.
evlendigim vakit, hamile oldugum vakit dogurdugum vakit esim yanimda olsun derim
Girmesini isterim o an onun destegine co ihtiyacim olucak :)
Girmeyelim be agatha, onca sancı ve bağırış içinde bizim işimiz ne.
İyi Günde Kötü Günde sağlıkta hastalıkta diye boşuna dememişler işte beraber çekin o acıyı o sancıyı belki karınızın değerini daha çok anlarsınız 😊
Değerini anlamak için doğum sırasındaki sancılarını dinlemeye gerek yok. kaldı ki bizlerde doğumhane önünde 9 doğuruyoruz.. ama doğum sırasında ne ebemiz kalıyor ne de sülalemiz..
Hayır ya kendi canımımı bebeğimimi adamımı düşünim çok panik oluyolar soğuk kanlılık sıfır
Girmeli bence, sonucta bizim evladimiz ve ikimizden bir parca o ana oda ortak olmali, sevincimizi mutlulugumuzu o korkuyu bile beraber yaşamalıyız
İsteyen girsin, istemeyen girmesin. Bence tamamen kişisel bir tercih, tartışılacak toplumsal bir konu olduğunu düşünmüyorum.
niye o mu doğuracak babanın ne işi var doğumda adam gibi kapıda beklesin voltasını atsın adam olsun la iki dakkaaa
Girsin ama anneyi dahada panik yapacaksa girmesin daha iyi
bencede katiliyorum. derse
Benim kocam doğuma giremez benle birlikte doğurmam içimde tutarım beni sinirlendirmesin 😒
Evet girmeli biyolojik bir olay sonuçta eşi hem de niye girmesin
Girmesin
Isin bir de sonraki kısmı var
Ileri de cinsel hayatimi riske atamam
Girebilirler hatta girmeli de eşine destek olmak için.
Benimki girmesin beni öyle görmesini istemiyorum ayrıca o an sinirli olurum uzak gitsin az asjs
Evet girmeli, kadın tek başına yapmıyor o bebeği sonuçta. Görsün neler çektiğini.
Girmeli. O bebegi kadın tek yapmıyor tek başına o ameliyat odasına sokmaları
Kapının önünde azıcık beklesin. İlk ben görmeliyim.😌
ben girmek isterim , sadece destek olmak başka amac yok
Benim fikrimce girmeliler o mucizevi anda yanında olması daha güzel bişey görmüyorlar zaten belden sonrasına perde cekiyolar
Girmeli ya nedenini bilmiyorum ama girerse güzel olur :)
Eger esimde isterse ve doktorda kabul ederse ben dogum yaptigimda esimin girmesini isterim.
Bence girmeli çocuğnun dünyaya geldi anı görmesini ve benim yanımda olmasını istiyorum
Tabii ki de girmeli. Bebeği yaptım , çekileyim mi desin? Bakımını da üstlenecek. Yok öyle yağma...
Girmeli 😊 ben acı çekiyorsam o da çekecek ısırıcam cirmalicam falan 😄
babaları bilmem de ben girmemeliyim , nedeni fazla kıskancım doktor elimde kalabilir.
elbette girebilir midesi kaldırabilen babalar girsin tabi