Bu , ayeti desteklemek için birbiri ile ilgisiz ama mağara içinde kovan yapmış arıların çeşitli yerlerden çekiminin birleştirilmesi. Hadramevt ile alakası da yok ama , ulvileştirmek için buranın adının verilmesinin sebebi, Hz Muhammed 'in saklandığı ve kapısına örülen örümcek ağı sayesinde takipteki müşriklerden kurtulduğu mağaranın bulunduğu mevkiiye verilen ad'dır. Arı ve bal konusu ise Hz İbrahim 'in beslenmesi ile ilgilidir ve tek değil yanında süt de vardır, hatta bunları veren de insan parmaklarıdır.
Birincisi, arılar illa kovan içinde yerleşmez, ağaç kovuklarında , ısısı sabit taş oyuklarında, diğer canlılarca rahatsız edilemeyecek sarp kaya altlarında yuva yapabilir ve bal üretebilirler. Aynı hikaye yemen sedir balı için de söylenir. Yine mağarada yuvalanan arı konusu Artvin'de de vardır ama , konuşulan bunun ulvi değere bağlanması değil kalitesidir.
www.haber7.com/.../1112169-magarada-bulundu-kilosu-15-bin-tl
Senin sorun da komple bir kopyala yapıştır konusu.. Bu şekilde insanları dine davet etmeniz , başta kendinizin dürüst olmasını gerektirir. Böyle taklit düsturlar ile değil110 Yorumla- +1 yıl
Kopyala Yapıştır sorusu değil merak etme.
Bizim daha bilmediğimiz keşfetmediğimiz mağaralarda belki de arılar tonlarca kilo bal üretmiştir , Arılar kendi kendine düşünüpte Mağaraya gidip bal yapalım demiyor , Arılara bal yapma özelliği veren ve koşullara uyum sağlaştıran Allah var. - +1 yıl
Onlarca site birebir aynı isim ve kelimeleri içeriyor , yani bir saadet kopyası sürmüş gidiyor. Hatta National Geographic 'e ait gibi gösterilen ama aslında bunun adını alıp köşesine derginin fanı'yım yazısını da Türkçe iliştiren bir muhterem de aynısını National yayınlamış gibi yapmış. Dahası da var , Arapça Allah yazan arılar da söz konusu
www.forumdas.net/.../
Bunun da kapat kağıtla diğer petekleri , arılar mecburen okuma yazma gerekmeden Allah yazısı şeklinde peteklere bal doldurur. Arılar evet, kendi kendine düşünüp petek bal yapmaz ama şark kurnazları bunu yapar , dahası Yemen Hurması almadan dönen hacıların 1000 sevap kaybettiği sözleri yüzünden gelen hacılar çuvallarla Yemen Hurması getirip dağıtır.
Bana göre böyle işler ciddi olarak hem İslama hem Kurana hakaret, dahası din kişisel bir öğe iken ve böyle de emrediliyorken , senin düşüncelerine göre olmayan bir Dünya insanı aşağılayıp yaratılanı çöpe atman hiç doğru değil - +1 yıl
Bak eğer ki bir toplum kısa bir sürede , Tam tersi bir şekilde yaşam sürüyorsa bu büyük bir sıkıntıdır. Düşünsene Amerika da Çarşaflı sayısı , Açık sayısını geçerse ne olurdu? Çarşafı yasaklarlardı , İslâmı yasaklarlardı , Terör damgası vururlardı.
