Yazayım mı nasıl sohbet kurayım? Ne yazayım ilk
Tanımadığım ortak arkadaş bir kız ekledi?
Yazayım mı nasıl sohbet kurayım? Ne yazayım ilk
merhaba tanışmıyoruz sanırım :) ama birlikte toplu olablr biryerlerde oturmuşluğun karşılaşmışlığın varsa da yandın
Hayır yok aynı ortamda sadece o 2 ortak arkadaş da çocukluk arkadaşım ve ergenlikte bile muhabbetim yoktu sadece listem de onlar ekledi beni.
Ve kızı ismen bile facebook da bile görmedim zaten pek girmem.
Sadece öneriler de görüp eklemiş :)
Sence bu durumda ne diyelim hani duygusal anlamda bir hoşlantı oldu öğretmen ve yeni göreve başlamış kendi halinde bir hanımefendiye benziyor :)
Yani bahsettiğim gibi sıradan bir giriş yap devam ederse muhatap ol üstüne gitme fazla ;)
Merhaba tanışmıyoruz sanırım deyim keseyim ondan cevap bekleyim mi :)
Sence yazmayım bir şekilde o bana yazar mı
Oturumu açıkken yaz bekle 😃 kendimi çöpçatan falan hissettim
Yazdım dediğin gibi kız tanışalım dedi derin sohbet gibi oldu havadan sudan konuştuk vanda bir köyde öğretmen miş ortak arkadaşlarla sohbeti yokmuş onlar eklemiş onu yarın sabah erkenden okul var dedi okulu temizliyorum tezekle soba yakıyorum dedi :)
Sosyolojik sohbet gibi geldi yorum yaptım eleştiri dolu derin gbi geldi gülücük attı işimi sordu aynı il çıktı memleket ne bileyim birden kestirip attı sana de dedim olsun siz iyi dedi
Taman iş kopmuş 😃 ama devamı sende.. Merakımıda giderdiğn için sağol iyi oldu iyi akşamlar :)
İş kopmuş derken muhabbeti kurmamışsın mı demek istedin :)
Yani ne olacak artık hoşlandım ya sevebilirim akıl ver
Yarın sabah erken kalkmak zorundayım okul var size iyi geceler dedi :) Bende sohbetim sarmadı ise seni silebilirim insanlık hali insanlar anlaşamayabilir dedim yoo sorun yok dedi oda
Yani muhabbete girmişsin kız cvp vermiş demek istedim, olayın devamı kızın ilgisine bağlı değilmi çok üstüne gitme rahat bırak sadece izle muhatap oluyorsa konuşursun görüştüğü biri varsa birihtimal onu düşün derim
Okumadığımı öğrendi ve işimi öğrendi bu son baharda özel bir eğitim alacağım dedim detayı verdim belirttim cahil olmadığımı kendimi geliştirdiğimi.
Of ya 40 yılda bir kalbim çarptı öküzüm ben diğmi :)?
Görüştüğü yok tanışalım o halde diye bişey demez öyle olsa
Ya açık gördüm konuşalım uykun yok ise dedim yarın bulaşık yemek için hazırlık var kahvaltı diye geveledi peşinden koşamam sileceğim
:) hemen komplekse girme akışına bırak bu ne panik..
Yazdım sonra kabalık yaptı isem özür dilerim hoşçakal diye
Ya benlm düğünlerime katılmamış olabilirsin burada WhatsApptan olmayan yakınlarım için varım yüzeysel yarım yamalak tanışmalar pek hoşuma gitmiyor rahat olamıyorum ve güvenmiyorum ve senin için iyi olur sanaldan tanışmaman dedim kabalık yaptı isem özür dilerim hoşçakal dedim.
Valla siz falan diyor benim değer yargılarım var aynı kabile soyundanmışız ama ne bileyim... Bulunduğum il denilerek bir sürü annemin öğretmen tanıdığı... güzeli diyorlar.
Ben konu mankeni değilim.
Ya sen yakışıklı bişeyin tatlı konuşuyorsun diyor
Ne öğretmenisin ingilizce şu şu yazarı okudun mu hayır dili ve edebiyatı okusan çeviri yapsan mesela edebiyat felsefe sosyal bilimler eserleri çevir okullarda sürünme iz bırak dünyaya dedim
Aynı babam gibisin derinsin ve manyaksın erkek değilmisiniz odunsunuz dedi ya herkes bize bakıyor ne dedim şimdi ben dedim
Hayır anlamadığım bu öğretmen bir bayan :)
Sorun bende bu kızın dilini konuşamadım özür dileyerek sildim işte :)
:) tamam masal gibi yaptın gece gece hızlı başlayıp biten bir hikaye oldu
Haksız mıyım ama sence benden hoşlandı mı? neyin kasıntısı bu?
Gelen sensin ama sorun bende napim aşırı derin ve duygusalım tacize uğramış gibi oluyorum ya.
İlk defa böyle oldu ekleyenler yazar genelde.
Kız tanımadı eğer işimi tam bilse bırakmazdı bu seferde mantık ilişkisi kuranlardan farkım kalmaz annem babam bana kızıyor ama unutun sizin aşkınız gibi değil işte yüzeysel şeyler diyorum olmuyor kızıyorlar.
Yüzeysel şeylere önem verir ama ben konu mankeni değilim az samimi ve sıcak olsun sevgi eksikliği var bende.
Halbuki samimi olsa liseli değiliz ya da o kadar seviyesiz değiliz.
Arkadaşım içinde büyüttün ve bitirdin fazla hızlısın istek yollamış eklemiş hemen duygusala bağladın nasıl bişey ben anlamadım 😀 neyse iyi geceler
İşte istek gönderip şey tanıdığa benzettim sonra şey tanışalım istersen dedi sonra 2 dk konuşmadık yarın okul sonra hep açık 1 saat sonra geveledi yarın konuşalım o zaman dedim iyi geceler dedim hani ilk adımı atıp geri çekilme yapmasın.
Bende diyorum ya sorun onun dilini konuşamadım. ya da sen mi gırgırına yönlendirdin beni :) hoş bir kızdı sanaldan tanışmaman senin yararına olur dedim tamam
Acele ettin engelledin ama neyse teşekkürler
Engellemedim ya oda yazmadı zaten
Bekle derim bir şekilde yazacaktır sana.
2 ortak arkadaş varmış ve o 2 ortak arkadaş ile de meraba meraba var o kadar
Ekleyeli 5-6 saat olmuştur
Cevap
0Cevap
naptın kızla konuştunmu merak ettim :D
Eig seçtim görüş yorumlarını oku öyle kasıntı kızları hiç sevmem adam yemiyoz
Asma yüzünü ya kıyamam :( 1 ay olmuş ben unuttum ya :)
Eig görevini yerine getirdim güncellemedim ama demekki çıkıyormuş ana sayfada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar