ailem bir doncuyla evlendirmeyecek kadar değer veriyor bana!
Sevgilim pazarda külot don atlet satıyor, aileme nasıl takdim ederim?
ailem bir doncuyla evlendirmeyecek kadar değer veriyor bana!
şöyşe takdim et.
Ç: Çıcık
A: Anası
B:Babası
Ç: Anne, baba...
B: Söyle çıcığııım
Ç: Donsuz insan tanıyor musunuz?
A:Hayır, yavrım da ne alaka sen niye donlara bu kadar taktın bu ara? Bir günden bir güne donunu mu eksik ettik senin, he ?
Ç:Yani don her zaman çok önemli bir ihtiyaç deel mi?
B: Eeee, öhöm. Evet kızım öyle olsa gerek.
Ç: O zaman düz mantıknan don işinde çok para vardır deel mi?
A:Tabi ya bizim bilmem kimin çıcığı üniversite mezunu ama diplomalı doncuyum diyor, paraya para demiyormuş, kaynanasının kollarını omuzdan bileğe bileziknen donatmış, bey.
Ç-Yaa, işte bende gönlümü bir doncuya kaptırdım, artık donlarımız bedavaya gelecek.
A & B - ?!?!?!
hey gizli
efendim delidonlu
delidonlu:DDDDd
hahahhaah en iyi cevap seçilmeli kesinlikle +++++++++++++++ :D
@güncellemeye cevaben:
sen boşver onları, donotik günler sizi bekliyor sfsdfsdf
teşekkürler soranspor
ifşa ederim seni, sus sen. kldsjgls
hahaha ne var ya. don satmak ayıp mı sdşlfksdf
Doncusun sen doncu kal. kshf
durgun don oldum ben zaten artık. kfssfsdf
isim verme isim vermeeeeD:DD
ahahaha oha bundan da tanıyan çıkarsa yuh. milletin işi gücü yok. zihin işsizleri sdlfksdf
😂😂😂 Üşenmemiş yaa hahahahah
hırsızlık yapmıyor kötü bişey yapmıyor ne güzel alın teriyle para kazanıyor hiç kafana takma doncu demene gerek yok esnaf baba helalinden para kazanıyor ve birbirimizi çok seviyoruz diyeceksin bitti. Esnaf Ne iş yapıyor dersede pazar kuruyor kıyafet felan satıyor de hiç utanma
mesleğinden utanacağın yani ailen gibi en yakınlarına söylemeye çekineceğin bir kişiyle neden berabersin ve neden utanıyorsun pazarcılık yapan pazarda tezgahı olan tonla insan var.
ben bu çocuğu seviyorum kendisi pazarcı bittiiiiii bu kadar basit
seni istemeye gelirken bir kutu slip don getirmesin de :dd
hahahaah::D
Cevap
44Cevap
Çalışmanın ayıbı olmaz bence...sonuçta uyuşturucu satmıyor, hırsızlık yapmıyor, kadın satmıyor...çocuk bir şekilde ekmeğini kazanıyor. Önemli olan da bu. Bence sevdiğin erkeğe sahip cıkmalı ve gogsunu gere gere ailenle tanıstırmalısın.
haklısınız, ama ailem karşı çıkar diye korkuyorum:(
ailenin karsı cıkıp cıkmaması, erkek arkadasınla iliskinin boyutuna baglı bence...
Sen ona nasıl bakıyorsun bu önemli. Seviyorsan evlenmek istiyorsanız kulaklarınızı kapatın evlenin. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Ne olmuş yani avukat doktor. Don satan adam da insan değil mi. Helalinden para kazanıyor evine ekmek götürüyor. Helal olsun ona...
Yakıştıramıyor musun kendine ne alakası var nasıl diyeceğinin çocukta tutmuş benden ne zaman bahsedeceksin diyor umutlu umutlu halbu ki burada bize soruyor. İnsanların sorunları kalmamış nelere takılıyorlar nereye gidiyoruz...
ailen doncuyla evlendirmeyecekse sende doncuya aşık olmasaydın tövbe allahım tövbe ya doncuyla evlendirmeyecek kadar değer veriyomuş inşallah doncu sana değer vermiyodur
don üzerine ihtisas yaptı.. tüccarı oldu de..
şu an pazar da bölge disrtübütörlüğü yapıyo
lakabı da donjuandır
de
gizlicim:)
He
Ok. By :P
Onunda selamı var by :)
Muah .
Yok sanaydı :D
birincisi senin mesleğin ne ikincisi ailenin mesleği ne ki küçümseyecekler helaliyle para kazanıyor işte şöyle diyeceksin iç çamaşırı satışı yapıyor kendi ayaklarının üstünde duruyor
Ayrıl sen o adamdan. Şimdiden başladın diğer arkadaşlarının sevgilileriyle kıyaslamaya. Evlenince seninle ömür geçmez. Çocuğu da boşu boşuna üzme. Helaliyle para kazanmak da ayıp oldu.
kendi işinin patronu esnaf dersin bayan iç giyim dersin..kötü bişi değilki hırsızlık yapmaktan iyidir..
doncu denmez zaten. esnaf diyebilirsin. iç giyim üzerine ürünler satıyor vs dersin. ekmek parasını kazanıyor ve düzgün insansa sıkıntı cekme.
çamaşır satıyor dersin ne varki bunda. öyle bir soruyonki sende sanki sapık biri der gibi hayret bir şey valla. sade bayanlaramı satıyor erkeklerede vardır hadi onuda geç ekmek parasını kazanıyor soruş tarzına bakarmısın?
Utanıyor musun? O erkek arkadaşın gibi esnaflar don atlet satmasa kıçına giyecek don bulamazsın!
baba anne sevgilim don juan:D modacı dantelli modasını yaratıcılarından öyle takdim et nımıssızım:D
yanlış düşünüyorsun
doncuda olur çöpçüde
iş iştir yani seni almak için işsiz olsa işsizdir derler
doncu olur don satıyor derler
bir karar verin artık mesleğe göremi,
seçiyorsunuz seçiyorsanızda baştan beri biliyorsundur don sattığını:)
utanıp söyleyemediğin şeyden evini geçindiriceksin ilerde evlenirsen.. yazık
sevmeyeydin ozaman bu güne kadar aklın nerdeydi hey allahım ya illa ağzımızı bozalım ..
Yav bir benim doncu sevgilim olmadı ya bu bayanlar ne iş yapıyor !11. Neyse iyi tarafından bak çamaşır yıkama derdi yok, giydiğini at çöpe ^^
sezona gore degışıyor de sende kısın sapka eldiven yazın badi atlet neyı dert edıyosun sen sanslısın hem renk renk gıyersın artık
seninle evleneceğini nerden biliyosun belkide takılıyodur şimdilik.
Ailenin don ve atlet ihtiyacına bir çözüm getirirsin uzun yıllar.
Yalan söylemede, ne dersen de, pazarcı de doğruyu söyle
ne iş yaptığı önemli olmamalı bence ama halkla ilişkiler ya da müşteri temsilcisi diyebilirsin :)
bilemiyorum son güncelleme soruna göre bir sey diyemeyeceğim. saydığın kisilerdeki mutluluk aceba sizin sevginizde varmı/ bu da önemli ama.
Yemin ediyorum sorunu okuduğunda ayrı bir güldüm yorumları okuduğumda dünyadann tuğçeyee oldumm yani :D:D
hüseyin tatarcı senmiydin ?
iyi
Selam söyle
bye
:P
Aleyküm selam
çüz
;P
tatara mı ileticez bunu da ?
ahahah
gördün haşin bakışları
:)
Ne güzel işte iç çamaşırların bedavaya gelicek :)
Heralde pazarda iç çamaşırı satıyor derim ne denir ki başka :)
elizem ne uyanıksın sen :)
atlet 3 e don 5 e bayan:)iyi kazanıomu bari sormayı unutmusum.
doncu diyebilecek kadar cesaretin var adamı rahat bırak
iç çamaşırı pazarlamacısı de, ihracat falan yapıyo de :)
Çeyizin bedavaya geldi hadi yini iyisin sadadsa
ortadoğunu balkanların hatta dünyanın don uzmanı iyi insan damat adayınız de olmamı
Ya hazır sevgilinde doncuymuş birşey soracagım.
Bu donların lastigi gevseyince lastigi değiştiriyor muyuz yoksa yeni don mu alıyoruz?
yemin ederim soruna bittim ...
Nickini delidonlu gibi okuyorum her gördüğümde:D:D:D
hahahhahaha donlu sevişmelr
alın teriyle para kazanıyo olması yerter...git tanıştır...hırsız değil sonuçta... :)
don mühendisi diyebilirsin
ya ne saçma şeylere takıyorsunuz.adam çalışıyor ha domates satmış ha dın külot.
ailecek götünüz basiniz acikta kalmaz iste negzel.
oyhş <333
Pembeliler troll yapmasın
sende bir mühendis doktor bul o halde. ne diyelim.
çıkmaya başlarken bilmiyormuydun ?
özel bir firmada satış temsilcisi.çok ciks nasıl?
doncu deme pazarda kıyafet satıyor de
Tekstil mühendisi dersin :)
o 3 noktaya ithafen şunu söylemek isterim. Sen kafanda zaten "bir doncu" diyerek sevdiğini aşağılıyorsun. Senin sevgilin helal bir şekilde para kazanıyorsa isterse çöpçü olsun. Hee ailen karşı çıkabilir en doğal haklarıdır. Kızlarının iyi bir geleceği olmasını isterler. Bu durumda da tavsiyem ailenin tavsiyesine uyman ve söz dinlemen. Aksi takdirde aşk karın doyurmayacaktır. Ve iki gönül bir olunca edebiyatı da eskilerde kaldı maalesef.
Kadın giyim uzmanı stilist diye tanıt:)
wsedrftgyhujkıl:D :D
o dediğinden kalmadı yan tezgaha sor.)
yerli don kişot dersin
İç giyim firması var de :)
-pazarcılık yapıyor. iç çamaşırı filan..
İthalat İhracat de piştmani ;)
Tekstilci de geç hacıt.
bunda utanılacak bişe yok sonuçta işi gücü var
Esnaf, iç giyimle uğraşıyo falan de.
Hadi yine iyisin beleşe iç çamaşırı emmolu.
kaçın bence <3
aynen öyle diyiceksin. iş bu, utanılmaz.
pazarcı diyeceksin
pazarcı dersin
doncu demek..
.
çalışmak ayıp değil
satış- pazarlama..
ikizlere takkkeeee:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar