Benim göğsümde kıl yok. Aldırmadım da.20 yaşındayım ve bende çıkmıyor. Benden 2 yaş küçük erkeklerde bile var. Aslında bakarsanız ben kendimi böyle daha şanslı hissediyorum. Çünkü sanırım kızlar böyle erkelerden daha çok hoşlanıyor ancak piyasada çok görülmediğimizden döşü kıllı erkeklere katlanıyorlar ve kendilerini avutacak onlarca cümle kuruyorlar. Ama yemezler. Doğruya doğru konuşalım ve aşağıya hayalinizdekini yazmanızı istiyorum :) Teşekkürler :)
@CanJackk tek problem şort giydiğimde oluyor erkekleri geçtim kadınlar bile bacaklara bakıyorlar sorun yaratıyor :D Geçen hamama gittiğimde bile tip tip bakıyordu millet o fotodaki tyler gibiyim yani vücut parlaması olarak :D
@KOMÜNİSTİMAMEFENDİ Türkiye açısından kılı seviyorlar yani alışılmış erkek profilinde kıl var kıl olmayınca çok sıradışı karşılıyor millet üsttede belirtmiştim olayı
@KOMÜNİSTİMAMEFENDİ Kıl belli oranda bulunmalıdır aşırı kıllı veya aşırı kılsız olmak kötü. Kadınlar açısından kıl hormon seviyesi yüksekliği anlamına gelir söylemeselerde hoş karşılarlar. Sendeki muhtemelen aşırı kıllılıktır avrupada yaşıyorsan bunu bilemem tabiki orada yaşamadım.
@KOMÜNİSTİMAMEFENDİ Tam tersine kıllı erkeklerde testesteron fazladır. Kadın saçları östrojen destekli büyür ve güçlenir. Saçla kıl aynı yapıdaki şeyler değil malesef kıl olayı hakkında soruların olursa özelden yanıtlarım.
bak işte yanlış biliyorsun kardeş ben sağlıkçıyım iki erkek al biri kıllı biri kılsız eğer kıllıda östrojen daha fazla çıkmazsa ben istifa edecm daireden
Finlandiya’daki Turku Üniversitesi’nin yaptığı araştırmaya göre kadınlar, göğüs kılı olan erkekleri değil olmayanları daha çekici buluyor. Kadınlar özellikle yumurtlama dönemlerinde kılsız erkek göğsünü tercih ediyorlar.
Kıllı olan erkeklerin kadınlık hormonu olan östrojen seviyeleri daha yüksek oluyor ve bu hormonun erkekleri daha güvenilir yaptığı düşünülüyordu. Fakat yapılan bu araştırmaya göre hamile kalma şansı olan kadınların böyle düşünmediğini gösterdi. Araştırmanın ilginç yanı ise menopoz dönemindeki kadınların kıllı erkekleri tercih etmesiydi.
@KOMÜNİSTİMAMEFENDİ Hmm yanlış biliyormuşum. Hamilelikte östrojen yükselişinden ötürü kadın kıllarının geldiğinin daha önceden biliyordum. Erkeklerde bu durum beni şaşırttı çünkü spor yaptıktan sonra kılları çıkan erkek sayısı çok fazla. Ben kıllarımı hastalıktan ötürü kaybettim bu yüzden araştırma yaptım bu konu hakkında.
yok dostum erkek de sprodan değil neden öıkar biliyormusun yaş ilerledikçe erkek de testosteron düşer yaş geçtikçe bu kıl yapar kıl genetikdir genelde tabiki
bak kadın erkek çekimini hep hormonlar yönetir emin ol kadınları ben iki döneme ayırırım yumutlama ve sonrası diye ayda iki defa değişim dönemidir bunları keza bizim de öyle yazarım şaşarsın
@KOMÜNİSTİMAMEFENDİ Şaşırdığım konu yok erkeklerde annelerine en benzer dişiyi çocuklarının annesi olarak görürler diyerleri ilede sadece yatarlar güzel kızlara karşıda zaafımız vardır bunların hepsi evrimsel psikolojide var ilkel güdüler yani
En İyi Cevaplar