AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
ruz kızları paraya hasta yani gerisi yalan
paraya hastalık var bence :)
Hasta olan da var olmayanda
Tam tersiii :~
Değil knk
cok azı.
çekememezlik seviyem (temsili)
Cinsellik için evet
hadi lan ordan uydurma
@EroticTeemo Uydurmam için sebep var mı ülkelerindeki erkekler pek cinsellik istemiyor.
Nerden biliyosun arkadaşım? 12 yılımı Rusyada geçirdim ve cevabını tamamen yanlış buluyorum peki sen neye dayanarak bu fikri söylüyosun?
@EroticTeemo Arkadaşım rus asıllı ve rusyada yaşıyor.
Ben direk Rusum:D uydurma arkadaşım uydurma kendi kafanızda kurmuşsunuz bişeyler. Rus kadınları türk erkeklerini begeniyosa o da cüzdanları yuzundendir. Emin ol buraya cinselliğiniz için değil para kazanmak için geliyolar :D Fuhş yapanlar ise burayı tercih ediyo cunku en cok siz sazan gibi direk atlıyosunuz :)
@EroticTeemo Hmm peki madem direk russun neden millete laf yetiştirmek gibi bir şey yapıyorsun. Veya neden yorumum seni bu kadar sinirlendirdi anlaşılmaz birisisin açıkçası.
Çunku bu site sorulan soruları tartışmak için var sonuçta boşuna senin görüşüne yorup yapma butonu koymadılar dimi. Ben laf yetiştirmiyorum ayrıca , direk cinsel gücünüzdeki egonuzu fazlasıyla yükselttiniz ve bu konuların ırkla bir alakası olmadığını belirtmek istedim. Sizin ülkenizde öyle bşey var cunku. Örneğin yok sarışınlar aptal olur, yok esmerler cok sadıktır, yok mavigözlüler yalancıdır, yok türkler cinsel olarak cok guclu falan. Bu tiplemeleri ırka saç rengine vucud şekillerine bağlıyosunuz ya o beni sinirlendiriyo.
@EroticTeemo Genellemenin ve aşagılamanın dibine vurdun. Fake profillik müthiş birşey ya inan bana neyse tartışmaya gerek yok russan zaten burada işin olmazdı.
Fake değilim bitek adım farklı, adım olsaydı yapabileceğin bişey mi var? Varsa adımı da veririm :)
@EroticTeemo Adına gerek yok konuşmaya değmicek kızsın
Acı gerçekler ellerini yakar :)
@EroticTeemo aşagıda gerçek kadınların yorumları var onları örnek al belki insana benzersin.
@EroticTeemo Aşağılık kompleksine sahipsin bu arada belli oluyor yazdıklarından. Kendine güvenin yok ergensin veya regl dönemi geçiriyorsun gitte başka yerde geçir dönem geçiriyorsan kirletme burayı.
Bak özgüvenimden bende emin değilim ama sen ''rus kadınları cinselliğimize hasta'' gibi düşünceler aklına getirdiysen kim bilir neler kurarak bu düşünceye sahip olmuşsun. Sen özgüvenini böyle mi yükseltiyosun? ;DDDD
@EroticTeemo hmm peki devam
@EroticTeemo yazım üslubundan yola çıkarak rus olduğundan emin olduk. Zaten sen asla bir Türk ergen değilsin 😂
Farketmez ya olsun olmasın
bizimkilere ölüyorlardır ksin xndns
bence yoo onlarda her kız gibi ilgiyi seviyor
ben türk kızlarını hıc bır şeye degısmem
Değil kokuşmuş türkleri kim ne yapsın
Türk'lere her zaman bir başkadır
Hasta olmasa türkiye de işleri ne :)
Hayır pek sayılmaz.
yanlis...
Sanmıyorum.
Değiller.
Türk kızlar I daha doğal ve güzel bence