Universiteye bu sene basladim ve surekli bu konu donuyor ben laz degilim karadenizliyim ama bu durumdan cok rahatsiz oluyorum iste onlar g*rizekali falan iste hepsinin kökü kurusun falan diyorlar karadenizli oldugum icin laz oldugumu dusunuyorlar ve ustume geliyorlar ama ben laz degilim demiyorum cunku laz tanidiklarim var bence cok samimi ve tatli insanlar siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda ne demeli? Ne yapmali? Surekli laf sokup deli etmeye calisiyorlar ne yapmaliyim sizce?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. 2-3 tane laz arkadaşım var; sever sayarım lakin sıkıntı lazlıkta değil. Türkiye de 400-500 bin laz vatandaş varmış ve bunların yarısı artvin-rizede, diğer yarısı da başta İstanbul , Ankara , trabzon ve İzmir olmak üzere diğer şehirlere yayılmış.
salaklık meselesine gelince; karadenizde 200-250 bin küsür laz yaşarken bütün karadenizin kendini laz zannetmesi sence de salaklık değil midir?21 Yorumla
Soran+1 yılBence de salaklik mesela ben karadenizliyim ama laz degilim kokenimde lazlik falanda yok ama etrafimdaki insanlar karadenizli oldugum icin bana laz diyorlar iste boyle insanlara ifrit oluyorum birde yetmezmis gibi dalga gecip hor goruyorlar asil gercek salaklar bu tur insanlar ne lazlar ne karadenizliler xahil olan kesim bu kesim 😕
En İyi Cevaplar
Bir laza geri zekali diyecek babayiğit varsa gelsin yüzümüze desin. Lazım bununlada gurur duyuyorum arkadan havlayanın tasmasını sıkar dilini ensesinden söker alırım
26 Yorumla
Soran+1 yılHelal be ✋ adamsin iste bu cok afedersiniz it surulerini yetistirip saliyorlar orda burda laf soyluyor sıkıyorsa laz insanina desinler bunu kacacak delik ararlar boylelerinden nefret ediyorum ve lazlara gercekten cok sevgi ve saygi duyuyorum laz degilim ama lazmis gibi gurur duyuyorum 😊
Soran+1 yıl😂 kesinlikle oyle 😊
Aman takma güzelim egeliye gevur karadenizliye saf doguluya keko her memlekete bir kulp bulurlar sen takma kafana bunları karadenizliler kadar kafası çalışan mi var bende giresun geliniyim eşimin kafası zehir gibi valla
11 Yorumla
Soran+1 yılBiyle dusunmenizi beni cok mutlu etti😊 sizin gibi insanlarin oldugunu bilmek gurur verici 😊 size katiliyorum herseye kulp buluyorlar bende elimden geldigince artik ugrasmayacagim tesekkur ederim guzel gorusunuz icin 😊
Hicbirsey yapma cekemiyen konusur bende karadenizliyim ve zekamla o tüm diger memleketlilerim beyinlerini yakarim laz beyni pratik beyin ya hangi sehirde var baska
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle katiliyorum lazlarda karadenizlilerde ceplerinden cikarir boyle insanlari ama gercekten zekasiz olduklari icin kiskandiklari cekemedikleri için laf ediyorlar iste srefszler.. 😑
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
20Cevap
Karadenizliye canım demek için aptal olmak gerekir özellikle lazlara adamlar fındık tüketiyor bol bol onlardaki enerji ve onlardaki kafa kimsede yok lazlar iyidir. Eniştem laz motor gibi kafa var herifde benim çözemediklerimi çözüyor adam :D sen düşün. İlerde laz bir kız alacam ama böyle safkan rus kırması olacak beyaz tenli yeşil gözlü örf adet ve geleneklerine uyan :)
114 Yorumla
Soran+1 yılYa bende lazlari cok seviyorum ay insAllah bulursun oyle birini yasarsin vallahi cok samimi icten insanlar Allah nasip eder oyle biriyle karsilasmayi sana insallah 😊😊
Soran+1 yılVallahi egeliyle evlendi kuzenim masAllah cok tatli cocuklari var vokta iyi anlasiyorlar cunku kizenim cok az karadeniz damari var ama dam sakin anlayisli o yuzden cok iyi anlasiyorlar insallah sizinki de oyle guzel olur 😊😊😊
Soran+1 yılAdam*
Soran+1 yıl😂😂 gercekten oyle insanlar ben konusmalarina hastayim ya cok guzel konusuyorlar o sive yani agiz bayiliyorum bence de gitmelisin bende ege turu dusunuyorum Allah nasip ederse 🙏😊
Soran+1 yılOo sive benum işimdur da 😊 kucuklukten beri hep siveyle buyudum sehir hayatinda insanlar normal karsilamiyor diye rizedeyken hep normal konusmaya calistim sonra universiteyi kazandim sehire yerlestim o kadar uzun suredir konusmuyorum ki ozlemisim valla 😄😊😊
Soran+1 yılNiye olmasin canim bwnce cokta guzel olur hem bilindik kefil olabilecek insanlar var bence mutlaka bir haber ucur derim ben 😊 insallah gonlune gore bulursun 😊😊
Soran+1 yılOrasi oyle isi hallettin mi bu konuyu konusmalisin bence insallah ikiside yolunda olur 😊😊
Soran+1 yılAynen oyle 😊😊
+1 yılbir karadenizli olarak pratik zekamızın fıkralara bile konu olduğunu ve japonların yapmış olduğu bilimsel çalışma neticesinde hamsinin zeka gelişimini çok büyük oranda arttırdığını belirtmek isterim. Bunun polemiğine bile girmem. türkiye ortalamasının üstündeyiz
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle bunu diyenler asil gerizekali farkinda degiller iste karadeniz insani gibi var mi ya? 😄😊
+1 yılBen de laz Degilim. Gurcistan Turkuyum Rizeliyim. Ama en yaratici zekalar karadenizden cikar. Her insani. oyledir demiyorum. Her yorenin ve bolgenin zeki ve gerzekali insani vardir. Boyle bir ayrim yapilmasini dogru ve etik bulmuyorum. İnsani davranislarina ve kisiligine gorr siniflandirirz bolgesine gore degil..
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle birkac kisi yuzunden bir halki eziyorlar bende nefret ediyorum boylelerinden 😕
- +1 yıl
Yok yok. onlarin dusunce tarzi yanlis. Boavsr sen oylelerini
Soran+1 yılAynen oyle tesekkur ederim gorus icin 😊
- +1 yıl
Riccaa ederim :)
Soran+1 yıl😊😊😊
+1 yılTürkiyenin genelinin sevdiği yöre insanı ya karadenizli ya egelidir... O yüzden takılma.. Delikanlı insanlarsınız bir çoğunuz.. Sana bunu söyleyenlerinde düşünceleri aynıdır bakma sen onlara...
15 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim keske herkes sizin gibi dusunebilse en azindan sizin gibi insanlarinda oldugunu bilmek cok gururlandirici tekrar tesekkur ederim butun karadeniz halki adina 😊
- +1 yıl
Eyvallah.. Bir egeli olarak egelileri de kattım araya ama çaktırma :)
Soran+1 yıl😂 ama gercekten ben egeli insanlari cok seviyorum cok iyi ve anlayisli oluyorlar genelde 😊
- +1 yıl
E eyvallah ozaman :) Başarılar üniversite hayatında sağlıcakla kal...
Soran+1 yılTesekkur ederim sana da hayatinda basarilar dilerim saglicakla kal sende 😊😊
O sana laf edenlerin ben ırklarını tahmin edebiliyorum boşver hiç takılma üstünlük kavga ile olur ırkın ırka üstünlüğü olmaz ayrıca lazlar çok harbi insanlardır merttirler yalanla işleri olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle cok tesekkur ederim sizin gibi dusunen insanlarin oldugunu bilmek bana gurur veriyor gercekten sizin gibi dusunebilse herkes ama maalesef anladigim kadariyla kimse o kadar zeki degil 😕
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bende aslen karadenizliyim ve cok guzel bise bence ozel bise karadenizli ben sewiyorum tekrar dogsam aslimin karadeniz olmasini isterim 😍😍😍😍🙃
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle bende dunyaya yeniden gelsem yine karadenizli olmak isterdim 😍 bence de cok guzel ve ozel birsey 😍😊
Aynen mallar ya ben de Artvinliuim laz saniyorlar nasil bir genel kultur bunlarda ki anlamiyorum ki her karadenizli laz sanan kus beyinlilee
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle kutur sifir yani birde lazlara salak diyorlar asil bu iki farki anlayamayacak kadar cahil ve geri beyinliler 😕👍👍
Soran+1 yılKultur*
Aman 4 kuruşluk akıllarınca kendilerini bir nane sanıyorlar laz değilim ama neden bu önerge insanlara karşı benimde tanıdıklarım var gayet te hoş ve iyi insanlar ayrıca zekilerde
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle cok sacma dusunuyorlar bende laz degilim ama bu yargilarina sinir oluyorum bu nasil bir sacma dusunce dediginiz gibi bence de cok tatli insanlar 😊
+1 yılBir kaç cahil onun bunun çocuğu karadenizlileri fıkralardaki kişiler zannediyor. Bunların bir taraflarını kesip ellerine verdin mi bir daha bir şey diyebiliyorlar mı sen gör o zaman :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle size katiliyorum gercekten cok cahiller umarim bu durum degisir 😊
Lazları ben de severim, temiz insanlar. İnatları kötü ama.. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz inatlar ama gercekten cok temiz ve iyi insanlar gerci butun karadeniz insanlarinda o inat damar var bende oyleyimdir inadimdir ama lazlar samimiyetine inansin inan inatlarindan eser kalmaz 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman Izmirli olsaydın yollu, Ankaralı olsan kezban, Diyarbakırlı olsan keko damgası yicektin. O yüzden fazla takılma bunlara
23 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle ama sadece dogru degil insanlik bu kadar yargilayicimi yani?
Cevap sahibi+1 yılBundan daha fazlası
Soran+1 yılHaklisiniz 😕
Ya arkadaş yaşadığımız devire bak hadi deviri boşver şu kafalara bakya insanın lazı mazımı olurya allah aşkına insanlarla yaşadığından eminmisin
bu nasıl bir kafa arkadaş ya13 Yorumla
Soran+1 yılVallahi katiliyorum aynısını düşündüm boyle resmen kelimeleri agizimdan aldiniz ilk defa karsolastim boyle geri dusunceli insanlarla ahir zaman dedikleri bu olsa gerek saygi ahlak hepsini kaybetmisler 😕
Soran+1 yılAynen oyle katiliyorum gereksiz yani 👍
+1 yılLazlar iyi kalpli saf temiz insanlardır adları çıkmış :))) gül geç başka yapacağın bir şey yok
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle cok samimi tatli insanlar ama bu sekilde asagilanmalari hos degil sadece😕
- +1 yıl
Ben pek şahit olmadım aşağalandıklarına ama genelde dalga geçerler yani ama oda aşağılanma anlamında değil.. Demekki senin çevrendekiler biraz farklı
Soran+1 yılBaya farkli bildigin asagiliyorlar bende ilk defa bu durumla karsilasiyorum 😕
- +1 yıl
Ozaman elinden geldiğince aynı ortamda bulunmamaya çalış onlardan hayır gelmez :)
Soran+1 yılKesinlikle oyle yapacagim cok tesekkur ederim 😊😊
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadsr gerizekalisimi gormedim aksine hepsi sivrizekali sorunlara çok çabuk çözüm bulabiliyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle degil mi asil geri zekalilar kendileri farkinda degiller boyle dusunmeleri cok yanlis katiliyorum sana 👍😊
+1 yılKaradenizlileri severim çok sempatikler uşağumm falan diyolar :D:DD:d:
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle bende cok seviyorum bu guzel dusunceniz icin tesekkur ederim 😊
+1 yılOnu diyenler ya kazık yemiştir ya dayak tada yallak
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 katiliyorum muhtemelen boyle birsey yasamislar yoksa niye boyle davransinlar 😂
- +1 yıl
:D :D
+1 yılYahu takma kanks salla gitsin. Ülkeyi yöneten ülkenin en iyi şarkıcısı. Ülkenin en delikanlı adamları lazlardir
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle guzel yorumunuz icin tesekkur ederim ✋ 😊
- +1 yıl
Rica ederim o yüzden booooossssveeerrr ;)
Soran+1 yıl😂 kesinlikle oyle yapacagim 😊😊
- +1 yıl
Okyy. moralini bozan olursa buralardayım ;)
Soran+1 yıl😊😊😊 cok tesekkur ederim bir sıkıntın olursa bende moral vermekte cozum bulmakta iyiyimdir beklerim 😊😊
- +1 yıl
Hee tamam burayamı yazayım 😃
Soran+1 yılEvet 😂
- +1 yıl
Okk :))
+1 yılLazları severim en azından ülkeye zararları yok iyi insanlar
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle 👍 😊
+1 yılBence lazlar çok zeki heryerde isimleri duyuluyor yani
111 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle ayrica iclerinde gercekten kinden gram yok adamlar rahat ve sevecen ben cok seviyorum sahsen 😄😊
- +1 yıl
Aynen öyle mizahi yönleri güzel güldüryolar ayrıca yaptıkları icatlar filan çok hosuma gidiyo ayrıca karadenizin yeşilligi yeter ya 😊😊
Soran+1 yılAynen oyle boyle dusunen insanlarin oldugunu bildikce icim dahada rahat ediyor guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim 😊😊
- +1 yıl
Rica ederim icinizi rahatlattysam ne mutlu 😊😊
Soran+1 yılRahatlattiniz hakkinizi helal edin 😊
- +1 yıl
Ne hakkı ya varsa helak olsun 😊
Soran+1 yıl😄😊😊😊 cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Aman yanlış olmuş helal olcaktı orası ne demek ne demek 😄😊😊😊
Soran+1 yılAnladim ben zaten sıkıntı degil t9 herkesin problemi 😄😄😊😊😊
- +1 yıl
Tamamdır 😊😊
Soran+1 yıl😄😊😊😊
En nefret ettiğim insan tipidir. Başkalarında kusur arayarak kendi egosunu tatmin eden insanlardan nefret eder ve uzak dururum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle cok dogru soyluyorsun utanmadan bunu yapiyorlar sanki kendileri kusursuzmus gibi 👍👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılLazların espri yeteneği gelişmiştir espri yapan insanlar salak olamaz Ama espriden anlamayan insanlar için aynısını diyemem
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 kesinlikle oyle cok guzel soylemissin katiliyorum ama iste demek ki onlarda anlayacak kapasite henuz gelismemis 😂😊
canım diyenlere size ayak uydurmak için de sende
10 Yorumla
+1 yılHer yerde var böyle aptal insanlar sıkıntı yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin heryerde var bir manyak 😂😊
Karadeniz insanı zekidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle 👍 😄 😊
Lazların kafası saat 12den sonra çalışmazmış. doğru mu :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarin 12 den sonra calismaz mi bilemem ama senin kafayi ne yapacagiz? Belli hic calismiyor da 😉
+1 yılBunu diyenler geri zekalıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle 😂👍👍
+1 yıllazlar candir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle 👍 😊😊
arkadaşlarına katılıyorum...
045 Yorumla
Soran+1 yılIcimde bir eziklik yok yukarida fark ettiysen laz olmadigimi soyledim fakat zekasi olmayan bir insanin bunu anlamasini beklemek yanlis olur 😂 hadi canim yoluna sıkıyorsa bana dediklerini bir lazim auratina soyle bakalim neler oluyor klavye arkasinda artistlik yapmak kolay 😂😂
Soran+1 yılSoysuz...
Soran+1 yılSimdi birsey diyecegimde demin uyari geldi ks den zaten ne demisler arkandan havlayan kpekler varsa bil ki dogru yoldasin sizin gibiler anca hvlamayi bilir baska da bir bka yaramazsiniz simdi sen stir gt..
Soran+1 yılKpegin kendini bilmesi guzel birsey inanmiyorum kpekler kendi hvlamalarini duyabiliyorlar miydi 😂✌✌
Soran+1 yılKendini bilmen beni duygulandirdi 😔😂 sysuz
Soran+1 yılAsil ben seni kpeklere benzettigim ocin o asil hayvanlatdan ozur dilerim.. oyle bir lafin ustune anca zeytinyagi gibi uste cikmaya calisirsin zaten bosuna ugrasma her dedigine bir cevabim var kendi psliginde bgarim seni..
Soran+1 yılSenle daha fazla tartisma yasamayacagim deveye hendek atlatmak cahile laf anlatmaktan daha kolay cunku 2 3 kelime ogrenmissin onun artistligini yapma bana.. git kelime hazneni gelistir oyle gel hadi canim ☺😂😂😂
Soran+1 yıl* Lazlarin salak oldugunu dusunen geri beyinli insanlar? * yaziyor baslikta once okumayi bil bak geri beyinli nin altini ciziyorum hala anlamiyorsan yapacak bir sey yok once sen okumayi ogren beynini kullanmayi ogren sonra gel canim benim 😊😂
Soran+1 yılKim acaba apaci su sozlerine bir bak sonra konus iste sen o canim benimin seni cocuk yerine koydugumu aklin ermedigi icin oyle gecistirdigimi yav hehe seklinde anlamayacak kadar safsin birde gelmis laf sokmaya calisiyor kiyamam (!)
Soran+1 yılAy bak bak laf soktugunuda sanirmis avun sen avun.. 😂😂
Soran+1 yılSenin icin ozel bir gune gerek yok ki cocuk her zaman cocuktur kiyamam hic merak etme sen 😊
Soran+1 yılBeni degil canim once seni ve senin gibileri zehirlemeleri lazim 😊😊
Soran+1 yılHatlar karisti canim galiba olmesi gereken sensin 😊
Soran+1 yılSu kelimelerinle kim cahil anlasiliyor olmayan aklini zorlama daha fazla hadi canim ufak ufak yol al 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 belli belli canim benim yarim saatir soyledigim her kelimenin altinda ezildin baska laf bulamiyorsun tabi devam et canim benim tam gaz devam burda nasil cahil ve luzumsuz bir insan (pardon insan dedim) oldugunu herkes gordu sen sadece bana gulersin ama herkes sana guluyor Şu an 😂😂 cahil sey seni😊 ne istersen yaz ablacim cocukla cocuk olamam ben daha da bir sey demiyorum bir daha da ezilecegin laflarin altina girme kiyamam 😂😊
- +1 yıl
Senin cahilligin lafların akıyo ben sana küfürde etsem senin kafa basmıcagı için sen böyle ilerle tamammı cahil cahil seviyesiz şekilde kezbanlık yapmaya devam et , kaldıramıcan yorumları ozaman niye yazıyosun dengesizlik var sende ama çok belli ediyosun yapma kezbanların bile gururu var hani sende olmayandan 😂😂😂😂✌️✌
Soran+1 yılYav he he..
Soran+1 yılYav he he...
Soran+1 yılYav he heee...
Soran+1 yılSeni takmiyorum ama sen baya takildin bana 😂😂 kiyaam klavye arkasinda artistlik tasliyor 😂😂 hafi ablacim sutunu ic yat 😂😂😂
Soran+1 yılBende beyinde var akilda da sende ikiside yok canim burda salk olan sensin seni kaale almiyorum bildigin basit kelimeleri yazmaya devam ediyorsun az susup ceneni kapatmayi ogren 😊
Soran+1 yılCanim benim ben universitedeyim ayrica sen bir zeka yasina bak gelmissin kucucuk aklinla laf sokmaya calisiyorsun belli ki canin sıkılıyor senin benimle ugrasiyorsun ama benim dedidigin her lafa bir sozum var o yuzden bu konu gittikce uzuyacak sysuz it hadi eyvallah..
Soran+1 yılBenim laflarimin aynilarini yazarak laf soktugunu saniyorsan cok yaniliyorsun 😉😉 git biraz kelime hazneni genislette laf uret 😉😉😂😂
Soran+1 yılYav he he
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem