• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kültür & Sanat

Azerbaycan'ın erkeklerı nasıl olur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Eğer tanıdığınız varsa bilgi almak isterim, nasıl olurlar. İlginç gelenekleri vs var mı?
Azerbaycan'ın erkeklerı nasıl olur?
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• birşeydiyeceğim
    birşeydiyeceğim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

İki kez Azerbaycan'a gittim. Bir çok kez de oradan gelen dostlarımı evimde ağırladım. Pek çok Azerbaycan Türkü tanıyorum. Benim tanış olduğum insanlar son derece kültürlü bilgili dürüst samimi ve nazik insanlar. Oraya gittiğimde yere göğe koyamazlar nasıl ağırlayacaklarını şaşırırlar. Ama burada onlara karşı davranışları gördükçe utanıyorum açıkçası. Azerbaycan Türkleri soydaşımız olmanın yanı sıra Çanakkale Savaşı'na da katılmışlar, 5000 Azerbaycan Türkü gelip de dönememiş Çanakkale'de şehit olmuştur. Lütfen burada yaptığınız yorumlarda bazı tarihi gerçekleri göz önünde bulundurun ve soydaşlarımı kabalıkla suçlayarak asıl kabalığı sizler etmeyin, eylemeyin. Bu arada yeri gelmişken Neriman Nerimanov Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'e, borç olarak istediği parayı vermiş ve "kardeşler arasında borç yoktur" diyerek verdiği o yardım parasını geri almamıştır.
    İran etkisi denilmiş. O etki soydaşlarımızın mezhebiyle alakalı sadece. Bunun dışında hiç bir kültürel etki görmedim ben. Rus etkisi denmiş, günlük konuşmalarda masa yerine stol, artık yerine uje, uçak ya da teyyare yerine samalot, haydi yerine davay gibi (daha çok sayabilirim ama aklımda kalanlar bunlar şimdilik) rusça sözcükler serpiştirirler cümle içine:) Ama bu da Sovyet zamanından kalma ve düzelmeye doğru giden bir çarpıklık. Bunun dışında açıkçası öyle bir Rus etkisi de görmedim. Azerbaycan buram buram Türklük kokar. Meselâ Azerbaycan'da bir kadın toplu taşıma aracında asla ve asla ayakta kalmaz. Derhal yer verir Azerbaycan kişisi (erkeği)
    Kısaca Azerbaycan kişisi bir kadına kadın olduğunu hissettirir.

15
    2 Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

Kardeşim öncelikle bir Azerbaycan'lı olarak hoş sözleriniz için teşekkürler. Rus sözlerini araya serpiştiren çoğu insan rusça bilmiyor sadece bildiği bazı kelimeleri Azerbaycan Türkçesi konuşurken araya serpiştirdikleri doğrudur. Mesela ben Rusça bilmiyorum lakin tam olarak dediğin gibiyim. Fakat şöyle bişey var biz 1991'de bağımsız olduğumuzdan çoğumuzun anne babası Sovyetlere bağımlı olduğumuz dönemde okul okudu. Bu yüzden çocuklarına ister istemez etki ediyor rusça kelimeler. Zaman ilerledikçe bu şey azalacak. Misal vereyim hemim annem ve babam ikiside rusçayı tam olarak biliyor özellikle annem onların arasında konuşulan terminleri bile biliyor altyazı olmadan rus filmleride izleye bilir ikiside lakin ben ve kardeşim Rusça bilmiyor. Bu yüzden normal olarak bizim ve bizim yaşıtlarımız olan çocukların ileride doğması olası çocukları böyle olmayacak gittikçe İnşAllah rus etkisi sıfıra inecek

Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

İran etkisine gelince evet dilimizde ola bilir lakin Aleviliğe gelirsek iranlılar bizi şii yapmadı biz onları Şiî yaptık aslında. :)))). Tekrar dile dönecek olursak İslam dinini hemen hemen her ırka hatta iddia ediyorum Türkler dışında her ırka araplar ve kuzey Afrika'lılar (fas, cezayir, mısır ve b.) yaydı. Lakin Türkler farslardan öğrendi İslam dinini. Farslar Araplardan, Türkler ise farslardan öğrendi yani biz Türkler İslam hocaları farstır. Hanefî, Şafi, Maliki ve Hanbeli diye bildiğimiz Sünnilerin mezheb hocaları bildiğim kadarıyla hepsi fars ve ya 2-3'ü. Evet farslar bize İslam'ı Sünni olarak öğretti lakin sonradan Azerbaycan, İran, Irak ve Anadolu'nun doğu kısmı Şii oldu. Bunu bazılarının sandığı aksine Şah İsmayıl başlatmadı. Lakin Şah İsmayıl Hatay bunu üst düzeylere çıkardı bir nevi altın devrini yaşattı. Yani Azərbaycan Türkleri iranı alevi yaptı :). Irak'ın güneyi ve mısır tarafları ise fatimiler yapmıştı. Zaten Haşhaşilerde şii (ismailiye mezhebi) temelini atmıştı iran coğrafiyasına. Neden bunları söyledim bilmiyorum içimden geldi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence gayet tatlılar çok sevimli yüzleri oluyor. Cidden ben beğeniyorum yani ve samimiler pek bir kötülük görmedim speaky diye bir uygulama var dil ögrenmek icin orada birden fazla Azeri Türkü ile konuştum çok nazik kişilerdi. Özellikle erkekleri. Zaten Türkler yani bizim gibiler ve dillerini konuşmak da çok güzel karşı taraftaki insana çok değer veriyorlar. şu an azeri flörtüm olmak üzere bizim erkeklerden daha fazla ilgili olduklarını düşüniyorum.

10
    0 Yorumla
  • Mövlud
    Mövlud Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Arkadaşlar bazı yorumlara bakdım iyrendim resmen. Sanki kedi köpek hakkında konuşuyorlar. İyler. Yok kötüler. Sevimliler. Hiç yakıştıramadım sizlere.
    Azerbaycanlılar ne rus tarafa , ne de iran tarafa meyilliler efendim. Aklı başında tefekkurlü insanlarımız yeterince var. Yok şive benziyomuş da bilmem neymiş de. Laz sizde de var bizde de, Ahıska türkü sizde de var bizde var, ermeni sizde de var bizde de var, kürt sizde de var bizde de var. Say say bitmez. Ve her birinin de kendine özel dili var. Bu gün Türkiye değilde mazallah Kürdistan mevcut olsaydı şimdiki Türkiye topraklarında muhtemelen onlar da sizinle dalga geçicektiler.

Azerbaycandan tüm insanlara ve insan kalmaya gayret edenlere sevgiler ve saygılar.

19
    3 Yorumla
    • Eduardovic
      Eduardovic
      +1 yıl

iyi yorum yaptın tşkler )

Yorumla
    • KÜÇÜKEREN
      KÜÇÜKEREN
      +1 yıl

Hay allahına kurban gaardaşım. En doğrusunu dedin.

Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

Əhsən qardaşım

Yorumla
  • demir77
    demir77 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Konuşmaları Erzurum, Kars, Bayburt taraflarına benzer. Anadolu insanından çok farklı değil. Ama çoğu okumuş kültürlü insanlardır. Mesela 7- 8 milyonluk Azebaycanda bir şiir kitabının yılda 100 bin baskı yapması normaldir, sıradandır. Ama 70 milyonluk Türkiyede 20-30 bin baskı yapmışsa bu olaydır.

17
    7 Yorumla
    • rosegulv
      rosegulv
      +1 yıl

yasin men adında azeri kökkenli bir sevgilim vardı zaten sevgili demeyede bin şahit ister
      güvenilmezdir kıskançtır onun yaptığı ve senin de yapma kabiliyetin olduğu şeyleri yapmana izin vermezler kariyerin ne durumda olursa olsun senin çalışmana izin vermezler ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum acayip yavşaktırlar en ufak kavganızı aha doğrusu tartışmayı büyütür ve başka kızlara yanaşırlar ama düzenli ilişkilerinden de vazgeçmezler acı çekersin tehlikeli varlıklardır

Yorumla
    • Ayca11
      Ayca11
      +1 yıl

@rosegulv kesinlikle katılıyorum. çok berbat şekilde kıskanç, baskıcı, kısıtlayıcı, her şeyi yasaklar ne giyecegini ne yiyecigini belirler. saçının rengine kadar karışır adına da sevgi der. sana heryer yasaktır ama kendisi gezer tozar flirt eder aldatır eğlenir kıcasa herşeyi yapar. seni azarlar aşağilar, küfür eder, bilerek eziyet eder. sonra başkasını bulunca ayrılır. benim kanımca Azerbaycan Türk erkeklerinin gözünde kadınların hiç bir değeri yok. sadece onlara hizmet icin yaratılmışlar. evde hizmet ve köle istiyorlar. kesinlikle güçlü kadını sevmiyorlar. evlenecekleri kızın ona köle olmasını bekliyorlar. evde otursun cocuk yapsın ve sussun. 3 yılım geçti böyle bir piskopatla. bırakmadı aýrılmadı hayatımı zindan etti 7/24 her günümü burnumdan aldı sonra başkasını buldu. bu benim kurtuluşum oldu. başta çok iyi oluyorlar zamanla feci piçleşiyorlar. çok da yavşaklar herkese asılıyorlar acaip yalancılar. tabi bu cogu erkekler için geçerli ancak Azerbaycan Türk erkekler daha bir berbat.

Yorumla
    • KÜÇÜKEREN
      KÜÇÜKEREN
      +1 yıl

@Ayca11 gidin ingilizlerin altına yatın anca türk tarihini siktiniz yeter ya soysuzları. Konuşmanıza göre sizin kadar dünyada yawwwwşak kız yok. Sanki bir pok güzelliğiniz varmış gibi azeri erkeklere yaratık diyor ya. Soysuzlar ermeniler.

Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Türkiye'de de çok okumuş kültürlü insanlar var Türk Azeri kardeştir kimse iki tarafa da kötü konuşmasın.

Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

@rosegulv Al işte bir cahil insan daha. Sanırsan 100 tane Azərbaycan'lı sevgilisi oldu. Yaw 1 tane sevgilini neden herkese nispet ediyorsun?

Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

@Ayca11 Sizde * gördüğüm kadarıyla (özellikle kızlar soruyor sitesinde) yüzlerce hatta binlerce soysuz, hayat kadını, ahlaksız kadın var ne diyeyim. Allah'ın Türk erkeklerine sabır versin. Bu yüzden Türk kızlarından kaçıyor erkekleriniz bi şeyi elde tutamıyorsunuz önce kendinize bakın. Sanırsan 100 tane Azerbaycanlı Türk sevgilisi olduda yorum yapıyor. 1 taneyi herkese nispet etmek kolay mıymış bari?

Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

@KÜÇÜKEREN öpüyorum seni Azerbaycandan kardeşim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

36

Cevap

• elif_aksoy1
    elif_aksoy1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Azerbaycan'a bir defalığına işim icabı gittim. Birkaç defa da oradan arkadaşlarım gelip misafir oldular. Benim tanış olduğum insanlar gayet ağır başlı, bilgili, dürüst ve açık sözlü insanlardı. Ben işim gereği Azerbaycan'a gittiğimde bir arkadaşıma misafir olmuştum. Nasıl ağırlayacaklarını bilemediler, el üstünde tuttular. Saçının rengine karışırlar adına sevgi derler denilmiş aşağıda. Değiller efendim. Koruyuculardır, sevdikleri zaman sahiplenirler evet. Ama kadına değer veren insanlar oldukları için kıskançlıkta aşırılık yapmazlar. Giyime kuşama karışmazlar, neden açık giyindin diye dayak yemezsin. Kadınlarını dövmezler mesela, Türkiye insanını sollayacak şekilde dil bilirler. Ailelerine çok sadıktırlar. Aldatmazlar. Geleneksel bir yanları vardır. Ailelerine saygısızlıktan asla hoşlanmazlar. Bir erkeğin bir kızı bırakma nedenlerinden biridir aileye saygısızlık. Sakin mizaçtadırlar çoğu zaman. Erkekleri de böyledir, kızları da. Yani benim soydaşlarım kaba değil, kötü değil, siz ön yargılısınız.

11
    0 Yorumla
  • talibzadə
    talibzadə Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Sizin ben ne diyeyim ayble, nece adamsiz ala bir soydan gelen qardaslarinza pisleyin ruslasmis, iranli deyin ama yaninizda olan ve turkiyeni bolmeye calisan kürtlərə qardaş deyin açıq və net deyirəm, Türkiyənin sazan adamları çoxdu bele çıxı pis anlaşılmasın. erzurum şivəsinə ona göre benzeyir ki erzurum sefevi dovletinde sefevinin topragi olub sonra savas filan osmanliya gecip ona gore tarih okuyun lan biraz :D ülkücü qandaşlarımız olmasa bizi türk soyunnan bir gələn qanı bir olan soydaşlarınızı unudacağsız biraz türk olmaktan gurur duymayin türklük için bişey yapıpta gururlanın menim kimi

17
    8 Yorumla
    • Mesutmsk
      Mesutmsk
      +1 yıl

qardaş men Tükiye Azerbaycanlısıyam senin bu söhbetini elediyin sazanlar bizlerin İmam Hüseyin (es) eşqi olduğu için sevmirler, eger bizim içimizde muaviye şerefsizinin sevgisi olsaydı o zaman duz kimin yalıyardılar bizi :( onlara göre ermeni ol yehudi ol amma imam hüseyin (es) aşiqi olma, hammı üçün demirem heç kim sehf başadüşmesin, eqer rehmetlik ATATÜRK olmasaydı bu vehabi cuşkalar hammımızın başını kesmişdi

Yorumla
    • Ayca11
      Ayca11
      +1 yıl

@Mesutmsk doğru diyorsun. Türkiye nin yobaz sunnileri, kızılbaş sevmezler. çünkü kızılbaşlar arablaşmamış has Türk dür. melezleşmemış soyları bozulmamış fazla.

Yorumla
    • Mesutmsk
      Mesutmsk
      +1 yıl

@Ayca11 aynen ya, maalesef rahmetli ATATÜRK ün kurduğu Türkiye cumhuriyeti gittikçe araplaşıyo. Türkiye'de bir gayrimüslime duyulan saygının beşte biri bir Alevi'ye duyulmuyor 😔

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

@Mesutmsk sik dir pey. ser

Yorumla
    • Zelihona
      Zelihona
      +1 yıl

Bncede haklisiniz sevgilimden gayet biliyorum 4 dil biliyo kulturunuze bilginize hayranim

Yorumla
    • KÜÇÜKEREN
      KÜÇÜKEREN
      +1 yıl

Admsın garddşım mende azeri türküyem vanda yaşirem.

Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Erzurum TÜRK şehirdir hatta doğudaki tek Türk şehir Erzurum'un yarısı da orta Karadeniz bölgesinde yer alır evet Kürt heryerde var batılı Kürtler de var doğulu Türkler de var Azerbaycan'da da öyledir Kürt'te vardır.

Yorumla
    • Levi_085
      Levi_085
      +1 yıl

@Gülüm20 Erzurum Azerbaycan Türklerinin şehriydi kardeşim Osmanlı sonradan aldı. Sarı gelin Türkümüzde Erzurum bizimken çıktı bazıları bu yüzden Azərbaycan'ın değil Türkiye'nin türküsü olduğunu zann ediyor. UNESCO bile Azərbaycan'ın olduğunu söylüyor.

Yorumla
  • affethaksızdım
    affethaksızdım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Bir azeri türkü olarak sana yardımcı olmak isterim. Kendimden yola çıkacak olursam sana çok çok olumlu yön sayabilrim (Her azeriye de aynı olcak diye bir şey yok tabi) Ama çoğu zaman sıcak kanlı insanlardır. Gelenekleri hakkında derin bi bilgim yok,bildiğime göre pek de farklı bişey yok bildiğimz gelenekler.

3
    0 Yorumla
  • jelly
    jelly Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl

İşerim nedeniyle sıksık Azerbayncana gidiyorum ve aylarca kalıyorum. Konuşmaları ve tavırları kaba. Genelde Kurtlar Vadidisindeki tiplere özenti var, Herkes Polat Alemdar olmaya çalışıyor. Az sayıda kültürlü erkeğe rastladım. Bayanları da kaba ama erkeklere göre daha kültürlü. Bayanlarda Güzel Türkçe konuşan erkek hayranı..

5
    8 Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

ksr bakmayin bakuye gelen turk erkekleri hepsi azeri kizlarina hayran..cogu da gormemis sanki..hic kiz gormemisler..

Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

yani onun icin herkes kendi milletine bakmali bence

Yorumla
    • jelly
      jelly
      +1 yıl

Türk erkekleri tüm milletlerin kızlarına hayran..Yeter ki dişi olsun..

Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

kendi kizlarindan baska:/

Yorumla
    • yakisikli125
      yakisikli125
      +1 yıl

azeri erkekleri her yerde sevilir. helede kadinlara karsi cok kibardirlar (bende azeri oldugumdan) en cokta rus kadinlari tarafindan sevilirler. ruslar agzimiza giriyo nerdeyse. tipe gelince kalin kara kasli. boylari orta. genis omuzlu. kavgaya merakli. kadinlara asiri hayran.

Yorumla
    • ahmed510
      ahmed510
      +1 yıl

ben bir azeri olarak türkiyede yaşıyorum. türkiyede yaşayan kabalar azerbaycanda yok

Yorumla
    • Mesutmsk
      Mesutmsk
      +1 yıl

ben Iğdırlıyım azerbaycan asıllıyım ve onları senden daha iyi tanırım, Türkiye vize istemedği için kendi ülkesinde bir bok olamayan, şerefsiz, namussuz kısacası ipini koparan geliyo ve malesef bu şerefsizler yüzünden bizleri kötü tanıyo herkes, sen oraya yabancı olarak gidiyosun ve öyle durumlara rastlaman normaldir. sen hele bir yabancı olarak Türkiyeye gel bak nasıl yağlı kazığa oturtuyolar, arkadaşımı vatan caddesinde yabancılar şubesine götürdüm polislerimiz resmen köpek muamelesi yapıyo, şimdi biz Türkiyedeki herkese sahtekar diyebilirmiyiz?

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

jelly jelly agla

Yorumla
  • Romulus
    Romulus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Üniversite'de vardı bir iki tane...

Normal bir Türk erkeğinden pek farkları yok, ama onlarda biraz iranilik ve sovyet döneminden gelen rahatlıkta var...

Genel olarak pek bir fark yok. Yani bir Trabzonlu'dan, Bayburtlu'dan, Sivaslı'dan pek farkı yok. İzmirli erkek ile aralarında iklim ve kültür farkı vardır elbet...

Bayburt şivesi ile Azeri şivesi hemen hemen aynı diye biliyorum.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu dönemleri açıklasan.

Yorumla
    • Romulus
      Romulus
      +1 yıl

Tarih dersi verecek değilim burada... Kısaca şöyle; Sovyet döneminde Azeriler SSCB'e bağlıydı. O birlikte sosyalizm ile yönetildiği için din, ırk gibi görüşlere sıcak bakmazdı. O yüzden senle tanıştıktan iki gün sonra "gel benim eve gidelim diyebilirler"...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hepsi böyle olacak değil sonuçta, değil mi.

Yorumla
    • Romulus
      Romulus
      +1 yıl

Bilmem, yaşayıp görmen lazım.

Yorumla
    • ŞaBorz
      ŞaBorz
      +1 yıl

oha yani 20 yıldır 2 binden fazla azeri erkeği ile yakın diyalogda bulundum kimse bana gel eve gidelim demedi

Yorumla
  • ŞaBorz
    ŞaBorz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

85 % adam gibi adam 15 % şerefsizler var.. kısac özetleyelim bölgesine göre şive ile konuşulur feci şekilde namus düşkünüdürler. Sokakta yürüyen bir kıza laf atsa başka biri kendi öz bacıları gibi korurlar çok fazla kavgacılar okulla araları pek iyi değil ama azeri gençlerinin yüzde 75% şiir meraklısıdır. Elimde silah gönlemde aşk. Arkadaşlar genelleme yapmışlar çok fazla şimdi burada böyle genelemelrde bulnmak doğru değil sonucta her milletin iyisi kötüsü var...

5
    0 Yorumla
  • gulFerah
    gulFerah Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

türkiyeli olanları iyide azerbaycanlı olandan uzak durun kendilerini beğenmiş işsiz güçsüz yakışıklı olmayan kadın gibi şeylere meraklanan (moda kanalları dedikodu medcezir izlemek dizilere özenmek zor işe gelememek gibi) bir de aşırı para düşkünüdürler

1
    16 Yorumla
    • Eduardovic
      Eduardovic
      +1 yıl

yaş henüz 20 )) Allah sabr versin canım Türk Azeri zaten 1 milletdir

Yorumla
    • Mesutmsk
      Mesutmsk
      +1 yıl

sen 8 milyon Azerbaycanlının hepsini teker teker tanıyomusun da böyle rahat konuşuyosun?

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Azeri erkekleri turk kadinlarini beyenir severse boyle yazmazdilar aksini yazardilar.

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Azeri erkeyi kolu kuvvetli sozu erkek sozu gozu guzel sozu guzel erkekgibi erkek. kiskanc sahiplenmeyi bilen. namusunu werefini koruyan asl erkekdir. kulagina kupe takmaz sac uzatmaz. vucudundan tukleri agda ile yok etmez. yuzune maske yapmaz. gece gunduz caliwir sevdiyini mutlu eder. sever. her weyini merak eder.

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Azeri erkeyi delice sevdimi ihanet etmez iyi kotu kadinini bilir. turk erkeklerinde de iyiler vardir. ama cok kismi karilarini caliwtirir. kendileri bawka kadinlarla hergun birile keyf yapar. hep bir wey elde etmek icin cocugunu ailesini yok sayir. cok gorduk ailesini kac kadina deyiwen turk erkekleri.

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Turk kizlari kadinlari kuskanir kocasini zincirler. cunki kendileri hicbiweye yaramiyo. bawlarin kapatmiw sokaklarda yerde goyde oturmuw siqara iciyolar. konserde oturup cegirdek cikkildatiyo. sakkizi oyle agizda oynatiyolar hatta elliyawda kadinlarda. erkeklere hicbiwey diyemiyo. o kadar bagiriyo cigiriyolar. seskuy gurultu yapiyo. kocalari sussunlar diye biwey demez. huzurlarini bawka kadinlarda bulurlar. azeri kadinlari dikkat sevgi sayqi kulturlu oldygu icin turkler huzyr bulyr secer kizlarimizi. guzel de yawatirlar kizlarimizi. Parayi sevmeyen insan da yok. herkes sever. para icin herwey yapanlar bile guya para sevmiyomuw gibi konuwuyo. bir kadun kocasi zengin olsun istiyosa bu onun kocasi ve kendi hayati. mutlu olmak gezmek giymwk eylenmek istiyo herkesin hakki zaten. gedip bawkalardan dilenmez. kocasindan bekler herweyi. erkeklerimiz de caluwir erkekgibi yer.

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Bizde yok ki karisini paraya satanlar bizde yokki baldizi ve karisini yapanlar. bizde yokki karisina siqara alanlar. bizde yokki anne baba cocuklarina kufur oyretsin. cocuklar sokakda buyuklerin soylemediyu kyfurleri eder turkiyede. bizde aile kultur cook farkli.

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Turk kadunlari coook soguklar cook. turk erkekleri azeri kadinlari cok sevdiyi guzel bakdigi icin bizim kadinlar inlari sever. ama hepsi diyil. uc bew insani gormuw te hepsi demeyin

Yorumla
    • Awkin
      Awkin
      +1 yıl

Siz niye bizi istemiyosuz anlamiyorum. evlilik proqraminda yillarla biriler oturuyo bewyuz kiwiden birini beyenmiyo. hergun biri ile cikiyo yataga giriyo. warki soyluyo. dansozluk yapiyo. erkek icin kavqa yapiyo. o ona kufur eder bu buna. bizim kiz uc gun oturur istediyi olmaz beyenmez osaat bu ne kiz azeriler boyle woyle. siz bizi cekemiyosaniz problem sizde. biz ayni milletiz. azerileri duwurmekle siz kalkmazsiniz. para seviyolar diyosyz. sizin turk erkekler turkiyede guzel para aliyo bununla bile para icin ailesinden uzaklawir bizim Azerbeycana gelir guzel paralar kazanir. bizim azeriler icin guzel para hatta 400 600 tl bile. bu paraya caliwiyolar. ama guzel de yawarlar kacmazlar.

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

gulFerah gulFerah kes lan pi.. c

Yorumla
    • Jadecan
      Jadecan
      +1 yıl

@Awkin aynı milletiz diyorsun ama azeri erkekleri ve kadınlarını göklere çıkarmışsın. Turk erkekleri ve kadınlarını da yerin dibine sokmuşsun maşallah.. yahu kimi kandırıyorsun sen biz 81 milyonluk ülkeyiz hem etnikler ve her milletten insan var başörtülü dindar kadınlar erkeklerde var daha açık kadınlarda var canım sizin İstanbul kadar nüfusunuz var sen burda neyin hesabını muhasebesini yapıyorsun beyinsiz ancak ordan burdan duymakla görmekle genelleme konuşamazsın!! Ayrıca madem azeri erkekleri ve kadınları çok iyi neden türk erkeklerine koşup kaçıyorlar esneklerinizde neden rus kadınlarını alıyor? !

Yorumla
    • Jadecan
      Jadecan
      +1 yıl

@Awkin ayrıca sizin kadınlarınız da boya küpü makyaj güzelleri türk kadınları sizin gibi silikonaa estetiğe makyaja düşkün değiller sadeliği daha çok tercih ederler.. çokta bilmiş bir milletsiniz herhangi bir konuda bilginiz yoksa bile kendinizi alim sanıp ordan burdan duyumlarınızla konusursunuz sabahtan akşama kAdar türk dizilerini izlersiniz türkçe konuşur türklere özenirsiniz birde bizi beğenmez laflar söylersiniz !!

Yorumla
    • Jadecan
      Jadecan
      +1 yıl

@Awkin birde evlilik programları reyting amaçlı sahte programlardı kaldırıldı zaten! Ayrıca sizin ı programda rezil kadınlarınızı da gördük merak etme ! Ha birde çok paraya düşkün olduğunuzu da söylemeyi unutmusum bu konuda dünyaya nam salmışsınız maşallah) ) velhasıl anlattığın gibi çok iyi melek değilsiniz bunun için yazdım

Yorumla
    • Jadecan
      Jadecan
      +1 yıl

@Awkin ha birde genellikle turkiyeden azerbaycana gelip çalışan kesimin çoğu bellidir öyle alıpta kızlarınızı yaşayacak seviyede değil azeri kızları atlıyor onlara kapağı turkiyeye atmak için!

Yorumla
    • Acem_Şahı
      Acem_Şahı
      +1 yıl

Noldu bir şey mi dokundu?

Yorumla
    • Acem_Şahı
      Acem_Şahı
      +1 yıl

@Awkin Azeri diye bir şey yok anlayın şunu Akşin

Yorumla
  • MickeyMouse00
    MickeyMouse00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Birsürü azeri arkadaşım var. ama hem erkekler hemde azeriler için genel konuşacağım. 1 ay mı? ve sadece tek bir buluşmamı? iyi ki ilkinde öptürmemişsin. neyse dudak basit birşey ama siz büyüttüğünüze göre şöyle anlatayım en az 3 buluşmadan sonra veya bir uzun süreli görüşememe durumu olcağı zaman filan anladın mı hani güzel bir sürpriz yaparsa arkasından duygusal bi konuşmayla bişeyler anlatsa diyelim orda öp cekil onun öpmesine izin verme. 3-4 ay sonra öpmeyi sorun ederse bırak yol alsın. ama bırakamıyacaksın :D o yüzden sorun etme böyle şeyleri adamı da çok süründürme ama yavaş yavaş git bu konuda söz sende olsun. o zaman bak nasıl küçük hav hav'ın olur :D

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

3-4 ay sonra öpmeyi sorun ederse bırak yol alsın. ama bırakamıyacaksın :D şu kısmı pek anlamadım:) şöyle ki kendisi ailemle tanışmak istiyor tabi bunu biz 3. ayımız da yani düsünüyoruz.Ben sahsen istemiyorum belli bir süreden önce öpüşmek sonuçta anlasıp anlasamayacagımız hep böyle iyi gidecegimiz ne malum ayrılırsak ilerde baska bir erkek arkadasım olursa bununla öpüşmüşlüğüm kalcak sadece yani.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama şu an ki mutluluğmuz bozulsun istmiyorum .

Yorumla
    • Leyliduha
      Leyliduha
      +1 yıl

Sevgililerin birbirleriyle ne anıları var. Bence sal gitsin. Yoksa o anı çok özleyip "keşke yapsaydım" diyeceksin. Ama pişman olacağını düşünüyorsan da hiç bulaşma derim.

