Aile & Toplum İROK NE DEMEKkkk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Antalyada yaşıyorum ve bir yerlere (trafolara, boş duvar olan her yere) spreyle bu kelime yazılmış netten baktım ama tutarlı bişeyler öğrenemedim bilen var mı acaba? Resimler bunun gibi: İROK NE DEMEKkkk? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Fatos1995Fatos Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl İro bugün demek Kürtçe deİrok nedir bilmiyorum. 0 0 Yorumla
iraycaa Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı. sallamıslar bir seyler 0 1 Yorumla americanproyusuf +1 yıl ırok grafıtı ustası ırok ufo olarak tanınır dunyaca unlu bı ıusımdır sallamıs deme o adama 1 garfıtısı bıle emek ıstoyr analyada yasıyor yası 30 tanıyorum kendısını Yorumla
Sacadamınız Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl iki tane ergenin yazdıgı seyden bizene be kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İro bugün demek Kürtçe de
İrok nedir bilmiyorum.
sallamıslar bir seyler
ırok grafıtı ustası ırok ufo olarak tanınır dunyaca unlu bı ıusımdır sallamıs deme o adama 1 garfıtısı bıle emek ıstoyr analyada yasıyor yası 30 tanıyorum kendısını
iki tane ergenin yazdıgı seyden bizene be kanka