Ben çok seviyorum o bölgeden değilim, ama bu 3 il has Türkmen kültürünün en çok yaşatıldığı illerimizden, ve bu ülkeye bozlak müziği gibi mükemmel birşey kazandırdılar
.
.
neşet babanın billurlarını boynumda taşırım.
saygılar efendim
O nasil bir yorumdur ya iyi güldüm :)) Neşet babaya saygılar
Kirsehirlilerin cingeneden farkı yoktur
Kırşehir mi çingene😀 Türkiyenin, saf Türkmen ağırlıklı illerinden birine çingene dedin ya, sen ilkokul terksin herhalde, ama dediğin gibi çingene diyelim, çingeneler bence çok iyi insanlar ne var ki bunda
O bakımdan değil, nasıl desem görgusuz diyelim.
O ülkenin her yerinde vardır illa ki
Çingenemi (!) Hahahah Kırşehirin insanlarının geneli mert olur ahiliğin başkentidir yani hile yalan dolan pek olmaz kırşehirliler gibi düzgün TÜRK insanlarına çingene demek çok yanlış olur şahsen ben Ankaralıyım ama Kırşehirliler gerçekten iyi insanlardır böyle diyerek avam duruma düşen sizsiniz. Ve öss ygs de genelde dereceye girenler kırşehirden çıktı ve Unesco müzik şehri olarak tescillenmiş kültürsüz yorumlarda bulunmayalım lütfen.
Cevap
1Cevap
Kırşehirliler mertdirler iyidirler nerede ne yapacaklarını çok iyi bilirler ülkemin güzel insanları iyiki varlar.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar