Gerçekten dayak yemeye razıyım yeterki şu küfürü ve içkiyi bıraksın. lütfen
Babasından dayak yiyen tek kız ben miyim?
Gerçekten dayak yemeye razıyım yeterki şu küfürü ve içkiyi bıraksın. lütfen
neyazıcağımı şaşırdım sonra kızlar evden kaçıyo asilik yapıyo yapar genç bir kıza küfür edip şiddet gösterip onu insanlıktan çıkartırsan herşeyi yapar yok mu sığıncak kimsen dicem ev ev üstünde olmaz Allah sana sabır versin bir kapı açsın Aminn babanıda ıslah etsin k bakma artık çok üzüldüm yani😞
Yemin ediyorum bu sitedeki soruları gördükçe sağlam psikolojim bozuldu.. Hiç cevap verme, muhatap olma.. bir an önce o evden kurtulmaya bak 😕
Allah onun belasını vermiş zaten. haberi yok sadece..
Sen onu allaha havale et. abartırsa da polise başvur
Hatayı kendinde aramayı hiç düşündün mü?
Cevap
14Cevap
Küfür etmesi çok kötü. Neye kızıyosa yapma canım anca öyle kurtulursun. Allah yardımcın olsun babanada Allah akıl fikir versin
Allah hidayete erdirsin okuyorsan işe geçene kadar okumuyorsan evlenene kadar sabredeceksin bacı ya halim ya selim çek sürekli
Ne diyececeğimi bilemedim Allah a sükür hic babamdan dayak yemedim ha azarladıgı cok olmustur ama elini bile kaldırmadı. Üzüldüm ya Allah yardımcın olsun dua edicem 😟
bende yiyordum. içip içip döverdi. sonrra onu öldürdüm. dayak bitti. :)
Benimkide oyleydi simdi gorusmuyorum. Ayrildilar zaten annemlede
Sinirli bir baban var demekki ama bu seni sevmediği anlamına gelmez
Gerçekten çok şaşırdım böyle babarda varmış
Ne diyim kardeşim Allah sabır verisn
Cidden mi dövüyor bildiğin ağzını burnunu kırıyor kan felan mi geliyor yoksa sadece tokat mı atıyor?
Hangi devirde yaşıyoruz ciddi misin sen ya :/
Evet ciddiyim hemde gayet. Arkadaşlarım babam bana hiç vurmadı felan diyorlar bn hiçbişey söyleyemiyorum soruyorlar konuyu değiştirmeye çalışıyorum anlıyorlar. Artık önemi yok yeterki küfür etmesin onun için de üzülüyorum onu seviyorum da
Ya mutlaka bir şey vardır alkol kullanıyor diyorsun mutlaka bununla alakalıdır. Sabah ayık kafayla konuş dertleş onu sevdiğini ama bu sözler ve şiddet olduğu için korktuğunu söyle ve genç kızsın 3 4 yasında ki çocuk degilsin ki senin bir duruşun bir karakterin var insanın gururu kırılır. Bunları rağmen hala babanı sevmen şaşırtıcı başkası olsa söver eder evden felan kaçardı Ama durup bir şeyleri çözmek istiyorsun olgun birisin..
Denedim. Her zaman içkili değil. Ama içiyor haftada 2 felan. Bazen anlıyor ama bazen kusura bakmayın kuduruyo
Ben sana kurban olurum😨
babanı allah ıslah etsin peki neden dövüyor...
Baban tam dayaklıkmış
Benim babam yok ki dayak yiyeyim
niye böyle davranıyor ki
Töbe töbe
malesef değilsin :(
Allah ıslah etsin
baban çok yaşamaz
babanı dövmek şart
Çok kötü bir duygu. Babam onu herşeyden çok seviyorum ama böyle işte napıcam bilemiyorum
baban ne renk sıcıo
Allah islah etsin
adanalı mısınız?
Üvey babanmı
Hayır öz babam. Sevmeye gelince Seviyo da. Sorun dövmesi de değil olsun geçer ama küfür etmesin katlanamıyorum
Senin yaşın kaç babanın yaş kaç hangi şehirdesiniz
36ve15 tek hayalim burdan kurtulmak olan şehir tokat.
Artık böyle olmaz yardım iste sana vurmaya Hakkı yok
Sabir edicen...
benide dövüyor :D
@CityOfGod xperin kadar konuş :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar