yaa cevap vermesek havalı suna bak dıyecekler ''tesekkur ederım ,''desek kendını begenmıs diyecekler o senin guzelliğin '' yazsak kezban diyeckler:):):)
ne yazılır?
ne yazılır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamına göre muamele :) Ben yoruma açık biri olarak böyle basit ve klişe bir yoruma cevap vermeye tenezzül etmem istediği kadar kibirli desin genede eğer bir cevap atıcaksam tabi o kişiye bağlı ( teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz ) derim fakat bende tanımadığım kişiler ekli olmadığından yorumlarını silmiyorum :) ama hem tanıyıp sevmiyorsam kesin o yorumu siler şikayet bile ederim :D
Guzellik bakan gözde demisti @Amoun bende ondan öğrendim. Başkasına satıyorum simdi
Teşekkür ederim diyene kendini beğenmiş, o senin güzelliğin diyene kezban denmiyor totondan sallama. Cevap vermesen havalı kezboş derler orası doğru ama diğerlerini feci salladın yani sırf resimlerine çok güzelsin, çok tatlısın yazdıklarını belirtmiş olmak için sorduğun bir soru gibi geldi :D
Bana çok güzelsiiiiin, çok tatlısııııın diiiceeek?
Uçarım valla... Hoooyt. Erkek adama öyle denirmi nonoşmuyuz biz :)
Yok bilmiyorum vallahi. Bir kere bir hatada bulunduk resmimizi sorduk. Olumsuz yanıt hiç almadım ama bir daha yapmam etik olmaz. Bir hataydı bitti.
@νɨєиєттɑ Öyleyimdir. Çok tatlıyım , Tokatlıyım...
Bazen gırgırına diyorum evde kendi kendime.
Deli miyim neyim. Tokatlı olsam bir derece. Hayır o da değil. Anyway. Bazen saçma bir adam oluyorum günlük hayatta. Aaaa. Sen hala yazımı mı okuyorsun hahaha. Saçmalıklarım desem daha doğru abicim kıhkıh. Neyse ben kaçar kendine iyi bak yov yov...
Eig için çok teşekkür ederim...
Cevap
28Cevap
Eskiden dediklerinde teşekkür ediyordum simdi diyen yok ama olursa çok şükür derim. Kısaca ders aldım ben :)
Teşekkür et kendini begenmişlikle ne alakası var teşekkür ediyorsun minnet bildiriyon öyle düşünenler varsa psikologa görünsünler.
Biliyordum teşekkürler dersen kendini beğendi derler, teşekkür ederim de özgüveni n olduğunu gösterir gözlerinde
içinden ne geliyorsa onu söyle, millet ne der diye düşünürsen böyle sürekli OooOOo...
Teşekkür ederim de. Kimse kendini beğenmiş demez. Biri seni beğendi, bunu dile getirdi, sen de ona teşekkür ettin. Bunun neresi kendini beğenmişlik.
Hiçbir şey yazma. Sonuçta onun görüşü. Cevap vermek zorunda degilsin
Sen genede o senin guzeligin yaz ne alakasi var kezbanlikla saygiyla alakali o
sanki çok güzelsinde birde gelmiş ne yazacağını düşünüyon
valla benim resimlerime çok tatlısın diyen olmadı tatlı değilim galiba bilemiycem
Gülücük işareti koy " :) "
Eyvallah diyom 😂😂😂
Babami yollayayim sizede bitane yapsin de
"Teşekkür ederim" de yeter ya kasmaya gerek yok :)
Allah vergisi canım derim
Hiç bişi deme.
Oku geç.
Fotoğrafını atma o zaman.
Tesekkur etmek normal?
Beni bana övme 😎😂😂
Mahcup ediyorsun :) diyorum asfgjkajajaj
Engelleyip siliyorum. Hoslanmam bu tarz seylerden
Gözlüklü emojiyi koy 😄
Sanane l*n hıyar yaz nevri dönsün;)
Kimse öyle bişey dmeiyoru :D
Güzellik baktığın Gözdedir.
Laf cambazlığı yapıyorlar
Güzellik kişiye göre değişir
Sahtekar diyorum..
@alishn42 hayir biz gercekcilik diyoruz..
Eyvallah en güzel kelime
eyvallah :ddf
hiç duymadıgım kelimeler :D
yanıt vermiyorum
Beğen geç.
işte bunlar hep ego
Abartma l*n diyorum
Cevap vermem
daha olmadi yazan
beğenip geçiyorum
Cok tatlı onlar :D
denmedi henüz :D