- +1 yıl
Geçersiz mantık , böyle kurgu fikirlerin hiç bir önemi ; dahası savunmaya çalıştığın fikirle hiç alakası, hatta savunduğun fikrin temeli olarak aldığın İslamla uzaktan yakından bağı yok. Amerika halkı zaten yüzlerce etnik grup içerir, mesela kızılderili kökenliler ya da hristiyan mormonlar veya başkaları neden çarşaf giysin durup dururken? Demişsin ve demişler ki İslam Avrupa'da hızla yayılıyor ama bunun istatistik kanıtı yok. Olan , oralarda cübbe sarıkla mimbere çöreklenen birilerinin gönderdiği megalomanik başarı hikayeleridir ve kasabaların köylerin islamlaştığı yok. Olan, bizimkilerden işi gücü olmayanların geçinmek için bunların safına durur görünmesidir, çürüktür yani. Çarşaf islamın biçimi değil ortadoğu ve kuzey afrika kum fırtınalarından koruyan bir giyim biçimidir. Tersi olsaydı Endonezya Filipinler Hindistan Çin Taiwan Tayland müslümanları da otomatik kullanırdı. Dünya videolarda anlatıldığı gibi DEĞİL, gidip görmen gerek.
- +1 yıl
Çarşaf sadece bir araç , Amaç ise Vücudun uzuvlarını , Hatlarını Gizlemektedir.
Senin kanıtlanabilir bir açıklaman var mı peki? - +1 yıl
Bütün insanlar kendilerince bir edep taşır ve kendince kapanır , bunun için çarşafa falan gerek yok. Bilmelisin ki Çoğu Avrupa insanı ve yoğun olarak Amerika vatandaşı tutucudur ve hala hristiyandır. Senin taktığın çıplaklıklar ülkenin yüzde 1 oranındadır ve İran Suudi Arabistan Pakistan'da bile vardır. Aşırı kapanmakla iman pekişmez , bu bir kendini daha bir taasuplu olarak gösterme showudur , bir anlamda hristiyan haç taşımakla ne diyorsa turban ferace çarşaf taşımak da aynısını diyor. Kanıtlarını , bunun yaratcısı olan , zaman gazetesinden mehmet şevket eygü sponsorluğunda Şule Yüksel Şenler'in Anadoluda yaptığı islamlaşma turlarında, kendi ifadelerinde bulabilirsin. Alınan örnek , kendi itirafı ile Audrey Hepbourne'nin bir filmde gördüğü tarzıdır, muhterem bunu islama uygun bulmuş ve yaymıştır, 30 yıl sonra da yeni nesil bunu Allahın emri sanmaya başlayıp garip kafalar kıyafetler taşımaya başlamıştır. Bu isimleri incele netten , kadının kendisi şu an akıl hastanesindedir
- +1 yıl
Suudi Arabistan Sünni Şeriatla yönetilen tek ülkedir , Ne kadar yanlış yönetilsede , Ne kadar keyifci ve Islama aykırı birhükümet olsada , Şeriat var ve suç oranları dünyanın en az suç işlenen ülkesi. Çünkü Şeriat kanunu caydırıcı bir kanundur.
Tabii her çarşaf veya kapanan iyi müslüman değil ama bu İslamın suçu değil , Müslümanların suçu. Dünya hayatına kapıldılar , üstü kapalı , Altı açık sözde Müslümanlar arttı buda Islama göre Kıyamet Alametidir.
İslam kusursuzdur , Kusurlu olan müslümanlardr - +1 yıl
Bu durumda , islamın son 10 yılına bakıp da alarm alarm diye jingle bells yapmanın da anlamı yok, zira gördüklerinin sebebi son 10 yılda değil 10larca yılda gelişmiş , dahası kendini islam imamı diye ortaya atan zevat o gün de bugün de islama en ağır en galiz küfürü ve uydurmaları yapmış. Yaz youtube ye hoca diye bak alta gelen yüzlerce ve her şehirde ortaya çıkan sakallı sarıklı züppelere. Bir de davudi tonla konuşurlar ama birşey de bilmezler, dahası birbirlerini de beğenmez bu geriden sahabe özentileri , işleri yok samimi inananları sömürüyorlar. Sen de sömürüldün eig pazarlığında farkındaysan. Bu durumda ortalığı kıyamet alameti deyip yıkmanın da anlamı yok. Daha gerçekçi elle tutulur sorunlar var toplum ve ülke olarak, sınırlar ateşten gömlek ve sen alarm alarm derken kafana birkaç bin km öteden atılan tomahawk düşecek onun bilimini farket de engelle önce. İslamı koruyacaksan , önce yurdunu koruyacaksın ve Atatürk'e de giydirmeyi bırakacaksın , öyle tapmak lafları yakışmıyor sana
- +1 yıl
Kemal Ataturk kadar Peygamber Efendimizi , Anlatsaydılar daha Farklı bir nesil olurduk belkide.
