AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
Ben bu kadar kafa yormuyorum kim kimi isterse ona gitsin elin rusu benim derdim değil
Türkiye ye gelen rusların çoğu iş için geliyo. Turistik yerlerde iş için gelenlerin bazısı işte zamanla türkleşmeye başlıyo ve rusyada olsa yüzüne bile bakmayacakları kişilerle samimi oluyolar bu sayede.
Hasta falan değiller, öyle bir şey yok. Düzgün adamsa ırk farketmez.
Alakası yok,
Ekonomik acıdan etkisi büyük ve tarihi yerler var hatta bu ülkede yaşayıp adını hiç duymadığı yerleri biliyorlar.
Enteresandır. Bizimkilerin odun bulduğu Türk erkeklerini Ruslar romantik bulur.
Rus kadınlarının %99'unun il olarak Antalya'dan eş bulması Türk erkeklerine olan aşkları değil denize olan aşklarıdır, açık ve net
Her yerin iyisi de var kötüsü de benimde mahalleden abim evlendi iki tane çocuğu var. Müslüman olup kapanmadı ama kiliseye giden bir tip de değil. Kısmet işi bunlar.
Rus erkekleri sürekli sarhoş ve ilgisiz olduklarından buraya gelince bizim ilgimizden şoka girdiklerinden ötürü hasta olduklarını duydum ama doğru mudur nedir bilemem.
rus kızları kendı erkeklerı asırı alkol ve votka tuketımınden dolayı ereksıyon sorunu yasıyor bız turklerde sukur boyle bır sorun yok oyuzden yunanlılarda cok alkol alıyor aynı sorun onlardada var
türk erkeği demekle cok büyük genelleme yapmışsın , sadece esmer erkek ilgilerini çeker misal sarışın bir kızın esmerlerden veya esmer bir kızın sarışın erkeklerden hoşlanması gibi ki bu durumda %100 böyle değildir tabi.
bir bitmedi şu rus kizi muhabbetiniz abi ya kadin her yerde kadin 😄
Sen daha guzelsın
Tesekkurler😊
rus konusu açıldıysa yorumumu yapıp kaçayım, yaz aylarında onlarla çok güzel vakit geçirip eğleniyorum, tatil bitince herşey bitiyor ve sonra türk bacılarımla karşılaşıyorum yolda, kafede, sokakta, bakkalda falan sonra tekrar yaz gelsin istiyorum :D
ruslar ülkeden kaçmak için türklerle evleniyor türk erkekleride diğer erkeklere göre daha iyi davranıyor ruslara bu yüzden yunanlar değilde türkler
hiç rus tanımadım bilemiyorum oyüzden ama şöyle bişey var de sadece ruslar değil başka ülkelerden de kızlar türk erkekleriyle ilişki yaşıyor
Dunyadaki butun kizlar yakisikli erkeklere hasta o yuzden belli bir mezhep ulke geriyo yakisikli olsun yeterli
Evet genelde öyle oluyorlar... Nereden mi biliyorum.. Rusya da ruslarla yaşadım birkaç sene..
ruslar türklere değil biz kürtlere hasta, bide nedense uçak düştükten sonra bu konu hep gündeme geliyor, atma recep kefenin hazır
rus kadinlari Türk kadinlari kadar en az. eslerine sadik ue sayqilidir. bu yuzden, tercihim rus kadinlari.
Bizim erkeklere her milletten kızlar hasta. Neden olduğu bende kalsın.
söyle söyle aramızda kalsın
Hayır tabi ki de :D
https://www.youtube.com/watch?v=sPctzwtQeNoAdamlar ellerinde olsa bizi öldürecek, beyler hâlâ uçkur peşinde.
Yemişim rusları. En güzel benim memleketimin insanları..
yok be hatta ve hatta çoğu türkiyeyi bilmiyor bile :D
Valla bana hasta bir rus olmadi hic gerci bana askindan olen biride olmadi hatta sevdigim hic kimse bana asik da olmadi falan ahdhhahd
Hiç rus kızı tanımadığım için bilemiycem. Ama yunan erkeklerinin ihtiyacı yoktur, yunan kızları ihtiyaçlarını karşılıyordur diye düşünüyorum. Ayrıca sadece ruslar gelmiyo ki sıcak denizi olan yerlere.
Walla savaş cıkarsa rus kızlarını Türk kızlarına versinler yılların nefretiyl parçalarız walla.😂😂
Memleketlerinde erkek yok. O yüzden evet hasta olabilirler.
hasta olmalari bir arti degil... hasta olmamalarida eksiklik degil.. harezminin sifiri gibi bana..
