bir çok örneğini gördüm kendi hayatımdan da. nedense erkekler artık maaşı iyi kız peşinde. hatta kendilerinin durumu iyi olmasada. mesela eski sevgilim orta halli biri. zengin olma hayalleri peşindeydi. geçen gördüm zengin bir kız bulmuş. eskiden erkekler kadınlardan bir adım önde olmak isterdi gurur yapardı şimdi öyle bir durum yok. kız çirkinde olsa zengin olsun mantığında yaşayan çok erkek var. bir arkadaşıımda başına aynı şey geldi. çocuk avukat bir kız buldu kızı terk etti... ne gururlu yaratıklar oldu bu erkekler bide yabancılara bok atarlar onlar hesap ödetiyor falan diye. bariz zengin kız avına çıkmışlar. çalışmayan kızı almıyor bile kimse artık.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatildigim eminerdeki konusmaci ögretmenin söyledigi gibi
-her konuda en iyisini en lüx olani istedigimiz icin yetmiyor kazandigimiz para..
Demisti, dusununce evet mantikli.
Arabanin en yuksek model ve ozelliklisini
Evin dubleks ya da 5+1'ini
En basiti şu markadan başkasini giymem diyip donunu dahi o etikette alanlar var.
Kisacasi bizde bu yetinemeyis oldukca...
Örnek; bahsettigin avukat kizi buldu diye sevgilisini terk eden sahis beyin cerrahi bulunca o avukatida terk eder.
Tüm bunlarin asil altinda yatan sebep ya da sorunun asil kaynagi yetinemeyis ve gösteris icin yapilan bir yarıştır.06 Yorumla
Soran+1 yılbütün doktorlarda o adamı bekliyordu zaten. kendi etiketi nedir ki avukat buluyor. türkiyede kaç tane bayan avukat -doktor var. erkekler daha fazla. yani yüzdeye vurunca o kız çok daha iyilerini bulabilir bunuda kapıya koyar. hangi yüzle dönücek acaba eski sevgilisine merak ediyorum. öyle basit değil hayat
Cevap sahibi+1 yılKonuda bahsi gecen sahisin hayat konusunda bilgi sahibi olmadigi yaptigi gurursuzluktan dolayi gayet ortada. Bazilarinin gururu tüm zenginliğidir.
Soran+1 yılgurur kalmamış ya insanlarda. hani şu münir özkul tipi vardır fakirdir ama gururludur. nerdee o erkekler? gururlu olcak bir insan. tenezzül etmeyecek öyle.
şimdi herkes yeme peşinde birbirini. evim villa olsun arabam olsun şu olsun bu olsun. aç gözlü yaratıklar
Cevap sahibi+1 yılMalesef virüs gibi cogaliyorlar haklisin, diger yandan gururlulari ahmak sananlarda azimsanamayacak ölcüde tabi.
Soran+1 yılevet yukarsa oku salağın bir bana laf yetiştiriyor inanmıyor öyle birini geri çevirdiğimi. çünkü kendi beynince bu olamaz. kendi beynince insanları sevmek daha iyisini buluncaya kadar oluyor. anlamıyor anlayamaz da şimdi böyle adama neyi anlatıcan. ancak başına gelicek bir müsibet anlayacak neyin ne olduğunu o zaman akıllanıcak. yoksa hayallerde yaşar durur.
yani okumamış etmemiş bir adam avukat kız isteyebiliyor. onla evleniceğine inandırıyor kendini. şimdi ne diyebilirsin ki. bekleyecek görecek evlense bile asla ona denk olamayacak aşağılanıcak ve anlayacak. ama şte görmeden anlayamaz. o yüzden bırakın görsünler yaşasınlar.- +1 yıl
Yazdıklarının hepsini okudum benimde başımdan buna benzer bir olay oldu çalıştığım isyerinde durumu iyi olan evi arabası kariyer ne ararsan var tabi bunları sonradan öğrendim kız ile birkaç kez göz göze geldik ama ben artık o kıza bakmayı düşünmüyorum nedeni onun maddi ve kariyer olarak benden çok iyi olması erkegin maddi durumunun iyi olması sorun olmaz ama kadının olur bana göre şartlar yüzünden artık çalışan biriyle evlenmek gerekli olduğu için bende hayatı seçerek paylaşacağım biti olsun istiyorum bu kızın parasını yiyeceğimiz anlamına gelmiyor zaten bu zihniyette olan biri şerefsizdir keşke benim imkanım iyi olsada eşim hiç çalışmasa
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 17,9b cevap paylaştı. Haklısın ama madem kadın-erkek eşit. Erkek çalışmayan kadın alabiliyorsa kadın da çalışmayan erkeği sevebilmeli o zaman. Eşitlikse eşitlik.
03 Yorumla
Soran+1 yılerkek mutfağa girip börek açıyorsa o zaman eşitlikse eşitlik yani...
ayrıca erkek evi geçindirmek zorunda erkeğin görevi budur. bunu yapmayan karı parası yiyen adam etek giysin gezsin sokakta.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir arkadaşıma da böyle oldu. Kadrolu değil diye terketti ve kadrolu kız buldu.