Müslümanlar bu zamanlarda çok sapıttılar zaten , Bunun suçu İslam değil , insanlar sapkınlaştı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBatı'da Müslüman nüfusu hızla artıyor özellikle Avrupa ve Amerika'da. Fransa'da Cuma günleri yollara taşıyormuş insanlar. Cehaletin saçma dizilerin ve nefsaniyete göre yaşamın etkileri çok. Ailede çocuğunu küçük yaştan itibaren Kur'an ve Sünnet'e göre yetiştirmeli. Okullar dinsizliğe özendirir hale gelmiş resmen. Okullarda din dersi sayısı arttırılmalı.
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuna ilaveten kültürel yozlaşmayı ve yayılan ahlaksızlığı da ekleyebiliriz kardeşim. Tarihini bilmiyor kimse.
Cevap sahibi+1 yılAbi geçen biri ile tartıştım. Yanlış itikatlı bidatlara uyan insanlar yetişiyor. Kur'an'a inanıyor hadisleri inkar ediyor falan. Cidden üzücü farkında olmadan dinden çıkıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBiz Müslümanlar da elimizden geldiğince hakikati anlatmalıyız.
- +1 yıl
Hakikatı anlatınca da yobaz diyorlar , İnsanları anlamak zor , Müslümanlar İslamı yok etmeye çalışıyor neredeyse
Cevap sahibi+1 yılİbretlik abi yapacak bir şey yok. :)
Cevap sahibi+1 yılMilletin elinde akıllı telefon var ama akıl yok işte :)
- +1 yıl
Telefon saha akıllı zaten 😊
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle reis. :D Eig verebilir misin :D
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkürler reis. :D
Cevap sahibi+1 yılHak yol Allah'a ve Resul'une itaattir. :)
ben sadece soylemek isterim turkiye islam ulkesi olsa bile boyle birsey paylasmaya hakkin yok, her ulkede farkli dinden insanlar vardik farkli kulturler , farkli giyinme tarzlari ve kimse buna karisamaz ben bu konuda turkiyeyi kiniyorum cunku insanlar cok elestirici cok begenmez olmus herkese laf atiyorlar ve tipinden dolayi yargiliyorlar su anda yurt disinda yasadigimdan dolayi cok memnunum burada kimse kimseyi yargilamiyor ve her dinden insanlar var cokda guzel yasiyoruz hep beraber turkiyenin sonunu dusunemiyorum umarim oradaki insanlar kacis yolu bulur
311 Yorumla- +1 yıl
Bir ülkenin çoğunluk dine mensup nüfusu azalıyorsa eğer bu her ülke için Alarm'dır.
Son Yıllarda Avrupa da Müslüman sayısı arttığı için de Işid diye bir örgüt kuruldu , Çünkü İslam büyük Bir şekilde yayılıyordu , ve önlem alınması gerekirdi.
Türkiye de giyim hiç bu kadar açılmamıştı , 10 yıl öncesine , İnsanlar birbirine bakmaya utanırdı , yanlış anlaşılacaklarından korkarlardı , İslâm Dinine mensupsun , O Dine Ayak uyduracaksın , Sözde Müslümanım demekle bilinmiyor o işler.
