Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlaksızlık.
O senin şahsi özgürlüğün, bizim değil.
Sokak ortasında öpüşerek , sokakta gezdirdiğim çocugumun, veya başkalarının ahlakını bozuyorsun. Onların özgürlüğünü kısıtlıyorsun. Zarar veriyorsun.
Dolayısıyla özgürlük olmalı ama şahsi özgürlük olmamalı. En basit örneğinden sokakta cinsel seks de özgürlük. Ama şahsi. Bize zarar verir.
Cinayette özgürlük. Ama hem yasaya hemde bize zarar.157 Yorumla- +1 yıl
Çocuk görse ne olur? Sigarayı, alkolü, uyuşturucuyu öğreneceğine aşkı öğrenmesi ona da hiç kimseye de zarar vermez.
Cevap sahibi+1 yılPeki sen ilerde çocuguna çizgfilm seyrettiriceğine , +18 içerikli öpüşme sahneleri seyrettirirsin.
Soran+1 yıl@varus55 türkiyede yaşadığına emin misin sen? Küçük bir çocuk için uygun değil. ayrıca şıp şıp buna kimse katlanmak zorunda da değil, toplum içindesin sonuçta ve yazılı olmayan ahlak kuralları var hani
Cevap sahibi+1 yılvurus55 , sonuçta çocuk ilerde sekste yapıcak , küçük yaşta p*rno seyrettirebilirsin. Çocuk sonuçta askere gidicek, kendisini savunması gerekir, ona biraz silah kullanmayı falanda öğret, bir kaç cinayet videosu izlet.
E sonuçta ilerde ypaıcak , her haltı göster.
Sonra ne mi yap , 5 6 sene bekle.
Bir gün haberde çocugunu görüceksin.
"Tecavüzcü katil hala yakalanamadı".
En İyi Cevaplar
öpüşmek özgülük olmamalı ve ahlaksızlık sayılmamalı öpüşmek öpüşmektir dinle saygıyla özgürlükle ahlaksızlıkla alakalı değildir öpüşmenin özgürlük sayıldığını bir ülkede yaşıyosanız koşarak uzaklaşın ki öyle bir durumdayız :(
214 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
ya öpüşmenin ahlaksızlığımı olur allahını seviyosan yaa 2 sevgili birbirini öpemezmi? birbirlerini öpmek özgürlükmü sayılıyo yani bumudur özgürlük anlayışı yani özgürlüğün sınırlaması olmaz öpüşmekle alakası bile yok bunun ahlak kavramına gelince öpüşmek ahlaksızlıksa sevgili olmakta ahlaksızlıktır ben bir fark göremedim...
- +1 yıl
ÖPEMEZ !
Sizler kimin soyundan geldiniz böyle konuşuyosunuz
Toplumun ahlakı var kuralları var
düşüncesiz misiniz arkadaşım ya !!!
Yapmayın ya😒 - +1 yıl
Öpüşmenin tabiki ahlaksızlığı yok iki sevgili tabiki öpüşürler ama SOKAK ORTASINDA öpüşmeleri ahlaksızlıktır. Evlerinde öpüşürlerse niye ahlaksızlık olsun ki? sokağın ortasında öpüşmeleri büyük ahlaksızlık
- +1 yıl
@Mutluyuzbiz @Melisylmz06 eğer sebgilimi sokağın ortasında öpüyosam ya yanından ayrılıyorumdur ya da yeni buluşmuşuzdur öpüşür geçeriz öyle hayvan gibi uzun uzun öpüşmek tepki çeker tabiki ahlaksızlıkta burada başlar zaten bunda kötü bişey göremiyorum?
- +1 yıl
Bende zaten hayvan gibi uzun uzun öpüşmeden bahsediyorum küçük öpücükten bişey olmaz zaten bende sevgilimi küçük öperim ama sokağın ortasında şapur şupur öpüşmem ahlaksızlık
- +1 yıl
@Melisylmz06 anlaştık o zaman sorun yok ;)
- +1 yıl
Geanuxer peki
- +1 yıl
(Nişanlıyım)
İyi akşamlar..😈💀 - +1 yıl
Göz kırptın adını söyledin
Devamında sohbet edeceksin işte
😀😝 - +1 yıl
Sohbete devam edersin diye hemen söyliyeyim dedim
Neyse iyi geceler diyelim..
