Kendine saygısızlık etmiş olmuyorsun, merhametli bir yürek asla kaybetmez. Sen helal et gerisini Allah'a bırak. İnan bana Allah zaten bu dünyada bir şekilde onların da karşısına çıkarıyor yaptıkları şeyi.
Yok bırakmak gibi niyetim yok yansın cehennemde bu dünyada acı çektirecek öbür tarafta beyler gibi cennette gezecek olmasın böyle bir şey muhtaç kalsın öbür tarafta helallik istesin istiyorum yine haram edeyim bende yanayım oda yansın helal edersem olmaz etmicem
Özellikle belirtme sebebim şu kanka yani Hiç bir insanı bir birinden ayrımam Sadece Google Galatasaray Lisesi şehitleri yaz o dönemdeki şeylere bak görürsün onu demek istedim
Bu vatan herkesin zaten O dönemde tarihte kayıtlı araştırınca görüyor insan sırf o dönem mezun vermemişti o lise Kurtuluş savaşında şehit olmuş hepsi okuyunca o kısmı çok üzülmüştüm nereden nereye hep birlikte yeni türkiye işte ne yaparsın :) :)
Aynen öyle kardeşim bu vatan için çok canlar yitip gitti bizi diğer dünya devletlerinden ayıran en büyük fark bu işte vatan demek namus demektir Türkten korkun mqq gaza geldim kanka 😂😂
En İyi Cevaplar