Selam, aranızda hediye almayı sevmeyen kişiler var mı? Ve neden hediye almayı sevmezsiniz?
Ben çöpe atıyorum, nedenini bilmiyorum.
Ben çöpe atıyorum, nedenini bilmiyorum.
Anlamadığım bi' şey var. Sana alınan hediyeyi mi çöpe atıyorsun?
Eğer öyleyse soruyu da doğru anlamışım. Hediyeleşmeyi sevmiyorsun sanırım.
Buna saygı duyarım, ancak bunun bir sebebi olmalı, onu bilsek seni daha iyi anlardım.
Hediye seçme konusunda zaman zaman kararsız kalsam da, karşımdakine verdiğim değeri ve önemsendiğini hissettirmek için hediye almayı severim.
Eskiden başkasına hediye almayı severdim. Bana almayın derdim. Şimdi almaya arkadaşım da yok:) eskiden neden bana hediye almayın derdim, çunki başkası neye ve nasıl bişeye ihtiyacım var bilmeden zevkime uygun bişey almıyordu. Şimdi almayın dememe rağmen bana ALINAN bişeyi neden çöpe atıyorum? Çünki samimi bulmuyorum ve bu beni mutlu etmiyor. Mutlu olmadığım gibi bir de rahatsızlık duyarım ve çöpe atarken, kafamda hediyeyi de o kişiyle birge atarım
Hediyeyi de o kişiyle birge çöpe atarım
en güzeli boşver
Cevap
4Cevap
Çocukluktan kalma bir durum oluyor genelde. Etrafta sana hediye verenler, " aa bunu ben vermiştim ne güzel yakışmış sana", "ne gerek var canım benim aldım hediyeyi kullan yeterli" ya da "ee sen bana ne alacaksın" sözleriyle sık boğaz etmiş olabilir. Bende hediye vermeyi severim ama kimseden hediye almayı sevmem. Benimkiler bu yüzden derinlere inmeyi bir dene 😁
Bunca ihtiyaç sahibi varken çöpe atmak niye?
Veren el alan elden üstündür.
Sevdiklerime hediye almayı severim ama bana verilen hediyeyi sevmem :)
Ben severim ufakta olsa sevdiğim insanları mutlu etmek güzel olur
Hadi sevmezsin anlarımda çöpe atmak nedir
Bazen öyle olur çoğu insana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?