Avrupa da zaten Çıplak dolaşmak normaldi , Ama Türkiye de Çıplaklık modası daha yeni çıktı ve bu bir Alarm'dır. İsviçre de Çarşaf yasakladılar bir kentte , Hani nerde medeniyet? - +1 yıl
bence sen ciplaklik ile modayi karistiriyorsun insanlarin turkiyede bikini giymesi bile ciplaklik olmus eger bu kadar islama duskunseniz evinizde oturun diyorum. ayrica bu sayfa sadece muslumanlar icin gecerli degildir size de saygim sonsuz ama bir musluman oldugunuzu varsayarak diger dinleri diger insanlari bu sekilde asagilamaniz hos degil anketi hic hos bulmadim
- +1 yıl
Ben hiçbir Dini aşağılamadım , 4 İlahî Kitapta da bunlar Yasak. Demek istediğim Bir toplum ters bir şekilde kısa bir sürede değişiyorsa bir sıkıntı ve bir sebep vardır.
- +1 yıl
Asil yurtdisinda turkleri muslumanlari kotuluyorlar bende yurtdisinda yasiyorum ama senin ulke farkli demek
- +1 yıl
@karengln sen ne saçmalıyorsun geç bu işleri burada her kültürden farklı dinden insan var herkes iç içe geçiyor şu yurt disi hayranlıgınız nedir anlamiyorum yurtdisinda yasiyorsan yasiyorsun napalim şimdi git o zaman onların forumunda takil buranın sonundada birşey yok ülkenin sanki yurtdisi cok farkli ya sen almanyada yasiyorsundur büyük ihtimal ben bir kaç sene sonra görürüm sizi bakalim ne oluyor orada orada ırkçı saldırılar çok var ev yakmalar felan öldürmeler geçin o işleri kardeşim işiniz gücünüz Türkiyeyi kötülemek karalamak yurtdısında yaşayınca bir halt olmuyor orada ki kültür herşey buradada var rahat ol sen git orada ki herkese sor medeniyeti endülüsten alamıslar mı islamiyetten... yol al şimdi bebe
- +1 yıl
@karengln @Sarikirmiizii ya bu karen bilmem ne sallamacinin teki yurtdisini bizde gittik gördük geçsin bu işleri şimdi yurttisnda islamofobi antiseminizm felan var aşırı ırkçılık var biz mi yanlıs biliyoruz :D bunun gibilerin Türk vatandaşligini iptal ediceksin. gelmiş burada palavradan yazı olsun die yazı yazıyor güldüm yazısına çok komik yurtdisinda olanları herkes biliyor masal okuma şimdi Türklerle Müslümanları ne kadar kötülediklerini herkes biliyor burada gelip Millete Masal anlatma. HA sen asimile olmussundur sna bişe yapmiyorlardır o başka velet
- +1 yıl
@Bademli-Magnum ya pardon da bu kadar kaba bir cevap yazmanı gerektiren neydi? Sanane nerede yaşadığımdan ve ayrıca ben o ülkenin vatandaşıyım türk vatandaşlığım da yok iyiki de yok. Bence ülkene bak da konuş brnim ülkemde hiç ırkçılık yok senin gibilere kaba davranıyorlarsa doğru yapıyorlar sizin gibiler kendini çok birşey sanıyor ;) hadi cevap vermiycem çünkü daha ergen biriyle tartışma yaratmak istemiyorum...
- +1 yıl
Rus düşmanlığı yok a düsmanlıgı b düsmanliği gerek var mı. Düsmanlık iyi degilki. Herkes dinini yaşayabilir. Onların sorunu diğerleri için. Yargılama hakkını bulmuyorum ben kendimde , Müslümanım. Ruslardan hoşlanıyorum. Elimizden geldiğince. Herkez yaşasın hayatını bence hesapları kendileri verecek. Biz başta kendimizi kendimize soralım. Hatalıyız kusurlarımız var. Herkes düzeltir İnşallah kusurlarını. Saygılar ve sevgiler bizlere yakışır
- +1 yıl
@karengln ingiltere ise ii bak şeriat mahkemeleri var sert cıkmısım biraz evet kusura bakma
Atesitlik canilik degildir hele ki zina, cinayet degildir. Atesitlik yalnizca bir inanctir. Herkesin saygi gostermesi gerekir
335 Yorumla- +1 yıl
İslam ülkesinde ateizm veya farklı dinlerde artış varsa , bu alarmdır.
- +1 yıl
Hrıstiyan bir ülkede Müslüman sayısı , Hrıstiyan sayısını geçerse , bunu kabullenirler mi sence? Zina , Cinayet , Tecavüz , Çıplaklık Müslüman bir ülkede artış varsa bu bir alarmdır , Hrıstiyan ülkede de Çarşaflı sayısı artıyormuş gibi düşün , ne tepki verirlerdi acaba?
- +1 yıl
Olması gereken suçsuz , Edebli ve Ahlâklı bir nesil ve bir toplum.
- +1 yıl
İslam getiriyor ama Müslümanlar getirmiyor.
İslam kusursuzdur , Kusurlu olan Müslümanlardr - +1 yıl
Ama bunlar için bir sebep vardır , cımbızla ayet çekmekle olmuyor ,
- +1 yıl
4 kadın doğrudur alabilirsin ama Allah sana 1 kadını öneriyor , Bizim için daha hayırlı olduğunu belirtiyor.
Kadını dövmenin sebebi basit şeylerdir , Kocasına itaat edecek onun dışında öyle bir hak kimsenin yok. Daha fazla ayrıntıya girsem uzun sürer ama. istersen girerim - +1 yıl
Erkek yaratılış gereği daha güçlüdür , kadın kendini savunacak güçte değildir ve Onun korunmaya ihtiyacı vardır. Güçsüz Ülke , Güçlü ülkeye her Zaman itaat etmek zorundadır. Tabi bu itaati kölelik olarak algılama
- +1 yıl
Kadın beş vakit namazını kılar, yılda bir ay orucunu tutar, ırzını korur ve kocasına itaat ederse, cennet kapıları ona açıktır." (Buhârî, Miskat, II/202).
"Sizin en hayırlınız hanımına karşı en iyi olandır." (Tirmizi, Radâ, 11; İbn Mace, Nikâh, 50).
İslam kadına verdiği değeri , erkeğe vermemiştir. - +1 yıl
Peygamber Efendimizin Hadisleri bunlar da , İtaatten kasıt Kocanla mutlu bir hayat.
İtaati kölelik olarak algılama , Gel bir ayaklarımı yıka ya tarzı şeyler değil yani ☺ - +1 yıl
Bu Hadisleri yazanlar Peygamber Efendimizin hep yanında olan âlimlerdi , Bu Âlimler 100 sayfalık kitabı bir okuyuşta ezberleyebilecek kapasite de oldukları için bu Hadisler Sahihdir.
O zamanlar öyleydi ama bu zamanda 1 cümleyi ezberleyebilecek kapasite yok kimsede. - +1 yıl
Senin hicbirşeyden haberin yok , ateist misin sen?
- +1 yıl
Allah var ama peygambere inanmıyorsun tarzı birşey mi?
- +1 yıl
Peki yaratıcıyı mutlu etmek için ne yapman gerektiğini biliyor musun?
- +1 yıl
Yaratıcı seni test etmek için yarattıysa peki? Bunu bilebilirmiydin? Yaratıcıya nasıl ulasacaksın , Onun Buyruklarını , Senden dünya hayatında ne yapman gerektiğini nasıl bileceksin?
- +1 yıl
Peki senin yaratıcının bunları istediğini kanıtlayabilir misin?
- +1 yıl
Kanıtlamanmayan bilgi yok hükmündedir.
Maide 5/90 : Ey iman edenler! Şarap/içki, kumar, (tâzim edilen) dikili taşlar, şans (fal) okları (ve zarları), şeytan (ve kötü insan) a ait murdar (pis) işlerdir; artık bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Bakara 2/278: Ey iman edenler! “Allah’ın emrine uygun yaşayın/aykırı davranmaktan sakının.” (Eğer gerçek) mü’minlerseniz, artık kalan faizi de bırakın (almayın).
Hac 22/77 : Ey iman edenler! Rükû edin, secde edin, Rabbinize kulluk edin (emirlerine uygun yaşayın) ve hayır işleyin ki umduğunuza erişesiniz.
Bak benim kanıtım - +1 yıl
Dunya da hiç kimse yazamamış , sen mi yazacaksın?
Kur'an-ı Kerim'e hiç kimse ek bir sûre veya bir ayet yazamadı.
Sana Kur'an-ı Kerim'i Ve İslamı Kanıtlarsam seçimin ne olacak?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bır dınsız dedıklerı hazretı muhammed dunyaya gelmıs en buyuk ınsandır dıyen ataturke bakacaksın.. sonra bırde allahın 99 sıfatı ustunde toplandı denıldıgı halde tövbe munafık demeyen dın tacaırı adama bakacaksın anlayacaksın..
ıslam bu tacirlere bırakılmamalıdır..
bakınız asırı ıslamcı oldugunu ıddıa eden boko haram teror orgutunun ust düzey gorevlısını yakalıyorlar.. ve dıyorlarkı bır kac namaz suresı oku! adam bılmıyor... kımkı ıslam adına rant pesındeyse allah onun belasını versın..31 Yorumla- +1 yıl
İşte bunlar İslamın yaygınlaşmasını engellemek için Batının kurduğu örgütler. Çünkü İslam Avrupa da büyük bir şekilde yayılıyor , 50 sene sonra Hristiyanlardan daha fazla nüfusumuz olacaktı. Boko Haram lideri Ebu bekir şekau zaten her videosunda gülüyor , Kafası Güzelken video çekiyor.
+1 yılBunlar ateist olacak nedenler değil ben araştırarak ve sorgulayarak oldum kuranı okudum hz muhammed dönemi filmlerini izledim dinlerin neden ortaya çıktığının sebebini araştırdım ancak boyle olunur ben ne sigara içki zinaya dokunmadim bile hayatımda onu yapanlar islamı bilmiyen sözde müslümanlar
12 Yorumla- +1 yıl
Yok saygım var herkesin inancı kendine , ama bir toplum kısa bir sürede nasıl bu hale geldi? Sapkınlıklar nasıl bu kadar arttı?
- +1 yıl
Haberlerde görürsün kadın dövenlere katil zanlılarına ve suçlulara bak hepsi geçim sıkıntısı içinde ekonomik durumu kötü doğru duzgun işi olmayan adamlar doğru duzgun meslek sahibi olanlar iyi bir hayat yaşıyor tabi buda egitimle olur
ateist nüfusunun artması üniversite sayısının aşırı artmasından kaynaklanıyor :) buna yapacak bişe yok araştıran insan arttıkça insanlar dinden uzaklaşır.. bu bir sorun değil bence :D
13 Yorumla- +1 yıl
Tabii insanların inançlarına saygı duyulmalı ama Birden bire bu kadar artması nın sebebi ne acaba , Üniversite evet bir sebep ama daha önemli sebepler var , şıklardaki sebeplerde var.
- +1 yıl
benden 5 yaş daha genç olduğun için şunları açıklamama izin ver.. Hükümetin din sömürüsü türkiyede arada sırada olan bişe önceki dönemlerde de aynı şey meydana geldi. Eskiden nuri alço filmleri vardı hülya avşarın oynadığı sekreter diye filmi vardı mesela benim hatırladıklarım bunlar. eskinin sapkın filmleri inan ki şuankilerden daha sapkındı.. şarkılara gelecek olursak şu an artık Nez gibileri çıkmıyor.. Aç youtubedan kliplerini izle istersen :)
- +1 yıl
Doğrudur ama Bu hükümet dini çok sömürdü , İslamcılk adına , Ülke daha çok iyiye gitmesi lazımken, azıtıyor millet 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhepsı etkendır o sıkların. zaten ahir zamanda, fitne bunların olacagı haber verıldı. sarkı sozlerıne bakarsanız cogu sırk ıcerıklıdır zaten.
23 Yorumla- +1 yıl
Keskinlikle Şarkı sözleri çok büyük etken insanları sapıklığa sürüklüyor , Ve Allahı anıyorlar bu haramdır
- +1 yıl
evet.. ben ılahıye de karsıyım. Islamı yonden caız olan tek şey neşid dir.. o da muzıksız olur zaten. çalgıyla Allahın adını zıkretmek neyın kafası anlamıyorum..
- +1 yıl
Aynen çalgıyla ilahi olmaz , Nesid çok severim Hebbit Kerrih , İslâmî bûşra , Saleel Sawarim kulağa inan. daha hoş. geliyor çalgılı müziklere göre.
+1 yılAbi islamdan soğutuyorlar nerede can acıtan bir şey var arkasından aşırı dindar biri çıkıyor dinle alakalı dini suistimal ederlerse sonuç bu olur
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılOkumaya, araştırmaya üşenip kolayı tercih eden bir nesil olduğumuzdan. Şıkkı da olmalıydı..
11 Yorumla- +1 yıl
en önemli sebep bunlar
Diziler şarkılar TVdeki ünlü kişilerin yaşam tarzı hayatta ki olumsuzluklar falan hep isyana sürüklüyor bence.
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanları yoldan çıkarıyor
Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. şuna çok dikkat edin akp nin yetiştirdiği nesle çok dikkat edin
11 Yorumla- +1 yıl
AKP geldiğinden beri artış hatsafhada Zaten
Ateistlerin cogalmasi seni rahatsiz etmemeli. Kime ne zararimiz var anlamiyorum ki :D @MarkoPaşa890 zinayi dinsizler mi yapiyomus acep :D
29 Yorumla- +1 yıl
Dini çoğunluğu bir ülkede , dinsizlik artıyorsa bu bir alarmdır , Suçlular ise Edeb ve Ahlakı öğretmeyen Ailelerdir
- +1 yıl
Aynen tartışmaya değmez. Yani her şey ortada :D
- +1 yıl
Dindar birinin Ahlâklı olması gerekir çünkü bunu Dinî emrediyor.
- +1 yıl
Zaten onuda dedim. ya , Zina , Cinayet , Tecavüz , Sapkınlık neden arttı diye tek sizi kapsamıyor , Terbiyeli ateist , Sapık müslümandan daha iyidir
- +1 yıl
Ya zaten şöyle bir şey de var. Tayyip Erdoğan'ın 13 yılda yaptığı Ateist sayısı, Darwin'in 40 yılda yaptığı Ateist sayısından fazla. :D
- +1 yıl
Aynen öyle valla
+1 yılTürkiye de mi 5 milyonu geçmiş?
Cevapta özentilik. Zekanın geriye gitmesi vs vs24 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Turkiyede 5 milyonu gecme gibi bir imkânları yok.
- +1 yıl
Var ama Resmi Kimlikt İslam yazıyor halen
- +1 yıl
Hikâye
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini gectim bunlarin , yilbasi telasi nedir arkadas ya
31 Yorumla- +1 yıl
İstemeden belkide dinden çıkıyorlar
+1 yılAraştırma yapmayan, hazırcı, tüketici, okumayan, geçmişini öğrenmeyen bir toplum olma yolunda hızla koştuğumuz için
10 YorumlaYıl ilerliyor, insanlar değişiyor, dünya değişiyor. herşey aynı kalmıyormuş. bunu anlıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılC dedim yeterli cevap olucaktır
10 Yorumlatürkiye müslüman ülke degil
20 YorumlaKesinlikle C
12 Yorumla- +1 yıl
Yüksek ihtimal tabiî ama diğer şıklarda bir gerçek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılartsın hepsi kafir ve mal
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTayyip der susarım
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası