Kaç tane göçmen kadın tanıdıysam istisnasız hem çok güzeller hemde el becerileri harika. Yemek olsun , dikiş - nakış... Hayran kalmamak elde değil. şu an 23 yaşındayım , şimdi bile karşıma çıksa evlenebileceğim bir balkan kadını (karakterime uygun) 2-3 yıllık bir sevgililik sonucunda muhtemel son evlilik olacaktır. Sizce de balkan kadınları fazlasıyla yetenekli değil mi?
yoo erzincanlıyım ben fakat eski sevgilim bulgaristan göçmeniydi ve her türlü işleme sanatından anlıyor , inanılmaz bir yemek becerisi vardı. ve 97 doğumluydu
aman sankı ısleme sanatı karın doyuruyor ne alaka yanı cok mu onemlı işleme sanatı yapması , yanı ıyı yemeği anlarımda işleme sanatı saçma bence , ben olsam karakterlı bırını arardım ayrıca ıyı yemeği herkes yaar bıraz mutfakta zaman gecırsın yapılır yanı cokda zor degıl
zaten karakter sorun olduğu için ayrıldık o arkadaşlar :/ karakteri düzgün birisi çıkmıyor ki karşıma... doğru düzgün aşk bile yaşayamadım , geçmişe dönüp saygıyla anabileceğim birisini tanımadım malesef...
o biraz kişisel eğitim seviyesi ile alakalı göçmenlerde. bizim mahallede oturan cahil ve kültürsüz balkan göçmenleri böyle. fakat maltepe civarında tanıdığım boşnak insanlar gerçekten harikalar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tanışmadım öyle biriyle bilmiyorum
eski sevgilim 97 doğumluydu , çiğ köfte bile yapabiliyor ve her türlü işleme sanatından anlıyor uyguluyordu.
Çiğ köfte herkes yapar
yapta görelim :D
ılk kez senden duydumm
bilmiyorum çoğu erkek balkan kadınlarının bu yönünü çok taktir eder
hayret ben hıc duymmaıştım yoksa sen aslen balkanlımısınz? gocmen mısınz?
yoo erzincanlıyım ben fakat eski sevgilim bulgaristan göçmeniydi ve her türlü işleme sanatından anlıyor , inanılmaz bir yemek becerisi vardı. ve 97 doğumluydu
aman sankı ısleme sanatı karın doyuruyor ne alaka yanı cok mu onemlı işleme sanatı yapması , yanı ıyı yemeği anlarımda işleme sanatı saçma bence , ben olsam karakterlı bırını arardım ayrıca ıyı yemeği herkes yaar bıraz mutfakta zaman gecırsın yapılır yanı cokda zor degıl
zaten karakter sorun olduğu için ayrıldık o arkadaşlar :/ karakteri düzgün birisi çıkmıyor ki karşıma... doğru düzgün aşk bile yaşayamadım , geçmişe dönüp saygıyla anabileceğim birisini tanımadım malesef...
goçmenler gozledıgım kadarıyla menfaatcı oluyorlar ısını bıterse arkadaslıklarıda bıter.
o biraz kişisel eğitim seviyesi ile alakalı göçmenlerde. bizim mahallede oturan cahil ve kültürsüz balkan göçmenleri böyle. fakat maltepe civarında tanıdığım boşnak insanlar gerçekten harikalar.
yok cahıllıkle ılgısı yok bence yapıalrı oyle kac ksıı tanıdıysam arkadaslıkları kısa omurlu cıktı