Kimse yok. Çünkü daha önce hiçbir kıza sarılmadım. Yani kokusunu çekmek isteyeceğim kim olabilir ki? Bu saate yanımda olmasını dileyeceğim biri de olmaz. Az sonra uyuyacam çünkü yarın iş var. Ne yapabiliriz ki bu saatte.
Hem de nasıl nisanlim ya çok özledim onu bir sarilsam birakmicam vallah yemin ederim ya ama az kaldı 50 gün sonra gelecek inşallah nasıl sarılıcam nasıl öpüp kokliicam birakmicam ♥
Ablami cok ozledim boyu da benden kisadir 😊 su vakit yanimda olsa ona doya doya sarilmak isterdim sarılırken kokusunu icime cekmek kendisini ne kadar cok sevdigimi , kokunu bile ozlemisim ablacim demek isterdim , onun disinda üniversitede yurtta calisan bir abla vardi aramizda iyidir falan bir keresinde markete gittim baktim para kurtarmadi aradim abla gelebilir misin diye evinden arabayla geldi para verdi ve arabayla beni yurda birakti o gun sarilmak istedim ama yapmamistim ama su vakit yanimda olsa sarilip kokusunu icime cekip iyi ki tanimisim seni abla demek isterdim. Biri oz ablam digeri manevi gibi birsey ablanin kiymeti bilinmeli.
Vay be bu kadar cabuk unuttun he yoluna baktin oyle mi gunlerdr sana ulasmaya calisiyorum kahretsin ya boyle olacagini tahmin etmeliydim hani nerde o deli gibi seven adam yaaa su mesajlarini orecegime olseydim daha iyidi nasi yaptin bunu yaa basiiil aradan kax gun gecti sanki huseyiiin ben ondan kurtuldum herseydn hayatimda engel kalmadi diyecktim o aksam konusabilseydik ama bakiyorum ki boyle mutlusun alkah mutlu mesut etsin. @vitaminx
En İyi Cevaplar