07 Yorumla
Soran+1 yılevet al işte. bide bana kzııyolar burda. var bacım var. önce soruyor memur musun? sonra kadrolu musun sözleşmeli misin diye. yalansa yalan desinler. sallamasınlar. gurur murur kalmamış herkes zengin bulayım yolayım peşinde. eskiden eve bakardırlar artık onuda yapmıyolar üstelik kaba sabalar. bütün bunları maçoluk sanıyolar. maço olan adam karı parası yemez nokta.
Cevap sahibi+1 yılBirde kızı bir sene oyladı o kızı bulunca bıraktı. Kadrolu değilsin demiş. Ya sorumluluk almak istemiyorlar iki kişinin parası girer eve rahat ederiz kafasindalar. Öyle demiş neden zorluk cekeyim demiş. Kendisi kadroluydu yani erkek.
Soran+1 yılçoğu bu kafada. sonra bize diyolar niye evlenmiyorsun. evlenmek istiyorsun görüşüyorsun birileiryle hep bu para mevzusu. parası olanda geldi gerçi benim parama ihtiyacı olmayan onlarıda ben istemedim kanım ısınmadı. ve çocuklar çok şaşırdı geri çevirdiğime alışmışlar işte kızların atlamasına. orta halli birini buldum sevdim oda bıraktı beni. yok sevmiyorum artık seni yok soğudum dedi gitti asla inanmıyorum. zengin kız bulmak için gitti ve bulmuş şimdilerde.
Cevap sahibi+1 yılSende iyi bir kısmet bulunca bırakma. Ne cekeceksin çulsuzun derdini. Katlama haketmiyorlar çünkü.
Soran+1 yılben sevemediysem isterse kral olsun yapamıyorum işte. bendede sıkıntı bu. seversem herşeyi çekebiliyorum. duygusal bir yapım olduğu için aşık olduysam unutuyorum herşeyi.
Soran+1 yılyok canım ya hak etmiyorlar. karı gibi zengin kız avına çıkmışlar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılona buna parayı yedırtınce zengın kız pesınde oluıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılo devir eskidendi artık para yiyor erkekler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
21Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZengin kadın peşinde değiliz çalışsın kazansın peşindeyiz. Hayatı bilsin peşindeyiz. Çalışmayan kızın istekleri daha fazla oluyor, hayatı bilmiyorlar yüksekten uçuyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılhehe tabi. ben çalışıyorum zaten. ayrıca zengin kız para ister. para parayı çeker. fakir adamla evlenen çok azdır. istisnai durumlar olur. genelde kadın kendinden üstününü ister...
ayrıca çalışıyorum ama maaşı iyi olan kız istiyolar. yoksa kimseye yük olmuyoruz. hayatı biliyoruz tek odalı evde bile yaşarım seversem benim parayla pulla işim olmaz.- +1 yıl
Ama çalışmayanın hali peki. Hayaller Paris gerçekler bağcılar. Yok bilmem kaç binliralık gelinlik istermiş, şurda ev istermiş, burda balayı istermiş, şu kadar takı istermiş, bilmem nerde düğün istermiş. İstermişte istermiş. Biz napalım?
Soran+1 yılben öyle değilim. sevdikten sonra seversem birşey istemem zaten sevmediğimlede işim olmaz. onu isteyen kızlar istesin. ama o isteyenler kıymetli oluyor bunuda biliyorum.
+1 yılKadın dedigin paralı olur:) parasız hatunla hiç işim olmaz
27 Yorumla
Soran+1 yıljigolo
- +1 yıl
Yok jigolo degilim ha cok teklif aldım ama bana ters yani
Soran+1 yılbelli zaten var bir orpsuluk sende
- +1 yıl
Sende zengin bir erkek bul seni parasıyla sevsin nasıl
Soran+1 yılbana çok zenginler geldi istemedim. işim olmaz. sevmediğim adamla 5 dakika oturamam bile
- +1 yıl
Asgari ücretle çalışanla evlenirmisin
Soran+1 yılevlenirim o adamda asgariden biraz fazla alıyordu zaten.
+1 yılKizlar zengin erkek pesinde erkelerde zengin kiz pesinde olamazmi yani
010 Yorumla
Soran+1 yılkızlar genelde sevdiği adam parasız da olsa severler. zengin adam peşinde olan kızlar kimler belli kaşarlık yapanlar. onlarla oluyorsan o senin sıkıntın.
- +1 yıl
Ben onlardanim demedim kizlarin zengin erkek arayani kasarsa erkeklerinde zengin kiz arayami kasardir yani kizlar olunca oluyoda erkekler olmuyomu ayni sey bence ask i sevgiyi arayan nadir
Soran+1 yılevet iki tarafta aynı kulvarda zaten. zengin adam peşinde olan kızlarada sözüm yani. kendi 3-5 kuruşa çalışır ama doktor isterim bilmem ne isterim der. öyle birini buluncada yapışır. hamile kalmaya çalışanları bile gördük. reziller.
- +1 yıl
Aynen öyle kimsenin sevgiyle ask la isi yok ask karin doyurmuyo mantigindalar ama ileride geriye donup bakinca keske diyecekler keske
Soran+1 yılvalla bana doktoruda geldi mühendisi de geldi istemedim sevemedim kanım ısınmadı. parayla işim olmaz benim. allaha şükür az da olsa kazanıyorum çalışıyorum. kimseye muhtaç değilim. orta halli birini sevdim benden düşüktü hatta eğitimi. ona rağmen çok sevdim aşık oldum. ne var bir gün et yeriz bir gün yumurta kırarız dedim. sevdiğim insanla olmak önemli. para nedir ki yani. ama adam zengin kız bulmuş beni terk etti şerefsiz.
- +1 yıl
Senin gibisini bulmak zor gercekten nadir kaldi boyle insanlar o seni hak etmiyomus eminim bu guzel duyguna bu guzel kisiligine yakisan birini bulursun
Soran+1 yılinşş. para nedir ki ne kaar zengin adamlar ölüyor baksana. kimse götürmüyor parayı. çalışılır kazanılır para. ben hiç önem vermiyorum paraya umrumda değil. ama işte bazı insanların dini imanı olmuş para
- +1 yıl
Aynan oyle para hersey olmus onlar icin ama pisman olacaklar inanan bana hani artik sevdiğim olsun acta kalmaya raziyimlar leyla larda mecnun larda kalmis yani tamam allaha cok sukur kimse ac değil ama beni param oldugu icin sevecek veya olmadigi icin sevmeyecek biri pekte hayir etmez
Soran+1 yıle gelmez tabi. para bu geldiği gibi gider bilemezsin. kimse yani sabancı değil şurda.
ama işte akılları fikirleri para olmuş. ay neyse ya bize ne Allah iyilerle karşılaştırsın inşş- +1 yıl
Aynen oyle insallah
+1 yılhelal olsun çocuğa bulmuş demek, yok mu kızın kardeşi falan banada yapsın sdfsdfs :D
266 Yorumla
Soran+1 yılgurursuz işte. yarın tekmeyi yiyince görür. millet aptal değil parasını yedircek. o yedirse ailesi istemez jigola adam mısın ulan siz
- +1 yıl
niye lan zengin koca derken ağzının suyu akıyor biz zengin kız isteyincemi sorun oluyor
Soran+1 yılben zengin koca mı buldum aptal. okumuyor musun. orta halli bir adamdı sevdiğim. tek odalı evde otururum dedim. doktoruda geldi bana mühendisi de hiç birini istemedim sevemedim çünkü. sizin gibi karektersiz olsaydım onlara atlardım. ben ne adamlara yok dedim sen benim hayatımı biliyor musun da konuşuyorsun.
- +1 yıl
yaa bırak bu ayakları doktor mühendis gerçi mühendisi geç eskide kaldı mühendisin albenisi yokda neyse, yapma şimdi burda ayak okuldan eve gelip yatağına uzanıp hayal kuran hayalperest bir kızsın
Soran+1 yılya aptal geldi kıskandın mı. doktor geldi evet istemedim. kanım ısınmadı. sana gelmemiş demek ki içinde kalmış senin gibi kültürsüz cahillere gelmezlar zaten.
ben çalışıyorum salak nerde ayağımı uzatıyorum cahile bak ya okudumda sen bir bok olamamışsın işte zengin karı peşine düşmüşsün gel birlikte makyaj yapalım etek giyelim karı kılıklı
Soran+1 yılhangi mühendisin al benisi yok. aylık 10000 l maaş alıyordu herif bilgisayar mühendisi. sen hayalinde görürsün onun kazandığı parayı cahil.
- +1 yıl
yaa tabi kızım tabi fabrikatörler geldi ceo lar geldi vekiller geldide sen istemedin zaten, ben bir bok olamadıysam seni hiç saymıyorum bile. zengin kız istiyorum diyede şakasına takıldım o cümleyi okuyan 100 kişiden 99u bunu anlar ama sen o kadar kültürlüsün ki anlayamıyorsun işte kızım, ne olsun yapacak birşey yok ortada :D
- +1 yıl
hahha güldüm bak şidmi güldüm bilgisayar mühendsiis 10.000 tl maaş alıyor demek :D
ya kzım mühendis olsam yiceksinde neyse aselsan da mı mühendis bu arkadaş :D - +1 yıl
piyasayı bilmediğin burdan belli kültürlü kızım benim git bir mühendis olda ne kadar maaş alınıyor öğren özel sektörde :D
Soran+1 yıltabiki alıyor aptal. amerikada yüksek yapmış bir adamdı. belki daha fazla alıyordur. bilgisayar mühendisi adam. sen ne sandın asgari ücretle mi çalışıyor. dangalağa bak bok biliyorsun pyasayı. zaten senin onların ne kadar kazandığını bilmen imkansız o ortamlarda bulunmadığın için. ben sallamıyorum ama işte istersen herifin adını evreyim git araştır dangalak
- +1 yıl
ya tamam kızım tamam sana mutluluklar, adamı boşver sen kendini söylede biz karar verelim bazı şeylere :D
elin adamıyla hava atmaya çalışıyor ya bari gerçek olsa :D
Soran+1 yılya neyle hava atıcam salak adama yolu verdim benim sevdiğim o değil.
benim için önemli değil ki bırakmışım senin gibi karektersiz olsam sevmesemde bırakmazdım. senin beynin o küçük şark kurnazı aklın basmaz bu işlere.
ben kimseye muhtaç değilim. senin gibi adam ol önce bence kazan çalış sonra gel konuş- +1 yıl
ben çalışıp kazanıyorum zaten sen onu merak etme, sen sinirlenme yeter bu kadar anlamadımki zoruna ne gitti köpürdün :D
Soran+1 yılresmen iftira atıyorsun çünkü. küçük beynin algılamıyor ki. herkesi kendin gibi sanıyorsun ama haklısın. senin için 10000 lira maaşı olan bir adam geri çevrilmez. ulan çok beğendiysen sen al adamı belki ibnelikte vardır zaten öyleye benzyor ay çok güldüm. 10000 maaş alan adam bulsan atlayacan cinsiyet bile değiştirsin senin gibiler
- +1 yıl
ya sadece güldürüyorsun beni kızım :D bak zaten ben zengin kız aramıyorum ama kültür seviyen benim cümlemi anlayamayacak seviyede olduğu için ufak şakayı bile anlayamadın kültürlü şey seni :D ama bişi diyimmi laf sokuşun güzeldi ordan puanını yükselttim aferim :D
Soran+1 yılbak insanın kendini bilmeside iyi birşey.
kültür seviyesiymiş. sanırsın oxford bitirmiş. allahın dağında boktan bir okuldan mezunsundur burda gelmiş ingiliz aristokratı havası yapma. kültür seviyenide al git hadi- +1 yıl
hah peki tamam daha sana yazmıyacağım seni kültürlü yaşamınla başbaşa bırakıyorum bende şu Allah'ın dağına çıkayım da boktan okuluma bakayım yıkılmışmı sfsf :D
Soran+1 yılben kültürlü olduğumu iddia etmedim ki salak sabahtan beri kültür kültür diyen sensin. valla bu akşam eğlendim sizle. gömerim ben böyle adamı. ufacık beyninizle karşıma gelmeyin.
- +1 yıl
tamam tamam agresif hanım gömdünüz bizi bravo :D
- +1 yıl
@Çilekkızı sağolda sen yeni üyesin şimdi ben bu kız yerinde olsam 1 lwl hesap açmış kendi yorumunu destekliyor diye düşünürdüm keşke yazmasaydın :D
- +1 yıl
@Çilekkızı yok ya güzel laf atıyor genede güldürdü kimi laf atışları hele şu para için dönersin sen adamın kucağına atlarsın orda güldüm ciddi ciddi, ulan ne iğrençim ben kız bana ağır hakaret etti ben güldüm :D
Soran+1 yılahaha olabilir lan cidden. bak aklıma pek gelmemişti.
- +1 yıl
peki tamam ozamn öyle diyelim :)
- +1 yıl
aha geldi bizimki :D
- +1 yıl
@Çilekkızı yahu yok zaten 16 17 yaşında ergen bir kız bu konuşma tarzından belli takmamak gerek, eğer yaşı cidden büyükse üzülürüm bu yaşta bu zeka yani
- +1 yıl
zaten bu kzıın siniri sevgilsi buna tekmeyi vurmuş dellenmiş kızım az güzel olsaydın da vurmasaydı çocuk sana tekmeyi, zoruna gitti buraya yazıverdin arada aynaya bak giderin kadar konuş
- +1 yıl
@Çilekkızı ya ben neysede sen fena gömmüşsün okurken haykırdım yani o derece ne istedin şu kızcağızdan şimdi depresyona da girer bu :D
- +1 yıl
evet baktım ya hepsine çok ağır yazmışsın bence alttan alsaydın keşke intihar etmese bari :D
- +1 yıl
@Çilekkızı hahha aynen öyle direk sinirinden hakarete girişti ama lütfen o kezban değil o bir isveç prensesi yazdıklarını görmüyormusun lütfen dikkatli konuşalım onla konuşurken :)
- +1 yıl
@Çilekkızı onda haklısın işte
- +1 yıl
- +1 yıl
@Çilekkızı ben hala bekliyorum bu gizli prensesden bir hamle, google da güzel kız resimleri araştırıyordur tahminen önümüze koyacak ben buyum diye :D
Soran+1 yılsiz koyun lan ne haltsınız görelim.
