Erkekler, kadın olmak ister miydiniz? Kızlar, erkek olmak ister miydiniZ?

Dünyaya 1 kere daha gelme şansınız olsa va size cinsiyetinizi seçme hakkı verilse hangi cinsiyeti seçerdiniz?

Ben bir kadın olarak, erkek olmak istemezdim çünkü erkekler dünyayada bizden daha şanssızlar , abim ve kendimden örnek vermeliyim ki , babam abime '' Erkek adamsın yahu kendine başının çaresine bak evladım yaşın geldi'' demişti. :D Ki bu her ailede neredeyse böyle inkar etmenin bir anlamı yok. Abim tabii inkar etti, ''O zaman Melisa'ya neden böyle çok iyi davranıyosunuz onunda yaşı geldi oda kendi başının çaresine baksın '' Babamın cevabı şu '' Bak o okuyor tamam iyi güzel kendi ayağı üzerinde de durabilir ama o kız be evladım , seni de ablanı da koruyup kollamak görevimizdir ama sen yere daha sağlam basarsın tüm erkekler böyledir , kadınları koruyup kollamazsak ayakları kayar düşer'' gibisinden bir laf söylemişti bir yönden güzel bir yönden kötü çünkü Kadınlar bu toplumda güçsüz olarak bir cinsel obje olarak görülse de daha çok yardım eli alıyoruz erkeklerden bu bir kesin bilgidir. Erkekler ise kendi ayakları üzerinde durmakla yükümlü Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler, kadın olmak ister miydiniz? Kızlar, erkek olmak ister miydiniZ?