şimdi bu göğüs kıllarını bazı bayanlar çok erkeksi bulurken bazı bayanlar ise :D hiç hoşlanmıyor tabi tercih ve zevk meselesi siz ne düşünüyorsunuz? bu kıllarımı alsam mı hep böyle kalsamı :D
kıllı erkek göğsünü beğeniyorum erkeksi duruyor
hiç beğenmiyorum...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler gfgfgdeki Göğüs "KILLARI" NI beğeniyor musunuz? Erkeksi mı Kıroca ı?
@KALINKAŞ o zaman sen saclarini bir kiz gibi beline kadar uzatip gezersinde. Ben gaylari mi savunuyorum burda. Erkekle kadinin farkli olmasi gerektigini soyluyorum
kıldan fark olmaz diyorum ataerkil düzen kadını anlamıyorsun ki bak ben kıllıyım ama östrojenim kılsız sporcu arkadaşıma göre daha fazla çıkdı hem de aşırı kıllıyım düşün ikimzde sporcuyuz ayda bir ölçüme gidiyoruz
@KALINKAŞ sen hala anlamadim erkekle erkek arasinda fark olmaz zaten ben kadinla erkegin farkindan. bahsediyorum. sen gogus killari olan birini ister misin?
kılla erkeklilk kuran sensin kadın da kıl yok mu sanki kılı fazla olanın östrojen kadınlık hormonu fazla çıkıyor bunu anlatıyorum sana sağlıkçıyım 4 yıldır body yapıyorum arkadaşım da gram kıl yok adamın erkeklik hormonu benden fazla çıkıyor ataerkil düzen bu kadın kılsız erkek kıllı bunlar fasa fiso erkeklik kılla olmaz
@KALINKAŞ nato mermer nato kafa! Ac Kuran i oku. ya da google ye yaz erkegin gogus killarini aldirmasi caiz midir diye. Ben dehil Allah resulu soyluyor buyuruyor
kuran da ne yazıyor yalanı bırak allahın kuranını katma bu boş şeylerine hadşslerin de çoğu uydurma aklımın almadığı şeye inanmam samimi gerçek müslümanım
@KALINKAŞ sen hadislere uydurma diyorsun ya bravo sana. Hit ilmihal kitaplari oku. Saglikciyim diyosun ama zerre dinle alakan yok. Ben bu lafindan bu sonucu cikariyorum. Iyi geceler!
yok ya hemen ateistte oldum ne güzel ben samimi müslümanım aklıma uymayan hadisi kabul etmem bak hadislere baksak emin ol islamiyete en büyük ihanet bazı hadisler unutma
En İyi Cevaplar