Hayvanlara yapılan işkenceler cezasız mı kalacak?

"Sarıldığın varlık hangi canlı olursa olsun ona "EVLAT" dediysen gidişine duyduğun üzüntü hep aynı olur...
Hayvanları parayla satmayın, barınaklara bırakmayın. Barınaklar da yapılan işkenceleri biraz önce gördüm, yüreğim dayanmıyor, içim kaldırmıyor artık. Yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Hayvanlara yardım edin.
Diyecek bir şey bulamıyorum artık...

Bu miniğin annesine tecavüz edilip, boynunu kırmışlar ve minik annesinin yanında günlerce bekleyip üzerine konan sineklere havlamış. Bu iğrençliği dilsiz bir canlıya yapan herkese yapar!

Lütfen bir anlık hevesle alıp, sonra kedileri köpekleri sokağa bırakmayın. Lütfen sokaktaki hayvanları doyurun, su verin. Masrafı çok değil bir mamanın kilosu 5 tl, artık yenekleri atmayın. Kasaplarda artan etleri alın kaynatın verin. Lütfen...
Hayvanlara sokakta görünce tekme atmak, hoşt pist demek yerine sevmeyi deneyin. Onlara vurmakla kendinizi korumazsınız, onları korkutursuzun. Konuşamıyorlar, ne istediklerini söyleyemiyorlar. Lütfen yardım edin. İşkencelere dur diyemiyoruz bari doyuralım.

Hayvanlara yapılan işkenceler cezasız kalmaya devam mı edecek? Hiç mi cezası olmayacak? Eskişehirde ki o caninin güzel kedinin kafasına damacanayla vurmasının cezası 300 tl olarak kaldı ve kapatıldı! Ve daha bir sürü olay. Çoğu barınaktaki hayvanlar sersefil. Sevmiyorsunuz bari işkence yapmayın? Dövüştürmeyin?