ben ayrıca süper güzelim demedim ki gayet iyiyim ama. bana kamyon diyen kız kurusu koysun görelim belki kendini becerticek herif bulur kudurukluktan kurturlur zavallı- +1 yıl
az önce mühendisler doktorlar ceolar istiyordu o derece güzeldi ama şimdi biraz seviye düşürdük :)
- +1 yıl
tamam lan gel özele atıcam her türlü resmimi
Soran+1 yılya kızım manyak mısın cevap vermicem artık sıktın.
foto koy o zaman meraklıysan kendini düşifre et
benim bir işim gücüm var burda kendimi deşifre etmem. net gülü- +1 yıl
@Çilekkızı üstüne gitme kızın artık :)
- +1 yıl
hahha kafasına aldığı darbelerden imla hatasına başladı sdfdfs :D
- +1 yıl
@Çilekkızı tamam yeter artık ya kızla uğraşma, bak işi gücü varmış bizim gibi boş insan değil o kendisini düşifre de edemez lütfen... :)
- +1 yıl
Saatli bombada bizden onada hakaret etmiş en iyi yaptığı belkide tek yaptığı şey bu gizlide haklı hergün aynaya bakmak zorunda sinirini senden benden çıkarmaya çalışacak ne yapsın bu kadar zavallı olmak çirkin ahlaksız ve terkedilmiş olmak onun suçu değil gizlinin suçu ne?:))
- +1 yıl
ya aslında bu kızı yadırgamıyorum. Söylediklerinde bana göre de haklı yanlış demiyorum şu konuda yazdıklarına. Bu yüzden @soran senden özür diliyorum haddimizi aşıp birbirimize ağır ithamlarda bulunduk aslında 3ümüznde düşüncesi aynı fakat bazı ithamlardan dolayı birbirimize köpürdük anlaşılan :D
Kusura bakma tekrardan..
Soran+1 yılbu kız gurur meselesi yaptı belli ki yaralı. özürünü kabul ettim arkadaşım. kız zengin koca istiyorum dedi bende üzerine gittim. neyse bulur umarım.
- +1 yıl
yok yahu olay o değil zengin diye reddedecek değilim demiş, yani zengin olması kötü bişi değil demiş kısacası, birbirinize fazla girdiniz 2niz zaten oda hesabını sildi gitti
Soran+1 yılkızım de git ben en azından terk edildim sen sevgili bile bulamadın kız kurusu salak. sinirin neden belli anladık 25 lik kazık kadar kızsın koca diye yanıyorsun burda bile erkeklere dadanmışsın.
- +1 yıl
kız sildi hesabını gitti boşuna yazma yok artık :D
Soran+1 yıloha niye kız kurusu dedik üzüldü sanırım...
sen miydin lan o kız yoksa- +1 yıl
yok lan değildim :D
hem erkek olarak hem kız oalrak senle tartışacak değilim o kadar manyamadım da bilmiyorum mesajlaşıyorduk birden sinirlendi bb dedi hesabını sildi anlayamadım
Soran+1 yılalla alla ilginç. laf yetiştiriyordu ne bilim senden beklerim baktın başa çıkamıyorsun kız kılığına girdin ordanda saldırdın ahaha olur olur niye silindi hesap durup duruken garip valla...
- +1 yıl
yalnız o kız benden önce yazmış, tam tersi erkek kılığına girip yazmış olmam gerekirdi :D
evet garip bende anlayamadım zaten neyse ii akşamalr sana
+1 yılçalışmayan gereksiz hiç bir şey yapamayan kızı ne yapıyım ben :D
07 Yorumla
Soran+1 yılben çalışıyorum. erkek ol kıza bak karı mısın sen
- +1 yıl
erkek ol kıza bak karı mısın sen ne demek nasıl bir cümle nasıl bir kafa ne anlatmaya çalışıyorsun o kurduğun kelimelerle anlasam cevap vericemde beyin yetmiyor :)
Soran+1 yılerkek ol diyorum adam ol muhtaç olma kız parasına.
Soran+1 yılelin kızı güvenmeyin öyle glir bir spor arabalı alır gider arkadan bakarsınız.
- +1 yıl
kardeşim fakir fakirle zengin zenginle herkes dengi dengine niye spor arabalı gelsin alsın benim hatunumu :D nasıl bir kafa yapısı çalışan adam çalışan kızla çalışmayan kız çalışmayan erkekle bu bu kadar basit.
Soran+1 yılben kendini aşan insanlarla birlikte olanlar için dedim
+1 yılErkekler diye hitap edersen kadınlarda kadrolu faişelik yapıyor diye laf yersin.
04 Yorumla
Soran+1 yılkadınlar az da olsa yetinmeyi biliyor severse. ama erkekler sürekli aklı fikri parada. kandırmasın kimse burda kimseyi.
- +1 yıl
Kadınlar evlenme yaşına gelene kadar yiyişiyor ondan sesleri çıkmıyor.
Soran+1 yılerkeklerde evinde ahlaklı oturuyor zaten.
- +1 yıl
evet oturan var öyle genelleme yaparsan böyle genelleme yersin hanım efendi
artık kızlara para harcamaktan gına geldi biraz da siz harcayın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlarla baş edemeyince adamlar geride kalmayı tercih etmeye başladı😂
02 Yorumla
Soran+1 yılparasını yemek için yapıyorlar... adam yatacak kız bakıcak bunlara. sonrada erkek diye geçincekler
Cevap sahibi+1 yılYazıkk
+1 yılbabası yaşlı ve zengin olsun kızıda tek kızı olsun başka oğlu felan olmasın inş :(
024 Yorumla
Soran+1 yılo kızda zengini ister paraparayı çeker. sen filmlerde yaşa
- +1 yıl
PARAM YOKMUŞ GİBİMİ DURUYOR ORDAN BAKINCA. tanımadan nasıl filmlerde yaşa gibi bir yere çekebildin konuyu :D
- +1 yıl
anlamıyorum her zengin kız isteyen erkek fakir mi oluyor , ozaman kimse kimseyle evlenemez yani :D ne acıtasyon düşünceler bunlar :)
- +1 yıl
insanlar tuhaf şu siteye sırf insanları tam olarak tanımak için giriyorum her tip var :D
- +1 yıl
Aaa neden bukadar düşman oldun kin besleme boşver :)
Soran+1 yılkızın başına vurmuş onan kudurdu ahahaa
- +1 yıl
Kızın suçu yok birazcık daha zeki olmak senin elinde değil ki kız ne yapsın sana yapılması gerekli olanı yapıyor :)
- +1 yıl
Çilekkızı yılın golünü atıyor ve gizli kullanıcı ağlamaklı gözlerle büyük ihtimalle bu cevabı kaldırıyor :) Çilekkızı bundan sonra kankamdır laf yediğin yerde etiketle her türlü destek gelecektir kamyonla adam bile yığarım 👊👊
- +1 yıl
Böyle tipler oldukça daha ne niyaziler görücez ya 😄😄
- +1 yıl
Ben 3 dilde laf sokabilirim onlara korksunlar benden :D Türkçem biterse almancam oda biterse İngilizcemle döverim :@@
- +1 yıl
Aynen öyle tanıştığıma mutlu oldum çilekkızı :)
- +1 yıl
Aaa ne bu resmiyet bana sadece bomba diyin lütfen 😃
- +1 yıl
Bacımsın :)
- +1 yıl
Hastalıklı insan ve vahşi insan çok cahillikte cabası :)
iç güveysi gibi valizimi alıp kaçar giderim kıza hemen :D
10 YorumlaSadece erkekler mi? Dönem av-avcı dönemi olmuş arkadaşlık ilişkilerinde bile bunları görüyorum ne yazık ki.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey doğacak çocuklarımızı düşündüğümüz için. bir de bize odun dersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğacak çocuğunu düşünüyorsan kaldır poponu çalış adam ol
- +1 yıl
hahahah
para için terk edilmek istemiyor olabilir, daha önce başına böyle birşey gelmişse..
06 Yorumla
Soran+1 yılniye terk edilsin. davul bile dengi dengine demişler. zengin bir kızla nereye kadar yapıcak. ezilcek sürekli. kız istese ailesi sorun çıkarır benim kızıma layık değil derler.
para için niye terk edeyim zaten kabullenmişim başımdan. ayrıca bende normalim yani ama çok zengin kız arayışı nedir yani kendine bakmadan. resmen av peşinde.
Soran+1 yılkarekterini görmüş oldum. bende diyorum mutluyuz niye gidiyor. beni sevdiğinide biliyorum adamın. yaptığına bak. manyak sürüm sürüm sürünsün acımam. zaten iki lafından biri paraydı çakamadım. ben hayaller kurarken tek odalı evde olsa yaşarım yumurta kırarım yeriz derken adama bak sen. şok oldum yani.
Soran+1 yılbulursun mutlaka. paraya önem vermeyenlerde var az da olsa. ama şimdi nedense herkes para diye ölüyor mezara götürcekler haeralde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhe siz kızlar çok düzgünsünüz ya iyi yapıyorlar helal adamlara basmak lazım tekmeyi daha iyisini bulunca
110 Yorumla
Soran+1 yılzengin olan iyisi mi oluyor. o kızda iyisini bulursa basar tekmeyi.
ben bir ekmeği bölüşür yerim sevdiğimle. zaten parası yoktu kabul etmiştim.
ben çok düzgünüm evet. sen yamuksan herkesi yamuk sanarsın doğal.
Cevap sahibi+1 yılgerçekten öyle bir kızsan helal olsun ne diyim
Soran+1 yılbeni tanısan zaten hak verirsin. gerçekten öyleyim. bana bilgisatyar mühendisi de geldi doktoruda. ama istemedim. sevemedim. herkes şaşırdı hatta kendileri bile. yapamam ben sevmeden duygusal olduğum için yapı meselesi.
Cevap sahibi+1 yılne diyim sevgilin kıymetini bilememiş hele bu devirde
Soran+1 yılbilemedi evet hayallerde çünkü adam. gözü görmüyor şu an neyse açılır bir gün zaten o gözler Allah büyük.
ben kurarım yuvamı kendime göre adamla sevgi aşk istiyorum ben gerisi yalan. para kazanılıyor bir şekilde. sorumluluk sahibi olsun yeter. benim babamda öyleydi az para kazanırdı ama muhtaç değildik birşeye çalışkandı elinden geleni yapardı. o yüzden çok sevildi iş yerinde dürüsttü gururluydu. azla yetinmesini bildik hep mutluduk para kavgası yapmadım çok şükür. Allah kolaylık sağlıyor bir şekilde.
Cevap sahibi+1 yılanladım neden böyle bir kız olduğunu aile de etkili tabi
Soran+1 yıltabiki aile bir insanın kişiliği için önemli bri faktördür
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kızı bulsam kaçırmam ya ama senin gibisinide haketmeyenler kapar adaletsiz dünya
Soran+1 yılzaten hep öyle oluyor. hayat nedense yanlış insanları kesiştiriyor. hata yapa yapa doğruyu buluyorsun. en eğlenceliside bu insanların yola geldiğini görmek oluyor. aslında mantık çok basit ama insanlar hayal dünyasında işte.
Kızlar neden zengin erkeğin peşindeyse aynı sebepten:))
135 Yorumla
Soran+1 yılben zengin adam peşinde değilim sen öyleysen o senin sorunun. kişi kendinden bilir işi işte.
benim parayla pulla işim olmaz. kaç tane paralı adamı istemedim aklın şaşar kalırsın kızım.
Soran+1 yılsalağın önden gidenisin. bul bir zengin koca aldatıl dur hak ediyor senin gibiler. tek akıllı kız sen değilsin. haremde yaşarsın. ben fakir ama bana ait adamla ömür boy mutlu yaşarım sende kocanı kapılarda beklersin.
eski sevgilimde görür bulur belasını... kızda iyisini bulunca anında sepet.
Soran+1 yılay senin o aç nefesinle beni öpme kokuyorsun
ben beddua etmedim olucağı söyledim. sen zengin koca peşindesin. o zengin heriflerin etrafında senin gibi salak çok var. çerez niyetine yiyorlar. dikkat et evlencem diye şey edip ortada bırakmasınlar seni.
ben beni seven insan evladı bulacağım için para pul önem vermeyeceğim için mutlu olucam. aklın varsa benim gibi olursun.
ben kezbansam sen nesin acaba. allahın salağı. kezban olmak salak olmaktan iyidir. beyinsiz kıro- +1 yıl
Zenginim bende zengin olsun isterim fakirsede önemli değil insan olmalı hayvanlara alerjim var eski sevgilin tikip ortada bırakmış kamyon gibi tipinle manken gibi havan kime kızım kendini bir bok sanıyosun sandıgın gibisin şüphen olmasın kendini bilmen güzel kezban olduğunu biliyosun beni harcayamaz kimse derdimde yok kimseyle zengine değişen sevgilimde yok sen ancak sümüğünü göz yaşını sil mendil gibi kaldın ortada sümük mendili kıvamındasın
Soran+1 yılyeme şimdi bizi burda kız zengin kocayı geri çevircek kadar aptal değilim dedin şimdi utanmasan sabancının torunuyum diyecen. hadi ordan sen önce aç karını doyur. mendil sen olursun kullanılır atarlar bu zengin bebeleri senin o fingirdeştiğin mahalle delikanlılarına benzemez kaldırım çiceğim benim.
bence sen benle vakit kaybetme. ben yine bulurum dertlenme. o benim gibi bulamaz ama işte çünkü çoğu kız senin gibi salak paragöz. sana hiç paralı adam sümüğünü atmammış yazık içinde kalmış üzülüyorsun biz onları çoktan aştık canım.
Soran+1 yılfakirde olabilir diyor biraz önce zengin kocayı geri çevirmem diyordun.
kimsede sana bayılmıyor emin ol. zengin koca hayalindeki kızların sonunu gördüm ben ne olduklarını. kaldırım çiceği. kezban mış ahaha kendi sanırsın cambridge düşesi. kezbandam ben sen alasısın. allahın kırocanı. hadi naşş mahallene şimdi.- +1 yıl
İdiot yaratık zengin kocaya hayır demem dedim düşünüp 10 saatte mesaj atıyosun kapasite yok anacım bel altına çalışıyosun sadece kendimlemi evlenicem nasıl mantık seninki eşit olmak istiyorum olmasada olur sen yiyiştiklerine bedava vermişsin onun siniri bu zengine ver rahat et ruhunu sat oda beş para etmez ama senin durum vahim git öl en iyisi
Soran+1 yılayrıca tipimi nerden görüyorsun piknik tüpü.
resmim mi var. ne olduğumu nerden biliyorsun sanada on basıyorumdur zaten. böyle çirkinler tiple hava atarlar. güzel kadınlar zaten bunu söylemez. bu görmeden tanımadan sallıyor falcı galiba. kızım nerde gördün sen beni nerden tanıyorsun
Soran+1 yılsen vermişsin bence ama almamışlar. benim verip evrmediğimi nerden biliyorsun jinekolog musun bacım canımsın ya valla. hayır deme sen zengin kocaya. zaten hayallerde yaşarsın. seni almazlar bak demedi deme kalırsın evde bu salak kafanla. kız kurusu olarak yaşarsın ahahaa zavallı.
Soran+1 yılerkek görmemişsin belli ondan bu sıkıntı anlıyorum 25 yaşında kimse sallamamış bile versende almamışlar senin durumunda kötü. seks yapan kızlara öfken. kız kurusu kalmışsın yazık üzüldüm piskolojin bozulmuş...
Soran+1 yılahahaa paran yok çıkaramazsın bence. ..
kız kurusu zavallı. kuduruyorsun erkek için ama istemiyorlar işte ne yaparsın. namusluyum diye geçiniyorsun ama salladıkları yok aslına.25 yaşındasın şu durumuna üzüldüm..
benim eski sevgilimin parası yok bacım paralı kız istiyor o senin pek şansın yok. çok eğlendim valla sen kız kurusu.
Soran+1 yılkız kurusu zavallı zengin koca diye diye muşmula olarak ölücek. açılmadan iade olucak.
Soran+1 yılben kendimi niye afişe edeyim ben kendimi biliyorum. e rkekler seni istememiş dokunmaya iğrenmişler gelmiş burda ona buna orpsu diyerek acısını çıkarıyorsun ama bende olsam senin yerinde bende sinirli olurdum 25 yaşında eline erkek değmemiş ya da başka türlü yllara girmişte olabilirsin bakireyim diye geçiniyorsun. iki durumdada acınası bir insansın.
çok güzel olsan erkekler peşinde olurdu sana kimse tenezzül etmemiş bile
Soran+1 yılben istediğim gibi bir hayat yaşadım zaten buruşsa ne olcak. senin kini açmaya tenezzül etmemişler yazık üzüldüm ya valla haline ondan kudurmuşsun. 25 yaş da az değil bana bak evde kaldın sana söyleyeyim 4 yaş küçüksün sadace benden 29 yaşındayım şu an. sanırsın 18 lik çıtır. ahahaa çok güldüm kız kurusu olduk valla nazan öncelden gelsin sana otur tepin dur
Soran+1 yılo değil de senin bu kız kuruluğun ne oluak bizim mahallede bir kadın vardı 70 küsür yaşında zengin koca bekliyor hala :))
Soran+1 yılvalla kız kurusu olmaktan iyidir terk edilmek. en azından bir ilişki yaşadım. seni kimse sllamıyor sevgili olmuyor bile. yani normal. bu yaştan sonrada hala zengin diyorsun bul normal birini 70 lik nine olma bence kız kurusu olarak.
Soran+1 yılsen milletin yorumuna ne yapıyorsun kız erkeklere salça oluyorsun. erkeklere iş mi atıyorsun hadi hayırlı işler sana. kafana vurmuş senin
- +1 yıl
Soran+1 yılsiz koyun görelim bende koyucam söz bak
ben kendimi biliyorum bu kız erkeklere sarmış hali fena yazık ya üzüldüm cidden.
beni terk ettiler de seni hiç sallamamışlar o daha kötü- +1 yıl
ben açığım zaten koyacak birşey yok ortada ki gelipte senin gibi ingiliz kraliçesi danimarka düşesi gibi havalarda yazmadık biz
- +1 yıl
üstüne gitme kızcağızın bence daha fazla bırak kendi haline :)
neden kızlar zengin koca peşinde ise erkkelerin de amacı aynı
00 YorumlaE normal bir şey kimse böyle bir gurura sahip olmak zorunda değil artık her şeyin parayla olduğu bir dünyadayiz onlar ne yapsın
00 YorumlaÇünkü bakımlı, başka dertleri yok, erkekler güzeli sevmesin napsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel değil kız yanlaış okuuşsun zengin
Para & Ekonomi konusunda 701 cevap paylaştı. Genelleme yapmasak bence haksızsın
10 YorumlaNe alakası var ben kaleyi görsem yeter.
00 YorumlaEee siz yapınca iyi de biz yapınca mı gurursuzluk
03 Yorumla
Soran+1 yılben yapmadım
Soran+1 yılyapanlar düşünsün beni ilgilendirmiyor
+1 yılla bu 2-3 kisi gormekle olacak sey degil
00 Yorumla
+1 yılZenginim. Kız peşinde değilim.
00 Yorumlaben öyle değilim
çooook guruluyum00 Yorumlaevet zengin olsun naapıyım fakir kızı aamk
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSize ozendik
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026