+1 yılAhlaksızlık bence. Sokaktan geçen küçük çocukların piskolojisi bozulabilir. Ya da farkında olmadan onlarda denemeye çalışabilirler. Aile geçebilir o sokaktan. Sokağın ortasında öpüşeceğinde git evinde öpüş. Ben görsem onların kafalarından tutup ayırırım sonra bir güzel azarlar yoluma devam ederdim😄
30 Yorumla
+1 yılahlaksızlık.. sınırsız özgürlük diye bir şey yokur başkalarının özgürlük alanını kıstıladığın an senin özgürlüğün biter.. özellikle de kamuya açık bir ortamda çoluk çocuk vs. öpüşme yiyişme görmek zorunda değil
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
+1 yılAhlaksızlık değil de kimse kimsenin öpüşmesini görmek zorunda değil bunu geçtim çocukları düşünün biraz lütfen.
68 Yorumla- +1 yıl
@Altariel Buna değinirsek çok daha fazla sıkıntılar var. Konu başlığı altında yorum yaptım, buna karşı değilim. Zaten caddelere çıktığınız zaman da böyle bir tabloyu çok rahat görebilirsiniz. Çocukları çok fazla seven bir yapım var ve bu yüzden böyle bir örnekleme verdim.
- +1 yıl
@Altariel Sizin yorumlarınızla da fikirlerim netleşiyor ki gerçekten edep diye bir kavram kalamamış. Özel hayatı yitirdiniz.
Soran+1 yıl@Altariel o yaşta psikolojik olarak kötü etkiler mesela?
- +1 yıl
@Altariel Ahlaksızlık değil bu, durumun bu kalıba sokulması çok yanlış zaten. Çocuklarınızın böyle şeylere tanık olması rahatsız etmiyorsa devam edin o zaman. Bu benim yorumum, benim görüşüm, ve çocuğumun böyle bir şeye maruz kalmasını istemediğim bir şey. Şimdi ki yakınlaşma ve öpüşmelere göz önünde bulundurursak pek de masum değiller, unutmayalım.
+1 yılÖzgürlük de değil ahlaksızlıkta değil. Herkes istedi gibi yaşayabilir. Lakin onların bu özgürlüğü benim özgürlüğümü kısıtlamak yani rahatsız etmektedir. Yoksa aşk yaşansın öpüşsünler sevişsinler çokta umrumda değil ama gözümüze sokmasınlar. Herşeyin bir raconu var.
10 YorumlaÖzgürlük, liberalizm ideolojisinden doğan bir kavramdır. Resmi tanımı; Devletin, insanların yaşam, mülkiyyet ve hürriyet özgürlüklerine dokunmamasıdır özgürlük. Fakst, neo liberaller bu kavramı olağan üstü genişleterek her şeye özgürlük demeye başladılar. Vermekten tut, yakamaktan, öpüşmekten , ve babaya karşı çıkmaktam vs... sonra bu anlayışı solcular benimseyerek, öpüşmeye özgürlük dediler. Bana göre; öpüşmek ahlaksızlıktır.
20 YorumlaBizi ilgilendirmediğine göre özgürlüktür
Ahlak bekçisi değiliz sonuçta41 Yorumla
Soran+1 yılToplum içinde yaşanıyor ama sonuçta
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurası Türkiye Cumhuriyeti ile burası islam ülkesi
burada sokakta kadın öldüre bilirsin
burada sokakta kadın bogazliya bilirsin
burada sokakta kadın dövebilir bilirsjn
burada sokakta kadını opemessin21 Yorumla- +1 yıl
Eksik kaldı bacına tecavüz edip cemaate imamlık yaparsın
Etek giyen erkek kadına bakarsın
Özgürlük tabi ki istediğim yerde hatunumu öperim kimene ya <3
28 Yorumla- +1 yıl
@bıyıklı61 Zaten milletin vajinasından orasından burasından bahseden bir site hep müslümanlar oluyor :D
Soran+1 yılDışarıdan bahsediyoruz?
Soran+1 yılO zaten insanlık dışı bir durum
- +1 yıl
@bıyıklı61 müslüman bir ülke değil türkiyenin bir dini yok 1982 anayasasını bir oku da gel
+1 yılÖzgürlüktür, bir şeyden rahatsız oluyorsan onu yapmazsın olur biter.
İnsanların yaptıklarını yargılamak kimsenin haddine değil, birine zarar gelmediği sürece.22 Yorumla
Soran+1 yılKüçük çocuklar görüyor mesela?
- +1 yıl
Bir çocuğun, iki aşık insanın öpüşmesini görmesi emin ol sokak ortasında eşini döven adamı görmesinden daha normal ve iyidir. Ayrıca ne gibi bir zararı olabilir ki bunun, küçüklükten beri ''ayıp, günah, haram'' diye bastırılmış cinsel duygular zamanla dışavuruma uğruyor ve çok kötü durumlara yol açıyor.
+1 yılbence çocuklara küçükken herşey öğretilmeli böyle ön yargılar kaldırılmalı öpüşmek ahlaksızlık değildir kesinlikle hatta bence seks bile değildir normal günlük hayatta yapılan birşey işte
13 Yorumla
Soran+1 yılSeks de sokakta yapılsa ahlaksızlık değil o zaman size göre
- +1 yıl
niye olsun ki
- +1 yıl
napıyorsanız yapın bana ne ben geçerim yoldan işime bakarım
şapur şupur öpüşmek ahlaksızlık tabıkı ama masumca bı opucugun hıc bır zararı olmaz...
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılsokakta bir erkek kız arkadaşını dövse ikisi arasında diyecek tipler öpüşünce veya sarılınca kuduruyorlar. şahsen sokak ortasında bugüne kadar yakınlaşmadım ama öpen de öper bundan rahatsız olmam
30 YorumlaÖzgürlük, ben yaparım ya da yapmam. Beni ilgilendirir. İki insanın öpüşmesi 3. kişilere ne gibi zarar veriyor?
36 Yorumla- +1 yıl
olan var olmayan var canı çeker
- +1 yıl
- +1 yıl
evde kapalı yerde rahat rahat sevişmek varken neden onun bunun gözü önünde şaapıyım ki :D
ağlaksızlık değilde sokak ortasındada yapılmaması lazım git otur biryerde ya da karanlık bir ortama geç yap parkta yalnız kaldığınızda öpüşün kimsenin pek geçmediği biryerde öpüşün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeresi ahlaksız birisi söyleyebilir mi? İki kişinin birbirini öpmesinden nasıl rahatsız olunabilinir? Yiyişme seviyesindekini demiyorum normal durağan bir öpüşme?
24 Yorumla
Soran+1 yılBir toplum içindesin sonuçta ve ayak uydurman gerrkir düzen için?
Cevap sahibi+1 yılÖpüşen de çevresine bir bakar sonuçta ona göre öpüşür. Köy meydanında öpüşürlerse bir zahmet öpüşmesinler ahlaksızlık olarak değerlendirirler ama İstanbul gibi büyük şehirlerde bence böyle bir zihniyet olmamalı. Ayrıca hangi düzen bu ayak uydurmamız gereken?
Soran+1 yılTek değilsin sonuçta başkalarını rahatsız etmemek gerekir bunun için de ayak uydurmak gerekir bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamış olursun
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl bir düşünce? Başkasının özürlüğünü nasıl öpüşürken kısıtlıyorum anlatır mısın? Öpüşmemden kim nasıl rahatsız oluyor? Ben de çarşaf giyenlerden rahatsız oluyorum ama kimseye de sen bunu giyemezsin demiyorum
+1 yılahlaksızmlık demiyilimde görgüsüzlük. bence bunları yapanları küçük çocuklar görüyor aileleriyle bereraber anne baba nasıl izah etsin bunları, herken empati yapsın
10 YorumlaZaten günah, yani ister sokak ortasında olsun ister, tek başına.
40 Yorumla
+1 yılBenden öncekiler ahlaksızlık diyor benden sonrakiler özgürlük. Bana göre de ahlaksızlık daha ağır basıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOzgurluk. Iki insanini birbirini opmesini ahlaksizlik olarak gorenleri de anlamak guc. Hirsiza, ugursuza ayni tepkiyi vermiyorlar.
20 Yorumla
+1 yılOğlum bir halt yiyosunuz anlarım da işlediğiniz günahı niye herkese gösterip şahit tutuyosunuz. Belki Allah sizi affedecek üstünü örtecek. Gidin kimsenin olmadığı yer bulun.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Youtube: olan var olmayan var enter
https://m.youtube.com/watch?v=Qh8wV1J7Mkg10 Yorumla
+1 yılYerine göre değişir. Bunu şöyle düşün, sen bikininle plaja gittiğin zaman dikkat çekmezsin. Ama o bikini ile şehir içinde gezersen kim bu manyak derler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlaksızlık. Gitsinler evde yiyişsinler. Görgü kuralları var. Zaten Avm'de öpüşen çigt gördüm, birbirlerini yiyordular resmen, yanımda da 4 yaşındaki yeğenim vardı. Bunlara öyle hakaretler ettim ki yüzü kızarıp oradan kayboldular.
20 YorumlaAhlaksızlık. Bunun televizyonlarda Normalmis gibi gösterilmesi bile ağır ahlaksızlık
30 Yorumla
+1 yılHepsinden önce saygısızlık. Görmek zorunda mıyız arkadaş
20 Yorumla
+1 yılAhlaksızca bir özgürlük. Olan var, olmayan var neticede. İnsanların canı çeker. :D
20 Yorumlaİnsanla4 istedigini yapar benim gorusumun onemi yok bosuna demokrasi ve medeni bir ulkede yasamiyoruz
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu memleketi beyenmezler birde, Özgürlük yokmuş demokrasi yokmuş, insan hakkı yokmuş, herşey suçmuş, diktatör varmış falan filan bir sürü zırvalayanlar var.
Özgürlük olmayan ülkede çıkta sokakta öpüş bakalım kendini nerede buluyosun?10 YorumlaDaha önemli sorunların yok mu?
72 Yorumla
Soran+1 yılYok? Senin verebileceğin bir cevabın da yok sanırım
Ahlaksızlıktır, buna özgürlük diyen öpüşenden daha da ahlaksızdır.
20 Yorumla
+1 yılözgürlüktür, nasıl ki sokakta bir insanın yemek yemesi özgürlükse bu da özgürlüktür
20 YorumlaSade öpüşmek özgürlük ama yer gibi öpüşmek gereksiz
20 YorumlaYahu sokakta ağız burun kıran adamları görse yanında çocuğuyla ağzını kızartıp izleyecek, çocuğuna oyuncak diye tabanca alacak adamlar gelmiş burada 'çıcığımın ıhlıkı' diyor ya, gülsem mi kızsam mı bilemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgürlük ♡ Eminönünün Kadıköyün Taksimin en kalabalık yerlerinde sokaklarda erkek arkadaşımla öpüşmek en büyük zevkimiz. Bir gün denk gelirseniz onlar biziz, selam verin sizi küçük yobazlar 😘
10 YorumlaÖpüşecek birisi olanlara özgürlük, bizim gibi olmayanlara ahlahsızlık..
10 Yorumla
+1 yılne yapiyorsan yap, ama diger insanlara rahatsizlik verme.. Saygi isteniliyorsa saygi gostermeli. ozgurluk, baska insanlara saygi sinirinda son bulur..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahlaksızlık mı? güldürmeyin. sevişmeye dönüşmedikçe sorun yok bence.
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılne nedeni? çünkü öyle, en doğal şeylerden biri, bir sevgi göstergesi. ama insanlar konuyu direk başka yere çeken pis kalpliler olduğu için ahlaksız gözüyle bakıyor.
+1 yılÖzgürlük bana göre, fakat kalabalıkta ağzını yiye yiye öpüşmek değilde, hani biraz daha sakince ya. :D Tenha yerlerde yapmaları daha uygun olur. Fakat ahlaksızlık olduğunu düşünmüyorum.
10 YorumlaAhlaksizlik degil bence ama her seyin bir yeri var
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. özgürlük kamuflajı altında ahlaksızlık yaşayan özentiler.
10 Yorumla
+1 yılBunun ikisi ile de bir ilgisi yok. Bence bu şey gizli olmalıdır yani ikili arasında. Ulu orta yasanmamali. Yoksa anlamı ve zevki olmaz!
10 YorumlaÖpüşmek ahlaksızlık mı ki? Ee keşke o zaman herkesin ahlaksız tarafı bu olsa ne güzel olur. Aşkın en masumane şeyi bu ya. Abartmaya gerek yok.
10 YorumlaKimsenin ahlak bekçiliğini yapmayacağım ama bu topluma saygızlıktır ve toplum içinde vıcık vıcık sevmem gerek yok bence böyle şeylere
20 Yorumlakötü birşey çocuklar da görüyo ve onların daha erken yaşta özenmeyi amaçlatıyo ve cevresindekilere bakış açısı değişiyo
20 Yorumla
+1 yılEskiden kimseyi ilgilendirmez istediğimi yapıyorum diyordum ama düşüncelerim tamamıyle değişti ^^ Ahlaksızlıktan başka birşey değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sokak ortasında öpüşemem ve öpüşenler beni ilgilendirmiyor
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı. Ben saçma buluyorum herkes ileri görüşlü değil yanlış anlayanlar oluyor
10 YorumlaKimine göre ahlaksızlık , Kimine göre özgürlük ,
Bana göre ise ( ayıp ayıp ya olmayanda var )10 Yorumla
+1 yılbeni rahatsiz etse de karismaya hakkimiz yok sanirim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlük demek yanlış ama Ahlaksızlık olarak nitelemekte yanlış. Doğru bir davranış değil diyeyim 😉😃
10 Yorumla özgürlük bağlamında evet özgürlüktür. ama toplum dediğimiz sosyal olgunun yazısız kuralları mevcut. Türk toplumunda bu kurallar çok sert :)
10 YorumlaO birazda bizim cevremizle alakalı cevreyle millet hareket ediyor ya biri görürse ya duyarsa oldugu sürece :D olmaz
10 YorumlaDaha büyük ahlaksızlıklar var buna gelmeden önce
41 Yorumla
Soran+1 yılKonu şu an bu
+1 yılDince ahlaksizlik gorgusuz derler git. evine ve ya. bas basa. ne yapiyorsan. yap insanoğlu bu arkadan off bide ben yapsam. die hazlaniyor
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmek :D birisi uzun uzun anlatmış böyle kötü şöyle olmaz. Ya dostumlar küçük ayrıntılara takılmak büyüklerini kaçırır. Sarılmak ile öpüşmek arasında ne kadarlık bir fark vardır?
10 Yorumla
+1 yılahlaksızlık!! hele bide izmirde izbanda o kadar kalabalık yerde fransız öpüşü yapıp elleri başka yerlerde olanlar var işte onlar... kelime bulamadım siz doldurun😆😣😝😝
20 YorumlaIkiside degil ya.. ama özel seyler özel kalsa daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılBu aynı düşünce özgürlüğü konusuna benziyor.
Göreceli bir kavram.
Tartışılamaz.10 Yorumla
+1 yılBazen ha yanaktan ha dudaktan diyorum.
Bazen de kimse bu vıcık vıcıklığı görmek zorunda değil diyorum.
Nötr'üm yani00 YorumlaGörgüsüzlük... Ahlaksızlık ağır bir söz... Kişiler özellerini kamuya açmamalıdır.
10 YorumlaAhlaksizlik olabilir ama bakilmasi da pek bir dogru degil 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsokak ortasında öpüşmek özgürlükte değil ahlaksızlıkta değil. Tercih meselesi.
10 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat