Sen beğenileceğini düşündüğün fotoyu profil yapmışsın. Burak ın da itici olduğunu düşündüğün göğsü kıllı kısa saçlı bir fotosunu koymuşsun. Yani 2-0 önde başlamışsın. Ona rağmen şansın yok.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben her zaman ki olan fotom ile soruyu sordum yani bu soru için özel fotomu koymadım bu 1. 2. si buragın kötü fotosunu çektim evet cunku bunlar benim yaşımda benim yarım kadar bile degildi 3. sü kimseye sert bir cevap vermedim bütün yorumlara bakabilirsin. 4. sü ben en azindan koydum fotomu cesaretimi topladim kendime güvendim de sordum peki sen kimsin?
Üzgünüm dostum Burak Özçivit tabi ki. Ama bu demek oluyor ki tipsizsin alakası yok. Yakışıklısın maşallah. Lakin kıyaslamak için yanlış adamı seçmişsin.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok aga spor kas ve makyaj ile daha iyi olabilirim ama cok sagol genede
Bence numara istemenin ilki ya da 100. seferi olmaz yani, ya da şöyle diyim 5. gün isteseydim kesin uyumlu bir çift olurduk ama ilk gün istedim cok saçma oldu cok terbiyesizce öyle mi
Anlatmak istedigim o degil ilk konusmada anlayamam nasil biri oldugunu ama sonraki konusmalrda numarami verebilecegim biri misin onu tartabilirim olay bu
Ben direkt biriyim herşeyim net açık sözlüyüm ve dürüstüm, ayrıca aslan gibi de delikanlıyım kiminle karıştırdıgını bilmiyorum ama o sandigin kişi degilim yani. Bence sen uyu numaran da sende kalsın instagram:azambilgin yarın yaptigin atardan sonra özür dilemek istersen dm atarsin
En İyi Cevaplar