Türk kadınlarının çoğu erkeklere yavru köpek gibi itaat etmeye meyilli, sizce kadın dediğin böyle itaatkar mı olmalı yoksa gerektiğinde sesini çıkarıp erkeklere karşı mı çıkmalı?
Cevabın nedir?
+1 yılBence edepli olmalı , yeri geldiğinde itaat etmeli gerektiği yerde neden yapmak istemediğini ikna edici bir şekilde açıklamalı.
Karşısındaki insansa zaten doğru olmayan bir şeyi üstelemez ,
kadınının daha önce gereksiz kapris yapmadığını bir şeye itaat etmiyorsa haklı bir sebebi olacağını düşünür ona hak verir...
Kadın her şeyden önce sabırlı ve geçimli olmalı , sesini yükseltmemeli...
Bunları her şeyden önce kendi edebinden yapmalı , erkek için değil..
çünkü güzel kardeşlerim , herkes kendine yakışanı yapar.05 Yorumla
Soran+1 yılBunları neden kadın yapmalı peki? Erkek sesini yükselebilir mi?
- +1 yıl
Erkek ona eziyet etsin kadın sussun demedim ki erkeğin de adabı , ahlakı olmalı
Soran+1 yılKadın erkeğe itaat etmeli mi diyorum eziyetlik bir durum yok. Köle ruhlu olmayan bir insansan emir kipiyle konuşulması bile eziyettir.
- +1 yıl
haklısın ben eşimin emir vermesinden alınganlık göstermem ama başka biri su isterken bile rica etmese kırılır ve unutmam
bence eş ayrı
Soran+1 yılKadın erkeğe itaat edecekse erkek de kadına itaat edecek. Bu noktaya hiç değinmiyorsunuz.
En İyi Cevaplar
+1 yılTabii ki köle olmak değil ama bu aşırı feminist olmak anlamına da gelmez yani neymiş niye kadınlar yemek yapıyo erkekler yapsın gibi oysa ki kadının eli daha çok elverişli olduğu için ama bunu kölelikten sayanlar var.
028 Yorumla
Soran+1 yılKadın eli mi daha elverişli yoksa çocukluktan beri "sen kızsın" saçmalıklarıyls buna mecbur bırakıldıları için mi öyle sanıyorsunuz? En iyi aşçılar erkek, biliyorsundur umarım.
- +1 yıl
Onu demek istemiyorum o zaman erkekler de kadınlar askerlik yapsın desin? Mümkün mü böyle bir şey?
Soran+1 yılKadınlar askerlik yapabiliyor zaten.
- +1 yıl
Askere çağırılıyor mu?
Soran+1 yılErkekler de çağrılmamalı.
- +1 yıl
Ama çağırılıyorlar ve feminist kadınlar gibi onlar da yapmalı demiyorlar kendilerinin daha uygun olduğunu biliyorlar çünkü bu konuda haksız olduğunu kabul etmelisin bence ama bu da senin görüşün tabii ki
Soran+1 yılKendileri daha uygun değil :) Türk atalarını örnek al biraz. Kadınlar embesil değil savaşabilir ama ataerkil düzen kadınları eve kapatıp embesil olduklarına inandırmıştır
- +1 yıl
Kadın atalarımız savaşta mermi falan yapmışlardı birkaç tanesi savaşmıştı sen bence erkeklerin kadınları kötülemeye çalıştığına inanmışsın ve erkekleri kötülüyorsun elbette ki dediğin gibi kadınları küçümseyen erkekler vardır ama dediğin abartı yani kadını erkekten üstün görecek dereceye gelmişsin
Soran+1 yılBir kaç tanesi mi savaştı? İslamiyetten önce bütün kadınlar savaşıyordu ve devleti kadın erkek birlikte yönetiyordu. Binlerce yıllık tarihte kurtuluş savaşına kadar mı gidebiliyorsun?
- +1 yıl
Bence ilk önce yazdığına bir bak Türk atalar demişsin İslamiyete atladın. Yazmadan önce düşün derim
Soran+1 yılTürk ataların islamiyetten önceki türkler oluyor zaten ondan sonrakilerin hepsi melez ve arapsı.
- +1 yıl
Lafı karıştırma bence Atatürk olmasaydı kadınlar meclise bile giremiyordu, okula gidemiyordu ve buna İslamiyet diyosunuz. Bu izini kadına erkek olan Atatürk'ün verdiğini unutma ve Türk erkeklerini kötülemeyi kes senin bu dediğine sebep olanlar sözde İslamiyeti destekleyenler işte bu yüzden anladın mı?
Soran+1 yılAtatürk'ten önce islam kurallarıyla yönetildiği için olmasın :))) Okulda ne öğretiyorlar size bu nasıl bir tarih yoksunluğu bu
- +1 yıl
Senin böyle olma sebebin okullarda zorla öğretilmeye çalışılan din dersleri heralde? Bak dediğinden nasıl da caydın ama ondan önce İslamiyetle yönetildiği için diyerek kadınların köle olmasını, meclise alınmamasını, okula gönderilmemesine destek vermiş oldun iki saattir savunduğun sözde feministlik fikrini kendin yok etmiş oldun.☺
Soran+1 yılEksik tarih bilgin yüzünden söylediğim hiçbir şeyi anlamadığın gerçeği.
- +1 yıl
Laf bulamadın diye mi tarih bilgim eksik oldu? Tamam sen haklısın ☺
Soran+1 yılCahillerin kendini böyle sözlerle avutmasına bayılıyorum ya dhdklfjfodm cümleleri gö"z"ünle okumayı öğren bence sen
Soran+1 yılGerçi yaşın küçük saçmalamanın normal
- +1 yıl
Sözde İslamiyet erkeklerinin kadınları aşağılamasını haklı bulan gerici zihniyet ☺Ne dersen de umrumda değilsin artık ☺
Soran+1 yılBen ateistim ama sen bilirsin fjdlfjf okuduğunu anlamıyorsun diyorum ama ısrarcısın anlasan böyle bir cevap vermedin işte
- +1 yıl
Gerici İslamiyet zihniyetini savunarak ateist oldun zaten kimi kandırıyorsun?
Soran+1 yılKuranı okudun mu hiç? Açıkça kadın erkeğe itaat etmeli yazar. Erkeğin karısını hangi durumlarda dövebileceği falan yazar. Ülkede kuran satış oranı %8 ve bunların %5'i ateist zaten. Yani senin islam sandığın şey islam değil. İslam kadını bastırmak ister
- +1 yıl
Uydurma Kuranda öyle birşey yazmıyor. Gerici Müslümanlığını niye gizlemeye çalıştın şimdi? Hemde böyle yazarak sence günaha girdin 😯
Soran+1 yılÇoluk çocukla muhattap olunmamalı gerçekten. Cahil eğitimsizler sizi delirtirsiniz insanı. Kuran oku bak cidden zor değil. Yumuşatılmış islamı gerçek sanıyorum günah falan da s. ikimde değil o kadın düşmanı masal kitabına inanmıyorum. Konuşmamızı en baştan okusana zira benim tek yaptığım müslümanlara saydırmaktı. Müslüman olmayan türkleri ölmeme rağmen nasıl gerici müslüman olduğunu sandın anlamıyorum.
Soran+1 yılYapılan uluslararası bir yarışmada türk çocukları kendi dilinde okuduğunu anlama dalında 44. olmuştu aslında gerçekten normal
- +1 yıl
Haklısın ilk başta feministliği savunuyordun sonra itaatkar bir kadın oldun, gerici bir müslümandın sonra ateist oldun.
Eveet şimdi desteklediğin partiyi de, kişiliğini de anlamış oldum seninle tartıştığım vakitleri zaman kaybı olarak değerlendirip son noktayı koyuyorum. Kısacası kendini çok iyi anlattın beni aydınlattığın için teşekkürler.😀
Soran+1 yılBeni itaatkar kadın ve gerici müslüman yapan cümlelerimi alıntılar mısın lütfen zira öyle bir şey demedim nerenle okuyorsun?
- +1 yıl
zorunlu askerlikten bahsediliyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu kadının kendi iradesi yok mu aklı beyni yok mu yahu. İtaatkar insanla olmaz. Bir konuda beyin fırtınası yapsan "sen ne dersen o" diyenle hayat geçmez. Cinsiyeti geçtim, insan olarak yamımda öyle itaatkar köle zihmiyetli insan sevmem.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. İtaatkar kadınları tercih eden çok erkek var ve açıkçası onlarda aşağılık psikolojisi olduğunu düşünüyorum. Beyinleri ile sosyal statü eeinemiyorlar ve bari bir kadın sırf erkek olduğum için beni üstün görsün diyorlar.
Mevzu karşı çıkmak ya da huzursuzluk çıkarmak değil gerçekten her insanın kendi fikirleri olmalı kadınlarda yönetmeli yeri geldiğinde yönetilmeli eşitlik sağlamaya kalkarken erkeği ezmemeli mevzu eşitlikse abartmayalım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadını ezebiliyor ama?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
54Cevap
+1 yılİstediği kadar güçlü olsun , günün sonunda nokta nokta yanı.. Şaka bir yana tabikide itaatkar. Kem kum edip hır çıkaran biriyle hayat arkadaşı olmaktansa oturup anlaşabileceğim, orta yolu bulabileceğim birini tercih ederim ki, senin kast ettiğin güçlü kadın profilinin bu olmadığını senin bizzat kendi yorumlarından anladım. O yüzden itaatkar.
Obey!00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü olucak yeri gelince enn ufak darbede yikilmayacak kadin olacak herseyin kararini bilecek :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir kadın ve çalışkan itaatkarden çok mantıklı ve enpati yapması yeter o bir köpek değil insan. Dediğin gibi türk kadını tam bir çomar bu DNA'larına yazılı. dünyada hep böyle oldular bu çok doğal...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluktan beri evcil hayvan muamelesi görüyorlar, psikolojik açıdan bakınca böyle saçmalamaları çok doğal. Öğrenilmiş çaresizlik.
Cevap sahibi+1 yılDoğru! Fakat Doğru olması bunun giderile bilir/düzeltile bilir olduğu kanısına getmiyor malesef -ki dünyada her daim belirli bir ırk ezilicek öldürlücek zateen her sn öldürlüyor bu afrika kıtasında saniyenin 1/2 sinde oluyor. Sonuç olarak doğru ama ne yapıcan koca bir boş beyinli ülkenin beynini mi dolduralım :P Çoğu yorum 2 sininde olmasını istediğini gördüm. bazıları şaşartın beni demişsin gibi itaatkarlığı demiş sadece :P
Beraber karşılıklı dövüşelim ya birbirimizi darmaduman edelim daha tatlı olur :D hafta sonraları dövüşmekten yorulup yatakda aygın baygın yatmak felan :D akşamda romantik bir yemek ohhh kralım ondan sonra :D
00 Yorumla
+1 yılbenim dusunceme gore erkekler once guclu kadina asik oluyor ve ilskii ilerledikce tek amac o guclu kadini itaatkar kadina dondermek
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadın erkeğine teslimiyet göstermeli itaat etmeli tabii ki ama erkek de adam gibi adam olmalı kıymet bilmeli kadınında erkeğindesorumlulukları belli açın okuyun İslam ilmihalini
23 Yorumla
Soran+1 yıl1400 yıl önce kadınlar zaten köleydi
Cevap sahibi+1 yılsen mevzuyu çakamamışsın bro. cehalet konuşuyor Şu an. islamda kölelik yoktur oku biraz oku da feyizlen
Soran+1 yılMetafor
kadın dediğin karşı çıkmalı birey olduğunu belli etmeli
10 YorumlaBen guclu bir kadinim ama itaatkar olmak isterdim hep
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılMutlu olmak isteyen koca barınaktan köpek alsın
- +1 yıl
hala geç değil:)
- +1 yıl
afedersiniz ama bence değil. sizin gibi güçlü bayan arayan çok erkek var
+1 yılTürk kadınları köle gibiler. Ben daha çok güçlü, "bende buradayım, benim de kararlarım var" diyen hatunlardan hoşlanıyorum.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadınları severim ve güçlü bir kadın olduğumu düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
size o zaman kalpten saygılarımı sunuyorum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 459 cevap paylaştı. ikisi karışık olması mutluluğun formülü. Biraz erkek biraz kadın birbirine itaatkar olmalı
10 Yorumla
+1 yılher turlu oyunu oynar kadinlar, erkekleri tuzaga dusurmek aci cektirmek icın
Allahin adaleti bu ya hepte kendilerinin kazdiklari kuyuya kendileri duşer.00 Yorumla
+1 yılKadın ; açıksözlü ve kararlı bir yapıda olmalı. Kendini ezdirmemeli.
10 YorumlaTabii ki güçlü kadın... İtaakar nedir ya? Köpek gibi... Asalak yaşamayı seven kadınlar , güçsüzü oynayıp toto büyütmeyi pek seviyorlar
00 Yorumlainsan olmalı, ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen
20 Yorumla
+1 yılbizim oranın kadınları evin diktatörü oluyor herşey kadından soruluyor
10 YorumlaGuclu kadin elbette. Fikri, tavri olmayan bir kadinla nasil anlasilabilir ki.
00 Yorumlaikisinin ortası olmalı, bu meselede uçlarda olmak kadına zarar verir
10 Yorumla
+1 yılGerektiginde bas kaldirmasini bilmeli biz dunyaya itaat etmek icin mi geldik canim aa
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 472 cevap paylaştı. " Türk kadınlarının çoğu erkeklere yavru köpek gibi itaat etmeye meyilli " Tam tersi olmasın son yıllarda
00 Yorumla
+1 yılikiside değil o kadın tipleri hep kaybeder
akıllı kadın ve güçlüyü seven kadın :)00 YorumlaKesinlikle sesini çıkarmasını bilmeli ve gücünü ortaya koymalı..
10 Yorumla
+1 yılGerektigi yerde güçlü gerektigi yerdede itaatkar olmali bence
30 Yorumla
+1 yılbir kadın kendi ayakları üzerinde durabilmesi bence.
Özgüveni tam olan kadın herkesi etkiler durusuyla bakışıyla felan.00 YorumlaHerşeyde olduğu gibi kararında olmalı , yeri geldiğinde eşine boyun eğmeli yeri geldiğinde kıyameti koparabilmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın eşine karşı itaatkar olmalı dışa dönük gücü hissedilir olmalı
10 Yorumla
+1 yılAkıllı kadın kocasını köle yapar ve kölenin karısı oluverir. Akıllı kadın ise kocasını prens yapar ve prenses olur...
00 Yorumla
+1 yılYarı yarıya ve erkek arkadaşının sözünü dinlemeli ama dışarıya karşı güçlü olmalı.
00 YorumlaSaygı olan her yerde aşk sevgi tutku itakarlık v. s hepsi olur
00 Yorumla
+1 yılitaatkarlak çok hoş oluyor alıp içime sokasım geliyor
10 Yorumla
+1 yılne güçlü nede itaatkâr doğru ve güvenilir kadın derim ben başkalarını bilemem
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 11,7b cevap paylaştı. Zeki, güçlü.. Kendime kişiliksiz köle aramıyorum.
20 Yorumla
+1 yılkarşı çıkmalı, ben çıkınca dinsiz oluyorum o ayrı mesele :)
00 Yorumla
+1 yılyavru köpek gibi olmalı yeri geldimi o yeni cıkan dişlerini geçirmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeri geldiğinde güçlü olmalı yeri geldiğinde itaatkar olmalı
10 YorumlaGuclu olacak ben olursem cocuklarimiza bakabilecek
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınları doğrusunu yapıyor. Doğanın kanunu bu!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki haklı oldugu yerde hakkını korumalı
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüçlü dominant kadın.
10 Yorumla
+1 yılGuclu olalim bayanlar 😎😎
20 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 9b cevap paylaştı. güçlü olmasını isterim köle ruhlardan hoşlanmam
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 4b cevap paylaştı. Kadın dediğin kodumu oturtacak:/
10 Yorumla
+1 yılKadin dedigin güçlü olmali aksi çekilmiyor zaten
01 Yorumla- +1 yıl
hak verdim size. sizin gibiler nerede? :(
+1 yılTabikide güçlü kadın.
00 Yorumla
+1 yılsizin orda öyle herhalde
00 Yorumla
+1 yılyerine göre davranmalı.
00 Yorumla
+1 yılYo biz itaatkar degiliz bence sen ole sanion
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 9b cevap paylaştı. vurdum mu yumruğu masayı kırmalı.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü kadınım ben
30 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,3b cevap paylaştı. Güçlü..
20 Yorumla
+1 yılguclu kadini severim o ne derse o olmali
00 Yorumlaikisi bir arada lütfen
10 Yorumla
+1 yılYalan dolansız kadın.
00 Yorumlagüçlü kadın hemde itaatkar olucak
10 Yorumlaguclu ve kendi dogrulari nezdinde itaatkar
00 Yorumla
+1 yılİkisinin ortası olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi de yerine göre.
00 Yorumlaerkeğinin arkasında cazgır olmuyan kadın
010 Yorumla
Soran+1 yılEvcil hayvan yani
Soran+1 yılİşine gelen bu olduğu için tabi öyle görmezsin. Ezik kadınları tercih eden erkeklerde aşağılık kompleksi vardır psikolojiye göre.
Soran+1 yılKadın erkeğe itaat ederken erkek kadına itaat etmezse erkek nankördür?
Soran+1 yılNeden arkasında? Neden yanında değil?
Soran+1 yılSen kıskançlık diyorsun bilim insanları aşağılık kompleksi diyor. Kimin düşüncesi daha inandırıcı acaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılHz. Hatice ya da Hz. Ayşe validemiz gibi olsun. :/
40 Yorumla
+1 yılGüçlü olsun yırtıcı olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?