Aile & Toplum İlginç dükkan isimleri biliyor musunuz ( #eğlenmelisorucuk ) ? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İlginç dükkan isimlerinden bir kaçını paylaşır mısınız elinizde resim varsa atarsanız güzel olur :Değlenceli komik bir o kadar da tuhaf isimler bulursanız sevinirim :) :)#pilavüstü #dükkanınismikomikbe :D :D İlginç dükkan isimleri biliyor musunuz ( #eğlenmelisorucuk ) ? Cevapla Sevgi Soruları Resim Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sezarettix Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Maraşta Apış Kundura diye bir dükkan görmüştüm kapısının önü çok kalabalıktı resmini çekemedim 1 7 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl keşke çekseydin :) şansızlık Yorumla sezarettix +1 yıl Keşke ya bazen olmayacağı tutar ya Maraşlı olan bilir aslında rica etsek bizim için çekseler 😆 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bencede bir rica et istersen defransiyel vardı onu gördünüz mü bu arada hiç yeniden hesap açtımı bade Yorumla sezarettix +1 yıl Bu sefer hiç görmedim yeni hesap açmadı sanırım Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sanırım özledim valla o deliyi en azıdan iyi bir kardeşimdi :) teşekkür ederim Yorumla sezarettix +1 yıl Umarım hayatında herşey yolunda gidiyordur 😊 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl İnşallah bende öyle temeni ediyorum :) Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl s22.postimg.org/8vnkfwer5/fft16_mf2373258.jpgOlabilir. 2 0 Yorumla
GepekliRapunzeL Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl ELinin Körü Kafenerdesin sorusuna kirici cevap :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen güzelmiş Yorumla
Alkırdınkırdın Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Dauşukki talat ve fitnat ev yemekleri :p 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl baya değişik :D dauşukki :D Yorumla Alkırdınkırdın +1 yıl O baska bisey anladin sen onu :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl başka anlamadım aslında anlamadım değişik bir kelime Yorumla
hasnicktiirr Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Ananın yeri diye bir lokanta var Kıbrıs'ta knk 😄 1 9 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kıbrısa mı gittin burada ebenin yeri varr Yorumla hasnicktiirr +1 yıl Hahaha arada bir giderim knk ebenin yerini sevmedim 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl :D :Dhttps://i.hizliresim.com/92gagr.jpg Yorumla hasnicktiirr +1 yıl Hahaha bu yine iyi de bufeterya ne 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl adam yabancı dile karşı :D :D Yorumla hasnicktiirr +1 yıl Hahaha 😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl büfe ile kafe karışımı sanırım :D Yorumla hasnicktiirr +1 yıl Yaratici adam 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Türkler ve yaratıcılık doğru orantılıdır :D Yorumla
AğlayanKuzu Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ad olarak degil ama yediğim kazik olarak unutmayacagim bir yer biliyorum 2 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki peki :D Yorumla
britomartis Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. kıbrısta "Garip bir yer" diye bir yer vardı :) bir de altınolukta "Nere?" diye bir yer var nereye gidiyorsun nereye şeklinde çok kötü muhabbetlerin döndüğü :D neredeyim :D 0 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ahahaha güzelmiş Kıbrısta okuyorsun sanirim Yorumla britomartis +1 yıl yok okumuyorum :) gezmeye gitmiştim de bir daha gitmem umarım herhangi bir nedenle :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki peki :) Yorumla
juliyetttt Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kirlinin yeri diye bir restorant görmüştüm :) 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Etmek teknesi dizisinden çağrışım yapti sanırım sahibine diziyi izleyen bilir kirli (kadir Çöpdemir ) var :) Yorumla juliyetttt +1 yıl Aa bak şimdi deyince hatırladım sahi ordan esinlenilmiştir :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Bence de :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ekmek yazdım bu arada etmek cikmis :) Yorumla juliyetttt +1 yıl Anladım anladım :) Yorumla
mexemet Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl üç kuruşa beş köfte , urfada bir köftecinin adı 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzelmiş :) Yorumla mexemet +1 yıl bide hakketten üç tlye beş köfte veriyordu, bitişiğide acıktım döner Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl piyas var mı Yorumla mexemet +1 yıl var Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o zaman güzel Yorumla
kartaliçe_1903 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Varda ayıp biraz paylaşamam 😄 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Yabancı ulkelerde banka isimleri var onlar gibi mi :) Yorumla kartaliçe_1903 +1 yıl Yok ya küfürlü bir şey 😕 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Peki :) Yorumla kartaliçe_1903 +1 yıl 😄😄 Yorumla
torkst34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Helal Et 1 10 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzelmiş bunu görmüştüm Yorumla torkst34 +1 yıl Çok güzel et pişiriyorlar. Kendin seçiyorsun ne yiyeceğini adamlar onu pişirip sana servis ediyor :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzelmiş o ya :) Yorumla torkst34 +1 yıl Aynen :) bir de kanatçı haydar var. Harikulade bir mekan unutmadan söyleyeyim dedim. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl mevki neresi acaba Yorumla torkst34 +1 yıl İstanbulhttps://www.kanatcihaydar.comBuradan bak istersen Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl başka şehirde yoksa zor sanırım işim :) Yorumla torkst34 +1 yıl İstanbul'da değilsen oraya gittiğin vakit mutlaka uğraman gereken bir yer :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Peki gelirsem ugrarim :) Yorumla torkst34 +1 yıl 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dönerse senindir 👍 1 15 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl böyle bir yer var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardı valla ismi hafızama kazındı resmen, nerede olduğunu hatırlayamadım ama İstanbul'da muhtemelen Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl olabilir :) :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide lö şantiye var ya o da güzel 😂 baya baya kürekel arabası kasket falan şantiye malzemeleriyle dekore edilmiş bir kafe :P Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Güzelmis beni hotur gizli merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul'da mısın ki? Yeri de güzel valla balatta Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Yok degilim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansına küs o zaman :P Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Sanki olsam gezdircektin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendin de gezerdin en azından bence, koca adamsın malum :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Adresini bilemiyorum ve sanada yemek ismarlardim sansina kus :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de koca kızım kendi kendime yemeğimi alırım merak etme 😊 adres dediğin nedir hem zor bir yerde bile değil :P Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Gelme tamam gizli gelme :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha mersi beni azad ettiğin için :P Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ricalar :) Yorumla
En İyi Cevaplar