Aile & Toplum Kızlar neden BMW sever? Dwight Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu kız BMW mi beğenir? Neden mersedeste şık değil mi? Cvplar şık ama BMW daha güzel şeklinde hep? Kızlar neden BMW sever? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxxxvxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Benim fikrim bmw daha spor genç havasında Mercedes daha oturakli ( CLA hariç ) duruyor geliyor gibi 😊 üstteki bmw den hoşlanmayan olabilir mi ya yolda yanımdan geçiyor heyecanlaniyorum resmen 😍 1 3 Yorumla Dwight +1 yıl Hmm yukarıdakinden alınır yani Yorumla xxxxvxxxx +1 yıl 150 bin TL param olsa hazirda 1 kursuna dokunmak alırım kendisini 😊 Yorumla Dwight +1 yıl Bende mercedesi seviyorum model yükselticem bir arkadaş illa BMW al diyor😂 Yorumla
TuranTürk Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kızlar üç harflileri sever. 2 1 Yorumla Dwight +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben mercedes severim valla :)) küçükken de hep babamdan isterdim. Söz verdirdim, zamanı gelince alcakk :) 1 0 Yorumla
madincool Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bir nedeni yok sevmek icin seviyos 😂 2 2 Yorumla Dwight +1 yıl tamam ama neden Audi veya Mercedes değil Yorumla madincool +1 yıl Iı bilmem Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Göz zevkleri olmadığı için 0 0 Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl mercedes e 180 ya da mercedes cl350 en iyisi 0 0 Yorumla
yarenbirsen Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bisiklet severim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar