Bazı köpek cinsleri hariç hayvanları sevemem. Kedilerden tiksiniyorum, kedi elleyen insanla tokalaşmam dahi. Sevmek ayrı merhamet etmek ayrı yazın sıcağında bahçenin dışına bir tas su koyarım, şu soğukta aç hayvanlar için yine yakınıma olmamak şartıyla yemek de bırakabilirim ama genel olarak hayvanları sevmiyorum; sadece merhametliyimdir hayvanlara karşı.
Tek kelimeyle hayvanları cok severim o masum canlara verdıgım degerı asla bazı 2 ayaklılara vermem hakketmıyorlar cunku ama hayvanlar sevgının en alasını hakkedıyorlar sızden sadece bıraz sevgı ıstıyorlar kedılerımle kopeklerımle cocuklarımla esımle mutluyum
Sevip sevmemek değil de, hayvanlara karşı kötü davranan eziyet eden birisi aynısını insana karşı da yapar. Bu açıdan katılıyorum.
Bana gelirsek, zaman zaman hayvanlara daha fazla değer verdiğim oluyor...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayir katilmiyorum. bir kedim var ailemdeki bikac kisi ve bikac arkadasimdan sora en cok onu seviyorum. Hatta bazen arkadaslarimdan bile cok. Beni mutlu ediyo cunku. Digerleri mi? Anca sıkınti kaynagi...
eskiden mevlana etkisinde kalıp hümanist olmayı deneyimlemiştim. zamanla eksik olmasınlar mevcut sevgimi yok ettiler. ben de diğer canlılara yönelttim. dönem dönem köpekler kediler kuşlar...
En İyi Cevaplar