Benimle beraber burada bulunan her asker bilmelidir ki bize verilen bu namus görevini tam olarak yerine getirmek için 1 adım geri gitmek yoktur. Uyku ve istirahat ararsanız, bu istirahat bütün milletimizin isrirahatten ebediyyen mahrum kalmasına sebep olacaktır. Ben size taaruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçen zaman zarfında yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar geçebilir. Düşmanı denize dökene kadar devam etmeliyiz!
Mustafa Kemal
Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümündeyiz. Geçen yıl,100. yılı dolayısıyla Avustralya yapımı 7 bölümlük kısa 1 dizi çekildi. Yabancıların gözünden Atatürk'ü ve kahraman askerimizi tarafsızca (1 kaç konu hariç) görmek gurur veriyor. Atatürk'ü canlandıran adamı oyunculuk konusunda zayıf, Türkçe konuşan kırıkları aşırı basit bulsam da anlatımı güzel olmuş. Bizler için canını veren şehitlerimiz için fatiha okumayı (ya da kutsalınız her ne ise) unutmayın. Hayırlı geceler..
Mustafa Kemal
Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümündeyiz. Geçen yıl,100. yılı dolayısıyla Avustralya yapımı 7 bölümlük kısa 1 dizi çekildi. Yabancıların gözünden Atatürk'ü ve kahraman askerimizi tarafsızca (1 kaç konu hariç) görmek gurur veriyor. Atatürk'ü canlandıran adamı oyunculuk konusunda zayıf, Türkçe konuşan kırıkları aşırı basit bulsam da anlatımı güzel olmuş. Bizler için canını veren şehitlerimiz için fatiha okumayı (ya da kutsalınız her ne ise) unutmayın. Hayırlı geceler..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer