Adana'da gece hayatı var mı :) ?
Akşam ya da Gece eğlenilecek müzikli mekanlar var mıdır sizce?
Akşam ya da Gece eğlenilecek müzikli mekanlar var mıdır sizce?
Ben Adanalıyım. Gece hayatı pek yok. Adana'da ulaşım akşam en geç 23.30 da biter. Ondan sonra ya kendi araban ile ya da taksi ile gidersin. Dolayısıyla gece hayatı pek yoktur. Ha hiç yoktur demiyorum, var ama bir İstanbul, Ankara İzmir değil yani.
Adanada gece hayatı var ama tehlikeli bir şehirdir Adana dikkatli ol bence uzak dur gece hayatı filan.
Neden tehlikeli olsun?
En basiti haberleri izleyen birisi bilir İstanbuldan sonra hep Adana vardır genelde gündemde olaylarıyla meşhur bir ilimizdir adana hele gülbahçe kiremithane filan uzak dur :)
Olay olan yerler adananın pis yerleri. Orayla kimsenin işi olmaz ki zaten sacmaladın yani :D
Senin işin olmazda başkasının olur uyarı yaptık işte Adanalı dostlarımız var onlarda diyo Adana tehlikelidir hadi beni geç yoksa Adanayla bir zorum yok hatta severim Adanasporu turuncuları filan milliyetçi şehirdir Adana ama dikkatli olunmalı yinede :)
Zannetmem
Neden :D
Tesekkur ederim de orada boyle seylerin olmadiguni dusunuyorum
İzmirle aynıymıs gece hayatı :D
Vardır canım niye olmasın
Cevap
22Cevap
Yok Adana Ektavora yakın olduğu için 24 saat gündüz yaşanıyor sürekli.
Adana'da güneş doğmaz kardeş, bizim hayatımız olmuş gece sen ne diyorsun...
aklın şaşar :D fiyat itelemelerine dikkat. İstanbulun gizli yer altı gece clupleri gibi değildir ama var bişiler.
olmaz mı? :D
adana merkez patlıyor herkes diyen tiplerle geceleri akmak istiyorsan geceleri dışarı çıkman yeterli :D
sen nasıl bişey düşünüyorsan var tabiki. bir gay bar yok o da burda tutmaz zaten :D
Adana merkez patladigina gore bir hareket vardir kesin
Kova yapıyorlardır onlar :D :D
Vardır tabi ki neden olmasın ki 😃
Var arka tarafta ama.
muz
gece hayatı
şirin bir yüz
:DDDDDDDDDDDD
ben Adanalıyım yardımcı olmak isterim
Sadece adanada var zaten
Var hemde ne mekanlar var
İlla ki vardır