Yorumla
  • noAnqel
    noAnqel Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Bence basta hopp die atlamaman iyi oldu hakkinda hic değilse kötü düsünmez dier türlü dünden raziymissn gibi olurdu tamam cekiniosn ama sende bidahaknde yine yaklasirsa sadece dudaktn öpück kondur ilerliyen günlerde bu cogalir ve sende oda öpmeye baslarsnz otomatk olarak die düsünüyorm ;)

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ama dha bir haftlgZ o yuzden opucukde yanls anlmzmi tek bi buse dudaga olnca :) tırsyrmm ynls anlck dye.d

Yorumla
    • noAnqel
      noAnqel
      +1 yıl

Hmm daha bir haftaysa öptürme erkekler genelde zor kizlari severler amacina ulasamadimi daha cokister daha cok caba gösterir bence az daha bekle ozaman .. yanls anlamasna anlamaz öpsen bile ama bekle brz derm :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bna kalrsa 1 yldan once olmaz zten:D ailemle tanismyi istyor zten:) ama bilmyrm ya bn dewam edeyim bole tlfnda bile dudktn dedimi kiziom ama.d grci ilk kz bgun dedi:)

Yorumla
    • noAnqel
      noAnqel
      +1 yıl

Bisi dimmi bence onun hosuna gidio böle tepkine belki senide denio olabilir bakm nedick gibisinden :) bazi erkekler kizdirmayi sakadanda olsa takilmayi severler sen hep tepkini koy birz daha gecsn öyle duruma göre bakarsn :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

olabilir :) azeri oldgu icin tam olarak kultrlerini vs de bilmiyorum o yondendr cok cekiniyorum :)

Yorumla
    • noAnqel
      noAnqel
      +1 yıl

Evet :) zaten güzel düsünmüssün beklesn birz aaaa :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

evet tabi canimm:))

Yorumla
  • ttaehananim
    ttaehananim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

İnsandan insana fark ediyor mesela biriyle konusmustum işte surekli yazıyor rahat vermiyordu cevap vermiyordum hala yazıyordu suanda konustugum 4 yillik arkadasim var diher soylenenler gibi kaba degil gayet niyetli birisi sapik kardeşim falan da degil yani onlar bizim kandasimiz soydasimiz genelleme yapmayin butun Azerbaycan lilari kotulemeyin..

0
    0 Yorumla
  • otakbeyi
    otakbeyi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

ya ılk once su azerı kelımesını bı kenara koyalım hıc bır ınsanın ırkı onemlı degıldir.gelelım bu opusme mevzusuna bence onun sevgısı azalsın dıye degıl sen gercekten ıstedıgın zaman ılk opusmenıızı yasayın.ucuncusu de dogal ol kendını kasma.mutlulugunuzun tadını cıkartın boyle seyler olur ılk baslarda ve emın ol senın bu reddedısını arayan ınsanlar var.ılıskının en guzel ve en ozel donemındesınız.tebrık ederım

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

hep boyle guzel gidelim istyrm ben .

Yorumla
    • otakbeyi
      otakbeyi
      +1 yıl

herkes oyle ıstıyor ama bazen ınısler cıkıslar ınsanın hayatında buna engel olamazsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ilk opsme snce ne zmn olmli bn tlfnda knsrkn bile dudktn dmesne cknyrm tatli ttli ama kizyorum. yakinda zten iyi anlsrsk bole 3 ay gbi surede ailemle de tnsmk istyor.

Yorumla
    • otakbeyi
      otakbeyi
      +1 yıl

vallaha sımdı onun tarıhını ne ben belırlerım ne de sen.bı an da olur o ıkınızde cok ıstersınız gozler kapanır bı bakmıssınız opusuyorsunuz :) he aılemle tanıstırcam mevzusuna gelıcen 5 ay bır ınsanı tanıstırmak ıcın cok erken bı sure.cunkı sen onu 5 ay da nekadar tanıyabılırsın ki.ben 5 senedır sevgılımle beraberım hıc aılemle tanıstırmadım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

kendisi istedi ama :) ben sadece sen bilirsin ama annemle en azından seni bilsin dedim olur tanısmak isterim dedi. Tanıştrma konusunda ki düşüncem sadece erkek arkadasım oldugunu bilecekler belkide bir kahve onun dısında öyle isteme gibi olan tanışma mevzularına var çok :)

Yorumla
  • daisy-is-me
    daisy-is-me Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ben azeriyim..nasil turklerin arasinda iyiside kotusude varsa azerilerde oyle..genlelleme yapmak yanlis olur..

5
    3 Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

bide gelenek demissin..pem turklerden farkli genelek falan yok..sonucta turk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

türkçe konusabılıyor musun_? yazdıgın gibi.

Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

evet..ama daha cok rahat yaziyorum tabi..ya zaten anlasiliyo biz universitede turklerle gayet guzel anlasiyoruz..sadece biraz pratik yapmak lazim:) bide azerice sizde antep varya oranin lehcesiyle bir sayilir..cok benziyor

Yorumla
  • fatim
    fatim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben azeriyim nasil bir insansiniz ya bide kardew diyoruz yorumlarniza bakin biri ben tanimam biri kotuler biri para duwkunurdur bu ne ya siz sutten cikmiw ag kawiksiniz nasi bu kadar bencil olursunuz ya siz bunu azerillere diyorsaniz turk halkiniza naparsiniz bizde turkler ac gozlu ve de bencil akilsiz bide kizlarina bakin kendilerni guzel saniyorlar siz azerbaycan kizlarinin izi tozuda olmazsiz !!!

5
    2 Yorumla
    • azeriserkan
      azeriserkan
      +1 yıl

azeri erkek iyidir

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • qürubçağı
    qürubçağı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Ben cevaplayim turk erkeklerinden farkli olarak abazalik pesinde olmazlar.kizlarla ciddidirler.Adapli ve cok saygililar.mesela sosyal paylasim sitelerinde youtubeda kufr dolu yazilarina rastlayamazsiniz azeri erkeginin.halbuki turk erkeklerinin hemen hemen her videonun altina yazdiklari kufurler yuzunden girinmiyor youtube-a.biz kucuk bir ulkeyiz biz bize yasarz baska kulturlere baska milletlere o kadar da acik degiliz,o yuzden gencligimz sizin genclignz kadar yoldan cikmamstr

7
    2 Yorumla
    • McLorena
      McLorena
      +1 yıl

bence siz daha cok farklı kulturlere acıksınız. ülkenizde rus egemenliği ve iran etkisi fazla gordugum kadarıyla

Yorumla
    • yakisikli125
      yakisikli125
      +1 yıl

aynen oyle biz bir kizi sevdik mi evlenmeden olmaaaaazzzzz

Yorumla
  • miele901
    miele901 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

dünyalı işte napıcaksın nasılını abi bütün türkler aynı mı sence de bütün azeriler aynı olsun?

ha ayrıca öpüşmeyeceksen evcilik oynamak için mi ilişki başlattınız? büyütmeyin şöyle şeyleri kalbim kırılıyor

2
    0 Yorumla
  • Canxan
    Canxan Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 525 cevap paylaştı.

Kültür olarak birbirimize benziyoruz , onların içindede iyiler ve kötüler vardır .

Genelleme yapmak mümkün değil .

6
    0 Yorumla
  • Eceyeger
    Eceyeger Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Ya bayramında bile Türk sembolleri varken sizin yaptığınız bu iğrenç ırkçılık? Müslümanlıkta yer alır mi cevap verin bana hepimiz Müslümanız evet şii mezhebi de var sunisi de şaafi side vs var var ama islam da ırkçılık yanlış kabul edilmiştir Müslüman gibi davranın kardeşlik duygusu barındırın az içinizde

2
    0 Yorumla
  • Seteea
    Seteea Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Çok Azeri arkadaşım var. Onları Türkiye'nin doğusunda yaşayanlar olarak algılayabilirsin. Bizden bir farkları yok yani.

2
    1 Yorumla
    • Gülüm20
      Gülüm20
      +1 yıl

Türkiye'yinin doğusu ne alaka Türkiye de her ilde de yer alıyorlar ha konuşma olarak doğu tarafına benziyorlar

Yorumla
  • hotdog
    hotdog Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Averi arkadaşlar var burada onlara sorabilirsen, onlarında iki ayağı iki eli olduğunu duyacaksın ama sen gene de dene şansını.

1
    0 Yorumla
  • izafi
    izafi Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Yerel erkek tiplerini incelediğimiz bir programımızda daha sizlerleyiz sayın seyirciler. Bugünkü konumuz azeri erkekleri

6
    1 Yorumla
    • ttaehananim
      ttaehananim
      +1 yıl

Hahah

Yorumla
  • grimm
    grimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Öpüşmek evrensel birşey, yanlış anlamasın istiyorum derken neyi kastediyorsun ki, bence öpüşmekten daha doğal birşey yok

0
    0 Yorumla
  • Pollux
    Pollux Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Ben kıl oluyorum. Karşılaştıklarım paragöz, abazanın önde gideniydi. Karşılaşmadıklarımı tenzih ediyorum lakin karşıma hiç düzgünü çıkmadı.

1
    5 Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

bizde coooooooooooooook abaza turk gorduk=)

Yorumla
    • Pollux
      Pollux
      +1 yıl

ben de gördüm :) karşılaştığım azerilerdeki durumu söylüyorum sadece

Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

hmm tamam:)

Yorumla
    • Eduardovic
      Eduardovic
      +1 yıl

Azeriyim ) 1 Abim var ki her gün yiyib içeriz Müslüman melektir diye bir şey varmı? :) Yok İnşallah iyi biriyle tanışırsın

Yorumla
    • Mesutmsk
      Mesutmsk
      +1 yıl

bende Iğdırlıyım Azerbaycan göçmeniyim, bir sürü arkadaşım var içinde şerefsizi de var, 10 numara 5 yıldız insanlar da var hatta aile dostumuz bile var, nasıl her Kürt pkk değilse her Azerbaycanlı da dolandırıcı değil, böyle genelleme yapman yanlış

Yorumla
  • gerrard41
    gerrard41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 36%
    +1 yıl

bende çekinirim aslında.. belkide senden ilk hareketi bekliyordur terslemeyesin diye..

0
    0 Yorumla
  • Tramps
    Tramps Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

benden sana kıyak. öptürme dudaktan içinde kalsın. bu böyle devam ettikçe her zaman daha değerli olursun. unutmaki en çekici kız zor kızdır.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

evet ama ne zamana kdr bnde ole dsnyrm szin gibi istmyrumda ayrca ama fazla naz da aşık usndrr ya bna kalrsa 1 yldan once olmaz:D

Yorumla
    • Tramps
      Tramps
      +1 yıl

ben sana söyle diyeyim. bir kızı çok seviyordum. 1 ay sonra baktımki baya ilerlemişiz. açıkcası çok sevdiğim kızdan soğudum bu kadar kolay olduğu için.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

evet gayet iyi anladm:) ama tlfnda bile krsym dudktn demsne abrtyrm dye krkyrm.

Yorumla
    • Tramps
      Tramps
      +1 yıl

abart abart yeterki abarttığın şeyler bu konular olsun. erkekler bundan rahatsızlık duyuyor gibi görünsede aslında çokta hoşlarına gider.

şahsen bana bir kadının saattlerce seni seviyorum demesindense bu konuda dikkatli olması beni daha çok ona bağlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

:) once ailemle tanismak istdgi icin onlrla tanssn anck o zmn gvenrm tam artar ona zaten :)

Yorumla
    • Tramps
      Tramps
      +1 yıl

ben sana gerekli tüyoları verdiğimi düşünüyorum gerisini sen bilirsin artık:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

evet teskkr ederim:)

Yorumla
  • heartless
    heartless Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

aman derim pek sağlam olmazlar istisnalar kaideyi bozmaz tabi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne gibi sağlam olmazlar?

Yorumla
    • heartless
      heartless
      +1 yıl

yamuk olurlar üşkağıtcı olurlar diye birinci sahıştan duymustum ama izmirdeyken azeri bi abiyle tanısmıstım cok sağlamdıo istisna tabi :)

Yorumla
    • ŞaBorz
      ŞaBorz
      +1 yıl

işte budur sanki Türkiye de üçkağıtcılar yok ta

Yorumla
  • Ayca11
    Ayca11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bence uzak dur. feci çapkınlar ve kadına hiç değer vermiyorlar. kadınlar, gözlerinde erkeğe hizmet etmek için yaratılmış varlıklar. çok yalancılar ve çok saygısızlar. tabi hepsi icin geçerli değil ancak benim çıktığım kişi çok berbatdı.

2
    5 Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

ermenid fol

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

ermeni iti

Yorumla
    • Aytən01
      Aytən01
      +1 yıl

Sənin qarşına belə biri çıxıb!!

Yorumla
    • Ssedarainbow96
      Ssedarainbow96
      +1 yıl

Emin ol neredeyse böyle:)) orada yaşayan biri olarak soyluyorum.

Yorumla
    • Ssedarainbow96
      Ssedarainbow96
      +1 yıl

Hepsi*

Yorumla
  • suleymanov
    suleymanov Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

tam doğal 100% azeri erkeğiyim)) eğer merak ettiklerin varsa bana sora bilirsin)

1
    0 Yorumla
  • arzushka
    arzushka Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

her ulkenin iyisi kotusu var. genelleme cevab vermek cok yalnis.

0
    0 Yorumla
  • Jubilant
    Jubilant Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

daha erken ya dudaktan öpücük icin, biraz daha zaman gecsin bence

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

eyvallah bende oyle dsnyrm zten once su anlasrsak ailemle tanisma faslni gecsin hele:)

Yorumla
  • Eduardovic
    Eduardovic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

ben hiç Azerice yazan Türk görmedim.. bak Azeriyim ama Türkce yazılar

1
    0 Yorumla
  • sorsorbanasorsor
    sorsorbanasorsor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

sen nasıl davranmak istiyosan öyle davran kişiliğini bozma

0
    0 Yorumla
  • Levi_085
    Levi_085 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Celal Şengör hocanın bir lafı vardır. Azerbaycan gençliği Türkiye gençliğinden yıllarca önde...

0
    0 Yorumla
  • Dearfriend
    Dearfriend Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Azərbaycan erkekleri çok sahiplenen ve genellikle uzun boylu geniş omuzlu esmer karizmatik olurlar və bide çok Kiskanc olurlar

0
    0 Yorumla
  • OsmanEfe5816
    OsmanEfe5816 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    5 ay

çox maraqlıdırlar çox yakışıklıdırlar ve çox əşq səvirlər

0
    0 Yorumla
  • Aytən01
    Aytən01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Azəri yox Azərbaycanlı!! Azəri yazanlar diqqət etsin!!

1
    0 Yorumla
  • turkazeri
    turkazeri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Herkez Sacmaliyor bence yorumlarınza (0) Tarihi okuyun sonra konuşun beyler ve hanımlar

0
    0 Yorumla
  • Mehmetpyrz
    Mehmetpyrz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

çohh yahşi olabilerler :))

2
    0 Yorumla
  • canbala00
    canbala00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Biraz gec bir cevap olcak ama cok iyi insanlar

1
    0 Yorumla
  • silent
    silent Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 47%
    +1 yıl

Konuşmalarında sorun yokas iyidirler.

1
    0 Yorumla
  • Sodalimon06
    Sodalimon06 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Azeri oluyorlar genelde

0
    0 Yorumla
  • Derdumend
    Derdumend Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24
    +1 yıl

Salamlar azarbeycandan

0
    0 Yorumla
  • ashle
    ashle Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

İyiside var kötüsüde var ..

2
    0 Yorumla
  • uA1905_
    uA1905_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

kızları çok yahşi olabiler

1
    0 Yorumla
  • Pulya
    Pulya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Azeriyim 100% Azeriler iyidir

0
    0 Yorumla
  • OvaryaO
    OvaryaO Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Oda arkadaşım azeriydi iyi insanlar

1
    0 Yorumla
  • navyy
    navyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kalbinin sesini dinle... sinemalarda

0
    0 Yorumla
  • Pнíւíρρα
    Pнíւíρρα Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Çox yaxşıdırlar

1
    0 Yorumla
  • hayat5
    hayat5 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

fecii:)

1
    0 Yorumla
  • hadicanımsende
    hadicanımsende Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Tanımam etmem .

0
    1 Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

kes

Yorumla
  • Süpernova
    Süpernova Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Alınları sakarmış duyduğuma göre

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl yani?

Yorumla
    • Süpernova
      Süpernova
      +1 yıl

Renkli yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alınları renkliymiş öyle mi?

Yorumla
    • Süpernova
      Süpernova
      +1 yıl

Bilmiyorum öylemiymiş?

Yorumla
    • daisy-is-me
      daisy-is-me
      +1 yıl

o ne demek yaw sacma

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

Süpernova oc

Yorumla
  • Çakıl
    Çakıl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

.tipim değiller

0
    3 Yorumla
    • Emilydanis
      Emilydanis
      +1 yıl

@azeriserkan looollllll dggjşşkjhgds
      Lannn süpersinn

Yorumla
    • azerbaycanbaku
      azerbaycanbaku
      +1 yıl

kes ermeni

Yorumla
    • azeriler
      azeriler
      +1 yıl

@Emilydanis evet lan

Yorumla
  • xnick
    xnick Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

Ben sevemedim

0
    1 Yorumla
    • ŞaBorz
      ŞaBorz
      +1 yıl

valla bende seni sevmedim :D

Yorumla
  • frikiktengol
    frikiktengol Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 722 cevap paylaştı.

kekomsu olut

0
    0 Yorumla
  • bluegreen
    bluegreen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

aybala olurlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yapış gitsin :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

azeri olurlar.

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Azerbaycan'ın erkeklerı nasıl olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Azerbaycanlı erkekler nasıl olurlar? 9 cevap verildi
Azerbaycan Türklerinin erkekleri nasıldır? 7 cevap verildi
Sizce Azerbaycannli erkekler nasıldır? 8 cevap verildi
İran ya da Azerbaycan erkekleri nasıldır? 15 cevap verildi
Azeri erkekleri nasıldır? 10 cevap verildi
Azeri erkekleri? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aldığınız her kitabı gerçekten okuyabiliyor musunuz yoksa kitaplıkta bekleyenler mi çoğunlukta?
  • Kombinlerde bele fular bağlama akımı sizce tarz mı, yoksa komik mi duruyor?
  • En son ne zaman çay içtiniz, çay tiryakileri burada mı?
  • İlişkide yaş farkı gerçekten engel mi yoksa sadece toplumsal bir baskı mı?
  • Erteleme huyunuz var mı?
  • Yaşından küçük göstermek sizce avantaj mı yoksa dezavantaj mı?
  • Bi' Seni Konuşurum dediğiniz birisi var mı?
  • Gözlerinde kaybolduğun biri var mı?
  • Hiç kendini resetledin mi?
  • Yeni bir aşk ister misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