Yok bee.. cogu he onlarin. Bilakis biz tavuk bulduk mu yolmayi iyi biliyoruz.
erkeklerımızın dısı gıbı beyınlerıde ıyı olaydı ulkemızdekılerin yabancılara olan sevdaları ortadan kalkardı
Rus kızları rus erkeklerini vodka içip cinsel ilişkide başarılı olamadıkları için turk erkeklerine hastadır rusun ağızından duyduğum kelimelerdir ;)
Rus kizlari erkekler tarafindan cok ilgi girmemusler. yani kac rusla olduysam hepsi sevdi. neden bizler on sevismeyi uzun tutuyoruz. onlara fazla ii davranmamislar. direk dalmislar. o yuzden seviyorlar bizi
Ya poposunu temizleyemeyen adam rus kizi diyor ya gercekten komikler :D annelerinide babalari rusyadan getirdi zaten :D
Aynen çok seviyolar helede kıllı göğüslere bayılıyolar
Rus kızları Türk erkeklerinin seks açlığına hasta ergen :))
Ahahsks parali olanlara canim sen çok yanlis anlamişsin 👎🏻
Bazı rus kızları sadece Türk erkekleri için ülkemize tatile geliyor
Onları bilmemde ben hasta değilim onlara bu cevabı eic için yazmıyorum ama bence bizim türk kızlarımız daha vefalı ve dürüst olanların kıymetini bilelim
kendinde demişsin zaten demekki burayı tercih ediyor burayı seviyor erkekleride dahil buraya geliyorlar demekki seviyorlar bu kadar kolay :)
Rusya soğuk ya hasta olarak geliyorlar ve hastalıklarını bize balştiriyorlar
Ne şacmaladim öyle ,😀
Ya bence akıllı, efendi, yakışıklı erkek nereye gitse fransa veya kanada vs. fark etmez bütün kızların dikkatini çeker😉
öyle bir düşuncem yok ama çok arkadaşım oldu konuşkanlar rahatlar ama abazanlar olumsz etkilemiş biraz :)
şimdi kezban ayrı bir mesele. ruslarda ayrı bir mesele. yunanlılar ise apayrı bir mesele. lütfen şevklere politikayı karıştırmayalım...
Ben istiyor para , gidecek evlenecek Türk erkeği :D
yok öyle bişey yatak diyince evet sen vercek 500 tl ama evlilik diyince nayn
alakası yok onlar bizim karizmamizi cömertligimizi yatakta ki ateşli halimizi ve sakallarimizi seviyor yarım saat boyunca nefes nefese sakallarimi emen birini tanıyorum yarı Türk yarı rustu
Ruslar bitti onlarla takılmıyoruz Türk Erkekleri Olarak :) Ukraynalı kızlar ruslardan güzel :)
Şöyle bir düşündüm de bizim 'dizo'lara hasta olmaları imkansız ya da hırbo mu demeliydim :DDD
benim de rus sevgilim olmuştu. biz kadınlara çok değer verdiğimiz için seviyorlar bizi. bizzat ruslardan duyduğum itiraftır :) ama rus değerden çok parayı sever. yemeden yedirmezler yani
Tabikide hasta öyle olmasa kumsallar ve deniz yeterli olurdu dimi. ¿ ♡♥
öküz, umursamaz rus erkeklerinden sonra türk ekeleri melek gibi geliyor olsa gerek
rusyada 30-35milyona yakın Türk var bence ondan kaynaklı olabilir.
hayır yok böyle bir şey bence terk turk erkekleri rus kızlarına hasta
Kim diyormuş rus kızları bize hasta diye, çıksın ortaya. :D
türk erkeğinin cinsel performansını duymayan ülke yok isteklilik libido bizde tawan ağzının tadını bilen geliyor sadece ruslar dağil :)
Ne hastası yahu onların erkekleri bizden yakışıklı. Bizde adım başı kıllı Göbekli adam bulursun onların çoğu gayet fit ve iyi bence.
Yunanlara ya da İspanyollara da hasta olabilirler. Koskoca Rusya ya hepimize yeter o kızlar :D
Parayi seviyorlar fakir bir erkegin yaninda rus kizi gormuyoruz yne Turk
bize sadece rusya degil bütün ülkeler hasta baaaaayaaaannnn :D
işsiz güçsüz yolsuz biri bile rus kızı buluyor sen ne diyon