Size hiç fake diyen oldu bir "nasılım" sorusu sorduk soru kalktı resmen ben hiçbir zaman başkasının fotoğrafını koymadım buraya (şu an ki hariç)
peki size hiç fakesin dediler mi?
peki size hiç fakesin dediler mi?
Resim koyuyordum önceleri, farklı bir isimle hesabım varken. Profilim gizli olduğu için, yorumlarımın altına aynen fake, bence de yazan olmuştu, bir kaç kişi de fake gibisin eminmisin tarzı sorular sormuşlardı özelden.
Rahatsız olduğum için koymamayo tercih ediyorum.
Burda haddinden fazla yakisikli ve guzelle fake damgası yapıştırırlar. Adettendir.
sitenin en leri olsa heralde en egolu sen olurdun şimdiye kadar böylesini görmedim. madem seni burdakilerle karıştırmayalım madem burası senin dengin değil bir zahmet git o zaman dengin olan bir yere.
hey allahım ya :D e ona kalırsa sitede guru yum bak ego yapıyormuyum sen her özelliğini egon yapmışsın bence dikkat et ayrıca o kadar aman aman yakışıklı değilsin bu arada bilgin olsun
işte benim de senin yaşın fiziksel özelliklerin maaşın mesleğin arabanın markası umrumda değil fakat sen bunları gözüme sokma çabasındasın empati kurmuşsundur umarım. iyi günler
oldu mesaj kısmında oldu :D bende yok amcamın resmi diyorm
Cevap
16Cevap
Bitane fotoğrafımı koydum sadece yüzüm var hiçbiyerim açık saçık değil.
Bitane adam geldi yorum yaptı. Sitede editör 100 üyeden 98i mutlaka tanıyodur öyle söyliyim. Şimdi bu resmi googleda aratıyolar ya. O resimde benim instagramımda profil resmiydi. Aratmış onu. Arama sonuçlarında benim resim ve takip ettiğim insanlar çıkmış. Tuttu sen fakesin diye. Bişekilde kanıtladık sonra.
Profilimde Amy Lee var millet saçma sapan laf ediyor sanki ben oyum diyorum. Gidip googlede araştırıp aaa başkasının fotosunu atmış falan deyip bozmaya çalışıyorlar. Sanki sorana evet benim diyorum. Hem cahil hem uyanık bunlar 😂
Seni ilk defa gördüm aga fake degilsen bile Şu an olmadığını ogrendim tanımıyorum ama hayırlısi
Hic nasilim diye sormadigim icin duymadim oyle bisey.. ciddiye almamak lazim pek
Benden biri foto istedi atmadım sonra sen erkeksın dedi haha sanki ben foto atmak zorunda mıyım ona erkeksem oyle dusunuyosan keyfin bilir konusma
Hayır oyle diyorlar diyom sana neden olsun kı
Biri yazıyo orda dikkat edersen 😊
Ppler zaten netten sıkıntı yapmiyorum ama islarla erkek olduğumu savunanlar var
Yok diyen olmadı. d kız olduğumu sananlar oldu ama ne alaka ise. d
maviler olmuş pembe
pembeler olmuş mavi
sen ne diyorsun gari
daha da gari de gari 😂
Niye baskasının fotosunu koyarlar ki?
Millet onları gördükçe inanmıyor gercek olanlara
Yakışıklı olunca fakesin derler 😂
Hayır niye acb merakettim
Evet dediler inanmadılar hahahahhçok komikti. d
Evet. Ben de evet fakeim diyordum.
1 kere dendi ve ikna oldu
Kedi senin değil bizi kandırıyorsun dediler.
Feyk olsam bu fotoğrafla olmazdım herhalde. :D
ispatlasamda ispatlamasamda diyolardı :D
aaa şu an ki senin fotoğrafın değil mi gerçekten
Şimdi Egomu yapıyorsun :))
Kendine Güvensen zaten profil foton olur ne olursan ol kendinle mutlu ol başkasında arama mutlulugu ;)
"Ben fake değilim tamam mı" diye video çek
O soruyu gormedim neden öyle bişey dediler ki
Demediler çünkü hiç foto koymadım
Demişlerdi. Fakelik bi' yanım da yok 😁
Bana bu tiple kim fake der asdasd
Evet oldu ama bilenler yetiyor 😊
Bana da diyolar salla
Şimdi ben seni çok merak ettim ama :(
E oyle anlattin şimdi merak etmemek elde değil
onları takan var sanki
Hayır
Çok diyen oldu :D